1459
  • hykao #1218
    No és mi az a MULTI-G ott?
  • grebber
    Ezek közül egyikre sem sőt az újakra sem.
    adjanak ki már valami faszát.
  • a_n_d_r_e_w
    Na ezt mos nem értem. A DC az kb 9600pro szintjén volt, (unrealok alatt meg az XT is megvolt). A GC az X600-X700 szinten. Akkor te most melyikre nem vagy kíváncsi?
    Mindettől függetlenül persze jogod van arra kíváncsinak lenni amire akarsz ;)
  • grebber
    Én már nem vagyok kiváncsi ere a kártyára pedig régen lázban tartott de a 9600pro/xt leverése már nehézséget okoz :(
  • a_n_d_r_e_w
    Azért kíváncsi vagyok arra a 11/05-re
  • a_n_d_r_e_w

Ezexerint: S14, S19 szanálva, Destination halasztva. Honnan sejtettem valami hasonlót? Nameg valami SLI/Crossfire rendszer...
    Csak egy bajom van a dolgokkal: bejelentésekből sosem volt hiány, de hozzájutni a termékhez szinte lehetetlen
  • mainruler

Nagyon köszönöm srácok!
  • a_n_d_r_e_w
    Csatlakozom! Boldog születésnapot a születésnaposnak ;)
  • Lammer
    S3akban gazdag szulinapot kivanok!!! HB2Y!!! :DDDD
  • Lammer
    amugy a vicc, hogy pont tegnap elbambultam(azaz ize ma hajnalban) es neztem, neztem a monitoromat(kinti melohelyit) es baromi szep kepe van(Compaq s720+g400@100Hz[800*600], szerintem uti az itthoni Samsung 710N+6800GT@75Hz[1024 v. 1280] kombot... :( most komolyan... demeg 85Hzen is ha mindketto van, sjanos ez van... :(
  • a_n_d_r_e_w
    fos, de gyors fos ;P
  • a_n_d_r_e_w
    én sem tudom mivel magyarázzam, de a szemem komolyan elfáradt 5-10 perc után. a monitor ugyanaz (az enyém) volt mindkét esetben, és a frissítés is elvileg. Vagy csak a tudat zavart volna, hogy nem S3-mat bámulok? :D nem tudom. kétségtelen hogy ilyen bajom nem volt a deltával
  • [NST]Cifu
    Aligha az nV-re néztél rá, hanem inkább a monitorra/TFT-re. Valószinüleg CRT esetén alacsonyabb képfrissitési érték volt beállítva, mint amennyit megszoktál.
  • Lammer
    :O akkor az en 6800Gtmenk fos a kepe :O ... :=) ;)
  • a_n_d_r_e_w
    Tanúsítom!!!!! DC után ránéztem egy nV-re, és elkezdett fáradni meg fájni a szemem :( Pedig a 6-os GeForce-oknak állítólag szép képük van :P
  • mainruler
    Az S3 store-ból már lehet venni...
    A3-as deltachrome. Ha abból indulok ki, hogy a négycsöves Omni jó 30%-ot ráver a mi Deltánkra, akkor a javított Delta talán 50-70% is meglehet bizonyos programokban.
  • Lammer at Work
    mindenki csak a haromdemarkrol beszel, ajdontkeeer, en mar nagoyn kivancsi vagyok elesben egy ilyen karira, mert olvastam teszteket, hogy betyar szep kepe van 2dben... mert kacerkodnek az itteni g400ast lecserelni... bar ennek is nagyon szep kepe van, node akkor mar ugye egy icipici 3d-s lazulas is beleferne a temaba... ;)
  • a_n_d_r_e_w
    Érdekes. Van egy érzésem, hogy ez már javított chip, és talán megszűnik vele az az idegesítő lassúság HL2-ben. Az emelt órajale is bíztató, csak sajnos késett a cucc jó másfél évet :(
    És ahogy előre sejtettem, lassan itt van Q3 és a Q1-re ígért GammaChromenak se híre, se hamva ...
  • MasterJay
    Egy újabb alsó kategóriás kártya? teszteket valahol nem tettek még közzé vagy az még től korai?
  • Borg
    Inno3D videokártya új DeltaChrome S8 GPU-val
  • mainruler
    Lehet.
    "Code Refinements"
  • a_n_d_r_e_w
    Kétségtelenül bíztató, ahogy megugrott a verziószám, bár szerintem inkább köszönhető a két driver egyesítésének.
  • mainruler
    Előbb kellett volna mondanom...
    Tapasztalat?
  • mainruler
    Új driver :ComboChrome 6.14.10.1960-15.15.08c WHQL
  • mainruler
    Új driver, Ultra verzió...
    Meglesz az.
    Nem mintha számítana bármit is... :)
  • a_n_d_r_e_w
    Jó, emeljük meg a szintet, legyen X600. De sajnos ma már nem ott kezdődik a középkategória, hanem valahol a 6600-as és az x700-as körül. Ráasádul én eddig az X-Bites teszteket megízhatónak ismertem, szerintem most sem más :(
    Kívánom, hogy legyen igazad, bár attól tartok a gamma hamvába holt (arról nem is beszélve, hogy jó S3 szokás szerint máris egy negyedév késésben van, és még midig csak tesztkártyákat látunk)
  • a_n_d_r_e_w
    Már lerendeztük priviben, de azért kösz, hogy mellémálltál
  • mainruler
    Miről beszélünk?
    Úgy látszik tendencia, hogy a tesztsorozat leghitványabb részeiből szűrünk le messzemenő következtetéseket. A Gamma egy rakás tesztben odavert az X600Pro-nak, mégis mindenki az X300-hoz közeli teszteredményeit említi. Arról nem is beszélve, hogy szarabb géppel a DeltaChromos srácok sokkal jobb értékeket értek el...mindegy, fő a hisztéria...
  • mainruler

Kicsit tényleg sok lehetett az a benntöltött idő...
    Csupán udvarias csevegés céljából kérdezte...szerintem.
  • steweee
    az járt nagyon jól aki annak idején tudott venni 9500-öst amit fel lehetett húzni 9700-re.lehet akkor drága volt, de még most is egy jó kari. nekem most is csak 9600 van a gépemben.többet nem adok ki vidkarira,majd lemegy az ára. de jó lett volna inkább akkor rákölteni 50.000 mint akkor gef2 titániumra 32.000 utána meg 26.500-at a radeonra,és még mindig erősebb lenne. pedig azokat is igen jó árban vettem pont mikor nagyon esett az áruk
  • a_n_d_r_e_w
    Pont ezért csalódtam az ATI-ban. Az nV sokkal többet dolgozott az új cuccon
    És most ezért csalódtam az S3-ban is. ahelyett hogy felkötnék a gatyát, kiadnak egy olyan chippet, ami kevésbé versenyképes, mint a delta volt tavaly....
  • Lammer
    ok thnx, amugy tavalyelott is ez volt, amikor csorgattam a nyalamat a 9700 Prora... fasza volt(70 volt anno), aztan adhattam el 40ert... baromira megeri... :PPP eztismajd2evmulvaeladom40ert... vagy annyiert sem(amugy Nettoba volt szerencsem mexerezni, amugy ensem vettem volna, 1edi alkalom racsaptam, volt is felretett mani) :)
    szerk: (Ati-t tavaly adtam el meg)
    amugy eleg disznosag, hogy jottek az uj Atik, ok szepszep, de effetiv egy 9800as szeria atdolgozott revizio... :( azert valasztottam az Nvidiat, mert azert mar SM3 ugye, mar van 1-2 game, es lassan jonnek ujak is SM3 tamogatassal)
  • a_n_d_r_e_w
    Bocs, ha félreérthető voltam.
    1. nem kértem magyarázatot
    2. nem irigykedtem, csak egyszerűen furcsáltam a hozzáállást
    3. nem vontam kétségbe hogy sokat gürcöltél érte
    ...
  • Lammer
    namost mivan kostolsz, vagy unatkozol?
    nem fogom megmagyarazni... eleg annyi, amit leirtam: sokat meloztam es nelkuloztem, vagod???
    szerk: amugy -> SKH
    szerk2: igen jo magyar szokas: irigykedes... :(
  • a_n_d_r_e_w
    jó magyar szokás? ha ennyi pénzem lenne csak videókártyára, gyorsan megszabadulnék az elveimtől :P
  • Lammer
    occso vooot, jameg lehet ezert benntlaktam a munkahelyen 2 honapig... :( (kozel 2X 320 ora)
    tudtam, hogy megszolod, jo magyar szokas szerint :P
  • a_n_d_r_e_w
    futtota egy 6800GT-re? és várakoztál??? :D
  • Lammer
    hat igen... amugy en is meguntam a varakozast, ma tettem a gepbe egy 6800gt-t... (azert mert shader3, ha lett volna ATI akkor inkabb Ati-t) :(
  • a_n_d_r_e_w
    nem akarom temetni az S3-at, de hogy a Gamma is nagy ráfizetés lesz nekik, az tuti :(
    Kb most produkálja azt, amit a deltának kellett volna másfél éve, hogy sikeres legyen. Az hogy az X300-zal kell hogy küzdjön az utolsó előtti helyért, az elszomorít :(
  • Lammer
    namivan???
    hogyhogy?
    varsz az uj kicsire? es meg meg akarsz szabadulni, jo aron?
    kerek parametereket... ;)