Házimozi DVD 5.1 stb..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kapj elõ egy filmet amin biztosan tudod, hogy valamikor szolnak a hátsó hangszórók és próbáld ki
http://atwwebmaker.tx.hu/
Koda szettet már hallottam és nekem tetszett 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Meg kell nézni hogy a hátsó hangfalak hangerejét lehet -e külön szabályozni.
( + 10 Db), enyémen külön-külön lehet állítgatni hogy mennyi jel mennyen a hangfalakhoz.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
1. Ha sima audio cd-t teszel bele, akkor az ugye értelem szerûen csak sztereó
2. Általában lehet állítani az egyes hangfalak hangerejét egyenként, próbáld meg azt is megkeresni
3. Hülye kérdés, de amit nézni akarsz, az tuti 5.1-es hanggal van megáldva?
Nekem ennyi ötletem van.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Az lenne a kérdésem hogy mitõl van az hogy egy 5.1-es hangfalrendszert rákötök egy dvd-lejátszóra, minden jó helyre van bedugva és a hangfalak mégis úgy szólnak mintha 2.1 lenne. Szól a Subwoofer meg a két front hangszóró.
Ja ész szólnak a hátsók is, csak sokkal halkabban mint az elsõ.
Aki tudja a megoldást az válaszoljon már!
Kösz!
szerintetek ha az erõsítõmre az van ráírva hogy 4-16 ohm ig lehet a hangszórókat rákötni, akkor egyszerre rá lehet kötni egy 4 és egy 8 ohmosat
köszi
Lenne egy kérdésem! Vettem egy Creative 5.1es hangcuccot a géphez. Namost tök yo lenne, ha ezt rá tudnám kötni inkább a DVDmre. Lehetséges-e ez, és ha igen milyen kábelt kell vennem? A DVDn van koaxális hangkimenet, és sima RCA-s kimenet. A hangfalszetten pedig 3db 3,5ös Jack bemenet van (front, back, center). Elõre is kösy a segítséget!
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
szal zene semmiképp...
a hátsókból a hátsó zajoknak kell jönniük 5.1es filmeknél... zene a front két oldaliból jön, középen center a duma
Csá
Hány Wattos a mélyláda ? És hány Wattos az erõsítõd ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Lehet e gond hogy digitálisan sima kábellal kötöttem össze nem spéci digitális kábellel?
más baj ha tömör réz kábellal vannak a frontsugárzók az erõsítõre kötve a többi meg a többeressel?
bocs hogy láma vagyok, kösz
nem tudom hogy ki tudna segíteni, van egy kis problémám!
Búg az erõsítõm! Technics SA-GX 130
rá van kötve egy Philips dvd lejátszó, egy tv, és egy számítógép.
dvd scart tv, dvd rca(audió L,R)erõsítõ,
ha kihúzom a tévébõl az antennát(UPC) akkor elhallgat de a dvdn lévõ filmnek romlik a minõsége, picit szemcsés lesz. viszont ha a dvd lejátszót nem kötöm össze a tv-vel vagy az erõsítõvel akkor nincs probléma,
mi lehet a megoldás? félek hogy elõbb utóbb megadja magát az erõsítõm.
kipróbáltam másik tv-vel és másik dvd lejátszóval is, de ugyan úgy búg!
köszi elõre is, ha valakinek van valami ötlete!!!!!
bõvebben ebben a linken vannak képek, ez egy igazi barkácsolós topik,
ha van kedvetek nézzétek meg:
bõvebben ebben a topikban:
http://www.avx.hu/forum/index.php?s=fcafe56de1a0449b3bc938a4cfb95ffb&showtopic=7885
Tudna valaki ezzel kapcsolatban érdemben nyilatkozni? A másik bajom vele, hogy a frontok 4 Ohmosak a többi meg 8 Ohmos. Hogy lehetnek összhangba a frontok és a többi, eltérõ impedanciával? (teljesítményesés, damping factor)
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Sanko3-nak: Milyen minõségben muzsikál az RXV-359? Megéri ilyenbe fektetni?
Nézd meg hogy rendesen be vanak -e dugva a hangfalkábelek a helyükre.
Lehet hogy kicsit meglazult, vagy kijjebb csúszott ahová be kell dugni.
Nekem egyszer-kétszer búgott már a mélynyomóm, aztán csak az erõsítõnél
kellett egy kicsit megigazítani, mert meglazult.
az miért van hogy a hangfal bug mint állat? dvd-s 5.1 eddig nemvotl semmi baja (bal elsõ) aztán most megfogtam közben szólt a zene és elkezdett búgni mint az állat...aztán mostmár a zenét nemis lehet hallani csak a búgást
mi lehet a baja?? :S elbaszódott?
ha nemszól zene akkoris búg ha tekerem a volume-t csak a búgás erõsségét tom állítani :S lol 😄D
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Egyátalán megért-e 20 ezret!
Tudom nem egy nagy szám de nekem tökéletesen elég!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
ilyen drága kábelek csak drága hangfalahoz , és drága erõsítõkhöz kellenek, vagyis ott lehet meghallani a különbséget.
képet kérünk majd a rendszeredrõl, plz.