1459
-
#1058 hö? magyarul esetleg? :) -
#1057 nem tán digiaAlmind -
#1056 nem jobb, kb olyan -
zsoleer #1055 hali én most hallok elöször erről a kátyárol megéri venni jobb mint a radeon 9600pro?? -
Cvd #1054 Szvsz a csúcsmodellek indulóára a gyenge kihozatal miatt olyan magas. Eleinte sok a selejt, azt is ki kell fizettetniük valakivel, így beleteszik a jó chipek árába, a kártyagyártók meg továbbpasszolják a költséget a vevőkre. Ugyanezen okokból van mindig kevés az "ultra" kártyákból indulásnál. De fél év alatt tudnak annyit finomítani a gyártástechnológián hogy ez a gond megszűnjön. De biztosan benne van az is amit te mondasz, ha egyszer megtehetik. -
#1053 aha, kösz. -
#1052 Az egyetlen létező márka, Club3D, csak tv out -
#1051 no és vivo-s? milyen márka? -
#1050 S8 -
#1049 Melyik? -
#1048 Bluefish Teréz, a 256 megás 23e bruttó. Ennyit már röhögve megér, és állítólag van egy rakat. -
#1047 Pontosan. :) -
#1046 mondta valaki az ellenkezőjét? a nyitóár meg más kérdés, én is megfejném a sok birkát -
#1045 VGA-k bevezető ára irreálisan magas, arról a jó 40% pluszról nem is beszélve amivel itthon megfejelik :( -
#1044 Na akkor magyarazd meg ezek a csucsmodellek, ha a RAM miatt olyan magas aruak, akkor kiadas utan 3 honappal miert erik csak a fele arukat ?
Lasd 6800GT nyito ar 160k most meg 80-90k es alig telt el nehany honap.
A RAM arak nem estek, ujabb kartyakat nem adtak ki stb.
Itt lehet latni, hogy a mestersegesen tartjak fent az araikat. -
#1043 Ez is igaz, de az is, hogy akkor 38 ezer nem annyi volt mint ma...ezenkívül azért sokat fejlődtek a videokártyák is, erőteljesebben, dinamikusabban mint a gép többi harverelemei...
Sztem az idő múlásával egyre nehezebb lesz versenyképes termékkel betörnie egy új cégnek...vagy a feledésbe merült régieknek visszatérni...
Bár ne így lenne...
Sokszor eszembe jutnak a Savage3D, Savage4, Savage2000 kártyák, és az, hogy miért is választottam ezeket annó a gyorsabb nVidiákkal szemben. (szebb kép, TV kimenet, S3TC, MeTal - amivel a Deus Ex - amikor kijött - szebb, gyorsabb, hibamentesebb volt, mint akár OpenGl-ben, vagy Direct3D-ben) -
#1042 mondjuk amennyi memoriát rá kell pakolni ezekre a kártyákra... és persze a csúcs legújabb technológiát a leggyorsabb fajtából. szerintem a kártyák árának minimum felét ez teszi ki. ráadásul minden generációváltással duplázzuk a mennyiséget. lassan több ram van a kártyán mint a gépem központi memoriája :D -
#1041 Na igen, de abban az idoben en nagyon ugy emlexem csak a grafikai alkalmazasokhoz hasznalatos kartyak voltak 100k folott.
Manapsag meg kijon egy uj kartya es 150k alatt nem is latod a nyitoarat.
Raadasul mestersegesen vannak fentartva magasan az arak ez tisztan latszik. Egy szaros MX440 12K brutto, egy szaros FX5200 18k brutto, egy sima 64bites 9200SE 13k.
Raadasul ezek a kartyak gyakorlatilag 800*600 folott semmire se jok, max arra hogy nezegesd a windows asztalt.
De ezek kozul a legdurvabb az FX5200.
Kozel 20k-t elkerne azert a szarert ?
Kb annak kene az MX440 aranal lenni. -
#1040 Hát ha jól emlékszem 38-ért vettem annakidején a 4megás Riva128-at, a Diamond Monster 3DFX Voodoo-t lecserélendő...ez valahogy '96-'97-ben lehetett... -
#1039 Jéé, láttátok már? Bizalmam kezd erősödni bennük. -
#1038 Is-is. Az szép dolog, hogy verte az nV-t, de az már kevésbé, hogy nem rukkolt elő ő is gyorsan egy beta driverrel a cél érdekében. Így csak az marad meg a potenciális vásálókban, hogy mennyire kevés is az a hétszázegynehány pont. -
#1037 Jaja, régen azért 30 körül már nagyon jó, csúcs kártyákat lehetett kapni emlékeim szerint (mondjuk volt is vagy 5 gyártó), -
#1036 Meg Bitboys , Trident es tovabbi VGA gyartokat, akik leszoritjak kicsit ezeket hihetetlen arakat. -
#1035 Hát igen, így már rózsásabb a helyzet...csak kérdés, hogy ez most az S3 érdeme, vagy inkább az nVidia kudarca...
Mindenesetre a 9800SE@9800pro-mat a maga kis 2300 pontjával nem cserélem le egy S3-ra...pedig nagyon várok már egy versenyképes S3-as terméket... -
#1034 Attól függ!
"I scored 710 on a vanilla S8, but my FX5700 only managed 584. I'm almost entirely certain that this is due to the official FW61.77 drivers. Both ATI and NVIDIA have enjoyed rather conspicious performance improvements in 3DMark05 with their latest beta drivers" -
#1033 Hehe, nekem nincs Deltachrome-om, de a 719 elég karcsú sajnos... :( -
#1032 a deltachrome.com-on a kanadai srác lefuttatta S8 nitroval, 719. Viszont hiba nélkül futott le, main, nálad lehet a gond. -
#1031 Mondjuk lehet, hogy az alaplap nem szimpatikus neki. Egyrészt túl van hajtva az AGP port(bár ez a Viper II-nél sem okozott már gondot), másrészt egy SA6-os alaplap a maga 4X-es AGP portjával nem feltétlenül a legmegfelelőbb táptalaj, különösen mióta ezek a feszültségkülönbségek elterjedtek a különböző AGP szabványok miatt.
Lehet, hogy egyszerűen csak túl új a kártya és nem szereti a régebbi AGP revíziót. -
#1030 -
#1029 Random kilép. :) -
#1028 De mit ír ki a 3Dmark05, vagy, hogy nem fut le, mi történik pontosan? -
#1027 512MB nem lenne neki elég?
Bár sajnos ilyen érthetetlen kifagyások a Dungeon Siege-nél is előfordulnak, nem tudom miért.
Összességében jók a meghajtók, de ezekkel a teljességgel váratlan és érthetetlen hibákkal nem tudok mit kezdeni, lévén nincs rájuk logikus magyarázat. -
#1026 Szerintem memória -
#1025 Tényleg nem fut le, de ez lehet akármi miatt is - nálam...
-
#1024 Egyelőre nem lesz teszt, mert azokban a boltokban, ahol ismeretségem van, nem tartanak raktáron, hiába van az árlistán, csak rendelésre hoznak... -
#1023 Az yoo lenne!Kíváncsi lennék rá!
Esetleg ha 1 XGI-t is tudnál tesztelni az is tutira érdekelne vajon mit nyújt. -
#1022 Hááát, de egyetlenegy ember sem az egész világon?
Na mindegy, megpróbálok szerezni egyet teztelésre. -
#1021 Vagy csak nem küldik el :) -
#1020 Azért érdekes, hogy a 3Dmark05 online táblázata szerint, a világon még senki nem futtatta a tesztprogramot S3 kártyával...valószínűleg azért, mert valami miatt nem fut... -
#1019 Ahh, de akkor eddig mit lehetett kapni???
És szerintem a 145 sem sok az OmniChrome-ért