DeltaChromeX9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mainruler
Ja...tényleg! Ki a fenét érdekel a korrekt összehasonlítás...
Kösz, hogy íly remekül rávilágítottál a lényegre.

"We can't stop here! This is Bat Country!"

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

mainruler
Hol volt a Viperen csipapicsa hûtõ? Meg nyolc lapka tizenöt tápcsatlakozóval? És ugyan kérlek áruld el nekem, hogy milyen funkció nem mûködött biztosan harderhiba miatt, hm?
Másrészt azóta is tökéletesen megy, a legújabb driverekkel WinXP alatt is elfogadható -bár villámgyorsnak azért nem nevezném- sebességgel. De azért szolgálhatnál néhány légbõlkapott adattal is, ahogy szoktál... 😊

Laalee
ez most a savage 2000 re irtad? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
2003 van kit érdekel a 3dmark 2000 a maga dx6 os tesztjeivel...

mainruler
Jah, atomerõmûvel nem próbáltam az enyéimet, csak az alant olvasható két gépen... 😊
Kéne találni valami jobb összehasonlítási konfigot. Tud valami áthidaló megoldást uram?

A driverek meg már 2000 óta csítesek mindenkinél (na jó, az S3-nál nem, mert gondolom nem tudták megoldani az újabb verzióknál, de vannak viszonylag régi driverek, amiknél van valami bütykölés: "Nevezd át az exe fájlt 3dmark2000.exe-re...;-) ), csak valahogy most eszmélt rá a nagy többség. Vagy csak egyszerûen most érte el azt a pontot a dolog, hogy kurvára szemet szúró lett a pofátlanság ahogyan és amennyire mûvelték. 😊)

mainruler
Soha még csak fel se raktam a gépre. De kérlek kímélj meg a további "Akkor Heroes II? Vagy StarCraft?" típusú kérdésektõl. 😊
(Nem kötözködni akartam ezzel)

mainruler
Abban minden elfogadható. Nem is errõl volt szó. 😊
Na még egyszer:

Since acquiring 3dfx's assets and conclusively closing the early chapter of competition in the consumer graphics industry, Nvidia has publicly maintained that the first product with 3dfx technology would be the NV30.

NV30. Nem NV20.
De ha belegondolsz józan ésszel, a dolog akkor sem lenne lehetséges. A 3dfx a 2000-es õszi Comdex-en még mutogatta a legújabb Voodoo5 6000-ét, a cég bekebelezése pedig november-december környékén kezdõdött, de ekkorra már készen voltak az NV20-ok (2001 februári tényleges megjelenés a 2000 Q3 helyett), csak a GF2 GO és GF2 Ultra miatt (meg az elhalasztott DX8 miatt) nem adták ki idõben, hanem visszatartották a megjelenést.
Ezt asszem elnézted kicsit.

[Walaki]D`Lair
Mi nem elfogadható a GF3-ban?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
attól függ miben...CS? LOL!! az 72 fps-re gyárilag van lilitálva, szal ne azt vedd alapul...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
3DMark 2000: 13544 pont volt nekem a GF3-al....

és ez még anno a nem csítes driverekkel ment...(29.mittoménhanyas)

[Walaki]D`Lair
nem én mondtam hogy felveszi a versenyt a GF3-al....én csak bebizonyítottam, hogy bizony egy nagy lófaszt veszi fel...😄

Axel
Hogy jön ide az nforce?
Na mind1...az nvidia télleg nem fog becsõdölni 1 hamar...
De az XGI-s karesz valóban érdekes lesz ha megjelenik végre...

mainruler
Pont ezt akartam mondani.

Walaki:
Teszteld csak le egyszer a GF3-at 3DMark2K alatt, asszem meg fogsz lepõdni... ;-)
Másrészt nem igazán érdekelnek az NVidia szintetikus teszteket használó 3DMark-ra optimalizált, csítelt driverei (mert szép, hogy ez most került be a köztudatba, de a TnT2 után már az NVidia és a 3dfx is optimalizált meghajtókat használt, Ati-t nem tudom az S3 meg próbálkozott, de aztán hagyták a fenébe), csak a játékokban látott sebesség. Mivel az általam mostanában legtöbbet használt game (Duneon Siege) tök ugyanúgy megy ViperII-õn, GF2-õn meg GF3-on is (mivel nem használ GF3 DX-es funkciókat), azt hiszem a vita tisztán elméleti jellegû. Nyilván UT2K3 alatt a ViperII valamivel lassabb (mivel nem DX7-es, de DX6 és az alatt tök egyformák teljesítményre) egy low-end GF3-nál (GF2-nél viszont nem!), de mivel nem játszom vele, így nekem egyformán gyors -vagy inkább lassú- mindhárom.

mainruler
OFF ON

Planescape rulez!! 😊)

OFF OFF

mainruler
Kissé megkophattak az emlékeid '99 óta (vagy más volt a géped)...
Két gépem megjelenítése között az égvilágon semmi különbség sincs, a PIII 866@975 gép ViperII-vel teljességgel azt a framerate-et hozza, mint a másfeles P4-esem GF2MX400-al, tehát az állítás nem fedi a valóságot.

mainruler
...meg nem mûködnek DX9 alatt, tehát javallott a DX8 visszatétele...
Hát, így is nézhetjük. Van benne technológia, csak épp nem mûködik... 😊)

- Képzölje Sógor, vettem egy új traktórt, amit újfajta motorral adtak a züzletbe'
- Oszt hun van az a traktór? Mé' nem avva jütt szántani?
- Hát me' nem mûködik a beste, de azé' jó néz ki, mindenféle szép csijjogó boríttás mög úlyfajta hûttés van rajt.
- Akkó mög mír vette meg kend?
- Há' me aszonták, hogy milyön jó lösz a sok úllyíttás...

Valójában a 3dfx-re gondoltam az elõzõekben, már ami a 'no technology' részt illeti. Mivel addig az NVidia elfogadható kártyákat csinált, míg bele nem turkált a 3dfx is, azt hiszem jogos a feltételezés, hogy az NV30 nem funkcionáló fícsörjei a 3dfx lelkén száradnak (az NVidia állítja, hogy csak lassúak, meg driver optimalizáció, de erõsen kétséges, hogyan fognak tudni 110%-os optimalizációt végrehajtani a FX esetében. Egyre többen állítják, hogy a DX feature-ök nagy többsége egyáltalán nem mûködik)
Végül akkor kiegyezhetünk abban, hogy az FX-ben rettenetes mennyiségû nem funkcionáló feature van... 😊

Lammer
JAH!

FLÉM ON:

HAJRÁ s3!!!!! powahh meg rulez ésatöbbi!!! 😊

FLÉM OFF:

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
MÁr korábban is leírtam, hogy nekem is vót ilyen kártyám, és azt is írtam meg voltam elégedve teljesen!
Érdekes nekem gyengébb gépen volt, mint havernak és õ is elismerte hogy UTben Metallal sokkal szebb volt a szevidzs nameg gyorsabb is! Gef2mxnél (legutolsó driverek, csakhogy ne kötözködjél)

Érdekes módon Openglben is szép volt és gyors...
Csak az a fránya D3D!!!

Lammer
A Savage védelmébe kell lépnem. 😊
Savage2k max mit támogat DXben???
És a gef3ti????
Nalátod...
ez nem ér így!!!!
😊

ollie
Na mindegy. Azt azért még hozzá tenném, hogy a Savage2000 után egy GF2mx400 jött, ami igen csak lealázta a Savage-ot. Bár biztos számított az is, hogy a Savage 32M, a GF2mx meg 64M-es volt.

ollie
Jézusom! Nekem Savage2000 volt a legelsõ AGP-s kártyám, és meg kell hogy mondjam, hoyg egy nagy rakás kaki!!!

[Walaki]D`Lair
no technology????? Ekkora faszságot is rég hallottam...Rettenetes mennyiségû feature van az FX-ekben, csak épp lassúak és hangosak...

mainruler
Végülis ja. 😊

Ó, hát én úgy értettem - csak nem mondtam - hogy az extrém felbontásokban lenne jelentõsége. Pl. 1600x1200-ban illetve feljebb. Akinek megéri, az meg tudja venni. Szerintem egyre inkább arrafelé megyünk el még mi is, hogy megengedhetjük magunknak. Persze csak olyan emberek, akiknek nagyon fontos a gamma. Aki amolyan "kocajátékos" annak talán nem annyira, vagy egyáltalán nem fontos.

mainruler
Teljesen igazad van, csak nekem ezzel az a gondom, hogy nem igazán fogok tudni 2x50.000-ret kiköhögni egy kártya két darabjáért (mert felteszem csak két kártyával lehet majd normális mûködést elérni).

Tudom, hogy a hozzászólásod végén a "mondasz valamit ezzel a dual VPU-s cuccal" megjegyzés inkább viccbõl áll ott, viszont azon filóztam, hogy az AGP halálával és a PCI Express megjelenésével, ismét bevezethetnék az SLI stílusú támogatást hiszen nem jelent gondot a továbbiakban hogy csak egy grafikus port van (legyen más neve és ne pont úgy mûködjön, bánom is én ha nem Scan Line Interleaving lesz) mert az szerintem nagyon nagy ötlet volt. Jobbnak tûnik, mint a duál chip-es megoldások: a gyártónak nem kell többfelé koncentrálnia meg idegeskednie, hogy mennyit hozzon ki a piacra, hol pangást hol meg dömpinget okozva, hanem mindenki saját tárcája szerint eldönti, mit akar és legfõkébb hányat. Én pl. simán beneveznék két vagy több kártyára.

mainruler
Épp ellenkezõleg, derülátó vagyok. Ugyanis mindig rühelltem az NVidiát, a Voodoo-któl meg egyenesen hányok. 😊)
Gondolom kiderülhetett, hogy semmit se utálok jobban, mint a begyöpösödött "no technology, fill rate is king, power-power-power" gondolatmenetet (kocsiban, videókártyában egyaránt) és az ennek szellemében született termékeket. Nem értem, hogy lelkesedhetnek emberek olyan kártyákért a nanotechnika korában -amik kifinomultságban kábé egy exkavátor bájával vetekedhetnek-, csak mert rájuk pakolnak egy csilli-villi zöld-metál színû páncéldarabot, meg egy akkora turbinát, hogy az ember elgondolkozik azon, ne adj Isten az NVidiának harci helikopter gyártási licensze is van-e...
Visszatérve a borúlátásra, azt hiszem az Nvidia nem fog már aratni semmivel mostanság (pont te szúrtad be, de olyan szép így leírva, hogy nem tudom megállni 😛):

"Now here is a company that can turn a press conference into their own trade show. While NVIDIA had a lot more than VIA to say about their chipsets they seemed to be avoiding the products that we all came to hear about. Those products would be the NVIDIA GPU’s. There was little mention about any new FX cards or the current ones. The NVIDIA CEO Jen-Hsun made it quite clear that the graphics industry would no longer be the primary focus point of the company. They then continued to demonstrate a wide range of new multimedia products.

Annyira szeretném látni, hogy az történik az NVidiával, mint amire az S3 is kényszerült! Csak hál' Istennek az NVidia nem rendelkezik olyan jó mobil szekcióval, mint az S3, az integrált lapkákra meg nem igazán van kereslet, tehát ha tényleg kiszáll a desktop piacról, akkor remélhetõleg végleg eltûnik a süllyesztõben.

Gondolj bele, ez az utóbbi évek legnagyobb pofáraesése. Az még nem lett volna végzetes, ha csak egyszerûen egy szar kártyáról volna szó, de az NVidia köcsög viselkedése a partnereivel szemben (állandó basáskodás és követelõzés) most százszorosan visszacsapott és sorra hagyják el a leghûségesebb gyártók is, ami tekintve, hogy maga az NVidia nem gyártott magának lapkákat csak tervezte õket, elég súlyosan hangzik. Nem is csoda, hogy ezek után már nem az asztali piac a fõ célpont... 😊
Egyébként még azt is el tudom képzelni, hogy a 3dfx mérnökei végsõ bosszúként cégük tönkretétele (mert bár szarok voltak a 3dfx-ek, de ha nem lett volna ilyen agresszív ellenfél az NVidia, akkor talán még ma is itt lennének) és bekebelezése feletti bánatukban -na meg persze a cégnél elszenvedett megaláztatások miatt (ebédszünetrõl visszatérve és útban az aktarendezgetés felé a folyosón; "Nézzétek, ott mennek a Voodoosok...hahaha..." )- direkt ütöttek léket az NVidia hajóján... ;-)

Modjuk egyébként mondasz valamit ezzel a dual VPU-s cuccal.
Szerintem VoodooForce 6, vagy valami ilyesmi lesz a neve és extra fícsörként akár több tápot is rá lehet majd kötni és így megemelni a teljesítményt, mert ugye egy táp csak egy GPU-t tud mûködtetni, természetesen...

"Nos azt hiszem, az NVidia azért nem járt ilyen jól a 3dfx-el...😊))"

Borúlátó vagy. Figyeld meg, hogy az NVIDIA aratni fog majd egy duál VPU-s cumóval...

mainruler
Nem történt semmi. 😊
Egyébként szerintem mostanában repülhetnek az NVidiától, én legalábbis ezt tenném... 😄
Ezért mondtam korábban, hogy ahol a 3dfx megjelenik, ott kõ kövön nem marad.

Egyébként az, hogy az NVidia mostanáig (és ki tudja lehet, hogy ezután is) megtartotta a mérnökgárdát és, hogy egyáltalán felvásárolta a 3dfx-et, valószínûleg -persze a 3dfx technológiákon kívül- a keresztlicenszekbõl és különféle jogokból adódik, amit a 3dfx a tönkremenetelkor birtokolt. Ugyanezért született meg pl. az S3-VIA Joint Venture is, mivel a VIA-nak szüksége volt az S3 intellel kötött keresztlicenszeire és alaplapi integrációs jogaira. Mivel az intel és a VIA jelenleg lezárta a pereskedéseket és puszipajtások (intel alaplapok gyártása, miegymás), úgy tûnik, hogy a VIA jó bulit csinált, mikor megvette az S3-at és az S3-nak a PowerVR-t (bár még kérdéses, hogy bejön-e a DeltaChrome a desktop népeknek, a mobil piac meg úgysem kérdéses a mai lebutított 4 pipeos Ati/Nvidia kártyák mellett).
Nos azt hiszem, az NVidia azért nem járt ilyen jól a 3dfx-el...😊))

Eddig sem volt titok a 3DFX Axel, szerinted minek vették meg a 3DFX-et anno? A technológiák miatt. Nyílvánvaló volt, hogy felhasználják õket. Különben mi a tökömnek fizettek volna érte?

mainruler
Jesszusom Axel. Talán tényleg körül kéne nézned a neten némi információ után, és akkor nem mondanál ekkora marhaságokat.
Ne:

"Since acquiring 3dfx's assets and conclusively closing the early chapter of competition in the consumer graphics industry, Nvidia has publicly maintained that the first product with 3dfx technology would be the NV30. 3dfx fans who've remained curious about the fallen graphics star's unreleased chips might see a glimmer in the inner workings of the new Nvidia chip. The 3dfx engineers Nvidia hired on added ideas from chips planned to come after 3dfx's never-released Rampage. Unfortunately, Nvidia representatives declined to explain which specific features of the new chip were the result of that collaboration.

The obvious mark of the 3dfx influence is intentionally so. The new chip's name is GeForce FX, which is intended to hint at both the 3dfx link and the card's major feature: the extension of DirectX 9 programmable effects to allow for more cinematic visuals. Though, don't be surprised to see the name get even longer, as conventional suffixes like "Pro" and "Ultra" will likely be tacked on to the GeForce FX name when specific products are announced."

Hadd foglaljam össze: Az Nvidia hivatalosan bejelentette, hogy az elsõ 3dfx-es kártya az NV30 lesz. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez azért lehetséges, mert az NVidia szintû cégek mind elõre megtervezett roadmap szerint haladnak és egymással párhuzamosan folynak a lapkafejlesztések több gárda között, tehát amikor megvették a 3dfx-et, akkor már folyatak a különbözõ chipek fejlesztései ezek szerint egészen az NV30-ig, utána viszont már betervezték a 3dfx-et is. Ez válasz arra is, hogy az S3 szintû kisebb cégek miért késnek a lapkáikkal a nagyokhoz képest és miért tudnak csak ritkán kiadni új kártyákat, ugyanis nekik nincs pénzük párhuzamosan több mérnökgárdát alkalmazni, amik félévente ontják magukból a kártyákat, mint az NVidia és Ati.

A 3dfx pedig nem vette át a hatalmat, csak tudod nehéz elõre eldönteni, hogy milyen is lesz a végleges szilikon. A 3dfx szar kártyát csinált (természetesen azért NVidia segedelemmel, de ezt le is írtam alább, nem tudom ezt miért hánytad a szememre), ami úgy tûnik csak a vége felé derült ki és már nem lehetett változtatni, vagy ami még kézenfekvõbb: Hiába tudták az NVidiánál, hogy nem lett valami jó az FX, de ebben a kiélezett piaci helyzetben egyszerûen nem tehették meg, hogy ne adják ki, hisz ha nekiállnak és újratervezik/kijavítják, akkor kimardt volna egy teljes generáció (mivel a többi fejlesztõcsapat idõeltolódással dolgozik és még nem lett volna kész egyik sem) és megválaszolatlan maradt volna az Ati aktuális kártyája.
Gondolkodj egy kicsit kérlek.

csaptelep
Ja!

Erröl jut eszembe, hátulról teszem be... RIP HRZS: \'00 - \'03

Folytassátok csak ilyen jókat régen röhögtem😊
[Walaki]D`Lair
Így van! A GF3-ba már tuti belenyúltak...

[Walaki]D`Lair
Nemtom...még messze a GF2 elõtt vette meg pedig...

[Walaki]D`Lair
Az nVidia +vette a 3dfx-et anno...😊

[Walaki]D`Lair
A GF3-al....na nem mondjál már ilyen égbekiálltó ökörségeket komám....íme

Leggyorsabb Savage2000 ami van az oldalon

Nos....a GF3Ti200 minden alapon, proci is(1800MHz P4, amit überel az 1600-as MP Athlon), ment 7019-et....és a ~3000 meg a ~7000 pont közt van néééémi különbség nem? Szal ennyit arról, hogy felveszi vele a versenyt...

Most azzal fogsz jönni, hogy de szebb a képe....LOL pffff...dehogy szebb...de errõl már vitáztunk több mint fél éve is...

mainruler
Nyilván nem az FX-re gondolt. Az viszont tény, hogy egyáltalán nem lassabb a GF2-es és GF3 (low end, value, ahogy tetszik) kártyáknál, pedig nem épp kétéves, hanem lassan 5, mert '99-ben jelent meg.

mainruler
Nem éppen.
Savage 4 rebuilt vs. GF2 downgraded. A Savage MX/IX valójában újratervezett Savage4-es (kitûnõ driverekkel!), ráadásul még emeltek is az órajelen (100-ról 143MHz-re, ami ugyanannyi, mint a GF2 Go), tehát egyáltalán nem butított, sõt! A GF2 Go pedig csak egyszerûen alulvezérelt (175-rõl 143 MHz-re, fícsörök kikapcs), mert nem tudtak máshogy elfogadható fogyasztást/hõtermelést biztosítani.
Na látod, EZ röhejes.

mainruler
Pöcsfej? Azért ésszel kéne írogatni, kis forrófejû barátom.
A GeForce FX azért lett FX, mert itt bontakoztatták ki elõször a felvásárolt 3dfx technologiáit, amit ugye azért nem tudott kamatoztatni, mert tönkrement és felvásárolta az NVidia. Most legalább láthatod, milyen csodás technologiákat hagytál ki a Voodoo 6-7-8 személyében. A 3dfx veszte pont az volt, hogy nevetséges izomkártyákat gyártott (a Voodoo 5 példányai alig fértek be a házakba...😄 ), és semmi új fícsört nem rakott beléjük, pusztán a mérettel és sebességgel akart elkápráztatni (bár inkább közröhej tárgya lett emiatt). A helyzet az FX-nél annyiban jobb, hogy kerültek bele NVidia fycsörök is -más kérdés, hogy nem mûködnek valami fényesen DX9 alatt...-, de azért ott vannak a jó öreg 3dfx ismertetõjelek is; otromba kártya, még otrombább hûtéssel, plusz tápcsati, a kártya az egekig felhúzva. Tipikus 3dfx (példa: "The Voodoo 5 5500 is kind of a weird bird. With two 3D chips on a single card and a connector for an additional power lead, it's a testament to 3dfx's "brute force" approach to 3D acceleration" - TechReport. Asszem ez elég jól kifejezi a 3dfx lényegét). Mondom: No Brain, American Power, tisztára mint az amcsi kocsik.
RÖHEJes vagy sem öreg, ez van. Inkább te is nézz utána a dolgoknak, mielõtt így lebaszol valakit.

[Walaki]D`Lair
Savage 4 downgraded vs. GF2 downgraded....nem röhejes összehasonlítás ez?

[Walaki]D`Lair
"Az S3-ról meg annyit, hogy ha nem kapkodnak, olyat tudnak csinálni, ami még két év múlva is felveszi a versenyt bmely chippel"

Ezt te sem gondolhatod komolyan...

Nálam amúgy nem akadt a GTA3, nemtom honnan szeded ezt...

mainruler
Tévedés. Már megint csak beszélsz a levegõbe. A Savage4/Savage2000 (Savage IX/MX, SuperSavage IX/MX) mobil változatai 2W-ot fogyasztottak, néha még kevesebbet. Ezt sem az Ati, sem pedig az NVidia (GF2 GO: 2,8W-3W, ami ráadásul csak azért ennyi, mert a Savage-el ellentétben ez volt az elsõ NVidia "downclocked, downgraded" kártya) nem tudta elérni soha. A DeltaChrome a fejlesztés kezdete óta mobil chipnek készült, ehhez mérten ötletes és energiatakarékos felépítéssel, úgyhogy az adatok tökéletesen helytállóak. Egyébként az 5W az asztali csúcsváltozatra érvényes, a 'mainstream', 'value' és klönösen a mobil verziók ennél kevesebbel is beérik majd (a beígért 3,5W).
Egyszerûen nem fér a fejedbe, hogyan is lehetséges DX9 lapkát fejleszteni úgy, hogy nem 50W-ot zabál és nem kell nitrogénnel hûteni, igaz? 😄

Laalee
nemhinném, csak ennél egy trio3d is többet fogyaszt...

mainruler
"Anno nyavajogtak a GF-osok, hogy hogy szaggat a GTA3, én meg röhögtem magamban, mert nálam sem jobban(Viper II)"

Ugye? 😊))

mainruler
Miért lenne ez baj? Pontosan erre való az A0-ás revízió. Az Ati meg az NVidia is elõször így kezdi, aztán áttér az A1-es, ha pedig még mindig hibás, az A2-es változatra. Ez a lapkagyártás természetes menete. A különbség csak annyi, hogy az említett két mamutvállalat jóval nagyobb apparátussal dolgozik, így õk a kiállításokra már az A1-es, A2-es modellekkel állítanak be, míg az S3 idõszûkében (és mérnökgárda szûkében) csak annyit tehetett, hogy az A0-ást mutatta be. Még mindig jobb, mintha egyáltalán nem képviseltették volna magukat az IDF-en. Így legalább látja a jónép, hogy létezik ilyen kártya. Mivel pedig a DX9 teszten kívül minden jól megy, én nem aggódnék annyira. Béta driver, A0-ás revízió...lesz ez jobb még decemberig.

Az Ati dologban pedig egyetértek, bár ott mégsem <i>annyira</i> nevetséges a hûtõberendezés.

Kedves <b>Laalee</b>, te meg akkor nyilatkoztass ki ilyemit, ha utánanéztél a dolgoknak (tranzisztorszám, méret, miegymás). Savanyú a szõlõ? 😊

a_n_d_r_e_w
Most találtam csak:

HWSW:A standon két számítógép volt kiállítva, mindkettõben a család leggyorsabb tagjára, a DeltaChrome F1 lapkára épülõ kártyák dolgoztak. Az egyik rendszer a chip videogyorsító képességeit, míg a másik a 3D-s képességeket volt hivatott bemutatni. Az utóbbin a 3DMark03 futott -- a DirectX 9-es funkciókat használó nature teszt alatt látványosan lassan .Az S3Graphics képviselõje elmondta, hogy a kevéssé meggyõzõ sebesség az A0-ás szilícium számlájára írható. Mint bevallotta, a revízióban számos hibát találtak, ám ezeket a következõ változatban kijavítják.

Ajjaj, Ajjaj. Kezdik már!

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az Ati sem különb, szépen csoamgolva ráhajítanak a 9800-ra egy akkora hûtõt, mint egy ház, az egész kártyát meg tápról kell táplálni, különben meghalna a rendszer. Szépen néz ki a 2 chippes változat, de mekkora táp kell ahhoz? Ugyanmár!

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Imádom, hogy ha valaki idejön és csak nyavajog, hogy így rossz, meg úgy rossz. Én sem írok be egyik nVidia vagy Ati topicba sem, hogy röhej, hülyeség, stb. (pedig lenne valóságalapja). Akinek nem tetszik, ne nézze, ne olvassa. Az S3-ról meg annyit, hogy ha nem kapkodnak, olyat tudnak csinálni, ami még két év múlva is felveszi a versenyt bmely chippel.(Anno nyavajogtak a GF-osok, hogy hogy szaggat a GTA3, én meg röhögtem magamban, mert nálam sem jobban(Viper II).

One Vision. One Purpose.

Laalee
ez az 5w fogyasztás röhelyesen nagy kamu adat