1459
-
#658 Nekem csak ne Cebiteljenek.
Ott mutogassák csak az újdonságokat.
Nekem az kell, amit febr. 1 hetére igértek... -
#657 s3 savage4-hez merre találok valami új drivert
nekem ami van 2002.01 körüli -
#656 Most vagy soha. Már csak megint három hetet kell várni a CeBit-re aztán már ki is derül, hogy vajon megint hazudtak-e vagy kivételesen az igazat mondták... -
#655 Kit ültessenek fel, ha nem őt? :)
Olyan szépen elhinti az információit, hogy az összes ember elhiszi neki, aztán mind megy a saját topicjába beírni, és így terjed a pletyka (oppsz, most magamról írtam :D )
De most vagy soha :) -
#654 Mondjuk én sem. :)
Szegény Chromedome-ot meg már felültették néhányszor, remélem legalább most nem. Pont ezért mondtam lentebb, hogy legalább neki nem kéne hazudni. De még ez is mindegy, csak jöjjön már. -
#653 ChromeDome szerint igencsak beindult valami. Elég bennfentesnek látszik, legyen igaza!
Pedig már kezdtünk olyan jól ellenni a spekulációinkkal :) -
#652 Megszokhattad volna már. Én már a 2001-es őszi Comdexen vártam a nagy bejelentést, ebből 2002 dec lett. Ez van.
1 év múlva megjelenik, rajtam kívül nem veszi senki, de nekem elég lesz. Nem vagyok egy nagy 3D game rajongó :) -
#651 Egyébként lehet, hogy most azért késik :D
(tudod, a remény hal meg utoljára :) ) -
#650 Ahhoz alaplap is kell majd, és sztem a többség nem fogja azért kihajítani a régi konfigját, mert egy új videókártyát akar venni :) -
#649 Sajnos azt kell mondjam, hogy igazad van. Sztem is csak a keménymag fogja vásárolni. De talán integráltként még van jövője. -
Borg #648 Nagyon le vannak maradt, ez kb annyira fog elterjedni itthon, mint a Xabre. Vagyis halott már a megjelenés előtt.
Csak remélni tudom, hogy legalább arra elég lesz, hogy a low-end szegmensben stabil bázist alakitsanak ki vele, és tapasztalatokat szerezzenek a következő kártyájukhoz... -
#647 mire kihozzák szerencsétlen kártyát mindenkinek pci express lesz :D akkor meg azért halasztják el hogy átültesség agp röl :D -
#646 Végre valami hír. Egyébként beléptünk az első negyedév végébe, az 'early 2004'-et meg már rég elhagytuk. My faith isn'n absolute anymore. De azért kösz az erősítést. :) -
#645 Inquirer febr 16:
Damn, ApeXtreme is going to rock my world!
The DeltaChrome chip really sets this apart from any other cheap PC that I could buy, giving me fantastic graphics in today's games and framerates that are smooth as silk.....
Oh my... this is going to suck.
The graphics. Sure, the DeltaChrome is a good chip. It's DX9, sure, which means it's capable of putting out some schpankity images.....
magáról az ApeXtremeről már nem ilyen fényes a véleményük :) -
#644 Inquirer jan 20:
The PM890 is a graphics Deltachrome IGP version of the PT890, and will include features as above, but also Deltachrome IGP with DX9 support, with mass production expected in the third quarter of this year.
-
#643 Na végre van valami az Apexnél.
Egy megjelenési időpont: late spring 2004
remélem ez nem vetíti előre a delta kiadásának további csúszását, mert akkor már tényleg abszolút versenyképtelen lesz, ha nem történik vmi csoda -
#642 Nem :)
inkább:
-
#641 ?
-
#640 Harmadnap meg a videót, ahogy én őt szedem cafatokra
-
#639 Vagy pont ő, amilyen szerencsénk van. Aztán hazaviszi és másnap már láthatjuk is a képeket, hogyan szedi cafatokra. :) -
#638 Csóró gyerek
De ő jött rossz helyre kötözködni, magára vessen.
De legalább ő nem fog DC-t nyerni a kvízben (már ha lesz valaha is) :) -
#637 No igen. Bár sokkal jobb avval se lenne szerintem. Mindegy, Miaw-nak hagytam egy kis meglepit a previews topicban, remélem örül majd...
Na tessék, egy újabb módszer a feszültséglevezetésre. Már látom is a címet: Unja már a várakozást a DeltaChrome-ra? Kössön bele egy Volari-hívőbe, a siker garantált. :)) -
#636 Letöltöm az új Fear Factory albumot. :)
Épp kapóra jött egyébként. Legalább nem pirul az agyam a Delta miatt... -
#635 Utánanéztem. Sajnos nem az új driver (15.06.33.4 = 6.14.10.1597, és 6.14.10.1616 lenne a 15.07.07.10) :(
Pedig meddig tartott volna letölteniük? -
#634 És mit csinálsz, ha elfogy?
Nekem már rég elfogyott, de mivel nem tehetek semmit, ülök itt és duzzogok :) -
#633 Az dühít, hogy sokan az FSAA hiányát hozzák elő (miaw is előszeretettel). Nem képesek megérteni, hogy 128 bit kevés a jó FSAA-hoz. Én inkább játszok nagyobb felbontásban, mint kicsi, de élsimított (legalább ugyanúgy, ha nem jobban szaggató) beállításban, és élvezem a nagy felbontás minden előnyét :) -
#632 Az. Bár, ha törölték volna a kareszt, akkor nem is tesztelnének vele, ráadásul új meghajtót se csinálnának hozzá. Jön az, csak győzze kivárni az ember. Nekem jelenleg fogytán a türelmem. -
#631 Ja, és nemhogy a gyártók nem rukkolnak elő semmivel, de Apextreme fronton sem történik semmi. Felettébb gyanús. -
#630 Vagy csak szimplán késnek, de ezt az indokot nem fogadom el :) -
#629 Sztem a késés okai lehetnek:
-hibás shaderek, nem akarják a Sav2k féle fiaskót újra, inkább csinálnak egy A2-t
-hw hibás OpenGL, -||-
-relatíve gyenge teljesítmény, inkább ki sem adják, mint az alfát
-256 bites memóriabuszt terveznek rá
Nekem az utolsó nagyon szimpatikus lenne :D -
#628 Néztem, de a drivert nem tudtam beazonosítani. Nem tudom milyen jelölést használnak, nekem teljesen idegen.
Kicsit zavar a tesztben, hogy sok hűhó semmiért. Egy játékkal tesztelni az OK, de ennyit? Az első három grafikon után már nagyjából körvonalazódott az eredmény, miért kellett 7-8 oldalon keresztül taglalni? :) -
#627 Nézted már egyébként az Xbit-nél az UT2K4 demó eredményeket. A jó öreg Delta egyértelműen lesöpri a Volarit, és van, ahol még a 9600Pro-t is megelőzi. Nem rossz! Úgy tűnik, a driver is új, amivel tesztelték. Egyébként a még mindig nem működő AA lehet az egyik ok, amiért késik szerintem. -
#626 Ami igazán érthetetlen, hogy miért hazudnak a deltachrome.com-os srácnak és rajta keresztül mindenkinek ilyen pofátlanul?! Gondolják, hogy olyan hülyék az emberek, hogy nem veszik észre, még mindig késik a kártya? Mi értelme azt mondani, hogy most szállítunk, mikor ez nem igaz? A legrosszabb marketing, amiről valaha hallottam! -
#625 Február 24.
Hát igen.
Lenne egy pár összeesküvés-elméletem a dologgal kapcsolatban, de maradjunk csak annyiban, hogy szimplán késik. :) -
#624 Február 19. Hát ez egyre bosszantóbb! -
#623 Na érdeklődtem a Case Hungary Kft-nél (aki nem tudná, a PowerColor magyarországi képviselete :) )
Jött ám a hosszú válasz:
"A kártya forgalmazását egyenlőre nem tervezi cégünk."
Puff....
-
#622 Igen. -
#621 "Neovenator"
Ez te vagy? Csak, hogy tisztában legyek a dolgokkal :) -
#620 Ja, lefordítattam angolra is, hát mit mondjak, nem kellett csalódnom. Visszatért a jó öreg Anandtech-es hangvétel, szűklátókörűség, előítéletek rulez! Mondjuk jó, hogy ilyen előzetes is van, így legalább nem kell megcsípnem magam, mert biztos, hogy nem álmodom, hisz eddig csak pozitív előzeteseket láttunk. :) -
#619 Mondom, hogy sz@rt sem ér. Volt pofájuk odaírni, hogy semmi újat nem tud felmutatni. Haha...
Lehet, hogy játékok alatt nem, de csak annyit mondok Chromotion... De ez nekik magas, sztük 80€ felett nem is éri meg.