Házimozi DVD 5.1 stb..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
SC-HT1500 kábelezése is max fél óra, viszont a hangfalak lábainak felrakása min 1 óra mivel 5 kezes mûvelet, 2 tartja a lábat 2 a hangfalat 1 meg csavaroz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Hi!
Samsung HT-DS900, 125 e Ft-ért. Fél óra alatt összeraktam, yó volt az útmutató :-)))
Van már valakinek tapasztalata errõl a típusról?
Mivel a szobánk nem túl nagy, ezért a 2 háttérsugárzót az ágy (ami teljesen a "falon" van)két oldalán egymás felé fordítottam ("kifelé", az oldalfalak felé talán jobb lenne, de az egyik fal "üres", a másikon meg könyvespolc van - gondolom nem ugyanúgy jönne vissza a falról a hang).
Bekapcsolva a készüléket az ígértnél talán valamivel hangosabb a ventillátor, de nem zavaró (10-es hangerõtõl észre sem lehet venni). 50-ig lehet nyomni egyébként a hangerõt, na ott még nem próbáltam, viszont egy-egy filmnél (akár DVD, akár HBO a tv-rõl) néha feltolom 40-ig - aztán gyõzõm egy robajnál levenni...
Hangfalak: Kimeneti teljesítmény : 600W(5x100W+100W)
Elsõ hangfalak : 2x100W
Középsugárzó : 100W
Hátsó hangfalak : 2x100W
Mélysugárzó : 100W
Aztán, hogy ezekbõl le is jön-e annyi, azt nem tudom. Eléggé vájt fülem van, nekem tisztának tûnik mind a filmeknél, mind zeneileg.
Divx film lejátszásánál minden a kódoltságon múlik, na, abból nekem van mindenféle... Pechemre az egyik kedvenc filmemet (Ha eljön Joe Black) nem tudja lejátszani... A (divx)avi-t mondhatni tökéletesen kezeli.
Samsung oldal:
http://www.samsung.com/hu/products/homeaudio/homecinemas/ht_ds900.asp?page=Specifications
Taranov
Raksz rá ajtót, zárat, tûzjelzõt, riasztót stb. stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Szerintem ne mondjuk, hogy bedühödik ránk 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tetsuo
A függöny is lehetne bordó bársony 😊
Ja és ahhoz meg B&W hangfalak mennek..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bandew
Én azért nem nyomnám tele értékes cuccokkal, mert azt könyebben feltörik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Met
Tényleg LittleL, meg ne lássam lent azt a görény tapétát mert lehányom😄DDDD

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Taranov
Nekem hangosítás se kell, csak kaja legyen 😄
Ja és ha tapétázol, akkor válassz valami új fajtát 😄

Met
Az ötlet nem rossz.
Kényelmes fotelok, halk hûtõgép az itókáknak, mikró a kajának stb.
Jó hangosítás, szuper és milyen sok barátod lenne hirtelen😊

ÕÕÕ, merre felé is laksz?<#zavart1>

Taranov
Nem lenne semmi mondjuk.

LittleL
Azon gondolkodtam a napokban, hogy a ház alagsorában,
van nekünk egy mélygarázsunk, amit sosem használunk,
jelenleg is tele van lim-lomokkal.
Ott kéne házimozi szobát csinálnom,
2 méter széles képet tudnék vetíteni, szuperül
meg lehetne csinálni.
17 m2-es szoba ez.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Alien!
naja....a 8.3 wharfadale nem sok mélyet ad nekem se....viszont mindenképpen 2 pár kábellal kösd be a frontokat! Nekem AB frontra van kötve és be van kapcsolva minkettõ..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LittleL
a "hf " az biztos a High frekvency -t jelenti, ez kell a magashoz, és közép hangfalhoz,

a "lf " , meg a Low frekvency, ez a kábel megy a mélyhangfalhoz a
hangfaladon.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Azért lehet kettõ csatlakozó, a feketébõl, meg a pirosból,
mert ezek "bikábelezett" hangfalak,

asszem elég ezekbõl kettõt használnod

Taranov
Jaja, valóban jó, bár még lehet, hogy kéne vennem mélyet, mert az nincs, de nagyon tiszta a hangja, szuper. Mondjuk jó lenne még egy jó dvd lejátszó, amiben vann digitális kimenet, és akkor azzal lehetne a legjobb hangot elérni gondolom.

bigapó
De most már legalább jó, nem? 😊

The Matrix has you...

Taranov
5 óra alatt sikerült bedugnom a hangfalakat 😄D

bigapó
nincs mit😊

The Matrix has you...

Taranov
Na már haladok elõre. Köszi az eddigi segítséget 😄

Taranov
Nem sikerül összekötni rendesen, a két frontsugárzó nem szól 😞
Wharfedale Diamond 8.3 mindkettõ.
A surroundok szólnak, de ez a kettõ nem. két fekete és két piros csatlakozó van rajtuk, hf és lf-bõl is kettõ.
Ez mit jelent? Lehet, hogy rosszul dugtam be?

Taranov
Na megvettem a Denon AVR-1905-öt, végülis a Media Marktban 100-ért, gondoltam, hogy a garancia fontos, ezért inkább 15-tel drágább legyen, de ne szûnjön meg a cég stb.
Még nem üzemeltem be, gondot okoz az összedugdosás, de megoldom 😄

Taranov
És akkor a tapétáról még nem is beszéltünk 😄DD

Met
Nem azt mondom, hogy rossz de én kiugranék az ablakon tõle😊
A Jamiroquai 1-2 számát én is bírom.

LittleL
Enya , nem ismered ? most miért mondod hogy rossz.
De szoktam Enigma -t is hallgatni.
szertem az ilyen chill out számokat.

De a legjobban a Jamiroquai -t szeretem.
A Little L az nagyon durva jól szól. D
nameg a Blow your mind.

Met
mit hallgattál??? na attól hánynék, de nagyon😄

LittleL
Hi

Igen , nagyon jó a subwoofer.
Bár csak 120 W -os, de így is csak feléig van feltekerve
a 30 m2 -es szobában. Van rajta keresztváltó frekvencia
beállító gomb, meg zene / mozi választó gomb is.
A hangerõt sem szabad feltekerni túlságosan,mert
még kiviszi az ablakot.

Múltkor hallgattam az : Enya - Orinoco flow -t
és a nagybõgõ olyan hangosan rezegtette az ablakot, hogy
feljebb már nem mertem tekerni.
Persze, a nagy hangerõ folyamatosan nem tesz jót a
hangfalaknak, én inkább csak közepes hangerõn szoktam hallgatni a zenét....

Alien!
a 450-es jó..az van nekem is...a sub jól muzsikál?????

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LittleL
Nem a tapétát kell nézni mozizás közben. D<#beka3>
és nem panelban lakunk. D<#beka3><#mf2>

Igen, minden hangfal Yamaha,
az erõsítõ meg Yamaha RXV - 450 -es

torrente
kösz, áttanulmányozom!

Met
LOL én attól a tapétától hányok 😄

Punker
virtualdub

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

torrente
Melyik progival lehet filmeket (avi formátumot) vágni? Tegyük fel hogy nekem a film 8-15 perce közötti rész tetszik és csak ezt akarom meghagyni.

Alien!
sztem,kösd be hátra a másik két hangfaladat,és rakd 6 channel stereo módba!

Alien!
az yamaha sub?? Melyik?? Hogy szól?

bigapó
Rossz ízlésed nem lehet, mert a Mátrix-ot nézed! 😊))
Amúgy tényleg kafa. Panelban laksz? Mert elég ütõsnek néz ki hangerõ szempontjából...

The Matrix has you...

Tetsuo
Mien receiver, Yamaha, Onkyo, Pio v mi?
Az ott jobb oldalt mien növény? Xanzavéra?
Deszar a függönyötök.. 😊

Hi

Ne kövezzetek meg nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, lenne egy hülye kérdésem, van 4 hangfalam egy philips 4x100w-os sztereo erõsítõvel hajtottam meg eddig, ami beszart, vettem egy yamaha rx-v350-et, gondoltam már akkor jó lesz majd egyszer filmnézésre is, namármost a 4 hangfalam megvan, majd még veszek egy centert, a kérdésem lényege, mivel 80%-ban zenét hallgatok, szeretnék úgy ahogy a másikon volt 4 hangfalon sztereoba zenét hallgatni, de egyszerûen nem tudok csak vagy front A-n, vagy front B-n, egyszerre a kettõt nemtom bekapcsolni, mit kúrok el?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

LittleL
Nah, csináltam új képeket a házimozimról :

csináltam egy polcot is a lemezeknek:

tettszik ?

Tetsuo
Hol gyártották?

Punkerwork
te használod, inkább te mond el a tapasztalataid 😊

betyarr
sziasztok!

mondjon már valaki valami okosat:hátsó hangfalnak akarok használni 4 ohmosat,de az erõsítõm 6 ohmosat ír elõ.azon kívül hogy hangosabban fog szólni a kelleténél,lehet valami komolyabb gubanc?állítólag el is szálhat ha túlerõltetem,de akkor nagyon kell erõltetni,amit úgysem fogok mivel panelban lakom.

valami véleményt megköszönnék!

avira premium über alles!

Sziasztok!!

Nemrég vettem egy JVC TH-S5 ös kompakt házimozi rendszert. Mi a véleményetek róla?Nekem tetsyik a cucc!Ja egy kb 8négzyetméteres szobáb van a cucc!
Sziasztok!!
LittleL
várjuk a képeket,
és a tapasztalatokat.

Sziasztok!

Nemrég vettem egy LG LH-T6340D divx-es házimozit, valakinek van tapasztalata vele? Kérdésem az lenne, lehet -e firmware-t frissíteni, és ha igen hol tallok hozzá?
Punkerwork
jó választás, nekem is Pana rendszerem van és nem csalódtam benne

TORO
Sziasztok!
Köszönöm a tippeket, eldõlt!
Megrendeltem egy Panasonic SC - HT 870 -t 109990 Ft-ért, ingyenes házhozszállítás, 2 év garancia.

Mégegyszer köszi, ha érdekel valakit, szívesen leírom majd a tapasztalatokat.
Üdv.
TORO
<#integet2>

LittleL
Igen, 100 alatt csak olyan Egydobozos cuccokat lehet
kapni, pl. Panasonic SC - HT 850, meg ilyenek, az még a legjobb a sok egydobozos rendszer között.

Alien
Pont egy kombiszett jön ki ennyibõl, persze egy egyszerûbb. 80-ból szerintem nem vesz egy jó erõsítõt + hangfalakat.

Taranov
Szerintem 160-180k mindenképpen kell, nehéz megúszni a _jó_ hangfalakat 80 alatt, meg az erõsítõ is legalább 60.