1459
  • mainruler
    Szerintem kérdezzük meg az Invictus csapatát, ők legalább Magyarok, ráadásul játékfejlesztők... :)
  • a_n_d_r_e_w
    Igényeljünk 30 napra egy kártyát :D
    Összedobunk egy két tesztet és közben rommá játszuk az egészet :D
    Csak valami fedőszerv kéne, mondjuk jó lesz az SG :D
  • a_n_d_r_e_w
    Ha még érdekel, utánanéztem a friss piaci helyzetnek. Nézőpont kérdése, de a 10% már megvan :)
  • a_n_d_r_e_w
    3 napja keresek. Semmi :(, pedig már rohadt sok külföldi fórumot is elolvastam :)
    Sztem egy-két héten belül ne is számítsunk rájuk, és addigra remélhetőleg már otthon fogom tesztelni :)
    Ha mást nem, majd én csinálok egyet, és közkinccsé teszem :D
  • mainruler
    Nem találok tesztet az új meghajtókkal. Valaki? :)
  • mainruler
    :DD
  • mainruler
    Én nem.
  • mainruler
    Azt elhiszem... :)
  • a_n_d_r_e_w
    Hoppáré, azért valami mégiscsak van:

Windows 2000 and XP Drivers
    ID Size Date Description
    DeltaChrome_XP2K_15070710_Ishld_logod.zip 4.7M 2004 Jan 30 Logo'd: WindowsXP/2K Drivers for DeltaChrome (DevID 8E00) with InstallShield version 15.07.07.10
    DeltaChrome_XP2K_15070710_No_Ishld_logod.zip 4.1M 2004 Jan 30 Logo'd: WindowsXP/2K Drivers for DeltaChrome (DevID 8E00) No InstallShield version 15.07.07.10
    1506334_WinXPLogoIShield.zip 4.6M 2003 Dec 15 Logo'd: WindowsXP Drivers for DeltaChrome (DevID 8E00) with InstallShield version 15.06.33.4
    1506334_WinXPLogoNo_IShield.zip 4.1M 2003 Dec 15 Logo'd: WindowsXP Drivers for DeltaChrome (DevID 8E00) No InstallShield version 15.06.33.4

Kiváncsi lennék így új tesztekre...
  • a_n_d_r_e_w
    Félek, úgy járunk, mint az alfával.
    Döntöttem, az első kártyát megveszem S8-tól fölfele, ami a kezem ugyébe kerül :)
  • mainruler
    Biztos arra gondolnak, hogy az "early Q1 2004"-el el is intézték a dolgot... :(
  • a_n_d_r_e_w
    Nem láttam a mostani piackutatásokat, de sztem a 10 százalék már megvan, legalábbis tavaly még 12 volt az integrált chippek miatt. A hozzáállás lehet hogy pozitív, de csúsznak. Most már azért erősen, heteket. Nem ez zavar a legjobban, hanem az, hogy miért. Egy rohadt hivatalos közlemény sincs.
  • mainruler
    Az Anandtech is belinkelte ezt a Hexus-os tesztet, és a hozzászólások -számomra- meglepő módon teljesen pozitívak...talán tényleg nem csak pisisek olvasgatják a híreket. Összességében a DC megítélése sokkal jobb, mint a régi S3-as kártyáké vagy akár a Volarié és ez jó dolog szerintem. 5%-8%-10% piaci részesedés már elég lenne a Destination biztos fejlesztéséhez...
  • mainruler
    Ja, ez az egyik korábbi tesztpéldány PCB, de A1-es lapka van rárakva. Egyébként nem értem, miért egy 9800SE ellen vetették be, lévén nem avval akar versenyezni. Mindegy, így is viszonylag jól szerepelt. Ez a nagy titokzatoskodás most vagy nagyon jót, vagy nagyon rosszat jelent. Remélem az előbbit.
  • a_n_d_r_e_w
    A preorderből meg kiszedték a powercolort
    Ki érti ezt
  • a_n_d_r_e_w
    26.-ai teszt
    Végre nem a jól megszokott felirat a kártyán, de ez is valami prototípus lehet.
  • a_n_d_r_e_w
    Nem tudom, de új driver sincs fent a rangeren.
    Hát nem kapkodják el, az biztos.
  • mainruler
    Hmmm...
    Azok a fránya white paper-ek. Biztos nagyon szúrta a konkurencia szemét az image quality és le kellett venniük. Vagy pedig az új meghajtóban a gyorsaság érdekében már el is tűntek a különbségek...
  • a_n_d_r_e_w
    A kapkodáshoz és a nyomeltűntetéshez még annyit, hogy nézted a fun downloadst? Eléggé megritkult.
  • mainruler
    Az a szörnyű gyanúm támadt, hogy az X-bit-es teszt súlyos hülyeséget közölt a "free anisotropic filering" személyében és csupán azért nem volt teljesítményvesztés, mert valójában még be sem lehetett kapcsolni az aniso-t a meghajtóban. S3-ék meg győznek most kapkodni, hogy valahogy eltűntessék az árulkodó jeleket, ezért nem a tesztre linkeltek. Mondjuk ez csak a privát összeesküvés elméletem, de elég furcsa, hogy a Deltát legjobb színben feltüntető teszt nem kerül bele a hivatalos linkgyűjteménybe...
  • mainruler
    Dióhéjban ennyi lenne. Nem is értem, miért nem vagyunk képesek felfogni, pedig oly egyszerű... :(
  • a_n_d_r_e_w
    "products with buggy drivers, low performance and image quality"
    Valahogy az utolsó kettővel nem igazán értek egyet. Ilyet csak az mondhat, aki még életében nem találkozott a régi S3 kártyákkal. Sztem ennyit az x-bit labs hitelességéről, hallomásból én is tudnék sokféle hülyeséget írni.
  • a_n_d_r_e_w
    Hát ja.
    Csak ezek a fránya "hivatalos" források.
    Összegezve belőlük tehát: a Club3D első, június körül debütáló F1 chipre épülő kártyáját már kiadta január második felében, a kínai újév után, ezt fogja követni a 128 megás S8, amiben 256 mega memória lesz. Kissé zűrzavaros, nemde? Az S3 PR-ja nem változott az évek során sem.
  • mainruler
    Hát ez érdekes. A honlapra kikerült egy X-bit Labs-os link, de érdekes módon nem az, amiben tesztelték a Deltát...
    Viszont ha a belinkelt oldalt hivatalosnak tekintjük -és miért ne, ha egyszer berakták-, akkor legalább az biztos, hogy lesz F1 is. DE MIKOR?!?!?!
  • a_n_d_r_e_w
    Hehe.
    Egyébként te láttad őket? Vagy szted rosszabbak, mint a sav2k-é a maga idejében, sztem nem, sőt, egyáltalán nem rosszak a többi kareszhoz képest.
  • mainruler
    Hát igen...
  • NeoMaN
    valószínűleg látta a teszteredményeket...
  • Lammer
    köszi!
    Sajna, akkor ez van, bár gondoltam...
    :(
  • a_n_d_r_e_w
    Az a qrvára relatív idő bezony egyre lassabban telik :D
    Vagy tényleg ennyire huzzák a dolgot?
    Mert a szünetem hamar elrepült :D
  • a_n_d_r_e_w
    JGC-ről jut eszembe, évekig csinál(gat)ta az oldalt, és ekkor, a "nagy" visszatérés kapujában meg kiírja, hogy S3 is dead.
  • a_n_d_r_e_w
    Sajnos túl sok jó hírt ne várj. Személyes tapasztalatom szerint nincs működőképes D3D-OGL driver. 2D-ben még elmegy, de a 3D-t felejtsd el XP alatt. JGC foglalkozott tweakelt driverekkel több-kevesebb sikerrel, de mára már ő is bezárt. Ajánlom a Savagenews-t, azon belül is ezt.
    Eljárt felette az idő, sajnos.
  • Lammer
    Helloka!

Egy haveromnak kéne XP alá driver Savage2000(régi kártyám ;)-hez drájver, honnan lehet leszedni a legűjabbat, esetleg van moddolt,hacolt driver ???? Sajna az s3archive már nem foglalkozik vele. Találtam egy drájvert a köv. verziószámmal:
    full version 5.12.01.9016-9.21.01G :.: 04/05/2002

5let?

• mainruler
    Szerintem írt nekik és válaszoltak. 15.-én még arra panaszkodott a srác, hogy nem válaszolnak a megjelenés időpontját firtató levelére, 16.-án meg kirakta, hogy "Inside information has the DeltaChrome S8 being shipped (in Europe anyhow) immediately after Chinese New Year."...
  • a_n_d_r_e_w
    Elég röhejes egy feltételezés volt a deltachrome.com-tól, nem tudom honnan vették. Mi köze lenne egy holland kártyagyárnak a kínai újévhez? Még csak nem is piaca, mert az anyavállalat lefedi. Sztem inkább a powercolorra gondoltak, az sokkal valoszínűbb.
  • mainruler
    Sajnos.

Egyébként a deltachrome.com szerint a kínai újév után (Jan 22) azonnal kaphatóak lesznek a kártyák európában, tehát már két napja...
    Valójában sehol semmi. :(
  • a_n_d_r_e_w
    Én is találkoztam vele. Percekig szugeráltam, Ha jól megnézed, az összes nagy betű, a szavak hosszúsága, elhelyezkedése és a sortörés is a megszokott formula

csak a szinezés más. Sajnos
  • mainruler
    Tényleg szokatlan...

Jut eszembe. Ez az inquirer kép még mindig az augusztusi PCB lehet? Nekem annak tűnik, de nem tudom kivenni rendesen a feliratot.

• a_n_d_r_e_w
    Holnap vagy holnapután :D
  • Borg
    egyszer majd?:D
  • a_n_d_r_e_w
    Én viszont rendkívül szomorú vagyok. Régen még a leggagyibb gyártó is odarakott egy rohadt nagy S3 feliratot, mert az garancia volt a termék minőségére, viszont se ezen, se a PowerColor dobozán sincs, csak a DeltaChrome felirat. Eljutottunk idáig, hogy a hajdani piacvezetőt szégyellni kell?
    Borzasztó.
    De kárpótlásul remélem egyszer majd az nV-t is így fogják szégyellni :)