DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bejelentesek...grrrr...teszteket akarok!! LOL!
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"GammaChromeS18 PCI Express Graphics available
S3 Graphics today announced the availability of GammaChromeS18, the first in the GammaChrome line of GPUs targeted at the mainstream graphics market, featuring full DirectX 9.0 hardware, a native PCI Express interface and S3G’s signature Hi-Def™ native HDTV display capability for the ultimate visual experience.
At the same time, GammaChrome’s highly efficient new DirectX 9.0 compliant 3D engine with full precision pixel pipelines delivers the highest geometry-to-pixel ratio processing in the industry for incredible 3D performance across the full spectrum of PC games, reflecting the current movement towards more refined 3D and richer visual detail. Find out more here."
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
One Vision. One Purpose.
És ma sem akar senki a kicsik közül (szerintem a V8 duo óta az XGI sem) felsõkategóriás kártyát csinálni mert
1. túl drága kifejleszteni/gyártatni
2. nem hozza be az árát, mert csak nagyon kis része az eladásoknak
majd ha valamelyiknek lesz kellõ tartaléka, hogy megcsinálja, valószínûleg megcsinálja, de csakis presztizsbõl
One Vision. One Purpose.
Azt mi lett.Azért manapság ha a felsõ kategoriába akarnak karit nyomatni nem egy szaros 9600 szintût kéne összedobni de ezek csak szavak majd ha kijön a tesztek megukért beszélnek majd.
Next PC upgrade: 2022
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
de arról sincs sok infó, fõleg konkrétum
One Vision. One Purpose.
Nesze neked korrekt infók. 😄
Viszont a PowerVR úgy kártyáira kíváncsi leszek majd.
GC: Feltûnt, hogy már a preview is A2-vel készült?
Hiába, csak idõ kérdése minden.
Én úgy tudom a Matrox már nem fog visszatérni az asztali gyorsítók piacára, javítsatok ki, ha tévedek.
XGI? pffff...
One Vision. One Purpose.
A másik hogy az XGI-is léphetne valamit, no meg a Matrox.
Vajon meddig kell még rá várni??
Bérbe vehet? reklámfelület...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
XP -d van?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Többet sajnos nem tudok segíteni, sok szerencsét 😉
One Vision. One Purpose.
Segítségeteket szeretném kérni!
2 hét míg gariztatják a VGA -mat, addig egy PCI -os S3 Virge DX/GX szolgál a gépben. Viszont nem tudok filmeket nézni vele, ami eléggé zavar, és a Tv tuner se megy...😞
Nem tudjátok hogy lehetne orvosolni ezt a problémát?
Áz konfig:
Abit NF7-S
AMD @3200+ barci -m
2*256 @400mhz vm ram
WIN XP prof + sp2
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagyon sok középkategóriás géppel rendelkezõ szerintem nagyon örülne 7000 pontnak 😊
One Vision. One Purpose.
A Parhelia sosem volt DX9-s kártya ha jól emlékszem. A VS2.0 része megvolt, de csak PS1.3-t tudott.
Viszont az S19 által elért 7000 3DMark03 pont kevésneknek tûnik, már most is csak a középkategóriához elég... 😞
TripleHead, Dx9: PS2.0 és Hardware Displacement Mapping (2002-ben vagyunk még!), és akkor a 2D-s extrákról nem is szóltunk...
Az ár pedig mellékes a 'progamerek' számára, akik megveszik a legújabb Gf6800/Radeon X850 kártyákat is, ha a teljesítményük ott van a toppon. Csakhogy a Parhelia a Gf4Ti/Radeon 8500 szintje alatt teljesített, és e mellett volt ráadásul drága.
Majd meglátjuk mi lesz, de kétséggel fogadom azt, hogy egy 4x4-es felépítésû videókártya képes lesz reálisan felvenni a versenyt akár egy 8x1, pláne egy 12x1 vagy 16x1 felépítésû kártyával szemben...
Az ára meg tényleg horribilis volt, fõleg ahhoz a teljesítményhez (most ugye XGI Duoja dettó, de legalább a Matrox képe szép volt 😊)
One Vision. One Purpose.
Emlékeztetõleg: Matrox Parhelia. Szintén 4x4 (négy pipeline és 4-4 textúrázó egység pipeline-onként) architectúra, és mérsékelt eladási 'sikerek'...
(egész jó állapotban van már, de én a Q1-ben nem hiszek (pont egy évvel ezelõtt így vártuk a Deltát) de egy Q2-t elképzelhetõnek tartok)
One Vision. One Purpose.
eh most lusti vagyok vegigolvasni, mikorra jon a gyonyoruseg?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
forrás
forrás (babelfish)
Kíváncsi vagyok, hogy ez a 4*4-es konstrukció világrengetõ újítás lesz, avagy hatalmas bukás. Bár ha úgy tudná kapcsolgatni a pipejait, mint a S2k, akkor nagyon jó dolog sülne ki belõle.
One Vision. One Purpose.
2) megpróbálok BIOS és egyéb berheléseket véghezvinni
3) és fõként nem adom el, mint S8, hanem maximum S8 CE, LE, vagy hívják aminek akarják, és biztos nem S8 nitro
Nem is kell vitáznod, tudom én. Pusztán arról van szó, hogy õk nem így gondolkodnak. Sajnos. :|
Viszont a garancia jó ötlet. Lehet, hogy OmniChrome-om lesz... 😊