1459
-
#778 Jó kérdés. :)
Itten van bővebb info. -
#777 na ez a roadmap már kicsit igazítva van :), de az F1 csak azért is ott figyel
Bár túl sok minden nem nézhető ki belőle, mert most akkor a logók elejétől vagy a végétől kell számítani az időt? :) -
#776 Ja, láttam. :) -
#775 http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=5915 -
#774 Kínomban már nem tudok mit csinálni, úgyhogy berakom ezeket. :)
Ugye ebből csak az OmniChrome érdekes, remélem lesz is belőle valami, mert erősen gondolkodtam már egy ideje TV kártyáról is, mivel úgy tűnt Deltából nem lesz ilyen. Hát talán most mégis lesz. -
Borg #773 Hát elég lol egy kép...
Még a 2003-as részéből sem valósult meg SEMMI, akkor mit gondoljon az ember többi részéről... -
#772 Na ez már nálam van, én nem törlöm egy darabig :)
érdekes, hogy még mindig fent van az F1, ráadásul az egész DC banda 2003-ban telepszik, továbbá a Gammát a maga nemében kisebb értékűnek becslik az F1-nél -
#771 ja :)
és még cache-ben sem találtam meg újra :( -
#770 Még szerencse, hogy láttam.
Elég rövid életű egy kép mindenesetre. :) -
#769 Dátum alapján igen. De törölték. -
#768 Hmm...
Érdekes, hogy még nem találtam semmi CeBites hírt. Ez mostani? -
#767 -
#766 loollll -
#765 -
#764 szerintem annak a 2 fanatikusnak aki ide jár bőven joez az 1 topic is :D -
#763 Bár mondjuk, lehet, hogy célszerűbb lenne egy nagy All-in-One S3-as topic :D -
#762 Na mit mondtam? :)))
Lassan nyílhat a GammaChrome topic :) -
#761 azt nem kérdezted, hogy csak itthon min. 2 hét vagy mindenütt? -
Geza ba #760 Levélre nem válaszoltak. Telefonálni kell. :) -
#759 Én is, én is!
:) -
#758 Ezt honnan tudod?
Mert én írtam levelet nekik, de nem hajlandóak válaszolni :(
Vagy csak nekem? -
#757 Mivel jó ideje hitegetnek mindenkit hogy még 2 hét - még 2 hét. de a karesz csak nem akart kijönni!
Ha 2 hétmúlva télleg kinnt lesz én veszek! -
Geza ba #756 A Pulsar KFT szerint legkorábban két hét múlva lesz kapható. -
#755 Rávilágítani a gyenge pontokra lehet. De állandóan azokkal példálózni már sztem nem túl etikus, főleg ha már egyszer kitárgyaltuk, sőt el is ismertük. -
Borg #754 Én nem arra gondoltam, hogy a netán hibás véleményét, állításait korrigáljátok valakinek, hanem arra, hogy nem kell főellenségnek beállítani aki rá mer világítani a gyenge pontokra is. -
#753 Na igen. Ráadásul sosem mondtuk, hogy mindenkit elsöpör majd az AA technológiájával meg a sebességével, az pedig, hogy megvédjük az idióta véleményekkel szemben a tények keretein belül maradva, azt hiszem még nem nevezhető kóros elfogultságnak... -
#752 "mivel sokkal gyengébb a gyártástechnológiájuk."
Ez meg nem vélemény szerintem, ez egy spkuláció tényként beállítva, már-már rágalom.
Erre a választ valószínűleg csak a TSMC-nél tudnák megmondani, de erősen kétlem, hogy Geza ba közéjük tartozna.
De nem is akarom ezt a vitát tovább folytatni, #748-at pedig nem erre a topicra értettem, hanem úgy összességében :)
-
#751 Eltudom képzelni, hogy esetleg ott sem ok nélkül csinálták... -
Borg #750 Szerintem az nem fikázás, ha valaki véleményt mond a kártyáról, avagy tényszerűen felsorolja a gyengéit. Kezdtek úgy viselkedni, mint egyesek anno a GeforceFX topicban ;) -
#749 Egy elég régi interjú Ben Boydennel, a VIA egyik marketing managerével
Csak egy sort idéznék:
"Ben Boyden: S3 Graphics actually started shipping the DeltaChrome graphics processor in December, so you can expect new cards from vendors such as Club 3D anytime soon."
Na ez szép, mikor még az anyavállalatot is félrevezetik. Akkor meg mire számítson szegény ChromeDome :(
-
#748 "az általános fikázás csak itt az sg-n divat"
Hogy is felejthettem ki a savagenews????????
:) -
#747 "de a kártya talán már a jövő héten kapható lesz"
Legyen igazad.
De én az április végét jóval valószínűbbnek tartom, sajnos... -
#746 A valódi teljesítménye nem 2x-3x nagyobb, a szintetikus tesztekkel meg kitörölheti az ember, az már az említett "nekem több pontot hozzott ki, mint neked"-kategória. Tényleg látszik a fejlődés a driverekben és egyáltalán nem lehetetlen behozni a lemaradást, csak a többieknek van vagy két év előnyük meghajtóírás terén. Előbb-utóbb utóléri őket, hidd el. :)
Ami pedig a végleges kártyát illeti, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanolyan lesz, mint ez a 2003-as teszt PCB. Először is ez a referencia design és a Club3D-től még egyetlen kártyát sem láthattunk, tehát elképzelhető, hogy teljesen máshogy alakították ki, másrészt pedig a végleges verzión nyilván más bios is lesz, lehet, hogy lesz rajta VIVO, stb., ki tudja... -
#745 Ha jövő héten kapható lesz... -
Geza ba #744 Összehasonlítottam a xbitlabs régi és új shadermark2 eredményeit. Látom én is, hogy javultak a teljesítmények, de így is 2-3X nagyobb a Radeon 9600XT teljesítménye, és IMO ezt driverből nehéz lesz behozni.
Előzetesek a cikkek, de a kártya talán már a jövő héten kapható lesz, így ha nem megint valami tavaly augusztusi engineering sample-t teszteltek, akkor a boltba kerülő példányok is hasonlóképpen teljesítenek. -
#743 Reméltem is valami ilyesfélét. UT-MeTaL, 400FPS? :) -
#742 A mipmap szinteken nem látszik, hogy trilineart használna (színezett kép). Mivel viszont a normális kép ugyanolyan (ha nem jobb) minőségű, mint a többieké, ezért egyértelmű, hogy használja a trilineart, csak nem a hagyományos értelemben. -
Borg #741 Aztán a fast trilinear filtering lehet akármilyen technológiai bravúr, ha a tesztképeken senki sem tudja a minőségét elkülöníteni a bilineartól. Ilyen képminőség javító eljárásoknál elég faramuci érvelés, hogy szerinted nem számit a kép amit mutat :DD -
#740 Éppen csak úgy javítgatom az ékezetes karaktereket a DC driverben, erre mit találok:
IDC_INFO_MTL = MeTaL DLL:
Érdekes, felettébb... -
#739 Na!!! Végre valami! :)))