DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ekkora képek vannak a Manli féle Sav2k-ról, remélem nem ismersz rájuk...
One Vision. One Purpose.
Na ez viszont egy kicsit megnyugtat, a 256 megás nem lehet más mint az F1.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Újabb gyártó a honlapon egyébként, a PowerColor.
Még néhány újabb partner és talán siker lesz a DC...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
És sehol egy szitázott felirat, vagy gyártó. Sokáig nem is tudtam milyen kari, ugyanis Savage4 driverrel nem mûxött...
290-298drv Savage/MX-/IX (290-299)Drivers
290-298serverdrv Savage/MX-/IX (290-298) Server Drivers
325drv ViRGE (325) Drivers
362drv Trio3D/1X-/2X (360,362,368) Drivers
365drv Trio3D (365,366) Drivers
370drv ProSavage (370,377) Drivers
375drv ViRGE/DX-GX (375, 385) Drivers
380drv Twister (380, 381,387) Drivers
390drv Savage3D (390,391) Drivers
395drv Savage4 (394-398) Drivers
395serverdrv Savage4 (394-398) Server Drivers
410drv Savage 2000 (410) with Diamond ViperII
420drv ProSavageDDR (420) Drivers
584drv SuperSavage (584) Drivers
700drv DeltaChrome Drivers
775drv Trio64V2/DX -/GX (775, 785) Drivers
Már töltöm is, csak poénból, de olyan jólesik 😊
One Vision. One Purpose.
Úgy tudom a Gigabyte anno 64 megás S2k-kat dobott piacra.
Nem kék véletlenül az egész kártya?
Mondjuk ennyire:
One Vision. One Purpose.
Diamond Viper II LE Z400:
Savage2000+ Chipset
64mb 5ns SyncDram
400mhz RAMDAC
175mhz Clock, 150mhz Memory Clock
Full AGP 4x abilities, also AGP 2x/1x ready
S3TC, S3T&L, Direct3D, OpenGL Compatibilities
Analog and Digital Outputs, Digital Flat Panel Port
Composite Out & S-Video Output
Ha azt mered mondani, hogy ilyen a tietek, akkor nagyon-nagyon mérges leszek (az irigységtõl)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Akiket tényleg irigylek, az a néhány emberke akinek tényleg volt Z400-as kártyája amerikában.
Ez úgy két éve történt, ugye?
Talán akkor nincs mitõl félni, hátha öregebb annál
Ha már a bontóban volt akörül, lehet, hogy az eredete sokkal régebbi
One Vision. One Purpose.
Legyen inkább Lowerclocking (persze, ha ezt így mondják)
Emlékszek, hasonló volt egy Butterfly 398-as!!! Savage 4-gyel (hivatalosan 397 volt a max), hasított mint a villám, aztán ugyanúgy ki is sült 😊
One Vision. One Purpose.
Próbáld a hûtést kihajítani az ablakon, és egy 486-os vagy egy P1-es aktív szettet ráerõszakolni (úgy 400 ft)
Ali - az egy vicc. Nekem a 300-as cerkám olyanban pötyögött, had ne mondjam milyen sebességgel (egyébként 450-en ment 😊 ), de ahogy beraktam a a márkás ColorMax Savage4-emet, jött ám a kék halál. Két hónapot vártam egy értelmes drájverre hozzá
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
😊
Most öcsinél meglátjuk mi lesz, ugyanis egy voodoo3-asa van, de úgy melgszik, hogy fagy, és állanmdójan kékhalált okoz. Inkább az S2K bele, mint egy hûtõventi nyálazás...
😊
Képminõségileg NAGYON rossz a voodoo3. Mintha rátüsszentettek volna a monitorra.😊
Legalább a Z200-nál nem kell félnünk.
A Proci rengeteget számít (633-as mellett örültem a 2500 pontnak 3DMark2000-ben, most már 6500 a max), ez erõsen betudható a TNL hiányának (bocs, valami azért van, de errõl most inkább nem).
Az OpenGL már jó a 14-ben is, de ha a 17-es kell, akkor felinstallni 9.51.17, lementeni (windows\system) s2kicd.dll, eltávolítani 17, felrakni másik drájvert, majd systemben kicsrélni az icd-ket.
Ennyi az egész 😊
Ja és irigyellek a 64 megád miatt, mit nem kerestem annak idején egy ilyen Vipert...
A GF 256-ot felejtsd el, közel sincs ehhez képest.
A 17-es markban kb fele olyan lassú, de játékokban csak olyan 20-30% 😊
One Vision. One Purpose.
😊)
Én inkább abban reménykedem, hogy olyan lesz, mint Stephen King Christine-e...Plymouth Fury!
És még egyszer kösz az 'e'-t. 😊
Biztos a proci miatt amúgy...
Sebességben milyen ez a S2K? Gef256 körül ugye?
Figy, a 17-es fél megával nagyobb mint a 14-es. Télleg jóval lassabb? Vajh miért? OpenGL nagyon kell pedig.
Én hibrid drivert használok, úgy csináltam, hogy fogtam az s2kdll.dll-t a 9.51.12-bõl és felülírtam vele a 9.51.14-esét, így installáltam fel. Sebességben 9.51.12, viszont annál valamivel kevésbé bugos, aztán ezt az egészet beleoltottam egy diamond driverbe, így kaptam egy full jól mûködõ hibrid drivert. Ha ráérsz próbáld ki, nekem még baj nem volt vele.
Ja, és drivercserét csak fullon kitakarított registryvel vagy egy új windowssal végezz. Erre nagyon érzékeny, könyyen hazavághatja a textúrázást (és az nem szép látvány 😄 ).
One Vision. One Purpose.

One Vision. One Purpose.
El se hinnéd, hány helyen alkalmazták. Ez volt az ötvenes évek egyik kedvenc betûtípusa, egy rakás amcsi telefon/lift/ipari gép/jármû használta ezt a stílust.
Köszi az 'e'-t egyébként. Ami még fura, hogy a honlapodat tök véletlenül már megtaláltam egy ideje, benn is volt a kedvencek közt, csak nem tudtam, kié. 😊

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Mainruler, megcsináltam az 'e' betûdet 😊 , szintén a honlapomon van, ha érdekel.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Fogtam az AlphaChrome feliratot, egy kis paint+paintshoppro és már meg is vagyunk
(a w az egy fordított m a Chrome-ból 😄 )
Gazdaságos, majd amikor én is egy CLub3D-s (adja isten Diamondos) dobozból elõveszem a Desktop Evaluation Board Aug 2003 feliratú kártyámat... 😊
One Vision. One Purpose.
Az új cikkek egész ígéretesnek mutatják be a DC-t, de még mindig nem értem a kavarást az S8-F1 körül; az egyik azt mosndja, hogy tán meg se jelenik, a másik meg azt, hogy mindjárt azzal kezdenek...
(ja, egyébként irígylem a kis 'e' betûdet...LOL Megnéztem vagy 400 féle betûtípust, de egyikben sem volt ilyen. Mi ez?)
UT2003:
1600x1200:
Rad: 23.1
GF: 22.1
S8: 28.1
1280x1024:
Rad: 32.3
GF: 32.4
S8: 40.5
One Vision. One Purpose.