1300
5.1-es hangfalrendszer házimozi támogatás dts dekóder és erősítő dvd lejátszót, Milyet? Hol? Mennyiért?
-
#860 Azokat is viszik szerintem rendesen.
Ezek úgyvannak már megcsinálva.
Régebbem volt,hogy a drága dvd lejátszók néha nemboldogultak,de manapság már egy 10ezres is simán viszi.(persze van amelyik a gyárit sem)
Hallgasd meg és ha tetszik akkor nyugodtan veddmeg!
Én egyszer egy philipset hallgattam,és ahhoz képes amilyen kicsi volt eléggé jólnyomta,a maga kis kategóriájában.:-) -
#859 :) köszi, hát tuti nem fogok meghallgatni egy pro cuccot...
viszont ezt remélem meg tudom hallgatni vásárlás előtt. mondjuk valamelyik e-digital üzletben...
még egy kérdés: ezek a csili-vili dvd lejátszók hogy viselkednek az másolt dvdkkel? -
#858 Háát ha neked megfelel akkor nemrossz!:-)
Végülis a te pénztárcádhoz igazítva.
Szándékosan nem írom le,hogy igényeidnek,mert gondolom szeretnél egy igazán jót,mint általában mindenki aki szeret mozizni,de nemengedheti meg.
Elkell döntened mennyi kompromisszumot engedhetsz megmagadnak,és természetesen választanod kell.Csodákat nemszabad várni,és ilyenkor a másik tanulság,hogyne hallgass meg egy milkós rendszert:-D -
#857 ERRŐL mi a véleményetek? -
#856 hát igen, a 100.000 az a max. -
#855 Mondjuk ez nemrossz,és azért árban is jó,és a célnak ismegfelel.
Kis szobában szerintem okés.
BÁr én nemvagyok híve az ilyen kis egyberendszereknek,de jó kis alternativa lehet!
Főleg ha csak mondjuk 100ezer van rá. -
#854 hmmm...
akkor EZ gagyi lenne? -
#853 Szerintem eléggé necces a dolog.
Érdemes azért egy jó erősítőt venni,megfelelő be-és ki-menetekkel.
Nemszólva arról,hogy majd mind mozizásra,mind akár játékra kellően adja le a teljesítményt.
Na persze ehhez dobozok kellenek.
Van egy aranyszabály a rendszerekhez,persze ez pénztárcafüggő.
Az erősítőd 3szorosa legyen a hangfalszett.Így érhető ela legmegfelelőbb hatás.
Tehát kicsipénzből nagyonjót nemlehet:-( -
#852 Igen, igen!
Néztem ezt a lenti JBL-t, jó is lenne, sőt nekem tökéletes lenne, de aztán eszembe jutott, hogy a majdani konzolomat hova dugom be!?
Azt mondod 70-80 ezerért nem kapok erősítőt+hangfalat a kívánt elvárásokkal? -
#851 Csak az erősítőre szánsz ennyit?
Mert ha hangfalakkal együtt akarod..hááát..nehézkes a dolog,mert akkor erősen lekell szorítani az elvárásokat.
Ebből már egy közepes erőlködő kijön,de a hangfalak már nem,mert legalább a lentebb ajánlott szettben kell gondolkozni,ami már eleve 70.
Persze nemolcsó dolog összerakni egy cuccot,de évekig kiszolgál. -
#850 sziasztok!
szeretnék venni egy egyszerű házimozi rendszert. TVm és dvdlejátszóm van. Szeretnék majd egy konzolt (xbox360 v. ps3) is venni a közeljövőben. Ezért egy olyan erősítőn gondolkozom, amibe be lehet kötni 2 optikai kábelt, vagy egy optikait és egy sima RCA-s 5.1-es kivezetést. Tudnátok nekem ebben segíteni? olyan 70-80 ezer forintba kellene beleférnie a cuccnak...
Köszönöm! -
#849 értem szóval ez pont határon van már:) na igen az a gond, hogy ettől többet most nem tudok rá költeni, mert kell máshova is a pénz. viszont gondolom ez is megfelelően teljesít ezzel a lejátszóval amin nekem van.
köszönöm a segítséget még átrágom magam a dolgokon:) -
#848 Nekem ilyenek vannak elöl,de számomra azért fontos volt,hogy sztereoban is viszonylag jól szóljon.
-
#847 Talán bele,bár már erősen kompromisszum,de mégiscsak JBL,nempedig "noname" gyártó.Szerintem megérné a +20ezer,bár ha neked ez picit drága,akkor nemsok választásod van. -
#846 igen látom. van még itt a JBL SCS 140-es olcsóbb valamivel. az még beleférne az elvárt minőségbe? -
#845 Háát ennél lejebb már nemérdemes.Itt megvan minden komponens,és nem gagyi.Sajna ha lentebb mész akkor már kompromisszumok..minőségromlás.
50ezer alá semmiképp,ha mozizni akarsz.
Ez jó választás lenne,mert ami ennél olcsóbb..hááát..yamahát esetleg olcsóbban,de azért a jbl jobban szól.
És ha megnézed csak drágább cuccok vannak ilyen kompaktban is ami igazán "jól" szól bőven 200 felett van.
-
#844 ez elég jól néz ki és úgy látom teljesítmény is van viszont egy kicsit drága :S ennél valamivel olcsóbbat szeretnék :) meddig érdemes lemenni árban, hogy még azért ne valami gagyi legyen? -
#843 Ehhez mitszólnál?
JBL SCS 178 5.1 Csatornás Házimozi Hangsugárzó Szett
70ezer most a netdeponál.
Szerintem kis szobába elégséges,és azért csak nem pici gagyi dobozok.
Nézd meg hátha megfelel neked!
-
#842 nos erősitőm nincs és olyan túl sokat nem is szántam az egészre egyenlőre, igy összeget konkrétan nem tudok mondani :) a szoba viszonylag kicsi a tv-t olyan 2.5-3 méterről nézem. Úgy gondoltam hogy egyben venném meg ha lehetséges.Biztam benne, hogy lehet valami normális hangfalszettet kapni hozzá kompletten.zenét inkább szgépen hallgatok tehát főleg filmnézésre lenne. szóval röviden ennyi köszi a helpet:) -
#841 Erősítőd van már?És a legfontosabb,hogy mennyit szánsz reá,és mekkora helységbe lesz?És van e valami elképzelésed?
A szoba méretéhez nemárt igazítan a teljesítményt,mert ugye nagy szobában piciny dobozok elvesznek,de fordítva sem adják le az optimális hangzást.Meg hogytudnád elhelyezni,álló,vagy polcsugárzó legyen.
Komplettet akarsz,vagy esetleg darabokban is jó.
Mondjuk célszerű előre egyformát venni,front,és center,hátra már lehet esetleg más is.Ha zenét is szeretsz hallgatni akkor érdemesebb nagyonjó frontokat,persze ahhoz mérten már a center sem olcsó.(énsem vettem meg a centert)
Gondolom azért már nézelődtél,de ird le bővebben az igényeidet,és megpróbálok segíteni. -
#840 sziasztok
nekem egy ilyen dvd lejátszóm van pár hete és szeretnék hozzá hangfalrendszert venni. Segítséget kérnék, hogy milyet is lenne érdemes vennem? Mi az amire érdemes figyelni?
köszi -
#839 Egyszerű.előre kisebbet veszel.Nemmuszály nagy álló,nekem is csak egypár Tannoy sensys dc1-es van,persze ez jóval drágább mint amit te szeretnél áldozni rá.Én direkt nemakartam állót venni,mert nemtudtamvolna akkor elhelyezni,most eltudnám,de ez is bőven elég,jó a mélye.Kicsi de ütősen szól:-)Hátul nekem pici 15éves Wharfik vannak,arra jó,ha mozizok néha hárulról is csörögjön valami:-)
Anno gondolkodtam egy fullos Tannoyba,de 450ezerben lett volna,(sub nélkül)és mérlegeltem.:-)Akkor vettem Pana tv-t(82cm)Harman-Kardon avr235,és a hangfalak.Így is eléggé húzós volt. -
#838 sziasztok!
szeretnék venni valami nem túl drága 5.1-es hangrendszert, de olyat, aminek a hátsó hangszórói vezetéknélküliek. tudnátok nekem ebben segíteni, hogy mik a lehetőségeim!? mik a tapasztalataitok e téren?
azért lenne szükségem a wireless megoldásra, mert nem akarok a nappalin keresztülvezetni a két kábel...
köszönöm! -
kerti008 #837 Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot és egész jó ötleteket találtam itt. A Heco Victa szett Onkyo SR-505-ös erősítővel jó is lenne. De a szobámba nem tudok berakni 70 cm-nél magasabb hangfalakat. Nincs valami ötletetek mivel lehetne helyettesíteni? A hangfal szett-re 80 ezret szántam, mélynyomót egyenlőre nem szeretnék venni. -
#836 Sziasztok !
Egy olyan kérdésem hogy valaki ismeri e a következő hangfalakat és ha igen akkor mi a véleménye róla:
Jamo SC 6000 rear
FC 6000 front
CC 6000 center
E3SUB sub
köszi a válaszokat előre is -
#835 Te kevered az antenna koax kábelt a hang koax kábellel :)
Szerintem minőségileg jobban jársz egy erősítő és külön lejátszó összeállítással.
-
fugafree #834 zimpet:
Ilyet tudtommal nem lehet csinálni. Szerintem egy coax kábel nem képes több csatornás hangot továbbítani. Kiv. stereo.
Viszont nekem is lenne kérdésem. szeretnék házimozit venni, de nem tudom, hogy milet vegyek. Ugyanis van egy csomó hangfalm itthon, és lehet, hogy jobban megérné csak egy dvd lejátszót venni, 5.1 kimenettel, amiben van beépített erősítő nem? De hangfalakat fölösleges fizetnem, ha már van.
Nem tudtok vmi jó boltot ilyenhez?
-
zimpet #833 Sziasztok!
Lenne egy hülye kérdésem! A dvd lejátszómon csak koaxiális kimenet van, az erősítőmön meg az 5.1-hez kölön rca-k. Gondolom kellene hozzá valami konverter, ami a digitális jelet képes szétosztani. Létezik ilyen és ha igen, hol lehet kapni?
Köszi. -
Tomi00 #832 Sziasztok! 20-25e Ft körül milyen DVD lejátszót javasoltok? Én a Yamada MI220X-t néztem ki, de most egy boltban se találtam ilyet neten. Előre is köszi a választ -
#831 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni 1 házimozi rendszert úgy 50eFt-ig bezárólag.
Ki milyent tud ajánlani!Várok mindenfajtát, lehetőleg tudjon mindent.
Köszi előre is! -
elmerfudd #830 Illetve ha a subon van hangfalcsati, ami valószínű, akkor lehetséges a dolog, csak nem lesz valami jó az eredmény. -
elmerfudd #829 Én a helyedben a magnatnak a szettjét venném 39-ért, de persze mindenki maga dönti el. -
elmerfudd #828 Arra sehogy nem fogsz tudni mélyládát rákötni.
Annak külön koax kimenete lenne, ha házimozi erősítő lenne.
De a leirásod alapján ez egy sima sztereó erősítő amin van a,b hangfalválasztó?
4csatornás, nagyon régi lehet. Elöször venék egy házimozi erősítőt.
Subot csak utánna. -
#827 Ja nekem is X-530-asom van és maradéktalanul 1etéertek az elöttem szólóval!!ÁMEN -
#826 Nekem 530-asom van és teljesen megvagyok vele elégedve. a nyáron vettem 18e-ért, azóta használom játékhoz/filmhez/zenéhez egyaránt kiváló. ebben az árkategóriában mondhatni díjnyertes, erőből szól, gyönyörű a mély benne és a szatelitek sem vallnak szégyent. egyetlen hátránya hogy nincs hozzá távirányító . Ajánlom! De ezekután nemhinném hogy a kicsit drágább de erősebb hangcuccban csalódnál -
#825 Szerintem faszájos én is Logitech-et használok kb.1 éve de maxin meg vagyok vele elégedve szépen szól nem mellesleg zenére is faja bár távirányítót nélkülöznöd kell sajna!!És ami még nagyon fontos legyen az asztali játékoson 5.1-es analóg kimenet!!! -
#824 hello
a Logitech 5.1-es hangfalak megbízhatók, és jók?
szeretnék venni 5.1-es hangfalrendszert, de nemtudom mi alapján válasszak.
ezen gondolkodom, nemtudom jó-e:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=00681
vagy pedig ezen, megéri-e ezért egy picivel többet fizetni?:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=07893
a választ nagyon várom, köszönöm.
-
#823 keress más fórumot, ez ki van halva... senki se válaszol -
#822 Sziaztok!
Nem tudom jó helyre írok-e :)
Van egy Thomson régi erősítőm, ami 4 channelt-t(8 Ohm)tud de Sub-ot külön nem.
Szeretnék venni hozzá egy aktív Subládát.
Hogy tudom majd rákötni hogy jól is működjön? Gondolom nem a: fogom és bedugom a front left-be a front sugárzó mellé :D módszerrel.
Mondjuk a két front hangfalam is csak 2 utas, lehet jobban járnék két vagány 3 utas fronttal?
SAL XR 100/120-ra gondoltam Subládának( vélemények erről? :P )
SAL 2610F/J -re Front esetén( akkor ez 8 Ohm-os is lehet? :) )
Előre is köszi! -
#821 valaki tud hangfal tesztelő hangokat?nem basstest kéne hanem ami a hangfal épségét mutatja, a hangokat külön lejátsza és lehet hallani ha valamelyik membrán vagy szatelit nem jó/kiment.