DeltaChromeX9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

grebber
9600-asom arra utal hogy tanulo voltam még 2 éve és nem tellett többre ,nyugi már dolgozom azért lesz is 7800 GT-m végre 😄

Igérem többet nem szidom benntartom inkább.

Next PC upgrade: 2022

a_n_d_r_e_w
de nem õket kell szidni, ha nem tetszik, ne vedd. félreértés ne essék, nem a negatív kritikával van gondom, az van nekem is bõven, de minden egyes alkalommal jössz, hogy milyen szemetek meg hülyék hogy nem csinálnak jobbat (nem csak itt, az XGI fórumában is ha jól emléxem), pedig lehet hogy egyszerûen csak nem te vagy az õ célközönségük 😛 (bár mivel 9600-asod van, feltételezem te is a középkategóriából szoktál válogatni, akkor viszont nem értem mi a baj)

One Vision. One Purpose.

grebber
Hát éppen ez az egyszerûen képtelenek jobbat csinálni.És gondolom másnak sem tetszik pedig fasza lenne ha erõsebb lenne a mezõny de hát oda kraft is kéne.

a_n_d_r_e_w
#1301 nem az S3 tesztelt
#1302 gratulálok
#1303 szerintem ez nem a helyed, menj a valamelyik ATI vagy nV topicba, mindig ugyanazzal jössz (ha nem tetszik nem kell mindig beírni). ja és nem kellene valamit le"szar"ozni ami neked nem tetszik. csinálj jobbat...

One Vision. One Purpose.

grebber
Õszintén szar szemét ez az S3 ma már eléggé erõs közép vagy felsõs karik kellenek nem holmi szar ami gamekben alulmarad a konkurensekkel.
Huj de megmondtam most.

De hát ha van aki ilyet akar venni ne fogja vissza magát csak nyugodtan.

grebber
Jaj meg ez a Quake 4-es kép szánalmas ilyet én is tudok csinálni és nem is kell hozzá két VGA lol!!!!!

grebber
Ne 3D Markokat nyomasanak a gyökerek a szarjaiikal kökemény game teszteket mert ott kell viritani.
Mondjuk ott sehol sincsenek 😄

a_n_d_r_e_w
3DMark03
3DMark05

Szerintem kiváló 2x100 dollárért. csak tényleg annyi legyen és egyáltalán legyen 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
😄

One Vision. One Purpose.

grebber
Agresszív kismalac: NEMNÉZEK 😄

Na da amugy már fejlödnek a 9700Pro szintjét kezdik elérni.

a_n_d_r_e_w
nézz csak egy hozzászólással lejjebb 😉

One Vision. One Purpose.

grebber
S3 Chrome S27 tesztelve!

<2005-11-10 @ 10:50 - Invi>

A kínai HKEPC szerkesztõi csapatának sikerült megkaparintania az S3 legújabb videókariját, így lehetõségük volt éles körülmények között is lemérni a kari tudását. A statikus tesztek alapján az S3 Chrome S27 erõs versenytársnak ígérkezik a GeForce 6600 és a Radeon X1300 Pro számára, hiszen a 3DMARK05-ben mért eredményeik igencsak hasonlóan alakultak. A kártya teljesítménye már nem bizonyult annyira meggyõzõnek a játéktesztek alapján, de azért itt is jól állta a sarat a tesztpéldány, de itt már kissé lassabbnak bizonyult, mint a két nagy gyártó kártyái. Kiváncsian várjuk, hogy milyen ereményekre lesz majd képes az új jövevény a végleges driverekkel.

info: Gamestar

Á na mindegy miért nem tudnak erõsebb VGA-t csinálni?

a_n_d_r_e_w
grebber
Azért után lehagytam a NEM szót!

grebber
Be is baszna ha ilyenre cserélném le.eddig azért váltottam mert nem vagyok olyan mint sokan mások hogy vannak gamek ami nem megy minden fullon már szaladok újjat venni.
Minden game-el tudtam eddig játszani.Majd 2006 március tájékán fogok beruházni egy 7800GT-re ha lemegy az ára 80 ezer környékére.

hykao
A 9600-asod lecserélésére azért elég lesz...
a_n_d_r_e_w
jah, értem 😉

One Vision. One Purpose.

grebber
Mert nekem felsõs kell ocsoért!!!!

a_n_d_r_e_w
miért?

One Vision. One Purpose.

grebber
Ne a középfos kategoriába legyen versenyképes.

a_n_d_r_e_w
tudtommal elég sok helyen hívják úgy a 6000-es szériát

One Vision. One Purpose.

NeoMaN
Mi az a Geforce FX6600??? LOL

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
ott a pont

One Vision. One Purpose.

hykao
Hát csak jusson el Magyarországra is...és versenyképes áron...
a_n_d_r_e_w
remélem majd jönnek 2-3 chippes kártyák (najó, a 3 lehet hogy sok). a fogyasztás nem lenne egetverõ, és kettõ teljesítménye már versenyképes lehet(ne)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
kezd nagyon érdekesen hangzani!

"The nice thing about it is S3 has no proprietary turf to defend, so you can use it on just about anything that supports two PCIe slots. In fact, you can use it in as many slots as you have, but I am told somewhat off the record that after three cards, the performance doesn't increase enough to be worth it."
"I can say that it runs 3DMark05 just fine in dual card mode, and gets a bit less than 2x the single card speed."
"The S27 is going to cost around the $100 mark for a 128MB version, and the 256 will run about $130."

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
hát ja. nagyon spórolhatnak a tranzisztorokkal, mert megint olyan teljesítményt hoz, mintha csak 4 pipe lenne benne...

One Vision. One Purpose.

grebber
Ezzel sem váltják meg a világot 😞

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
kis PR anyag:

számomra kicsit csalódás, hogy nem igazán kihívás egy 6600GT-nek a jóval magasabb órajelei ellenére sem 😞

One Vision. One Purpose.

hykao
Aha, hát igen ez már valamivel azért keményebb dió, mint németrõl angolra fordítani...bár még ezesetben is elõfordulnak nevetséges dolgok...
a_n_d_r_e_w
én a world.altavista.com-ot használtam, de sajnos az sem volt sokkal több mint angol szavak egymásutánja 😊
az ominózus cikk itt található, bár nem túl sok infót tartalmaz

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
hykao
Próbáld ezzel. Belinkeled a kínai oldalt, s átnyomatja angolra több-kevesebb sikerrel...
Kínait még nem próbáltam, de japánról egész használhatóan fordított...

KATT IDE
a_n_d_r_e_w
Chrome S2x bejelentés holnap!

kínaiból nem vagyok túl jó, amit ki tudtam venni:
S27: 8 pixel pipe, 4 vertex egység, 700MHz memóriaórajel (hogy ezt most hogy kell érteni, nem tudom, ha effektív, akkor kevés, ha nem, akkor sok :S)
elméletileg S23 nem is lesz, helyette inkább két különbözõ S25-ös.

S27 elõlrõl
S27 hátulról

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
A reakcióidõ meg van bocsájtva, mint látod, a lista sem lett még elérhetõ 😉
Akkor a DS2 zöld lett (bár nem vagyok benne bizots, hogy nem-e kellett volna inkább sárgába rakni), a GF meg piros. Hogy a lista mikor lesz publikus, azt nem tudom megmondani, az S3-as dolog meg sajnos már nem rajtunk múlik (amennyire eddig is figyelték a community-t, nem hiszem, hogy lesz belõle egyhamar valami😞()
bár most megint kikerült pár béta driver, lehet hogy segítenek valamennyit.

One Vision. One Purpose.

mainruler
Valamely okból kifolyólag nem tudok privátot küldeni, úgyhogy ide írom A_N_D_R_E_W:

Bocs a reakcióidõért, elolvastam oszt jól elfelejtettem. Nos igen, majdnem perfektül megy vele. Kisebb gondok vannak, de alapvetõen hibátlanul mûködik. Ilyen apróbb gond a teleport-képernyõnél a hosszanti textúracsíkok megléte, a háziállatok -vagy legalábbis a Naiad, ami nekem van- körül látható háromszög alakú shader korrupció és általában a kipárolgások-tûz körül tapasztalható zöldesszürke shader korrupció. Végülis akár extrának is elmehet a dolog, mert dúúúrván néz ki... 😊)
Bocs.
Vízeffekt kiválóan megy, advanced shaders módban is. Hát ennyi. A bétakor még villogtak, színekre estek a textúrák, ha bizonyos tárgyak fölé vitted a kurzort, azóta persze a Delta driver is más, meg gondolom a játékon is finomítottak.

Amit viszont felírhatnál a listára és nagyon megköszönném, ha S3-ék észrevennék: GRIM FANDANGO!!!
Ha szoftveres gyorsítással használom, csíkokra esnek a karakterek, ha hardveressel, egyáltalán nem is látszanak.
Nem akarnék lemondani az egyik legjobb játékról, ami valaha készítettek, úgyhogy tényleg kitörõen hálás lennék az orvoslásáért.
Elõre is kösz!

mainruler
Hmm...

mainruler
Pedig lehet, nem csalódtál volna. Majd kiment az agyam, hogy hónapokig képtelenek mozdulni driver ügyben, de egész korrekt lett ez a mostani.

Lammer
telleg amirol meg nem esett szo... Linux alatt hogy produkal a gyongyszem??? kivancsi lennek 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

a_n_d_r_e_w
A fable-nél ott van a supportált kártyák között, de nem volt szívem kipróbálni vele 😊)

One Vision. One Purpose.

mainruler
Jelentem, Dungeon Siege II gyorsabb vele, mint az elsõ rész.
PIII-al ugye...
Nem tudom, mi bajotok. <#rolleyes> <#smile>

Lammer
de szep a kepe, meg dualDVI 😛 (jajjdefaj a szivem hogy olyan rohadt draga, mar reg az menne az itteni gepemben(melo))

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

a_n_d_r_e_w
szerintem annak mindenki örülne. a pharhelia is milyen ígéretes darabnak indult. csak az az ár, meg az a teljesítmény 😞(

One Vision. One Purpose.

grebber
Matrox-ot akarom még hogy villantson valamit.
De azok sem ugy néznek ki mint akik mozgolodnának ezzel kapcsolatba 😞

a_n_d_r_e_w
nem, de nem tudhatjuk ez melyik a 3 közül. Bár a fogyasztás mindig elég alacsony volt S3-éknál.

One Vision. One Purpose.

grebber
Hát kép alapján nem egy acélos darab 😞

a_n_d_r_e_w
Chrome S2x:

One Vision. One Purpose.