DeltaChromeX9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xbitlabs.com-on holnap lesz egy preview. Azt irják, hogy mainstream, tehát valószínûleg a Geforce 6600 Vanilla és a Radeon X600/700 környékén lesz a teljesítménye.
Lammer
hmmmhmmmm
bejelentesek...grrrr...teszteket akarok!! LOL!
<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

here."viaarena.com

"GammaChromeS18 PCI Express Graphics available

S3 Graphics today announced the availability of GammaChromeS18, the first in the GammaChrome line of GPUs targeted at the mainstream graphics market, featuring full DirectX 9.0 hardware, a native PCI Express interface and S3G’s signature Hi-Def™ native HDTV display capability for the ultimate visual experience.

At the same time, GammaChrome’s highly efficient new DirectX 9.0 compliant 3D engine with full precision pixel pipelines delivers the highest geometry-to-pixel ratio processing in the industry for incredible 3D performance across the full spectrum of PC games, reflecting the current movement towards more refined 3D and richer visual detail. Find out more here."
Nem próbáltad MediaPlayer Classic-al vagy Mplayer-rel? Lehet azzal egyik se szaggatna?

mainruler
Pontosan.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Narancs
Nah, képzeljétek lehet S3 Virge dx/gx -el XP alatt videót nézni! Egyedül winamppel, és az avi -k szaggatnak, de a wmv -k tök szépen mennek! Szal nincs lehetetlen...<#hawaii>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

a_n_d_r_e_w
Helyesbítek/pontosítok: Az F1 Pole-ról mondták, hogy a 9800-as kategóriába szánják. De a 9800pro, meg XT szóba sem jött. Az S8-at végig a 9600/5600 ellenfeleként emlegették és végül nem lett igazuk?

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Szerintem mi emléxünk, de te mire is emléxel pontosan? Soha, még az F1-rõl sem állították, hogy felsõkategóriás kártya lesz. Ha valahol ezt olvastad, az valószínûleg csak az adott oldal spekulációja volt.
És ma sem akar senki a kicsik közül (szerintem a V8 duo óta az XGI sem) felsõkategóriás kártyát csinálni mert
1. túl drága kifejleszteni/gyártatni
2. nem hozza be az árát, mert csak nagyon kis része az eladásoknak
majd ha valamelyiknek lesz kellõ tartaléka, hogy megcsinálja, valószínûleg megcsinálja, de csakis presztizsbõl

One Vision. One Purpose.

grebber
Persze emlékezz hogy az elsõ delta chrome-ot hogy hirdették.
Azt mi lett.Azért manapság ha a felsõ kategoriába akarnak karit nyomatni nem egy szaros 9600 szintût kéne összedobni de ezek csak szavak majd ha kijön a tesztek megukért beszélnek majd.

Next PC upgrade: 2022

mainruler
Mindegyik megüti azt a szintet, amire a megálmodóik szánták õket. A bonyadalom ott kezdõdik, ha egy másik terv mércéihez méred õket.

grebber
Akkor várom azt is 😊tök mindegy melyik jön elõbb csak üsse meg a lentebb leirt szintet.

a_n_d_r_e_w
Aki a Kyro I-II-t csinálta. Többre érdemes kártyák voltak annak idején

One Vision. One Purpose.

grebber
powerVR tudatlan vagyok az meg mi?

a_n_d_r_e_w
jaja, a powerVR jó lesz, ha lesz és ha idõben lesz 😄
de arról sincs sok infó, fõleg konkrétum

One Vision. One Purpose.

mainruler
Elvileg visszajönnek, volt valami ilyesmi, de azóta se, szóval...
Nesze neked korrekt infók. 😄

Viszont a PowerVR úgy kártyáira kíváncsi leszek majd.

GC: Feltûnt, hogy már a preview is A2-vel készült?
Hiába, csak idõ kérdése minden.

a_n_d_r_e_w
Pedig fognak, csak attól tartok, hogy nem lesz AGP-s, vagy pont azért késlekednének? nem tudom, már nem bízom bennük...én ráérek 😊
Én úgy tudom a Matrox már nem fog visszatérni az asztali gyorsítók piacára, javítsatok ki, ha tévedek.
XGI? pffff...

One Vision. One Purpose.

grebber
Ne birok várni már kéne valami olcso és olyan 9800-9800pro szintû kari.De sajna nem nagyon nézem ki belölük hogy ilyen karit fognak csinálni.Bár ne lenne igazam.

A másik hogy az XGI-is léphetne valamit, no meg a Matrox.

a_n_d_r_e_w
Türelmetlen vagy. Venicdánn 😊

One Vision. One Purpose.

grebber
Azt hittem már piacra dobtak egy 9700pro verõ karit.
Vajon meddig kell még rá várni??

a_n_d_r_e_w
Az eredeti 2002-es logó 😊 de rég volt már...

One Vision. One Purpose.

barret
Több mint egy éve próbáltam utoljára! Nem emléxem már milyen Win volt...

Bérbe vehet? reklámfelület...

ZaJanga
Jujj de zsír a banner!! <#eljen><#taps>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Narancs
de legalább megy a film...nekem el se indul, nincs kép...😞
XP -d van?

barret
Nekem is van egy ilyen karim,és még16 biten is szaggat filmnézés közben...Ne várj tõle csodát...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Narancs
Köszi szépen, megnézem!

a_n_d_r_e_w
Szerintem tegyél le róla. Bár amikor én Virge-t használtam, akkor még egy 300-as Cyrix dolgozott alatta és filmet nézni nem nagyon lehetett (csak olyan 1/8-ad képernyõnyi nagyságban, a fölött szaggatott). Ez régen volt, lehet, hogy jobb procival már tudná rendesen. WinXP alatt meg nem is próbáltam. Javaslom keresgélj itt drivert: https://ranger.s3graphics.com/, név és jelszó: archive

Többet sajnos nem tudok segíteni, sok szerencsét 😉

One Vision. One Purpose.

Narancs
Hali!
Segítségeteket szeretném kérni!
2 hét míg gariztatják a VGA -mat, addig egy PCI -os S3 Virge DX/GX szolgál a gépben. Viszont nem tudok filmeket nézni vele, ami eléggé zavar, és a Tv tuner se megy...😞
Nem tudjátok hogy lehetne orvosolni ezt a problémát?
Áz konfig:
Abit NF7-S
AMD @3200+ barci -m
2*256 @400mhz vm ram
WIN XP prof + sp2

wowow ql <#buck>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

a_n_d_r_e_w
cool, kösz 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
legyen 😉

One Vision. One Purpose.

Ha átméretezed valami ide illõre 😊
a_n_d_r_e_w
ez jó lesz?

One Vision. One Purpose.

Valami bannert ficcentsetek nekem linkként, ideje lecserélni a hiányzót.
mainruler
😊

[NST]Cifu
Yepp, tényleg kevertem, VS2.0 volt és nem PS2.0

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
De legalább a 9600Pro-t verni fogja. 😊

a_n_d_r_e_w
Én azért Markokra nem alapoznék (fõleg mivel az S3 mindig is lassú volt bennük, de ez megint más).
Nagyon sok középkategóriás géppel rendelkezõ szerintem nagyon örülne 7000 pontnak 😊

One Vision. One Purpose.

A Parhelia sosem volt DX9-s kártya ha jól emlékszem. A VS2.0 része megvolt, de csak PS1.3-t tudott.

Viszont az S19 által elért 7000 3DMark03 pont kevésneknek tûnik, már most is csak a középkategóriához elég... 😞
[NST]Cifu
'Új ficsörök hiánya'?
TripleHead, Dx9: PS2.0 és Hardware Displacement Mapping (2002-ben vagyunk még!), és akkor a 2D-s extrákról nem is szóltunk...

Az ár pedig mellékes a 'progamerek' számára, akik megveszik a legújabb Gf6800/Radeon X850 kártyákat is, ha a teljesítményük ott van a toppon. Csakhogy a Parhelia a Gf4Ti/Radeon 8500 szintje alatt teljesített, és e mellett volt ráadásul drága.

Majd meglátjuk mi lesz, de kétséggel fogadom azt, hogy egy 4x4-es felépítésû videókártya képes lesz reálisan felvenni a versenyt akár egy 8x1, pláne egy 12x1 vagy 16x1 felépítésû kártyával szemben...

a_n_d_r_e_w
Szerintem azért a pharhelia nem volt híján az újításoknak, csak hát miért akar valami 3 képernyõt kezelni, mikor igazán eggyel sem nagyon bírkózik meg? 😊
Az ára meg tényleg horribilis volt, fõleg ahhoz a teljesítményhez (most ugye XGI Duoja dettó, de legalább a Matrox képe szép volt 😊)

One Vision. One Purpose.

mainruler
De az nem a 4X4-es architektúra miatt bukott meg, hanem az új fícsörök hiánya meg a gyenge memóriakezelés miatt. Ja, meg a horribilis ára miatt.

[NST]Cifu
Látatlanban bukást jósolok.
Emlékeztetõleg: Matrox Parhelia. Szintén 4x4 (négy pipeline és 4-4 textúrázó egység pipeline-onként) architectúra, és mérsékelt eladási 'sikerek'...

A 4X4 nem négy quadot jelent esetleg?
a_n_d_r_e_w
A tesztekért meg kár végigolvasni, elég zagyvák és rosszak 😄

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az alap az Q1 elvileg, a butított Q3, és az extra az Q4, idén.
(egész jó állapotban van már, de én a Q1-ben nem hiszek (pont egy évvel ezelõtt így vártuk a Deltát) de egy Q2-t elképzelhetõnek tartok)

One Vision. One Purpose.

Lammer
nahnah teszteket ide... <#idiota>
eh most lusti vagyok vegigolvasni, mikorra jon a gyonyoruseg?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

a_n_d_r_e_w

forrás
forrás (babelfish)

Kíváncsi vagyok, hogy ez a 4*4-es konstrukció világrengetõ újítás lesz, avagy hatalmas bukás. Bár ha úgy tudná kapcsolgatni a pipejait, mint a S2k, akkor nagyon jó dolog sülne ki belõle.

One Vision. One Purpose.

grebber
Remélem egyszer az S3-is alkot valami mondhatni hatalmasat.Azért egy 9700-at nem legyúrni. 😞

mainruler
1) fogom és kihajítom
2) megpróbálok BIOS és egyéb berheléseket véghezvinni
3) és fõként nem adom el, mint S8, hanem maximum S8 CE, LE, vagy hívják aminek akarják, és biztos nem S8 nitro

Nem is kell vitáznod, tudom én. Pusztán arról van szó, hogy õk nem így gondolkodnak. Sajnos. :|

Viszont a garancia jó ötlet. Lehet, hogy OmniChrome-om lesz... 😊

a_n_d_r_e_w
De amin gondolkodtam, hogy ez akkor elismerten gyári hibás -> azaz garanciát érvényesíteni lehetne rá
kíváncsi vagyok lehetne-e, és hogyan reagálna erre az S3 😊

One Vision. One Purpose.