172
LOTTÓLÁÁÁZ!!!!!!!!!
-
#34 HÜLYE ÁLLATOK:)))))))))))))))))))) -
#33 4 haverommal megbeszéltük hogy ha vmelyikünk nyer, akkor mindenki ad a többieknek 30-30 millát. ebben csak az a baj, hogy 5ünk közül egyikünk sem lottózik -
#32 Nekem nem kell magyarázkodnod a kijelentésed miatt :o) -
[Walaki]D`Lair #31 Najó, de csak a szoros családi körökben... -
#30 Ha téged ez tesz boldoggá :) -
[Walaki]D`Lair #29 Haha! Én nem... -
#28 neeembaj:) eljön a mi időnk!! nah mehet az eggyesség hogy az szokásos SG sek között szétoszt az 1-1 milliot aki nyer?? ez max 20-30 milla lehet.... -
#27 na ?? nyertem ??? -
#26 Ma se lettél milliárdos Csocso:)
Egyébként meg felháborító, hogy megjátszok 20 darab számot és ebból csak egy találat legyen.Szal erről ennyit... -
#25 3 milliárdból azt hiszem van mit osztogatni ha nem vagy zsugori. -
#24 Hát az osztogatás ördögi kör... minél többnek adsz annál többen kérnek=>ésígytovább ésígytovább -
#23 Egy jó részét biztos elosztogatnám. -
#22 Abba is rossz belegondolni hogy mit tennél azzal a rengeteg zs vel ha egyedül nyernéd meg...
-
#21 az még messze van, nem ?
most vagyunk a harmincvalahanyadiknál, nyem ? -
#20 nincs és nem is volt bizonyíték hogy bármikor is csaltak volna. -
#19 magyarul zsebelnek a rendezok:] -
#18 a játékfeltételek alapján 52 hétig halmozódhat ha nincs telitalálat, utána szétosztják a 4 3 és 2találatosok közt 8:1:1 arányban. -
#17 ha eléri a 3 milliárdot akkor asszem én is beszállok legalább 1 szelvény erejéig.
amúgy szvsz még ebben az évben kiosztják Karácsony vagy Szilveszter ürügyén.
bár...ki tudja ? -
#16 rendbe... ezzel no problemo... en csak a kovetkezmenyekett fejtegettem:D -
[Walaki]D`Lair #15 én abszolúte most találtam ki a számokat. Mint ahogy amúgyis szoktam. -
#14 Ki az az orult aki kiadja a szamait? Aztan csodalkozik, hogy amikor bemegy az 5os talalattal felmarkolni a lovet akkor mondjak az arcaba, hogy meg 5345674564 embernek van full talalata es utana se kep se hang:] -
#13 Nyertem. -
#11 Ezeket húzták most? Mert ha igen akkor ezt bizti, hogy vki elviszi, mert itt a karácsony és a szjrt a szebbik arcát akarja mutatni ... -
[Walaki]D`Lair #9 És szétvertem a fejem ha ezek lesznek!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
[Walaki]D`Lair #8 3 82 23 54 67 -
#6 nem merek tippelni, mert ha véletlenűl eltalálom, akkor megőrűlnék... -
#5 1 2 3 4 5
Nem Igen
Joker: X -
#4 hjaaaaj minusz 3!!:))) -
#3 17 37 50 82 55
ha eltaláltam akkor a lottózás egy nagy bunda -
#2 ravasz dolog 6ot tippelni ötöslottó sorsolásra :) -
#1 nah ilyen topic sincs még:) itt tippelhettek ingyé...csak az a szar hogy nem kaptok manit ha eltaláljátok.....
nemtom mivan a mostanival (szt sem tom mikor sorsolják.. ma este??)
szal itt a májne számjaim:
26 3 46 38 62 76