Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Na meglett a kicsike (ez az - SC-HT335). Abszolút elégedett vagyok vele, rohadt jó, egyelõre nem tudok betelni az új élményekkel; egy már agyon nézett film élvezeti értékét is iszonyatosan megdobja. Egy kérdésem lenne csak. A mélynyomót mindegy hova teszem, vagy azt is középre kéne?
Hát nekem az egyel kisebb sw015 -ös mélynyomóm van,
ez 75 Watt -os és 30 nm -es szobában van.
Ez szerintem bõven elég, és elég jól szól,
csak félig van feltekerve rajta a hangerõ.
De most látom hogy akciós a netdepón az sw030 -as mélynyomó,
26.000 Ft. úgyhogy ezt ne hagyd ki.
u.i.: Akiknek eddig ajánlottam a mélynyomómat és ilyet vettek
mindenki meg volt vele elégedve, úgyhogy a nagyobb is biztos hogy jó.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Ha van még kérdésed, megpróbálok én is válaszolni rá. Persze nagyon szakmai kérdések esetében azért célszerûbb a dvdcenter fórumát felkeresned.
A hangfalról még annyit, hogy a yamaha erõsítõk a keményebb hangzásukról ismertek, ezért némely esetben célszerû ennek megfelelõen olyan hangfalat választani hozzájuk ami némiképpen ellensúlyozz ezt. (én emiatt választottam a wharfedale diamond sorozatot)
Köszike!
Paul161
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek yamaha rxv-457-es erõsítõhöz érdemes yamaha hangfalat venni?
Paul161
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
hazimozi.lap.hu
oldalon van még sok online áruház, ott a legolcsóbbak a cuccok.
Mélynyomót akarok venni, a többi hangsúgárzó már mind megvan. Az lenne a kérdésem hogy ha a többi hangsúgárzó Wharefedales akkor célszerû ugyanilyn márkájú mélyt is venni? Ha igen akkor tudtok egy helyet mondani ahol a legolcsóbban tudom beszerezni? A szaküzletekben kéne vagy az ilyen nagyobb elektrotechnikaicikk áruházakban érdemes megvenni.
I love this game!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
és sajnálom, nem lehet lejátszani ?
Milyen lemezt használsz hozzá ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
én azért odzkodom hogy ilyet vegyek,
szerintem sosem lesz nekem dvd-felvevõm
inkább csak megmaradok a DVD-knél,
meg a hagyományos videóknál.
tavaly énis ilyesmit akartam venni elõször,
egy Panasonic Sc-Ht 850 -est
mert baráton éppen ezt vett akkor.
De aztán mindent külön komponenesenként vettem meg végül.
És biztos jól szól ez is, gratula.
részletek a DVD felvevõ topic-ban :)
képet teszel be róla ?
vagy nem neked lesz végül ?
de egyáltalán nem volt zavaró.
Már megnéztem eBayen hogy Infocus -t 150 - 175 ezerért is lehet kapni<#eljen>#eljen>,
bezzeg itthon még mindig 250 - 290 ezerért akarják eladni.<#wow3>#wow3>
utána a Matrix 3-at néztük
meg az Ötödik elem -et
Hát bámulatos volt, a végén mindenkio levonta a következtetést:
" Projektor az kell "
a nagyobb az Optoma vetítõ. én Infocus -t akarok venni
Hát szuper volt.:
Cambridge audio és Rotel CD lejátszó összevetése
Nad és T-amp erõsítõ összevetése volt
Infocus 4805 és Optoma H75 projektos összevetése volt
A 150.000 Ft- os vetítõ nem vallott szégyen -t a 1.2 Milliós árú Optomával szemben.
2 méteres képet vetítettünk.
nekem a Thomson lejátszó csinálta, hogy meg megakadt a lejátszás, de lefagyni nem fagyott le, volt benne optika csere, egy darabig jó volt de mostmár néha megint megakad és lassabban ismeri fel a lemezeket mióta visszajött a szervízbõl:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
próbáld meg de nem hiszem, hogy csak annyi lenne a baj:(
Van 1 LG microházimozink.
Olyan gond van vele az utóbbi idõbe hogy filmnézés közbe elakad a film 3-4-szer úgy,hogy csak ha kikapcsolom és újraindítom akkor folytatja tovább.Eredeti DVD-kel is ez van.Nem tudom hogy egy tisztítás segítene-e,de azt hallottam hogy attol tönkre mehet a fej?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
elfogadnék egy ilyet a szobámba, mondjuk el sem férne :D
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy asztali DVD lejátszóm amin 1db rca csatlakozású coaxical feliratú RCA AC3 kimenet van.Namármost ma vettem egy ilyen hangszórórendszert amin van AC3 bemenet de az 9 pin-es.Kérdésem az lenne, hogy léteszik e olyan csati aminek az egyik fele RCA a másik 9 pin-es.Vagy kell valami egység a két eszköz közé?Válaszokat elõre is köszönöm.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
1.jól jeleníti is meg azt
2.analóg adásnál is tisztességes képet ad