DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Igérem többet nem szidom benntartom inkább.
Next PC upgrade: 2022
One Vision. One Purpose.
#1302 gratulálok
#1303 szerintem ez nem a helyed, menj a valamelyik ATI vagy nV topicba, mindig ugyanazzal jössz (ha nem tetszik nem kell mindig beírni). ja és nem kellene valamit le"szar"ozni ami neked nem tetszik. csinálj jobbat...
One Vision. One Purpose.
Huj de megmondtam most.
De hát ha van aki ilyet akar venni ne fogja vissza magát csak nyugodtan.
Mondjuk ott sehol sincsenek 😄
Na da amugy már fejlödnek a 9700Pro szintjét kezdik elérni.
<2005-11-10 @ 10:50 - Invi>2005-11-10 @ 10:50 - Invi>
A kínai HKEPC szerkesztõi csapatának sikerült megkaparintania az S3 legújabb videókariját, így lehetõségük volt éles körülmények között is lemérni a kari tudását. A statikus tesztek alapján az S3 Chrome S27 erõs versenytársnak ígérkezik a GeForce 6600 és a Radeon X1300 Pro számára, hiszen a 3DMARK05-ben mért eredményeik igencsak hasonlóan alakultak. A kártya teljesítménye már nem bizonyult annyira meggyõzõnek a játéktesztek alapján, de azért itt is jól állta a sarat a tesztpéldány, de itt már kissé lassabbnak bizonyult, mint a két nagy gyártó kártyái. Kiváncsian várjuk, hogy milyen ereményekre lesz majd képes az új jövevény a végleges driverekkel.
info: Gamestar
Á na mindegy miért nem tudnak erõsebb VGA-t csinálni?
One Vision. One Purpose.
Minden game-el tudtam eddig játszani.Majd 2006 március tájékán fogok beruházni egy 7800GT-re ha lemegy az ára 80 ezer környékére.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
"The nice thing about it is S3 has no proprietary turf to defend, so you can use it on just about anything that supports two PCIe slots. In fact, you can use it in as many slots as you have, but I am told somewhat off the record that after three cards, the performance doesn't increase enough to be worth it."
"I can say that it runs 3DMark05 just fine in dual card mode, and gets a bit less than 2x the single card speed."
"The S27 is going to cost around the $100 mark for a 128MB version, and the 256 will run about $130."
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
számomra kicsit csalódás, hogy nem igazán kihívás egy 6600GT-nek a jóval magasabb órajelei ellenére sem 😞
One Vision. One Purpose.
az ominózus cikk itt található, bár nem túl sok infót tartalmaz
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Kínait még nem próbáltam, de japánról egész használhatóan fordított...
KATT IDE
kínaiból nem vagyok túl jó, amit ki tudtam venni:
S27: 8 pixel pipe, 4 vertex egység, 700MHz memóriaórajel (hogy ezt most hogy kell érteni, nem tudom, ha effektív, akkor kevés, ha nem, akkor sok :S)
elméletileg S23 nem is lesz, helyette inkább két különbözõ S25-ös.
S27 elõlrõl
S27 hátulról
One Vision. One Purpose.
Akkor a DS2 zöld lett (bár nem vagyok benne bizots, hogy nem-e kellett volna inkább sárgába rakni), a GF meg piros. Hogy a lista mikor lesz publikus, azt nem tudom megmondani, az S3-as dolog meg sajnos már nem rajtunk múlik (amennyire eddig is figyelték a community-t, nem hiszem, hogy lesz belõle egyhamar valami😞()
bár most megint kikerült pár béta driver, lehet hogy segítenek valamennyit.
One Vision. One Purpose.
Bocs a reakcióidõért, elolvastam oszt jól elfelejtettem. Nos igen, majdnem perfektül megy vele. Kisebb gondok vannak, de alapvetõen hibátlanul mûködik. Ilyen apróbb gond a teleport-képernyõnél a hosszanti textúracsíkok megléte, a háziállatok -vagy legalábbis a Naiad, ami nekem van- körül látható háromszög alakú shader korrupció és általában a kipárolgások-tûz körül tapasztalható zöldesszürke shader korrupció. Végülis akár extrának is elmehet a dolog, mert dúúúrván néz ki... 😊)
Bocs.
Vízeffekt kiválóan megy, advanced shaders módban is. Hát ennyi. A bétakor még villogtak, színekre estek a textúrák, ha bizonyos tárgyak fölé vitted a kurzort, azóta persze a Delta driver is más, meg gondolom a játékon is finomítottak.
Amit viszont felírhatnál a listára és nagyon megköszönném, ha S3-ék észrevennék: GRIM FANDANGO!!!
Ha szoftveres gyorsítással használom, csíkokra esnek a karakterek, ha hardveressel, egyáltalán nem is látszanak.
Nem akarnék lemondani az egyik legjobb játékról, ami valaha készítettek, úgyhogy tényleg kitörõen hálás lennék az orvoslásáért.
Elõre is kösz!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
One Vision. One Purpose.
PIII-al ugye...
Nem tudom, mi bajotok. <#rolleyes>#rolleyes> <#smile>#smile>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
One Vision. One Purpose.
De azok sem ugy néznek ki mint akik mozgolodnának ezzel kapcsolatba 😞