DeltaChromeX9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Örülök, online találtalak

Hallottam, már véleményt is alkottam a savagegamersen

Mostanában gondolkodtam azon sokat, hogy már öreg hangkártyámat egy cmi8738-ra cserélem (volt már egyszer egy integrált, nagyon meg voltam vele elégedve, anno a Live-val hasonlítgatták), de ezek után nem támogatom a liszenszdíjjal sem a creativeot, nem szimpatikus az agresszív üzletpolitikája (nV dettó)

Már csak abban bízok, hogy végre nyílttá teszik az aureal driverek forráskódját, és néhány fanatikus által újra lesznek jó driverek

One Vision. One Purpose.

mainruler
Persze, hogy nem fut, az túl egyszerû lett volna. 😊 Visszafelé kompatibilitás rulez.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

a_n_d_r_e_w
Egyedül a Call Of Duty-ért haragszom
De azért nagyon
De NEM az S3-ra, hanem a játékra
Q3 motor, és nem fut? Szentségtörés

A többi nem futó játék különösebb képpen nem érdekel, stratégia rulez, ahhoz meg nem kell nagy 3D teljesítmény

One Vision. One Purpose.

mainruler
Apropó Creative: Hallottad, hogy most meg a Sensaura-t zabálta fel, hogy aztán majd ugyanúgy leépítse, mint az Aureal-t? Ha nem tudod legyõzni, vásárold fel... 😞(

Egyébként én is erre gyanakszom, hisz pl. az Anand vagy a Tom's elég elkötelezettnek tûntek mindig is egy bizonyos márka felé...

a_n_d_r_e_w
Creative - sok pénz
Aureal - feltörekvõ
Creative állandóan perli a Aurealt alaptalanúl, csakhogy ellehetetlenítse - Aureal tönkremegy
Ismerõs?
Tanúlság: mindegy mennyi pénzbe kerül tönkretenni a másikat, késõbb úgy is visszajön.
Ugyanezt sejtem az nV kapcsán a S2k ügyben
De ez csak egy összeesküvéselmélet

One Vision. One Purpose.

mainruler
Mindenesetre én is kiraktam a puzzle-t az oldalon... 😊
Nem baj, akkor is: fúj! Már csak hivatalból is... 😄

mainruler
Mondjuk tényleg hülyék vagyunk kicsit, hogy ennyit várunk egy kártyára amirõl nem is tudjuk milyen lesz, de hát ez a fanatizmus lényege... 😛

Egyébként máig nem értem, miért csinálta az Anand és társai ezt a vendettát a S2K ellen...talán féltették a GF-et? Nem tudom.

ZaJanga
Ja

Amióta kiderült az nVidia faszsága már az ATI is elismert egy két kis "apróságot".
Szal már ideje ellenfeleket felsorakoztatni.
Azé annyira nem fikáznám le a Volarit hisz még nem is láttuk.A sok tápcsati valóban erõs de hátha jó lesz az is.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

a_n_d_r_e_w
Fanatikusok?
Inkább mazochisták. 😄

Nem ránk kellene alapoznia, belõlünk nem fog meggazdagodni.
Inkább a tömegekre kellene hatást gyakorolni, de lehet, hogy csak félnek, hogy ugyanúgy lehúznák a deltát is megjelenés elõtt, ahogyan azt már a s2k-val is tették.
Bár a piac mai állása szerint, lehet, hogy egy új belépõt jobban fogadnak, mert már únják a csalásokkal, botrányokkal fûszerezett piaci helyzetet.

One Vision. One Purpose.

mainruler
yep! 😊

mainruler
Pedig mennyit dobna a dolgokon. Ott az XGI: szar kártya, viszont egészen kiváló marketing, épp ezért biztos sokkal többen vesznek majd Volari-t, mint DC-t. Szerintem nem is az NVidia/Ati az igazi ellenfelei a visszatérõ S3-nak, hanem az a fránya XGI.

a_n_d_r_e_w
😊

Ugye?

One Vision. One Purpose.

mainruler
Biztos arra gondoltak, hogy ha a fanatikusok vártak rá '99 óta, akkor három hónap már semmi...sajnos azonban rájöttem, hogy az idõ tényreg qrvára relatív! 😊

a_n_d_r_e_w
Marketing - S3
egy lapon említeni
Vétek 😊

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
Én már nagyon várom! Csak mneddig várjunk?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

mainruler
Eléggé idegesítõ...
Legalább annyit írnának, hogy jól haladnak, vagy épp azt, hogy nem jól haladnak, csak írnának már ki valamit. Egyetlen morzsányi információ sincs három hónapja...nem jó marketing!

mainruler
ja. 😊

a_n_d_r_e_w
Hát nem.

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Nem jön be az www.s3graphics.com
Csak nem történik valami?
Esetleg lecserélik a honlapot, mert kijött a delta ? 😊
Bárcsak...

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Akarom mondani:
200 to 250 US dollars
Így már jobban néz ki 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Az áráról (japánból angolra):
DeltaChrome F1 Pole operating frequency goal in core 350/400MHz, but reveals saves then synchronized 700/800MHz, regretted slightly, DeltaChrome the F1 series only uses 128 to reveal saves the main line, the inexpensive edition DeltaChrome F1 operating frequency official expression F1 Pole was lower than 50MHz, the anticipated selling price in <strong>200 to 250 US dollars</strong>

Nem feleannyi, kb egy jobb 9600-as szinten lesz, de remélem annál messzemenõen jobb.
Na most a kérdés az, hogy mennyire lehet bízni a japánok jól informáltságában.
Ugyanitt írták, hogy még novemberben bemutatják a végleges chippet, és a mobil verziók pedig már kaphatóak is lesznek a hónap végén. Itt van erre a tökéletes alkalom, a Comdex pár napja tart már, eddig semmi hír, november vége pedig közeledik...

One Vision. One Purpose.

mainruler
Na azért még nincs december... 😊
Ugye a hivatalos közlés szerint november második felében kezdõdik meg a DC leszállítása a vendoroknak, tehát december közepe szerintem egy reális idõpont lenne. Reméljük, hogy nem késnek...

a_n_d_r_e_w
Nagy a csend
Két hónapja szinte semmi újdonság
A december már itt a nyakunkon, de még a mobil verzióról sincs semmi hír, pedig most már a S.T.A.L.K.E.R.-t is nagyon várom

One Vision. One Purpose.

mainruler
A próféta szóljon belõled. 😊

ZaJanga
Úgy látszik szépen egyszerre lép ringbe az S3 és az Xgi. Az S3 tuti nyerõnek néz ki de sajnos driver téren nem tudjuk mi várható. Odab@sz a DX9-es kareszoknak rendesen.

mainruler
Pontosan.

A SONICBlue egyébként az MPAAA és RIAA miatt ment tönkre.

a_n_d_r_e_w
Kérdés: Miért ment csõdbe a SonicBlue?

Épp a múltkor akartam kérdezni, hogy mi lesz a Diamond gyártósoraival, ugyanis szerintem egy cég sem olyan felelõtlen, hogy meg vesz egy kártyagyártót (hát még egy Diamondot), utána bezárja (kivétel a FireGL). Aztán itt a válasz...

Szerintem az idõzétés meglehetõsen gyanús, és a S2K sem volt annyira szörnyû, a Diamond változat a maga idejében az egyik (ha nem a) legelitebb kártya volt, és ha kiadták volna a S2K+t, akkor messzemenõen vitte volna a piacot (200 MHz, javított T&L), így a Z400 szerintem közel és távol a legjobb választás lett volna, ugyanis a gyár neve garancia a minõségre, az S3 is ezért vette meg.

One Vision. One Purpose.

mainruler
Mint ahogy az a hírekben olvasható: Visszatér a Diamond Multimedia. A 2003-ban csõdbe jutott SONICBlue-ból vált ki, de nem tudom, hogy vannak-e még érdekeltségei az S3-nak benne. Mondjuk ez megmagyarázná azt, hogy miért titkolta az S3 PR fõnöke azt, hogy ki fogja terjeszteni az USA-ban a DeltaChrome-ot. Született ugyanis egy cikk még régebben, miszerint a DC eleve halálra van ítélve az államokban, mert nem lesz kinek terjesztenie. Ugyanakkor az is lehet, hogy a Diamond már csak azért sem fog soha többé S3 kártyát forgalmazni(gondolván, hogy túl sokan emlékeznek az S2K-ra és ez ártana a hírüknek).

mainruler
Mit nem mondasz...😊
Én már meg sem próbáltam felrakni õket. A Dungeon Siege még megy, kiegészítõ jön, szóval decemberig még elvagyok, csak meglehetõst lelombozó, hogy semmi infót nem adnak(adtak) hónapokig. De legalább szavatartók mostanában.

a_n_d_r_e_w
Ja, ja. Már 2001 novemberben a Comdex-et vártam, mert majd állítólag ott...
Aztán jött 2002 november, most meg már lassan 2003 november, de még mindig csak néhány kép. A bajom ezzel az utolsó félévvel csak annyi, hogy itt van a nyakamon a Halo, lassan a HL2, méglassabban a Doom3 stb. és van egy olyan érzésem, hogy a Viper 2 kevés lesz.

One Vision. One Purpose.

mainruler
Én ezt már a megjelenésekor olvastam, pusztán arra voltam csak kíváncsi, hogy te mivel fordítottad, mivel az alábbi szöveg hagy némi kívánnivalót maga után.

Egyébként meg én is a hajam tépem. Furcsa, hogy az ember az elsõ három és fél évet egész jól viseli, az utolsó félév meg csigalassan telik, nem? 😊
De nincs mit tenni. Megmondták már jaunuárban, hogy december a kiadás -csak egyes hírforrások ezt elértették és a 'samples'-idõpontot véglegesnek jelölték meg- idõpontja.

a_n_d_r_e_w
Látom, rájöttél. 😊
Ne ijesztgess azzal, hogy csak a mobil verzió jön majd decemberben, mert már így is sokat késik.
(mond valamit a H2 2001 ?)
Mióta az év elején bejelentették az idén decembert, azóta azt a hónapot várom, mert szegény S2k már nem bír a játékok többségével, de S3-on kívül mást nem veszek.

One Vision. One Purpose.

mainruler
Úgy tûnik ma belinkelõs nap van, úgyhogy ez se maradjon ki:

S3 Graphics (VIA) today released details of the first commercial use of its Chromotion Programmable Video Engine in the DeltaChrome DX9 graphics processor with the new WinDVD 5 from leading multimedia software developer, InterVideo. The application ensures that the newly released WinDVD 5 from InterVideo detects the installation of the DeltaChrome graphics processor, an additional set of capabilities will be revealed to the user, from useful video processing such as de-blocking, sharpening and smoothing to whimsical effects such as emboss and neon, among others. Additionally, these effects can be combined in any fashion to suit the user.

The Chromotion Programmable Video Engine concept was developed to provide a wide variety of video processing functions in an advanced compact architecture. The powerful DeltaChrome DX9 core is the first to feature the Chromotion architecture that adds exciting new processing capabilities to applications such as WindDVD 5, as well as handling all of the functions previously assigned to fixed function blocks such as iDCT and motion compensation for MPEG decompression. This integration of video processing in one compact programmable block results in exotic capabilities as well as reducing cost and power consumption.

"With S3 Graphics' Chromotion engine and WinDVD 5, even power-conserving notebook users can take their viewing experience to new levels," said Mike Ling, VP of Marketing, InterVideo. "Expanding the capabilities of our flagship product adds even more appeal to an already widely accepted DVD player paradigm."

mainruler
Kétszázan dolgoznak rajtuk. A driverek hibátlanok, mint említettem. Végül hadd jegyezzem meg, hogy az új S3 eddig maximálisan tartotta magát az év eleji bejelentéskor közzétett roadmaphoz, miszerint elsõ félév végére lesznek minták a kártyából (és lõn, már ami a mostani elõzetesekben felbukkant 'evaluation' kártyákat illeti), és decemberre a boltokba kerül a végleges változat. Legalábbis a mobil verzió...

... és akkor már csak a driver kérdés marad, amin szépen elbukik az S3.. megint...
mainruler
Akkor már írjuk is be:

Walaki, Laalee

This time, at the meeting place those where demonstration was done when with the product which loads the chip of A0 version, also the product of A1 version has already done tape out, are thing. "Performance RADEON above equality 9600 and GeForce FX 5600, if cost actualizes (the same company) with thing, in the future tuning advances low," furthermore it is expected that high performance is shown.

Besides the fact that we correspond to HDTV at hardware level, the adapter and the like without installation we correspond to 1080P indication, it corresponds to also the rotation function which turns the picture to lengthwise. The demonstration that was done this rotation function, when DVI/HDTV/ analog RGB and the like various outputs are combined even, being effective, at the meeting place in lengthwise 90 degrees executes the demonstration of DirectX 9 SDK with the liquid crystal monitor which it turned, already with HDTV of 1 picture plays back animated picture. In addition, heat generation of the chip is very low, (in the demonstration machine the thing of 4W!) also has become feature, in end of year trade war time it is the possibility that the on-board product appears from the card vendor.

Mivel a képen látható darab egy TSOP memóriatokozású, négyrétegû PCB-re ültetett DeltaChrome S8-as, joggal remélhetjük, hogy a hatrétegû, BGA memóriatokozású F1 -amire lehet, hogy tápcsatit is tesznek a RAM-ok miatt 😞 - tényleg Radeon9800/NV5900 teljesítményû lesz.

mainruler
Ezt már én is láttam, de kb. egy hete a honlapra is kirakták linkbe. Mellesleg hogy olvatad el? 😊

a_n_d_r_e_w
http://pcweb.mycom.co.jp/news/2003/09/30/17.html
Itt valami olyasmit írnak szép japánsággal, hogy az A1 már készen van. Ha ez igaz, akkor miért nem hallottunk eddig róla, pedig a cikk már lassan egy hónapos?

One Vision. One Purpose.

mainruler
Ez mintha már elõkerült volna...
HOL?

[Walaki]D`Lair
Viszont isteníteni is hülyeség...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mainruler
Valóban az, ha nem haragszol. Megfellebbezhetetlen ítéletet mondani egy olyan kártya felett, ami még ki sem jött és nem ismeretes róla semmiféle teljesítményadat sem, tényleg hülyeség. 😊

[Walaki]D`Lair
lassú és nem megy rajta semmi....bár ez hülyeség, mert a GF3-amon még mindíg megy minden mint a kisangyal, igaz, hogy szét van húzva...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mainruler
Miért lenne szar?

[Walaki]D`Lair
és fél év múlva cseréljem mert szar? na neeeeem...😉

Laalee
a gyors 128mb memória majd annyiba kerül 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mainruler
Pontosan ezért mondom. Megspórolhattál volna egy rakás lóvét. 😊

[Walaki]D`Lair
addígra már 9800-asom van bõven...😊

mainruler
Remélem, elkenik a szádat karácsonykor...😊)

[Walaki]D`Lair
Télleg szerettem, de a GF256 miatt döntöttem el, hogy soha többet...

[Walaki]D`Lair
örülhetnek a 9600-nak is...