1459
-
#618 Ez mindenesetre kár. :(
Már csak azért is, mert mindenkit óvá intenek a Deltától, pedig szerintem ugyanolyan hülye módszerrel teszteltek, mint Tom-ék. Francba. -
#617 Valami Clubic
"Nous avons utilisé pour nos tests les pilotes S3 en version 15.07.07.10, certifiés WHQL." -
#616 Természetesen miaw már belinkelt egyet, szerintem ugyanazt.
Már csak azért is érdekes a dolog, mert abban a cikkben nem volt sem aniso sem AA, szóval azt hittem, hogy egy régebbi cikket talált. Ezek szerint nem? -
#615 Ja, valami francia. Nem tudom, hogy ott belinkelték-e, de sztem az. -
#614 hö? :)
Mármint az a Gall előzetes, amit belinkeltek? -
#613 Hát igen, kicsit morgós. :)
Van egyébként új driverrel teszt. De annyit sem ér, hogy ide belinkeljem. :( -
#612 Na végre tudtam magam regisztrálni. Persze mindjárt miaw megpuhításával kezdem, ez legalább lefoglal majd egy időre... :)) -
#611 Jaja, tegnap én is láttam. Ehhez képest semmi változás. Természetesen. :) -
#610 Kedvenc forrásomból idézek :)
ChromeDome:
Club3d has confirmed that they will be shipping.... now. -
#609 Wazz, kezdek ideges lenni.
Néhány kérdés:
Ha a powercolornak van komplett kártyája, miért nem kapható sehol?
Miért nincs a club3d-nek képe a saját kártyájáról? Lehet, hogy még nincs is?
Miért nem látni sehol semmit, mikor febr. elejére datálták a megjelenést legkésőbb, és már febr. közepe van?
ÁÁÁÁÁ!
-
#608 Végülis... -
#607 Egy passzív hűtésű duál-kártya? Hehe...az tényleg érdekes lenne! :) -
#606 alap kis paszív hűtés, a hárdkór gémernek meg moddernek leesne az álla és fennakadnának a szemei :D
de szép nap is lenne, jót röhögnék :D -
#605 van gyártó akinek ehhez 1 chip is elég :D -
#604 Végülis igazad lenne. :))
Itt hirdetem az innováció fontosságát, meg az otromba többchipes megoldások életképtelenségét, erre hogy nézne ki, ha az S3 is megjelenne egy kétchipes kártyával?! Bár azon legalábbb nem lenne két molex meg turbinák. -
#603 én vagyok a mumus? :D -
#602 Hát tényleg jól nézne ki, de mit kapnék érte Laaleeéktól... :D -
#601 Nekik (S3), nekünk lassan. ATInak, nV-nak gyorsan.
Egyébként gyorsan kellene lépni a destinationnel, mert lassan jön az nV40, ami 7x gyorsabb HL2-ben (hiszi-a-piszi). De ha mégsem, valamekkora javulás akkor is lesz, és félek, a DC 2 nem marad versenyképes jövőre. Hacsak nem duál-triál-... chippes verzió lesz, ami a fogyasztás alapján nem lehetetlen, akár 10-et is rázsúfolhatnának egy nyákra. De jól nézne ki :) -
#600 Ja, láttam. Vicces egyébként, hogy most raktak ki egy IDF-es hírt amiről eszembe jutott, hogy eltelt egy teljes év azóta, hogy bejelentették a Deltát. Fura, hogy milyen lassan és mégis milyen fájóan gyorsan telik az idő... -
#599 Na, ha minden igaz, akkor kvízjáték keretében kerülnek majd szétosztásra. Elég igazságtalan dolognak tartom, főleg a fiatalabbak részéről. Jobb lenne egy szimpla sorsolás. -
#598 Neki ajándékozzák, ő meg gondolom eladja nekünk. Ez már csak így megy, de van üzleti érzéke, meg kell hagyni. :) -
#597 Egy valami nem tiszta nekem a deltachrome.com DC akciójával kapcsolatban:
-Ajándék DC-k (nem valószínű)
vagy
-Elrakott DC-k, hogy minél gyorsabban meg lehessen venni
Utánanéztem a szótárban is, hátha az angol tudásom hiányos, de
giveaway=odaad, ajándékoz stb.
odaadni pénzért is lehet, de ajándékozni nem.
segítsen ki valaki, ha tud -
#596 Remélem nekem is jut :)
Szép álom.... -
#595 Igazad van, de nem hivatalos :) -
Borg #594 Bocs, de hivatalos forrásból nem mérvadóak az eredmények, ez olyan mintha az nvidia.com GeforceFX jóslatait venném figyelembe:) ("Az FX 3x gyorsabb a 9700nál" stb, LOL :) -
#593 A deltachrome.com a legbiztosabb ilyen szempontból, mert ott előbb-utóbb minden felbukkan. Most épp azon ügyködik a működtető srác, hogy minél több kareszt intézzen a fanatikusoknak -micsoda szemétláda! , ahogy azt Adrew volt oly kedves figyelmünkbe ajánlani. -
Borg #592 Amennyiben valamelyik fanatikus S3 rajongónak itt plusz információi lennének az újabb S3 kártyák teljesítményével kapcsolatban, kérem irják meg a hivatkozással együtt nekem privátban, hogy a helyére tehessek minél több S3 kártyát is a sticky táblázatban.
Köszi! -
#591 Nem tudom miért, de nem tudok belépni, pedig már vagy két napja regisztráltam magam. Kár, mert amit művelnek, az a legpozitívabb dolog, amivel mostanában találkoztam. Talán meradt még egy csepp önzetlenség az emberekben ? :) -
#590 Csak beindult valami:
Megint csak ChromeDome:
"Had a nice chat with Alicia from Power Color and there might be some more units on the way. Its like mana from heaven!" -
#589 Ütni akkor is az OmegaChrome fog!
Majd 2032-ben :)
Egyébként mi van Bétá-val és Gammával? -
#588 Én még a fájlrendszereket is cserélgetem, mióta tudom, hogy csak XP alá van driver :) -
#587 Távozz innen, beste lény! :)
Sebaj, a mi életünkben még kijön. Hacsak addig meg nem döglök az unalomtól, mert nem tudok már semmit csinálni, ideiglenes oprendszerek vannak fent már hónapok óta, a Deltára várva... -
#586 Hess! Hess!
-
#585 Pesszimista lényem megint itt van: Majd úgy lesz ez is, mint a kínai újév :D -
#584 -
#583 ChromeDome (www.deltachrome.com admin):
"The retail boards from Club3D are arriving next week so I expect everyone who is coming to market in the first round will be shipping into the channels."
-
#582 Akkor már értem, hogy miért került le a Powercolor a 'preorder' listáról.
Végre valami! :)) -
#581 DC a boltokban
-
#580 Hát, majd elintézik azzal, hogy a köv. patch tartalmazni fogja az optimalizációkat a Street Legal-hoz...LOL! Nem mintha bármiféle optimalizáció is előfordulna a Street Legal-ban...
Egyébként nem lenne rossz reklám, ha egy Magyar játék jobban menne a DC-n, mint a nagyok kártyáin. -
#579 De akkor cserébe a játékban optimizációt várnának, így meg csak egy-két tesztet :)