Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kicsit nagyobb szoba és (hogy film nézés közben ne tehesd rá a lábad a mélynyomóra😊 kicsit nagyobb képernyõvel nekem is tetszene
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

de a készülõ szobába, azért valami jó rézkábel kéne.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Samsubg=Samsung
gondoolkodtam=gondolkodtam
Régebben írtam itt, most már épp 1 éve van egy Samsubg HT-DS900 hm rendszer. A padlószõnyeg szegélyébe tuszkoltam be a kábeleket, gyönyörûen eltûntek így. A bal fronthoz vezetõ kábelt kellett csak meghosszabbítanom a szoba adottságai miatt, a hang nem sérült az "összedrótozás" által.
A vételt megelõzõen rengeteg típust megismertem, én is gondoolkodtam hátsó-vezetéknélküliben, de olvasva egy rakás vonatkozó fórumot, arról letettem - akár a hosszabbítás árán is. A bal fronthoz vezetõ kb. 11m kábel, mint már említettem, nem okoz hangbeli gyengülést.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
csak a tudatosan tervezett mozi-szobáknál szokták elõre bekalkulálni.
Én is mit szenvedtem míg úgyahogy eltüntettem mindent.
Persze a vastag Van den Hul -t azt nem lehet elrejteni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De egyébként a hagyományos kábeles megoldás a legjobb, még mindig.
Nem hiába fektetnek sokan olyan sok pénzt a kábelekbe.
Azt mondják hogy egy házimoziban a kábelek költsége 5-15 % legyen,
ez már elég tetemes.
Ha nem akarod bömbölteteni a rendszeredet, akkor jó lesz a kábel nélküli is.
Nagy hangerõnél már kijön ennek a rendszernek e hátránya.
Azért hallgasd meg elõtte a boltban, ha teheted,
hogy biztosan erre gondoltál -e.
Köszi elõre is!
lemezeket,
de a mostani meg nem szereti..
ha originál lemezeket jól lejátsza, akkor szerintem nem a lejátszóval van a gond,
hanem a másolt lemezekkel.
Egy Denon 6.1 erölködõ hajtja õket, szépen szólnak.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért nem értem mert ugyan arra a lemezre irtam egy 5 részes dvd-t és 3-at megnéztem abbol 2 ment 1 nem!
Nem értem:\
a netdepo -n.:
Netdepo
van 3000 -ért, 4500 -ért, és van 3 -szorosan árnyékolt is 11000 -ért
külföldit ? divX -eset ?
Egyébként ez a új Panasonic!:\
De van egy Philips lejátszom ami minden lemezt lejátszik amit tud!
Tudnátok ajánlani egy olyan házimozit aki ki is probálta a írott lemezeken és jó hangzást nyújtot!
100e Ft környékén! Kösz
van hasonló ott,
kösz a tippet.
Majd az új szobába ezeket rakom fel..
Ott láttam nagyonvastag spéci scart kábeleket,
azok biztosan jók lesznek,
Nekem nem feltétlenül márkás kábelre lenne szükségem, hanem jó minõségûhöz (szálanként árnyékolt), és lehetõleg kedvezõ áron, ugyanis a 100Hz-es tévémet zavarja DVD nézésekor a gagyi scart kábelem 2 függõleges fekete csík formájában.
Banándugó : én sima, nem forrasztósat vettem, abból se a legdrágábbat(BP-226G a kacsa oldalán, 430ft-ért), egyrészt mert nem hiszem hogy a majd háromszor annyiba kerülõ "professzionális" BP-263G-as(1163ft) annyival jobb lenne, másrészt elég sok mindent kellett vennem (3pár IC-t + kompo kábelt). Bár olyat is hallottam, hogy a banándugó nem a legjobb megoldás, mert ha gyenge minõségû, az relatíve "nagy(?)" befolyással van a hangra.
elég sok mindenben én is kezdõ vagyok azért még :
itt egy kérdés :
Szerinted banándugóból melyiket rendeljem meg ?
építem majd a házimozi szobát, és banándugót akarok rakni az
új kábelekre,
a KÁcsa audió -n tudnál nekem ajánlani banándugókat ?
olyan is van amit nem is kell forrasztani, az jobb ?
Most csak simán be vannak dugva az erõsítõbe a kábelvégek,
de olyan nehéz bedugdosni annyi kábelt, úgyhogy inkább
akarok valami csatlakozókat rá..
A dvdcenter-en is regisztrálva vagyok(szondag3 néven), de szinte egyáltalán nem írok oda, csak próbálok okosodni.
Valaki mintha említette volna, hogy inkább HDMI kábelt fog
venni, és a két végére vesz inkább HDMI / DVI átalakítókat,
így könnyebb befûzni a gégecsõbe, és ha modernebb HDMI csatlakozók
lesznek már minden vetítõn a jövõben, akkor
nem kell új kábelt vennie...
Én is most akarok venni egy projektor -t,
már ki is néztem az Infocus 4805 -öt,
elõször Toshiba mt200 tetszett meg nekem, de
ahol vetíteni akarok, olyan alacsony szoba,
hogy a vetítõ nagy Offset -je miatt nem lehetne nagy képet vetíteni
Ígyhát marad az Infocus, mert ennek csak 28 %-os az Offset -je.
Én is megfelelõ DVD lejátszót keresk még hozzá.
Ajánlotta valaki a Pioneer 585 -ödt, amit te is haszánálsz.
Szóba jöhet még a Denon 1910 is asszem.. ?.
nem kellett a .php a végére (nem is tudom miért írtam oda<#zavart1>#zavart1>)