1459
-
#1018 Hát a 85 € jól hangzik. -
#1017 Vége az uborka szezonnak? -
#1016 3DMark5-re én is kíváncsi lennék, az biztos, hogy nem bugzik benne:
"even managed to run 3D Quark 05 without any apparent visual glitches" -
#1015 Azt írták X600PRO körül teljesít, ez nem rossz, de nem is sok...
Majd meglássuk! -
#1014 Kíváncsi vagyok a 3DM-05 teszten hogyan szerepelnek!
A gamma chrome viszont hátha odab@sz végre a piacnak és esetleg felveszi a versenyt
-
#1013 Ugyan-ugyan... :)
Ennyit azért megér -szerintem- így öt év után. Meg különben is kuriózum. Ha pedig vissza tudod igényeltetni, akkor nem is olyan vészes az a 29K. -
#1012 Bár ennyit nem valószínű, hogy adok érte, mert #1003-nak igaza van. -
#1011 Jól látod :) -
Geza ba #1010 Hát ha jól látom ez megdrágítja neked 1200HuF + 5 órával a dolgot. MÁV rulz :) -
#1009 Azt elkéne. Csúnya lenne, ha most sem sikerülne ;) -
#1008 Kiváncsi leszek az új karira milyen lesz elveri majd a 9700pro-t vagy sem :) -
#1007 Hínnye! :)
Kár érte -
Geza ba #1006 Az online boltban kijelölhető egyetlen szállítási mód az "Átvétel a Rufusz boltban személyesen" :) -
#1005 Rufusz egyébként szállít mindenhova, vagy csak helyi? -
#1004 Immel-ámmal, szerintem azért ahol már jó a driver, ott azért partban van vele. Olcsóbb, drágább ez gyártófüggő. (egyébként én is sokallom, én a 30 bruttót támogatnám, mint külföldön, de ez van) -
Borg #1003 Hát, azért ez csak nagyon ímmel-ámmal hozza egy rendes 9600 (pro) teljesítményét... ráadásul utóbbi már olcsóbb is szvsz. -
#1002 IMO pedig de :P
Rad 9600 ár- Rad9600 teljesítmény -
Geza ba #1001 Rufusz arlistabol (raktáron van):
Club3D videókártya S3 DeltaChrome S8 256 MB DDR TV out (2 év gar.) 29 600 Ft +ÁFA
IMO ennyit nem ér meg. -
#1000 Hát ja. -
#999 Rendelni rendelhető, de vajon mennyivel nagyobb eséllyel ér ide, mint az S8asok??
-
#998 Már rendelhető az S3 Graphics TV-tunerrel rendelkező OmniChrome multimédiás videokártyája -
#997 Egen. 256MB, 300/300-as.
Egész jól muzsikál. Sőt, meglepően jól. -
#996 Ez sok mindent megmagyarázna... :) -
#995 Szerintem azok OpenGl-esek, ha jól emléxem :D -
#994 Megvan a kártya?
s8? -
#993 Vicces, hogy minden "Plus! for XP"-s képernyővédő lefagy vele ugyanúgy, mint a winamp visualjai, ugyanakkor az UT2K4 meg olyan gyorsan fut max részletességgel egy PIII 866-al, mintha egy kétgigás AthlonXP-n futtatnám...*sóhaj*
Vannak még érthetetlen dolgok, de majd lesz jobb is remélem.
Az oldal tényleg megújult, de szerintem megint nem előnyére, eddig ez a legrosszabb véleményem szerint. Talán még fejlesztenek rajta. -
#992 Megújult:
http://www.s3graphics.com -
#991 Remélem azért lesz belőle vmi... -
#990 Hát igen, fogós kérdés.
Eredetileg azt mondták, hogy q3 (most), aztán szépen csendben q4 lett a dologból. Én kíváncsian várom a fejleményeket, és állandó jelleggel felteszem a kérdést az illetékeseknek, akik szép, kitérő válaszokat adnak, ha egyáltalán válaszolnak :( -
#989 Nem is hangzik rosszul!
És ezt fogják is gyártani?
Úgyértem hogy ugye nem jut arra a sorsa mint a Delta... -
#988 Az órajelnövekedés, a 256 bites membusz, a crossbar szerintem olyan 3, 3.5-szeres teljesítménynövekedés lehet maximum. Gondolom 9800, vagy egy középkategóriás Xvalami-vel lehet partiban. -
#987 A gamma mit fog tudni?
Kb melyik ati karesz ellenfele lesz? -
#986 szeptemberig várok.
Ha addig nem lesz, akkor veszek valamilyen gagyi PCI expresst, lecserélem a fél gépet, és ha lesz gamma, akkor azt rakom be. A külföldi vásárlást meg inkább kerülöm. -
#985 Valamilyen eu-s online shop? -
Borg #984 A múltkor frissítettem, aztán az egyik tesztben szerepeltek azok is. Asszem xbites volt. -
#983 -Vártuk, vártuk de nem volt a teherautón.
-És mikor lesz rá reális esély?
-Mi várjuk a jövő héten is.
Ezt a tartalmas beszélgetést folytattam minap a Pulsarral. Puff neki :( -
#982 Borg!
A grafikus chippek táblázatában az S3-at magadtól frissítetted vagy kaptál egy privit? :)
Egyébként kösz, bár így az idő múlásával kezd egyre gyászosabb lenni a dolog :( -
#981 S8-on viszont egészjól megy a HL2. Ennek örülök, az egyetlen FPS, amivel valószínűleg játszani fogok. -
#980 Arról sajnos az ég-egy-adta-világon semmi :(
A "Nagy bemutatkozás" is elmaradt, pedig hogy mondták az S3-asok, hogy majd a Comptexen... Na persze. Viszont lassan lesz S4pro, bár gondolom idehaza az is csak alaplapra integrálva fog megjelenni. -
#979 gammachrome-ról valami hír?