DeltaChromeX9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Az S8 legalább a Geforce 5600 ultrát alázza (jólesõ érzéssel tölt el 😊 )

SÕT:

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
Nem használom csak az egyik régi gépembe kellett ahhoz kerestem.9800se-m van.De F1-re beneveznék!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

a_n_d_r_e_w
Te melyiket használod?
Én JGC 1.0-sát
Ha tudsz jobbról, plíz szólj!

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Mégiscsak jó valamire, ha valaki a 9x szériát szereti, ugye?
Játszani vagy a 9.51.12 (ez gyorsabb) vagy a 9.51.14 (ez jobb)

Egyéb felhasználásra 9.51.17, ez cseszett lassú, de pl a Battlefield csak ezzel fut, és ennek a legjobb az OpenGL-je

Egyébként keress Metal 2.0.0.4-et ezzel király az Unreal, és a többi Unreal motoros játék (ha nem találsz, akkor küldök egyet)

Ja!
És ha D3D játékkal akar játszani, akkor kezdjétek úgy, hogy az exe-t átnevezitek porsche.exe, unrealtournament.exe vagy 3dmark2000.exe-re, ez az esetek 95%-ában segít

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
Há vazz mire találtam XP alá drivert!!
Mindenképpen a keresõbe írd be de a driver.hu-n is volt asszem!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

NeoMaN
egy Savage 2000-rõl van szó na....
😊
Ez a Viper2 úgyemléxem, sajna se doboz, se driver nincs.

NeoMaN
andrew!
Be kellene izzítanom a barátnõm öccsének gépébe. Te melyik drivert használod hozzá 98 alatt?
Találtam valami miniGL-t, meg tweaket hozzá., de a driver valami pótvar régi darab.
400-as cerka melett milyen teljesítménye lesz? tnt2-t és V3-at veri simán ugyi?

a_n_d_r_e_w
Az az OpenGL
Azon van mit javítani
A Q3 nálom kb ugyanígy produkálja magát, feleakkora órajelen és TNL nélkül. Fordult a kocka, most az OpenGL lesz a fekete bárány és nem a D3D 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Miért is ne
végül is S3

Emlékszek, a Viper2-t 30 rugóért kínálgatták, mikor a "nagy" vetélytárs GeForce-ért meg 80-at kértek

Csak miért kell millió fajtát csinálni.
Most már biztos várok az F1-re, csak most az a gondom, hogy sima vagy Pole 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Dettó ugyanaz az augusztusi példány

Arrgh

Ezt miért nem szeptemberben csinálták?

Most már a Club3D-jét kellene tesztelgetni

One Vision. One Purpose.

ZaJanga
Ahham!!

Akkó ez esetleg olyan 9800se-lenne?Mármint az ócsóbb verzson!

mainruler
Az a 128bit-es architektúra tényleg nagyon visszafogja a kicsikét. Pedig mire lenne képes 256bit-en...
Persze nem elképzelhetetlen, hogy tényleg lesz rendes driver a megjelenéskor, de én inkább 2004 vége felére tippelem a fasza meghajtókat.

Az F1: Olvastad a cikket?
"S3’s F1 family consists of two products, F1, and F1 Pole. Originally these cards were intended to take on the low-end of the high-end segment but recent market pressures have probably ensured that these cards will never likely see the light of day."

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

ZaJanga
"Hey" ne húzd itt le a topicot!!

Tod! A remény hal meg utoljára!!
Jól olvastam.Az nVidia 16bit az ATI 16-24bit és az S3 32bit-es .
Viszont a memória csak 128biten melózik?
Hát egyre jobban furdalja az oldalam ez a karesz.Azt tuti elírták, hogy az F1 lessz 155€ pedig jó lenne.

mainruler
Még egy cikk: FiringSquad
Õk írták a legelsõ DC-s ízelítõt is -elég profin-, egész megbízhatónak tûnnek.

Ja, és Laalee: "As you can see, the edge of the board has a floppy power connector, but this isn’t required for operation with S8. Only F1 models need this power connection, but rather than build two boards, S3 left it on there for the S8 prototype card."

mainruler
Lessz ehhez fullos driver tuti!
Nem hinném, hogy elkövetik azt a hibát, hogy jó alaphoz fos maltert használnak!

Nem vagy még igazi S3 rajongó. Még reménykedsz.

mainruler
Ugye! Nekem is pont ez jutott eszembe. 😊)

ZaJanga
Há vazz pont most gyök én is oszt olvasom a cikket itt is.
Akkó most mi van?
Ennyi pézért hüjje lennék nem venni F1-et!!
Lessz ehhez fullos driver tuti!
Nem hinném, hogy elkövetik azt a hibát, hogy jó alaphoz fos maltert használnak!

Már csak az XGI izgat. Kár az 1000w teljesítményfelvételért de jó lenne látni a piacon mit produkál árban.

a_n_d_r_e_w
Az a Tomb Raideres vízefekt nagyon bejön 😊
Azok a régi szép Viper 2-es idõk 😊
Ma már nem bugzik ilyen szépen, már csak fut-nem fut

One Vision. One Purpose.

mainruler
😊

NeoMaN
Uppsz...
Ez mégsem kell nekem..
😊)

mainruler
Elvileg 8x1. Persze mostanság minden gyártó azt mond, amit hallani akarnak a vásárlók...

NeoMaN
Ha januárban megjön monnyuk valami csoda fojtán, és 50-60bruttóból kijön, akkor enyém lesz a 8 pipes kari.
Amúgy ez 8x1 ugye? Nem ilyen fxátbaszós 4x2…

mainruler
Az elsõ ajánló !

mainruler
Mellesleg nagy a kavarodás. A belinkelt hwsw cikk még tényleg S8-ról beszél, ugyanakkor 256MB-al. A prohardver már F1-et említ, gondolom pont a 256MB miatt. A megjelenési idõpontokat is össze-vissza írják...
Nem baj, csak jöjjön. 😊

mainruler
Pontosan errõl beszéltem. "Late but cheap, as promised"
60K-ért még nem lett volna olyan csábító. Így viszont... 😊)

ZaJanga
Prohardware itt 41 pénzrõl írnak az S8 esetében!!
Ez jóóó!
Hmmmm Ezzel népszerû lehet a kari!

mainruler
Általában kisker árat szoktak írni, persze biztosra nem tudom mondani. Egyébként elõfordulhat, hogy kellemesen csalódunk majd, mivel DC ára az utóbbi egy évben is elég érdekesen alakult, minden forrás mást mondott, szóval nem olyan biztos ez még szerintem.

a_n_d_r_e_w
A 250$ az kisker ár ugye?
Mert nekem nem nagyon lesz kedvem 60+áfát adni érte.

One Vision. One Purpose.

mainruler
Szerintem mindenképp megvárom az F1-et. Pedig de fogadkoztam én is, hogy az elsõk közt szeretnék lenni... 😊

Mondjuk az S3-nál cseszték el szerintem a kiírást, mivel a képen is egy 128MB-s kártya volt látható.

mainruler
Ha nekem nem is, legalább a tulajdon szemednek higgy...

Laalee
végülis 9600pron gyorsabb is a memória ugyanugy bga tokozásu mégsem kell tápcsati... biztos a memória a ludas...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

a_n_d_r_e_w
Idézek:

S3:

"Club-3D's first DeltaChrome product will feature 256MB Video memory, CRT, DVI and HiDef TV Output. Hardware pixel shaders ver2.0+ and hardware Vertex Shaders ver2.0+ provide support for the latest DirectX9 games, 2D-XP provides no-compromise acceleration for WindowsXP best appearance modes and DuoRotate enables the concurrent support of dual portrait and landscape displays."

Club-3D:

"Brand: S3
Chip: S8
Form Factor: AGP 4/8X
GPU Mhz: 300
Memory MHz: 300
Video memory: 128 Mb
Memory Bandwith: 128 bit
Memory Type: BGA DDR
DVI: Yes
TV/OUT: Yes
Features: -DirectX™ 9.0"

Na én a memóriát nem értem. Most vagy az S3 rosszul értesült, vagy nem az S8 lesz az elsõ kártya, de akkor miért nincs az is fent a Club-3D-nél?

S3:

"We are very pleased with Club-3D's selection of our DeltaChrome graphics processor"

Szerintem a Club-3D ezzel nagyot húzott. Mi van, ha bejön az S3-nak? Akkor fog igazán csak kaszálni.

Ugyanakkor nem tudom mennyit gyûjtesek, 200 dollárt (S8) vagy 250-et (F1). Ha jól tudom, akkor csak a memória méretében és az órajelben (ez viszont változtatható 😊 )
térnek el. De nem várhatok tesztekre sem, az elsõk közt akarok lenni 😊
ÁÁÁ, bajban vagyok 😊

One Vision. One Purpose.

mainruler
Végre megújult a honlap is.

mainruler
A forrás itt.

mainruler
A régebbi képeken látható, hogy remekükl boldogul nélküle is, másrészt egyszer már említettem, hogy a BGA-s RAM-ok miatt került fel az S8/S8nitro és F1/F1 Pole kártyákra a tápcsati, nem a mag miatt (a nem BGA-s kártyákon várhatóan nem lesz tápcsati. Pláne nem normál méretû. Pláne nem mindjárt kettõ...;-) ). Gondolom az F1 Pole 400MHz-es RAM frekijéhez már be is kell dugni, azonban az S8 láthatólag elzötyög nélküle is. Ennek ellenére sajnálatos a dolog, de nem az õ hibájuk. Talán majd rendes DDR-t is fejlesztenek egyszer...
Sebaj, szép próbálkozás. Csak az az egy bajod, hogy soha nem nézel utána annak, amit benyögsz. Egyébként faszán elvitázgatnánk egymással jó darabig...

ZaJanga

ZaJanga
Ja-ja!

Már pár hete fenn van a Club-3d lapján.
Engem is érdekelne annó ez a karesz.
Szerintem odabax lessz!

a_n_d_r_e_w
Azt nem tudom, hogy main hogy áll a dologhoz, de engem sohasem zavart (#69).
Én biztos megveszem, csak legyen rá pénzem 😊

One Vision. One Purpose.

Laalee
nem azért de mintha ezen is lenne floppy táp csatoló... most akkor ezt sem veszitek meg? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

a_n_d_r_e_w
A club3D fenemód jól sikerült honlapján az S8 már hivatalosan fent van !

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Na!

Ezek honnan vannak?

One Vision. One Purpose.

mainruler
Na, viszont ezek a képek már bizonyítják, hogy készen áll a DC-S8 a piacra dobásra:

Yeeeehaaaaa!!! 😊)

mainruler
Biza. 😊
Egyébként elég ostoba dolognak tûnhet, amit mûvelünk, de nem sokan vártak még négy évet egy számítógépes alkatrészre szerintem. Talán csak az átkosban élõk tudták, milyen mókás is az, amikor éveket várhattál a Polski-ra...😛

a_n_d_r_e_w
Legalább mi szórakoztassuk magunkat, ha már az eshárom nem kényeztet minket infókkal 😊

One Vision. One Purpose.

mainruler
😊
Na, akkor legalább a következõ hétig elleszünk. Majd be-belinkel mindenki egy képet, aztán meg jönnek a review-k, ha minden igaz. 😊

a_n_d_r_e_w
Az jó.
Akkor én is a kedvencemet 😊

One Vision. One Purpose.

mainruler
Persze-persze. Csak épp ez volt a kedvencem, meg aztán még senki sem rakott be képet a DC-rõl, ahogy elnéztem. Pusztán némi lélekemelõnek szántam. 😊

a_n_d_r_e_w
Ugye ez a kép nem a hír valódiságát akarja bizonyítani?
Már két hónapja megvan itthon

One Vision. One Purpose.

mainruler
Végre valami, ha nem is sok!

dec 9
"For S3's DeltaChrome, Club3D receives a few "DeltaChrome S8" chip samples from S3/VIA and work on board samples now. S3 will bring the DeltaChrome S8 to hardware reviewers in the next weeks and into the market in the first weeks of 2004. The DeltaChrome F1 and S4 chips/boards will follow later, but although in Q1/2004. S8 boards will cost somewhere between 150 and 200 Euros. We expect the F1 at 250 Euros and the S4 under 150 Euros"