1459
  • mainruler
    Reméljük... :))
    Én inkább abban reménykedem, hogy olyan lesz, mint Stephen King Christine-e...Plymouth Fury!

És még egyszer kösz az 'e'-t. :)
  • NeoMaN
    Megnyugtat, köszio! Nem fárasztalak tovább titeket, csak azért kérdem, mert eddig egy 200-as MMX mellett volt a kari, és iszonyatossan lassú volt még 2d-ben is a 17-es driverrel+tweakkel.
    Biztos a proci miatt amúgy...
  • mainruler
    Jóval gyorsabb. És szebb a képe.
  • mainruler
    Nem. :)
    Az sehogy sem működik.
  • NeoMaN
    Jah, és a tweakkal működik normálissan a T&L?
  • NeoMaN
    Jah, és 64MB-os a kari, viszont láttam a weben 64MB-ds karihoz készült drivert, de az is nagyon régi volt. Számíthat ez valamit? Mármint, hogy külön drivert láttam hozzá?Ugye nem?
    Sebességben milyen ez a S2K? Gef256 körül ugye?
  • NeoMaN
    Megnézem majd. Monnyuk a lényeg a Quake3 lesz a gyereknbek...
    Figy, a 17-es fél megával nagyobb mint a 14-es. Télleg jóval lassabb? Vajh miért? OpenGL nagyon kell pedig.
  • a_n_d_r_e_w
    Mondok egy trükköt:

Én hibrid drivert használok, úgy csináltam, hogy fogtam az s2kdll.dll-t a 9.51.12-ből és felülírtam vele a 9.51.14-esét, így installáltam fel. Sebességben 9.51.12, viszont annál valamivel kevésbé bugos, aztán ezt az egészet beleoltottam egy diamond driverbe, így kaptam egy full jól működő hibrid drivert. Ha ráérsz próbáld ki, nekem még baj nem volt vele.
    Ja, és drivercserét csak fullon kitakarított registryvel vagy egy új windowssal végezz. Erre nagyon érzékeny, könyyen hazavághatja a textúrázást (és az nem szép látvány :D ).
  • NeoMaN
    Még az oldaladon is! Köszi, rendes vagy!
  • a_n_d_r_e_w
    Csak nehogy az 50-es évek design-jával együtt járjon az 50-s évek teljesítménye is
  • NeoMaN
    Köszi!
    14, 17, metal, tweak, minigl megvannak. Mégegyszer köszi!
  • mainruler
    Már tőlük is érdeklődtem a betűtípust illetőleg... :P
    El se hinnéd, hány helyen alkalmazták. Ez volt az ötvenes évek egyik kedvenc betűtípusa, egy rakás amcsi telefon/lift/ipari gép/jármű használta ezt a stílust.

Köszi az 'e'-t egyébként. Ami még fura, hogy a honlapodat tök véletlenül már megtaláltam egy ideje, benn is volt a kedvencek közt, csak nem tudtam, kié. :)
  • ZaJanga
  • a_n_d_r_e_w
    Az S3 lopta a designt az Ikarustól. Én beperelném :D
  • a_n_d_r_e_w
    Na feltettem a drivereket a honlapomra (userid). Egy ideig fent is lesznek, ha gondolod, onnan letöltheted őket.

Mainruler, megcsináltam az 'e' betűdet :) , szintén a honlapomon van, ha érdekel.

• a_n_d_r_e_w
    Már egy éve le akartam cserélni a logómat erre, de lusta voltam megcsinálni, nagyon. A próbapéldányt még az AlphaChrome idejében csináltam :)
  • a_n_d_r_e_w
    Az eredeti, barátom.
    Fogtam az AlphaChrome feliratot, egy kis paint+paintshoppro és már meg is vagyunk
    (a w az egy fordított m a Chrome-ból :D )

Gazdaságos, majd amikor én is egy CLub3D-s (adja isten Diamondos) dobozból előveszem a Desktop Evaluation Board Aug 2003 feliratú kártyámat... :)
  • mainruler
    Azzal a különbséggel, hogy már A1 van rájuk integrálva és a tápcsatlakozó is felkerült. Szerintem foghatták a már legyártott augusztusi PCB-ket és azt nyomták a tesztelők orra elé...S3 gazdaságos DeltaChrome... :P
    Az új cikkek egész ígéretesnek mutatják be a DC-t, de még mindig nem értem a kavarást az S8-F1 körül; az egyik azt mosndja, hogy tán meg se jelenik, a másik meg azt, hogy mindjárt azzal kezdenek...

(ja, egyébként irígylem a kis 'e' betűdet...LOL Megnéztem vagy 400 féle betűtípust, de egyikben sem volt ilyen. Mi ez?)
  • a_n_d_r_e_w
    Na jó, feladom

UT2003:

1600x1200:

Rad: 23.1
    GF: 22.1
    S8: 28.1

1280x1024:

Rad: 32.3
    GF: 32.4
    S8: 40.5
  • a_n_d_r_e_w
    AZÉRT is beszúrom :)

• a_n_d_r_e_w
    Az S8 legalább a Geforce 5600 ultrát alázza (jóleső érzéssel tölt el :) )

SŐT:

• a_n_d_r_e_w
    http://www.legitreviews.com/Reviews/deltachrome_preview_1.shtml
    http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1417221,00.asp
  • ZaJanga
    Nem használom csak az egyik régi gépembe kellett ahhoz kerestem.9800se-m van.De F1-re beneveznék!
  • a_n_d_r_e_w
    Te melyiket használod?
    Én JGC 1.0-sát
    Ha tudsz jobbról, plíz szólj!
  • a_n_d_r_e_w
    Mégiscsak jó valamire, ha valaki a 9x szériát szereti, ugye?
    Játszani vagy a 9.51.12 (ez gyorsabb) vagy a 9.51.14 (ez jobb)

Egyéb felhasználásra 9.51.17, ez cseszett lassú, de pl a Battlefield csak ezzel fut, és ennek a legjobb az OpenGL-je

Egyébként keress Metal 2.0.0.4-et ezzel király az Unreal, és a többi Unreal motoros játék (ha nem találsz, akkor küldök egyet)

Ja!
    És ha D3D játékkal akar játszani, akkor kezdjétek úgy, hogy az exe-t átnevezitek porsche.exe, unrealtournament.exe vagy 3dmark2000.exe-re, ez az esetek 95%-ában segít
  • ZaJanga
    Há vazz mire találtam XP alá drivert!!
    Mindenképpen a keresőbe írd be de a driver.hu-n is volt asszem!
  • NeoMaN
    egy Savage 2000-ről van szó na....
    :)
    Ez a Viper2 úgyemléxem, sajna se doboz, se driver nincs.
  • NeoMaN
    andrew!
    Be kellene izzítanom a barátnőm öccsének gépébe. Te melyik drivert használod hozzá 98 alatt?
    Találtam valami miniGL-t, meg tweaket hozzá., de a driver valami pótvar régi darab.
    400-as cerka melett milyen teljesítménye lesz? tnt2-t és V3-at veri simán ugyi?
  • a_n_d_r_e_w
    Az az OpenGL
    Azon van mit javítani
    A Q3 nálom kb ugyanígy produkálja magát, feleakkora órajelen és TNL nélkül. Fordult a kocka, most az OpenGL lesz a fekete bárány és nem a D3D :)
  • a_n_d_r_e_w
    Miért is ne
    végül is S3

Emlékszek, a Viper2-t 30 rugóért kínálgatták, mikor a "nagy" vetélytárs GeForce-ért meg 80-at kértek

Csak miért kell millió fajtát csinálni.
    Most már biztos várok az F1-re, csak most az a gondom, hogy sima vagy Pole :)
  • a_n_d_r_e_w
    Dettó ugyanaz az augusztusi példány

Arrgh

Ezt miért nem szeptemberben csinálták?

Most már a Club3D-jét kellene tesztelgetni
  • ZaJanga
    Ahham!!

Akkó ez esetleg olyan 9800se-lenne?Mármint az ócsóbb verzson!
  • mainruler
    Az a 128bit-es architektúra tényleg nagyon visszafogja a kicsikét. Pedig mire lenne képes 256bit-en...
    Persze nem elképzelhetetlen, hogy tényleg lesz rendes driver a megjelenéskor, de én inkább 2004 vége felére tippelem a fasza meghajtókat.

Az F1: Olvastad a cikket?
    "S3’s F1 family consists of two products, F1, and F1 Pole. Originally these cards were intended to take on the low-end of the high-end segment but recent market pressures have probably ensured that these cards will never likely see the light of day."
  • ZaJanga
    "Hey" ne húzd itt le a topicot!!

Tod! A remény hal meg utoljára!!
    Jól olvastam.Az nVidia 16bit az ATI 16-24bit és az S3 32bit-es .
    Viszont a memória csak 128biten melózik?
    Hát egyre jobban furdalja az oldalam ez a karesz.Azt tuti elírták, hogy az F1 lessz 155€ pedig jó lenne.
  • mainruler
    Még egy cikk: FiringSquad
    Ők írták a legelső DC-s ízelítőt is -elég profin-, egész megbízhatónak tűnnek.

Ja, és Laalee: "As you can see, the edge of the board has a floppy power connector, but this isn’t required for operation with S8. Only F1 models need this power connection, but rather than build two boards, S3 left it on there for the S8 prototype card."
  • mainruler
    Lessz ehhez fullos driver tuti!
    Nem hinném, hogy elkövetik azt a hibát, hogy jó alaphoz fos maltert használnak!

Nem vagy még igazi S3 rajongó. Még reménykedsz.
  • mainruler
    Ugye! Nekem is pont ez jutott eszembe. :))
  • ZaJanga
    Há vazz pont most gyök én is oszt olvasom a cikket itt is.
    Akkó most mi van?
    Ennyi pézért hüjje lennék nem venni F1-et!!
    Lessz ehhez fullos driver tuti!
    Nem hinném, hogy elkövetik azt a hibát, hogy jó alaphoz fos maltert használnak!

Már csak az XGI izgat. Kár az 1000w teljesítményfelvételért de jó lenne látni a piacon mit produkál árban.
  • a_n_d_r_e_w
    Az a Tomb Raideres vízefekt nagyon bejön :)
    Azok a régi szép Viper 2-es idők :)
    Ma már nem bugzik ilyen szépen, már csak fut-nem fut
  • mainruler
    :)