Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
15-20 lejátszó és a többibõl tud venni egy normális erõsítõtt hangfalakkal
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tanácsot kérek: Házimozit szeretnék venni, kb. 100k-ért. Mit kell tudnom a vásárlásról, milyen értékekre kell figyelni, jó lenne, ha minél több formátumot lejátszana, másolt CD-k, DVD-k. Valamint az ár-érték arány jó legyen.
Tudtok segíteni?
Thx
Van den Hul kábelt 8.000 -ért a Hificity -n, ha elég a hossza,
akkor ez nagyon jó vétel, kábeleket egyébként használtan
is megéri venni,mert állapota nem romlik a használat során.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
ha kábeleket akarsz venni, itt is keresgélj.
Nekem Van den Hul CS-122 -es van, mint már tudod,
de szerintem egy Van den Hul Skyline, vagy Snowline
jó lenne neked.
satsystem
hifimarket
vagy még lehet sok kábelt venni használtan a :
Hificity
na, akkor lehet keresgélni.<#eljen>#eljen>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én egy 700ft/m-es(kb.) neotech kábelt használok,ezzel van nálam minden bekötve(de a frontokra érdemesebb ugye drágább kábeleket használni)
most néztem a kácsa audio-t,754ft-ért ez van
adatai:
KS-0821 754 Ft
OFC szálakból sodrott 2 * 4,08 mm2 keresztmetszetû futásidõ korrigált hangszóró kábel átlátszó kék szalaggal elválasztott PVC köpenyben.
De szerintem vagy kérj tanácsot az üzletben,vagy menj fel a dvdcenter.hu fórumára,mert ott lehet hogy jobban tudnak segíteni(nekem annó a netdepo-sok ajánlottak a kábelt)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha veszel egy közepeset azt csak félig kell felnyomnod és tisztán szól.
Vegyél szub-ot, a szomszédok bekaphatják, 22.00-ig az csinálsz a lakásban amit akarsz, zenére jellemzõ, hogy folyamatosan dolgozik a szub, filmekben az az 1-2 robbánás belefér😊)))
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
erõlködõ:yamaha 620
hangfal:Wh Diamond(2x8.4+center)
dvd:h/k dvd10
proji:sanyo z2
tv:öreg scheidner(úgysem írtam jól<#vigyor>#vigyor>)
oda is be vagyok regisztrálva.
Azért kösz, majd ott is olvasgatok még.
neked milyen házimozid van ?
Azért 350-ért is kitûnõt össze tudnék rakni.
Ha összesen 70-ed van, és élethalál kérdés, hogy legyen házimozid, akkor pénz hiányában kénytelen vagy a gagyeszt venni.
Ha viszont most is van egy házimozid, de fejleszteni akarod, akkor az igényesség számít, úgysem vennél rosszabbat vagy ugyanolyat.
Két Wharfedale Diamond 8.3-as front sugárzó 50.000/pár, ez mondjuk valószínûleg jobb, mint a Crystal frontsugárzói, de akkor már nem marad elég pénz.
Eddig nekem valami régi Samsung hifim volt 5 hangfallal, és sztem halk volt az egész, nem is baj, hogy elromlott, így legalább veszek ujat. 150 körül lehet az ár, abba belefér jobb, akkor mondd.
Ha a két front, egy center és két surround mellé vennék egy pár frontot még az nagyon egészségtelen lenne, vagy ilyen megoldás is létezik?
Mert ugye a front jobban szól, zenéhez talán hasznosabb.
Infocus X1a, amit írtam szerinted nem
elég nagy felbontású ?
Szerinted, mik egy elfogadható árú projektor
paraméterei ?
Amit már lehet élvezni, ha nézed.
Persze, ha használtat veszek, akkor
az árnál meghatározó a lámpák állapota,
hogy mennyit bírnak még ki.
neked még 2 háttérsugárzóra(legyen az akár dipól vagy sem) és egy új elrendezésre lesz szükséged(hisz a 7.1-nél hátul különválnak az oldalsó és a hátsó hangfalak)
kb így

sok jó véleményt hallottam róluk.
És a Yamaha tényleg szuper,
nekem egy Yamaha RXV - 450 es van.
Legjobb példa erre: ha veszel egy stereo hifit, nem adnak hozzá mélynyomót, mégis az egy teljesértékû hifi, tudsz rajta mindent hallgatni.
Ha viszont veszel mondjuk egy Philips házimozirendszer szettet (mondjuk 60-70 ezerért), akkor abban lesz mélynyomó is, viszont ezzel együtt is elég rossz hangja lesz az apró hangfalak miatt. Mélynyomó nélkül meg egyenesen irritáló hangja lesz/van, nekem is egy ilyenem volt, nem ajánlom senkinek 😊