1459
-
Fam #818 tuti, hamarosan lesz kép is, egyébként a Club3D kezdi el először gyártani -
#817 Na én egy kicsit elvesztettem a fonalat...
Honnan van ez a teszt?
CLUB3D DELTA CHROME S8 256MB Ram - Ez tuti? Mert én még mindig nem láttam Club3D-s kártyát. -
Borg #816 Nah, ezekszerint tényleg 8500/FX5700 szintű a 3D-s teljesítménye.
De hogy 256MB-ot minek pakoltak rá...
Viszont a max 2X AA elég viccesen néz ki:) (jójó tudom, nem gamereknek van)
Ide már csak az ára a kérdés. Ha olyan 20k körül lesz netto, akkor rendelek egyet az egyik munkahelyi gépembe. -
Fam #815 tesztkonfig: Intel Pentium 4 3Ghz/800, i865 chipset, 2*512 DDR 400 Ram, Seagate Barracuda 80Gb/SATA
további képek -
Fam #814 mint láthatjátok ez a kártya kb egy ati radeon 9600pro EZ (400/200) szintjén van,
viszont talán elmondható, hogy az s3 nem a hardcore játékosok számára fejlesztette a vgat, ennek megfelelően inkább az irodai/multimédiás felhasználók részére szánták
véleményem szerint ezt el is érték, képminősége az ati kártyáiéval vetekszik, 2d-ben talán a matrox szintjét is eléri
nagyon pozitív, hogy a teszt során a kártya szinte még langyos sem volt, ennek megfelelően egy apró (és halk) hűtőt szereltek rá
pozitív még hogy a driver meglepően korrektül viselkedett, nem tapasztaltam hibákat -
Fam #813 Brand: S3
Chip: S8
Form Factor: AGP 4/8X
GPU Mhz: 300
Memory MHz: 300
Video memory: 128 Mb /256 MB
Memory Bandwith: 128 bit
Memory Type: BGA DDR
DVI: Yes
TV/OUT: Yes -
Fam #812
-
#811 Sejtettem. :)
Ez az egyetlen haszna a VIP-nek, lehetne javítani. Későn vettem észre, hogy az a három pont finoman szólva nem igazán szembeszökő. -
#810 Egyébként örülök mind a Gammának, mind az OmniChromenak.
nem mintha venni akarnék, de mivel kb. ugyanaz az architektúra, ezért nem kell majd külön drivert írni, csak egy kicsit módosítani, így talán kicsit gyorsabban fognak napvilágot látni -
#809 wazz, az link volt ? :DDDDDDD
eddig nem is vettem észre :) -
#808 ami valójában #795...
-
#807 Egyébként az #788 linkje (tudom, nem valami feltűnő :P) is a prohardverre mutatott, ráadásul úgy írtak róla, hogy a kezükben volt a karesz úgyhogy gondoltam, hogy írnak róla valamit bőveben is. -
#806 Pont a prohardveren volt téma ez a hülye hozzáállás a meghajtókat illetőleg. Olyan fenemód okos tud mindenki lenni, amíg nincsenek konkrétumok, hogy az valami csodálatos. Mindig imádtam a spekulációkon alapuló megfellebbezhetetlen ítéleteket... -
#805 Azt hogy milyen lesz, szvsz még az S3-asok sem tudják :)
Az, hogy most milyen, az már más kérdés. Bár nem hiszem, hogy az ő tesztje sokban fog különbözik a többitől, még csak új driver sem jött ki azóta. -
Borg #804 Ja-ja, ő lesz a cikkíró.
Szvsz meg ki más, ha nem ő tudja megmondani milyen lesz, hiszen ő tesztelte sk. -
#803 Ezt valami fLeSs nevezetű egyén írta a HWSW-n, nem?
Ott olvastam szinte ugyanezt. Nem igazán jól értesült egy társaság, de azért kösz.
fLeSs:
"Lényegében egy mid R8500-FX5700U kártya, nemsokára lehet majd olvasni róla magyarul is vhol..."
Ez ugye várható volt, de nem igazán értek egyet a R8500-tel.
fLeSs:
"Hát szvsz nem rossz a driver, 2-3 játékban voltak csak problémák. Sztem a teljesítmény nem nagyon fog javulni későbbi driverekkel."
Szvsz kijelentésekre nem hagyatkozok, szvsz az S3-nál ezt nem lehet csak így kijelenteni ;)
fLeSs:
"Ja igen, ha esetleg vki az F1-re vár, akkor ne várjon tovább, ugyanis nem fog tömeggyártásban megjelenni (from Cebit)."
Hát ha ez a Cebiten derült ki, akkor miért tudtuk már 2-3 hónapja? -
Borg #802 A CeBIT-en állítólag kiderült, hogy az F1 sosem jelenik meg tömeggyártásban.
Amúgy az S8 Nitrorol nemsokára lesz cikk az egyik magyar siteon is (szvsz prohardver).
Állítólag a driverek nem rosszak annyira, csak egykét játékban van gond, de ennél jobbak aligha lesznek.
A T. cikkíró szerint 8500-FX5700U kategóriás a kártya, ami DX8/9-et illeti. -
#801 Ez már megfelel, Borg? ;) -
#800 És összességében jobban összerakottnak tűnik, mint a TUL (volt CP) féle.
Lehet, hogy csak a hűtést próbálták lespórolni a memóriáról :) -
#799 nekem nagyon jó ez is :) -
#798 Miért nem BGA?
Ha már egyszer a magot felhúzták 345MHz-re akkor már illett volna a memóriát is akörül járatni, mivel így a pluszteljesítményt teljesen visszafogják a 300-as RAM-ok.
Egyébként egész pofás. :) -
#797 Chaintech SAS8U:
A kép innen származik -
Borg #796 Síri csendes,) -
#795 Gondolom már láttátok... -
#794 Igen. Minden elcsendesedik. -
#793 Milyen silent lesz, mikor kiszakad az AGP-ból :) -
szép darab :D -
#791 OFF
Itt, ahol felbukkant a Chaintech DC, van egy Gainward SilentFX.
A hét vicce... :)
ON -
#790 És meglehetősen ügyesen. Komplett kártyával áll elő (a Club3d-től még minidg nem láttam), és a 345 MHz Core nekem nagyon megnyerte a tetszésemet, mindössze 5 MHz-cel lassabb, mint amire az F1-et tervezték.
Az Xbites kártya, sztem az úgy ATI, ahogy van. -
#789 Végre felbukkant a titokzatos másik gyártó, remek.
Egyébként a deltachrome.com-os Xbit-es karesz szerintem nem Delta. -
#788 lol!
igaz... -
#787 :D -
#786 legalább nem kell aggódni hogy kárt tesz a gépedben amikor leszakad a 3/4 kilós hűtés miatt :D
2 molex csak megtartja :D -
#785 Chaintech S8 nitro!!!!!!!!
-
#784 -
#783 -
#782 megmondták, ez a chip már jóval kevesebbet fogyaszt, és nem is melegszik annyira
mért nem hiszed el ezt az nVidiának????
:) -
#781 Ja, egyébként ott az NV40 a lap alján.
Egy chip, két molex...hahahahaha! -
#780 Vagy egy F1.
Szerintem fura érzés lenne. Tényleg. -
#779 Ez mind szép és jó, meg hogy már talán holnap bemutatják a gammchromeot, meg annak javított pixelshaderét, memóriasávszélességoptimizációját (de szép hosszú lett :D ), stb...
De könyörgöm, mikor fog itt figyelni a gépemben egy szép Club3d-s S8 nitro??????????