DeltaChromeX9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
fos, de gyors fos ;P

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
én sem tudom mivel magyarázzam, de a szemem komolyan elfáradt 5-10 perc után. a monitor ugyanaz (az enyém) volt mindkét esetben, és a frissítés is elvileg. Vagy csak a tudat zavart volna, hogy nem S3-mat bámulok? 😄 nem tudom. kétségtelen hogy ilyen bajom nem volt a deltával

One Vision. One Purpose.

[NST]Cifu
Aligha az nV-re néztél rá, hanem inkább a monitorra/TFT-re. Valószinüleg CRT esetén alacsonyabb képfrissitési érték volt beállítva, mint amennyit megszoktál.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lammer
😮 akkor az en 6800Gtmenk fos a kepe 😮 ... :=) 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

a_n_d_r_e_w
Tanúsítom!!!!! DC után ránéztem egy nV-re, és elkezdett fáradni meg fájni a szemem 😞 Pedig a 6-os GeForce-oknak állítólag szép képük van 😛

One Vision. One Purpose.

mainruler
Az S3 store-ból már lehet venni...
A3-as deltachrome. Ha abból indulok ki, hogy a négycsöves Omni jó 30%-ot ráver a mi Deltánkra, akkor a javított Delta talán 50-70% is meglehet bizonyos programokban. <#finom>

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

mindenki csak a haromdemarkrol beszel, ajdontkeeer, en mar nagoyn kivancsi vagyok elesben egy ilyen karira, mert olvastam teszteket, hogy betyar szep kepe van 2dben... mert kacerkodnek az itteni g400ast lecserelni... bar ennek is nagyon szep kepe van, node akkor mar ugye egy icipici 3d-s lazulas is beleferne a temaba... 😉

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

a_n_d_r_e_w
Érdekes. Van egy érzésem, hogy ez már javított chip, és talán megszûnik vele az az idegesítõ lassúság HL2-ben. Az emelt órajale is bíztató, csak sajnos késett a cucc jó másfél évet 😞
És ahogy elõre sejtettem, lassan itt van Q3 és a Q1-re ígért GammaChromenak se híre, se hamva ...

One Vision. One Purpose.

Egy újabb alsó kategóriás kártya? teszteket valahol nem tettek még közzé vagy az még tõl korai?

mainruler
Lehet.
"Code Refinements" <#finom>

a_n_d_r_e_w
Kétségtelenül bíztató, ahogy megugrott a verziószám, bár szerintem inkább köszönhetõ a két driver egyesítésének.

One Vision. One Purpose.

mainruler
Elõbb kellett volna mondanom...
Tapasztalat?

mainruler

mainruler
Új driver, Ultra verzió...
Meglesz az.
Nem mintha számítana bármit is... 😊

a_n_d_r_e_w
Jó, emeljük meg a szintet, legyen X600. De sajnos ma már nem ott kezdõdik a középkategória, hanem valahol a 6600-as és az x700-as körül. Ráasádul én eddig az X-Bites teszteket megízhatónak ismertem, szerintem most sem más 😞
Kívánom, hogy legyen igazad, bár attól tartok a gamma hamvába holt (arról nem is beszélve, hogy jó S3 szokás szerint máris egy negyedév késésben van, és még midig csak tesztkártyákat látunk)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Már lerendeztük priviben, de azért kösz, hogy mellémálltál <#worship>

One Vision. One Purpose.

mainruler
Mirõl beszélünk?
Úgy látszik tendencia, hogy a tesztsorozat leghitványabb részeibõl szûrünk le messzemenõ következtetéseket. A Gamma egy rakás tesztben odavert az X600Pro-nak, mégis mindenki az X300-hoz közeli teszteredményeit említi. Arról nem is beszélve, hogy szarabb géppel a DeltaChromos srácok sokkal jobb értékeket értek el...mindegy, fõ a hisztéria...

mainruler
<#conf><#csodalk><#wow3>

Kicsit tényleg sok lehetett az a benntöltött idõ...
Csupán udvarias csevegés céljából kérdezte...szerintem.

az járt nagyon jól aki annak idején tudott venni 9500-öst amit fel lehetett húzni 9700-re.lehet akkor drága volt, de még most is egy jó kari. nekem most is csak 9600 van a gépemben.többet nem adok ki vidkarira,majd lemegy az ára. de jó lett volna inkább akkor rákölteni 50.000 mint akkor gef2 titániumra 32.000 utána meg 26.500-at a radeonra,és még mindig erõsebb lenne. pedig azokat is igen jó árban vettem pont mikor nagyon esett az áruk

a_n_d_r_e_w
Pont ezért csalódtam az ATI-ban. Az nV sokkal többet dolgozott az új cuccon
És most ezért csalódtam az S3-ban is. ahelyett hogy felkötnék a gatyát, kiadnak egy olyan chippet, ami kevésbé versenyképes, mint a delta volt tavaly....

One Vision. One Purpose.

Lammer
ok thnx, amugy tavalyelott is ez volt, amikor csorgattam a nyalamat a 9700 Prora... fasza volt(70 volt anno), aztan adhattam el 40ert... baromira megeri... 😛PP eztismajd2evmulvaeladom40ert... vagy annyiert sem(amugy Nettoba volt szerencsem mexerezni, amugy ensem vettem volna, 1edi alkalom racsaptam, volt is felretett mani) 😊
szerk: (Ati-t tavaly adtam el meg)
amugy eleg disznosag, hogy jottek az uj Atik, ok szepszep, de effetiv egy 9800as szeria atdolgozott revizio... 😞 azert valasztottam az Nvidiat, mert azert mar SM3 ugye, mar van 1-2 game, es lassan jonnek ujak is SM3 tamogatassal)

a_n_d_r_e_w
Bocs, ha félreérthetõ voltam.
1. nem kértem magyarázatot
2. nem irigykedtem, csak egyszerûen furcsáltam a hozzáállást
3. nem vontam kétségbe hogy sokat gürcöltél érte
...

One Vision. One Purpose.

Lammer
namost mivan kostolsz, vagy unatkozol?
nem fogom megmagyarazni... eleg annyi, amit leirtam: sokat meloztam es nelkuloztem, vagod???
szerk: amugy -> SKH
szerk2: igen jo magyar szokas: irigykedes... 😞

a_n_d_r_e_w
jó magyar szokás? ha ennyi pénzem lenne csak videókártyára, gyorsan megszabadulnék az elveimtõl 😛

One Vision. One Purpose.

Lammer
occso vooot, jameg lehet ezert benntlaktam a munkahelyen 2 honapig... 😞 (kozel 2X 320 ora)
tudtam, hogy megszolod, jo magyar szokas szerint 😛

a_n_d_r_e_w
futtota egy 6800GT-re? és várakoztál??? 😄

One Vision. One Purpose.

Lammer
hat igen... amugy en is meguntam a varakozast, ma tettem a gepbe egy 6800gt-t... (azert mert shader3, ha lett volna ATI akkor inkabb Ati-t) 😞

a_n_d_r_e_w
nem akarom temetni az S3-at, de hogy a Gamma is nagy ráfizetés lesz nekik, az tuti 😞
Kb most produkálja azt, amit a deltának kellett volna másfél éve, hogy sikeres legyen. Az hogy az X300-zal kell hogy küzdjön az utolsó elõtti helyért, az elszomorít 😞

One Vision. One Purpose.

Lammer
namivan???
hogyhogy? <#ijedt>
varsz az uj kicsire? es meg meg akarsz szabadulni, jo aron?
kerek parametereket... 😉

a_n_d_r_e_w
Eladom az enyémet, akit érdekel írjon privit 😉

One Vision. One Purpose.

CeBit - Beyond3D.com

"S18 is a 130nm PCI Express chip that features four pixel piplines, each with a single texture sampler and PS2.0 capable maths ALU, and 4 VS2.0 vertex shader units and is aimed towards ATI’s X600 and NVIDIA’s 6200 (standard) solutions."
a_n_d_r_e_w
Igen az árát tekintve elég jó esélyei vannak (lennének, ha lehet majd egyáltalán kapni), de én egy kicsit sokallom a leggyengébb verzióért. lehetne az ultra ennyi, akkor tuti nyerõk lennének

One Vision. One Purpose.

Narancs
Nem kell olyan messzire menni, itthon is meglehet kapni 25-30% -al olcsóbban, csak tudni kell hová menj...😊
És még a garanciát is tudod érvényesíttetni, nem kell Kanadába repülni miatta...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

grebber
Ezt mindenki tudja hogy itthon sokat rádobnak.
Én pl külföldrõl akorok hozatni X800XL-t mert ott 25-30 ezerrel olcsobb.

Next PC upgrade: 2022

Narancs
Ez a PH! -s árat jelenti itthon...mert kiskerben tuti több lesz!

grebber
At first, the GammaChromeS18 PRO graphics cards will retail for $139-$149.

a_n_d_r_e_w
Most veszem csak észre, hogy hülyeségeket beszélek 😊 (és senki sem szól 😊)
Szóval 4 pipe, 4 vertex és 4 pixel egység, és 4*4 TMU.

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-gammachrome-s18.html
Eszerint az S19-ben 8 pipe lesz, azaz 8x4. Kíváncsi vagyok...

One Vision. One Purpose.

grebber
Venék csak keine lóvé. Majd év végén komplett gép upgrade.

a_n_d_r_e_w
Amit én kiszûrtem abból az angolra fordított nem tudom milyen nyelvû cikkbõl, aszerint 4 pipe és pipeonként 4 vertex egység.

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Akkor vegyél azt 😉
Senki nem tiltotta meg 😊

One Vision. One Purpose.

grebber
Hát nekem öszintén nem középkategoriás vga kell hanem felsõ kategoriás.De erre ez a cég nem igazán képes sajna.

Narancs
Engem inkább az érdekelne, hogy a 4x4 -es felépítés valóban 4 pipeline és 4 TMU -t jelent?

a_n_d_r_e_w
A nem valami hatalmas tudást hogyan érted? mert én még azon az összetákolt, tesztnek nevezett valamin kívül a hkepc-en nem láttam semmit

One Vision. One Purpose.

grebber
Hát ezt is megint max az olcsosága végett fogják venni mert ez ahogy néztem ismét nem valami hatalmas a tudása.

a_n_d_r_e_w
Pontosan

One Vision. One Purpose.

"high performance mainstream"-t nem nevezném a csúcskategóriának. Fölötte van még a "performance" és az "enthusiast" kategória (S3 roadmap alapján 😊
grebber
Engem inkább majd a "csúcskategoriás" érdekel mondjuk azt nem ma fogják bemutatni.De kiváncsian várom, nomeg ennek a tesztjeit is.

grebber
Õ lenne az.

A család elsõ tagjaként bemutatott GammaChromeS18 a teljesítmény szempontjából a középkategóriát testesíti meg, míg a soron következõ termékek kifejezetten a csúcskategóriát, illetve az alacsony fogyasztású termékek piacát célozzák meg.