DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy emléxem, hogy Stalker is meglepõen jól muzsikált, bár az erre vonatkozó cikk már sajnos nem él, szóval utánanézni nem nagyon tudok. Ha nagyon keresnék, biztos találnék még párat, és én azért a BFME alatt nyújtott teljesítménnyel is nagyon meg vagyok elégedve.
"Talán megvoltak még azok a kapcsolatok az UT fejlesztõcsapatnál azokból a messzi-messzi MeTaL-os idõkbõl...😉"
1) nem tartom valószínûnek, hogy egy teljesen átalakult S3, és egy valószínûleg sokat változott UT fejlesztõ brigád a jó öreg '99-es kapcsolatokra nosztalgiával gondolva hirtelen úgy dönt, hogy az új kártyánál is összedolgoznak (miközben az S3 részesedése jelentõsen esett, szóval a kapcsolat nem lenne túl jövedelmezõ)
2) ha mégis, akkor meg orrba-szájba Unreallel reklámoznám a Deltát, neadjisten még csomagolnám is mellé, hogy vigye a nép, mint a cukrot
"Tervezõasztalon minden szépnek-jónak tûnik, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy a 10K, épp most legyártott TSMC-s lapka (nem feltétlenül tervezési hibából, Nvidia is szopott rendesen a TSMC-vel) fele mûködésképtelen, a másik felében meg csak 4 pipe mûködik..."
1) fogom és kihajítom
2) megpróbálok BIOS és egyéb berheléseket véghezvinni
3) és fõként nem adom el, mint S8, hanem maximum S8 CE, LE, vagy hívják aminek akarják, és biztos nem S8 nitro
De én errõl nem szeretnék vitatkozni, fõleg nem veled 😄
One Vision. One Purpose.
Talán azért, mert azokat optimalizálták? 😊
Vagy még inkább: Talán megvoltak még azok a kapcsolatok az UT fejlesztõcsapatnál azokból a messzi-messzi MeTaL-os idõkbõl...😉
Merthogy az UT-n kívül én bizony egy olyan játékról sem tudok, ami annyira hasítana a Deltával.
A hibával kapcsolatban meg annyit, hogy egy dolog az elmélet meg a rajzasztal, megint másik a kezedben pihenõ legyártott lapka. Tervezõasztalon minden szépnek-jónak tûnik, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy a 10K, épp most legyártott TSMC-s lapka (nem feltétlenül tervezési hibából, Nvidia is szopott rendesen a TSMC-vel) fele mûködésképtelen, a másik felében meg csak 4 pipe mûködik...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként meg: "Minden kezdet nehéz" (c by közhelyszótár)
Soknak tûnhet a hat év, de a semmibõl nehéz versenyképes terméket felépíteni.
Ha megegyezhetünk abban, hogy az S8 a R9600 teljesítményét hozza -a legújabb driverekkel tán már a 9600 Pro felé kacsintgat- "8" futószalaggal, akkor ennek fényében igazán nagyszerû látni egy négycsöves lapkát, ami már tényleg egyértelmûen hozza a R9600Pro kraftját, ráadásul jóval kevesebb tranyóból és kisebb fogyasztással.
A jövõben készülõ -mondjuk három generációval ezt követõen, tehát a Destination után- lapkáiknak nagy jövõt jósolok. Csak gyõzzük kivárni azt a hat évet...
Annyi még kimaradt, hogy majdnem biztos vagyok benne: Az S8 nem 8 futószalagos. Vagyis gondolom architektúrálisan az, de a fél futószalag sor szerintem nem mûködik, a másik fele meg össze-vissza. Na, az S4-nél lacsapták róla a nem mûködõ felét, az össze-vissza dolgozót meg helyrepofozták kicsit. 😊
Hangsúlyozom, ismét: Ez normális jelenség, minden chiptervezõ beleütközik ilyen akadályokba. Az S3 egyetlen hibája mindig is csak az volt, hogy kiadtak mindent hibásan is. Gondolom pénzhiány. Vagy csak egyszerûen szarnak ránk. 😊
Már régesrég biztos voltam benne. Méghogy máshol nem jelentkezik...
Mindenhol jelentkezik. Egy nyolc pipe-os GPU-nak nem így kéne muzsikálnia...
Egyébként ez nem meglepõ, a nagyok se A1 stepping-el szoktak piacra vonulni...kis pénz, sok hiba. LoL!
Tudtak egyébként róla már az elején (Már attól kezdve üvöltött a dolog, hogy megpróbáltak meggyõzni, hogy speckó tesztfelszerelést vettek (emlékszel a hírre??), így korábban kiszûrhetik a hibákat és már az A1-el piacra mehetnek -ami gyakorlatilag lehetetlen-...akkor a nagyok miért nem teszik ezt 😉 ). Mint ahogy tudtak a Savage2K T&...akarom mondani "load balancing engine" hibájáról is, csak akkor már nem maradt idejük kijavítani. Most volt. 😊
One Vision. One Purpose.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
"Interestingly/sadly the S8 is not capable of keeping up with the OmniChrome, which is actually an S4 Nitro cored card. After explanation from S3, apparently there are some glitches present in the Club3D S8 core which were caught and corrected in the S4 core."
forrás
Annak legalább örülök, hogy ez eddig más játékban nem jelentkezett, de mi lesz így a source motorosokkal???
One Vision. One Purpose.
De teljes testemmel akarom hogy most legalább azt a 9700pro-t verje már oda no. 😊
Next PC upgrade: 2022
Pontosan nem a fanatikusokról beszéltem, mert azok mindenféleképpen megveszik. Hanem azokról, akik pont azért nem vették meg, mert mondjuk keveselték 1280x1024-ben a HL2 alatt nyújtott teljesítményt. Ezek után már akár õk is nyugodtan választhatják....
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Amúgy sztem ha s18 TÉNYLEG X700 teljesítményû lesz, akkor már valóban alternatíva lehetne...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
nekem nagyon kene a jo 2dje...
de ez a franya dx9es teljesitmeny nem igazan lehengerlo(az eddigi deltaknal) 1280ban <#szomoru1>#szomoru1>
Az ULV-t annyira nem temetem mert tényleg sokat zabálnak a kareszok nem beszélve a hõröl, de tény, hogy a vásárlók 90%-a nem a kártya fogyasztását és hõtermelését veszi figyelembe vásárláskor hanem mit nyújt milyen teljesítményt ad le a "játékokba" épp ezért felmegy a p@raszt a "net"-re oszt megnézi a 3DMark adatokat majd viszonyít mennyi lé van vga vásárlásra.
Ezután megveszi jáccik vele és hopp kevés a táp, qrva meleg van a házon belül...gyerünk tápot, vga hûtõt és ventit venni...
Pedig szurkolok mindkét gyártónak!(XGI,S3)Ha erõs konkurenciája lenne a két fõ gyártónak azzal csak mi nyernénk az árak és teljesítmény tekintetében.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Mert kb ez volt az egyetlen valamirevaló paraméter a hírben.
De könyörgöm, a 9600se is fully dx compatible, mégsem rúg labdába sehol.
Az ULV megoldást is cseszhetik szerintem, asztali PC-ben ennek sosem lesz jelentõsége, notebookba meg minden gyártónak megvan már a maga kis integrált csodája.
Szerintem totál rossz úton próbál feljönni ez a két gyártó, sokkal inkább valami powerhouse kellene tõlük, amivel némi presztizst tudnak szerezni a két naggyal szemben.
<#idiota>#idiota>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Aha. Hát persze. A legõsibb marketingtrükk.<#smile>#smile>
One Vision. One Purpose.
Next PC upgrade: 2022
ezt visszasírom, szép volt a képe 2dben, 3dben korrekt volt, vissza<#rinya>#rinya>-om
ha ehhez közeli teljesítményben lévõ s3at doban valameliyk cég, akkor már meg is venném
És sajnos csak Club3D van (bár ez nem olyan nagy baj), a PowerColor mintha el is felejtkezett volna a dologról.
One Vision. One Purpose.
wow honnan szerváltad a kártyádat???
és melyik a legbikább ma létezõ verzió??? a Club3d??? (256meg,300-300)??
KÖSZI!
One Vision. One Purpose.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
hogy áll az s3???
kiváncsi vagyok, mert nekem régen az összes s3am megvolt
s3trio,virge,savage3d,savage4,savage2K... én is szerettem a savage-ek Hykao által felsorolt pozitívumait...
most mi a pálya, milyen karik vannak???
nekem egyre jobban tolódik ki az igényem 2D-s jó minõség felé(LOL nem?), és egy régebbi tesztben olvastam, hogy megveri a Delta még a matroxot is...
bár azért legyen jó teljesítménye 3dben is... HL2, Doom3, Painkiller...
nos???