DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Vision. One Purpose.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Másrészról viszont szerintem mi jóval drágábbak vagyunk, mint a kintiek, fõleg ha valami különlegessel van dolgunk. Márpedig ha tényleg csak a Pulsar fogja forgalmazni, akkor meglehetõsen ritka darab lesz :(
One Vision. One Purpose.
ált. sztem a számítógépes cuccok nem drágábbak nálunk
Erre az ÁFA 8000, tudtommal
Ez így 40e, ami megközelítõleg 155 Euro, ha nem több. Na ezért olcsóbb Ausztriában, mint itthon a Pulsarnál, máshol meg még nem láttam még közlést sem róla.
One Vision. One Purpose.
Amúgy az a vicc, hogy vámot már egy ideje nem kell fizetni...nem május 1 óta...forgalmi adót viszont igen...
De most hogy EU-sok vagyunk, kell vámot vagy egyéb járulékot fizetni, ha onnan hozatnám?
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Még mindig semmi kisker? Nem tudtam beszereztetni online bolttal sem.
OFF
Tõlem mostmár egyébként a HardwareOC mondhat bármit, mióta láttam azt a csodálatos tesztjüket.
One Vision. One Purpose.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
John David: Let me answer your question in 2 parts.
(1) Cheating? While we don't encourage optimization that affects image quality, we do support optimizations that improve performance while maintaining high image quality.
(2) Advanced Deferred Rendering? We found that the way current generation of benchmarks are written don't benefit from the way we implement Advanced Deferred Rendering. However this is a feature that we have been evangelizing with benchmark designers and ISVs in general. Like any new feature, we hope to see more apps take advantage of ADR.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Még ha sima lenne akkor sem lenne reális, mert nekem szarabb konfiggal a simaFX5600 2600 körül hoz '03-ban...
Lehet hogy rosszul láttam, de nem volt odaírva hogy AA&AF bekapcsolva, mert elõször azt hittem biztos ez van, de az van odaírva hogy NORMAL...
Akkor ez teszt nem gagyi?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Kellemesen csalódtam ebben a Grandmarssá címkézett Powercolor kártyában, bár a pontos órajele számomra rejtve maradt, de ha jól sejtem 250/250, és itt is partyban a 9600 pro és 5600 ultrával. Ezen az órajelen nekem ez nagyon szimpatikus kezd lenni, lehet megvárom a powercolort, hogy ki hazánkba eljusson, szerintem mindenképpen olcsóbb lesz, mint a club3d.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Engem különösebben már nem érdekel, csúszhat is felõlem akár még egy fél évet is, most már annyira nincs kedvem játszani semmivel (kiv. Heroes4, de az most is megy :)). Egyedül azért vártam minél hamarabb, hogy õk nyerjenek a dolgon. De ez így már nem megy, ennyi pénzért akkora bukta lesz az egész, mint a Volari :P, én meg maradok a viperámmal a második dimenzióban.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Fõleg a hûtõ tetszik a RAMokon. Már csak az itthoni ára érdekelne.
One Vision. One Purpose.
Gondolom majd szoftveresen fognak nekirugaszkodni a dolognak, és akkor megint jöhetne a jó öreg átnevezem az exe-t és nyerek 30 fps-t módszer :)))
De szép is lenne :)
One Vision. One Purpose.
Ez is egy afféle S3T&L-ként fog elhíresülni úgy érzem... :) (vagy inkább :( ?)
Nadeem Mohammad az Advanced Deferred Renderingrõl:
"This feature is not enabled automatically - only on a selective basis.
We do not enable this for benchmarks."
One Vision. One Purpose.
Érdekes, hogy csak azért leveszik az órajelet, hogy passzívan hûthetõ maradjon, ahelyett, hogy mondjuk egy kis ventillátort, vagy egy jobb bordát rakjanak rá.
One Vision. One Purpose.
Az S3 Graphics megoldása -- mint tesztünkbõl is kiderül -- nem rendelkezik komoly 3 dimenziós számítási teljesítménnyel, azonban annál több egyedi 2D-s szolgáltatása van. Kicsit szomorú hír, hogy míg a referencia-kártya 300/650-en üzemel, a PowerColor 250/500-on járatja. Persze mivel nem játékra szánták, valószínûleg nem fogja senki hiányolni az elvesztegetett teljesítményt, ha meg igen, vissza tudja állítani.
A PowerColor DeltaChrome S8 jelenleg 130 és 150 dollár közötti áron kapható, ami azt jelenti, hogy ez az árnéhány hét alatt 100 dollár környékére süllyedhet, így már nem is olyan rossz választás. Aki a legjobb TV-kimenetet szeretné, esetleg hasznosítani tudja a Chromotion különleges szolgáltatásait, biztosan jól jár a DeltaChrome-mal.
Bízzunk benne, hogy a hamarosan megjelenõ GammaChrome már teljesítményével is felhívja magára a figyelmet, nem beszélve a szintén nemsokára várható TV-vevõvel ellátott kiadásról.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Elvileg van benne MeTaL, de nem publikus, a driverhez nem igazán mellékelték, de nyomokban azért itt-ott feltûnik benne. Legnagyobb bánatomra azt kell mondanom, hogy egy 9800-at nem érdemes erre cserélni. Egy 9600(pro,XT)-nél még márkaszeretet miatt meg lehet ezt játszani, de egy jobb kártyához nem nyúlnék, hacsak nem ér neked többet a képminõség és a 2D-s speckók, mint a 3D-s sebesség.
One Vision. One Purpose.
Annakidején nagy fan voltam: Savage3D, Savage4, Savage2000 mind megjárták a gépemet.
Igaz lassabbak voltak, mint az nVidia aktuális termékei, de nem annyival, hogy a jobb képminõség, TV kimenet, S3TC és társai, olcsóbb ár ne billentették volna a javukra a mérleget nálam...és hát az UnrealT S3TC-vel, meg a Deus Ex (ami csak MeTal-ban futott jól akkoriban, és a látvány is klasszisokkal szebb volt, mint más kártyákon)
De jó lenne, ha megint elõrukkolna as S3 (vagy ami maradt belõle...) egy versenyképes kártyával...egybõl lecserélném a 9800pro-mat. Sajnos az eddigiek alapján a Delta Chrome túl lassú ahhoz, hogy versenyképes lehessen (játék ügyben...), még a sok újdonság ellenére is.
One Vision. One Purpose.

One Vision. One Purpose.