Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Samsung HT-DS900, 125 e Ft-ért. Fél óra alatt összeraktam, yó volt az útmutató :-)))
Van már valakinek tapasztalata errõl a típusról?
Mivel a szobánk nem túl nagy, ezért a 2 háttérsugárzót az ágy (ami teljesen a "falon" van)két oldalán egymás felé fordítottam ("kifelé", az oldalfalak felé talán jobb lenne, de az egyik fal "üres", a másikon meg könyvespolc van - gondolom nem ugyanúgy jönne vissza a falról a hang).
Bekapcsolva a készüléket az ígértnél talán valamivel hangosabb a ventillátor, de nem zavaró (10-es hangerõtõl észre sem lehet venni). 50-ig lehet nyomni egyébként a hangerõt, na ott még nem próbáltam, viszont egy-egy filmnél (akár DVD, akár HBO a tv-rõl) néha feltolom 40-ig - aztán gyõzõm egy robajnál levenni...
Hangfalak: Kimeneti teljesítmény : 600W(5x100W+100W)
Elsõ hangfalak : 2x100W
Középsugárzó : 100W
Hátsó hangfalak : 2x100W
Mélysugárzó : 100W
Aztán, hogy ezekbõl le is jön-e annyi, azt nem tudom. Eléggé vájt fülem van, nekem tisztának tûnik mind a filmeknél, mind zeneileg.
Divx film lejátszásánál minden a kódoltságon múlik, na, abból nekem van mindenféle... Pechemre az egyik kedvenc filmemet (Ha eljön Joe Black) nem tudja lejátszani... A (divx)avi-t mondhatni tökéletesen kezeli.
Samsung oldal:
http://www.samsung.com/hu/products/homeaudio/homecinemas/ht_ds900.asp?page=Specifications
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ja és ahhoz meg B&W hangfalak mennek..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ja és ha tapétázol, akkor válassz valami új fajtát 😄
Kényelmes fotelok, halk hûtõgép az itókáknak, mikró a kajának stb.
Jó hangosítás, szuper és milyen sok barátod lenne hirtelen😊
ÕÕÕ, merre felé is laksz?<#zavart1>#zavart1>
van nekünk egy mélygarázsunk, amit sosem használunk,
jelenleg is tele van lim-lomokkal.
Ott kéne házimozi szobát csinálnom,
2 méter széles képet tudnék vetíteni, szuperül
meg lehetne csinálni.
17 m2-es szoba ez.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a "lf " , meg a Low frekvency, ez a kábel megy a mélyhangfalhoz a
hangfaladon.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
mert ezek "bikábelezett" hangfalak,
asszem elég ezekbõl kettõt használnod
Wharfedale Diamond 8.3 mindkettõ.
A surroundok szólnak, de ez a kettõ nem. két fekete és két piros csatlakozó van rajtuk, hf és lf-bõl is kettõ.
Ez mit jelent? Lehet, hogy rosszul dugtam be?
Még nem üzemeltem be, gondot okoz az összedugdosás, de megoldom 😄
A Jamiroquai 1-2 számát én is bírom.
De szoktam Enigma -t is hallgatni.
szertem az ilyen chill out számokat.
De a legjobban a Jamiroquai -t szeretem.
A Little L az nagyon durva jól szól. D
nameg a Blow your mind.
Igen , nagyon jó a subwoofer.
Bár csak 120 W -os, de így is csak feléig van feltekerve
a 30 m2 -es szobában. Van rajta keresztváltó frekvencia
beállító gomb, meg zene / mozi választó gomb is.
A hangerõt sem szabad feltekerni túlságosan,mert
még kiviszi az ablakot.
Múltkor hallgattam az : Enya - Orinoco flow -t
és a nagybõgõ olyan hangosan rezegtette az ablakot, hogy
feljebb már nem mertem tekerni.
Persze, a nagy hangerõ folyamatosan nem tesz jót a
hangfalaknak, én inkább csak közepes hangerõn szoktam hallgatni a zenét....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
és nem panelban lakunk. D<#beka3>#beka3><#mf2>#mf2>
Igen, minden hangfal Yamaha,
az erõsítõ meg Yamaha RXV - 450 -es
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy tényleg kafa. Panelban laksz? Mert elég ütõsnek néz ki hangerõ szempontjából...
The Matrix has you...
Az ott jobb oldalt mien növény? Xanzavéra?
Deszar a függönyötök.. 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ne kövezzetek meg nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, lenne egy hülye kérdésem, van 4 hangfalam egy philips 4x100w-os sztereo erõsítõvel hajtottam meg eddig, ami beszart, vettem egy yamaha rx-v350-et, gondoltam már akkor jó lesz majd egyszer filmnézésre is, namármost a 4 hangfalam megvan, majd még veszek egy centert, a kérdésem lényege, mivel 80%-ban zenét hallgatok, szeretnék úgy ahogy a másikon volt 4 hangfalon sztereoba zenét hallgatni, de egyszerûen nem tudok csak vagy front A-n, vagy front B-n, egyszerre a kettõt nemtom bekapcsolni, mit kúrok el?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
csináltam egy polcot is a lemezeknek:
tettszik ?
mondjon már valaki valami okosat:hátsó hangfalnak akarok használni 4 ohmosat,de az erõsítõm 6 ohmosat ír elõ.azon kívül hogy hangosabban fog szólni a kelleténél,lehet valami komolyabb gubanc?állítólag el is szálhat ha túlerõltetem,de akkor nagyon kell erõltetni,amit úgysem fogok mivel panelban lakom.
valami véleményt megköszönnék!
avira premium über alles!
Nemrég vettem egy JVC TH-S5 ös kompakt házimozi rendszert. Mi a véleményetek róla?Nekem tetsyik a cucc!Ja egy kb 8négzyetméteres szobáb van a cucc!
és a tapasztalatokat.
Nemrég vettem egy LG LH-T6340D divx-es házimozit, valakinek van tapasztalata vele? Kérdésem az lenne, lehet -e firmware-t frissíteni, és ha igen hol tallok hozzá?
Köszönöm a tippeket, eldõlt!
Megrendeltem egy Panasonic SC - HT 870 -t 109990 Ft-ért, ingyenes házhozszállítás, 2 év garancia.
Mégegyszer köszi, ha érdekel valakit, szívesen leírom majd a tapasztalatokat.
Üdv.
TORO
<#integet2>#integet2>
kapni, pl. Panasonic SC - HT 850, meg ilyenek, az még a legjobb a sok egydobozos rendszer között.