4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#1313 Terheletlenül kifejezetten sok, bár nem tudom milyen proci. -
Narusco #1312 67°. ahogy látom ez nem kevés. -
#1311 Attól függ. Nem tudom mi volt a "normális" érték. De egyébként, igen, le kell cserélni. Nézd meg, hogy így mennyire melegszik fel a proci. -
Narusco #1310 és ez ellen mit tudok tenni? lecserélem? nagyon parás így tovább használni a gépet? -
#1309 Túl alacsony a procit hűtő ventilátor fordulatszáma. -
Narusco #1308 sziasztok
a rendszer mostanában ezzel indít, és szirénával. nem értek hozzá, mi lehet a baj?
link -
dexter2424 #1307 Sziasztok.... Nem tudom ide tartozik-e, de nekem az a problémám,hogy van egy 320 gb-s gépem kettéosztva egy C:(120gb) D:(200gb) meghajtókra. MOst vettem egy másfél terrás merevlemezt, és átpakoltam a (D) meghajtóról az összes cuccot a winchesterre, és ott maradt 30gb-nyi anyag. A baj az, hogy a sajatgepben- a 200gb-ből 97szabad + a 30 ami nekem van rajta, és 73gb eltunt vhova.
Megnéztem a rejtett fájlokat, a tömöritetteket, a lemezteruletet kulon es az adatok mennyiseget, de 70GB-t nem tok előhalászni. Formázni nem akarom a D-t mert van rajta pár progi, ami a windows 7-hez kell és védett is, szal ha vki tudna nekem segiteni, hogy hol lehet az a 70GB megköszönném :)
dexter2424 -
seaman #1306 Szevasztok! Lehet,hogy nem ebbe a topicba való a kérdés,de hátha....!!
Ki ismeri a HP TouchSmart 600 -1030- as gépet és milyen tapasztalata van róla? Választ előre is köszönöm! -
donoki #1305 az elvileg meghalt vga-d rakd be másik gépbe, nézd meg az szaraxik-e -
zadorjan #1304 Halli
Nos a meghalt a vga-m a gépenben gondoltam a kártya hibája, de raktam bele egy cserekártyát és elvileg minden oké volt, de valahogy lassú az egész gép. A net szarakszik benne mindig az jelzi, hogy nincs kapcsoltat pedig a net tökéletes másik gépken is megy. Lehet, hogy szarakszik az alaplap vagy a tápom ? hogyan tudnám megállapítani, hogy mi a gond ? -
macipuszi #1303 bocsi, és köszi! -
#1302 #1276 -
macipuszi #1301 sziasztok. asus k50ij laptoppal van egy olyan problémám, hogy egy ideje minden bekapcsoláskor kiírja, hogy 'reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key' és innentől ctrl+alt+delete lenyomásával tudok tovább lépni. biosba first devicenek a hard drive van beállítva. valami ötlet, hogy mi lehet a baj? -
#1300 köszönöm, 100%-os szerencsére -
#1299 link1, link2 -
#1298 vinyót mivel tudom megnézni van-e valami baja? -
#1297 Nálam legtöbbször csak az órajel volt egyforma, mégse volt ilyen gondom. :)
Ajánlom a MemTest86 programot, ez leteszteli a memóriát. -
#1296 Ugyanolyan típust rendeltél? Ugyanakkora a frekvenciája? Ugyanolyan márka? -
#1295 Sziasztok!
Most rendeltem a gépemhez plusz 2GB ramot, de ha bennvan a gépemben az mindig kékhalálozik, anélkül jó. Miért van ez? Köszi előre is a segítséget. -
#1294 Csak sikerült ezt a múltkor elkiabálnom. :P Ma játszottam egy kicsit a Transport Giant-tal. Közben 80 fok fölé emelkedett a hőmérséklet ami már nem egészséges. Egy kis portalanítás után és a procin a paszta cseréje után játék alatt 61 fok. Azért az elég jó eredmény. :D Pedig annyira nagyon azért nem volt poros. Valószínűleg a paszta csere sokat segített. -
#1293 Nekem 380W volt 3 GHz Celeronra és 8600 GT-re, a többi hasonló, bár nálam csak 1 HDD volt. Bár tény a tápom 1 éve behalt, totál. 1 évre rá, hogy az új VGA-t tettem bele. -
#1292 Egyébként ilyen tápok még a 350W-t is nehezen eszik meg. Attól h 400 van ráírva, elolvad mint a szar. -
donoki #1291 hát nem valami sztár táp.. de szerintem ha megközelíti a teljesítményére írt előírást (400W) akkor elégnek kell lennie.. annyival sztem nem eszik többet mint a régi vga-d -
zadorjan #1290 HALLI
Úgy néz ki megsült a 7600 GT- m és szeretnék venni használtan egy 8600 gts vagy 8800 gt , de nemtudom bírni fogja e a 400 W os ModeCom tápom ?
A proci 3 ghz P4-es meg 2 giga ddr2 plusz 2 wincsi 2 dvd és egy hangkártya van benne. ?????? -
#1289 Sziasztok!
A problémám: Párszor furcsa dolog történik a gépemmel. A kép eltűnik, a gép pedig hangos zúgásba kezd. A monitor kikapcsolt állapotot jelez. Újra kell indítanom a gépet, majd rendesen betölt. Megfigyeltem, hogy ez akkor történik meg, mikor silverlightot használok, pl. rtlmost.hu, vagy párszor játék közben, de ez ritkább! Nagyon idegesítő, és mivel nem konzekvensen jön elő, nehéz kiszűrni mi lehet a gond.
A gép paraméterei:
Win7 64bit, gigabyte EP35C-DS3R, Intel Core 2 Duo E8400, 4giga geil ultra ram ddr2-800mhz, Ati 4850 512MB. 460W CoolerMaster táp.
Futtattam pár stressz tesztet orthosszal meg everesttel stb, de nem volt gond. A hőmérsékletek is normálisak. Valaki tud segíteni?? -
#1288 Ha a videokari nem kap elég áramot akkor el sem indul a gép, csak egy fekete képernyőt bámulhatsz miközben az alaplapi szimfonikusoktól hallgathatod a sípolás című darabot. -
#1287 Szia!!!Nekem is elöfordult már egyszer ez a hiba,bementem biosba és láss csodát usb-re volt áálítva a boot device de hogy a .....ba aszt nemtom nézd meg hátha valami hasonló gond van nállad is!!!! -
#1286 Hali!
az lehet hogy azér nem tud bootolni a gép mert nem kap elég áramot a video kari? (sztem ez hűlyeség) -
Nekrofil #1285 Külön tápot bedugtam, úgy nem indult el, 3 tápból 2 nem kapcosl be ha rá van kötve alaplapra, 1 igen. van egy olyan érzésem, hogy alaplkap meghalt, ha rá van dugva a táp és nem kapcsol be, akkor a bekapcsológomb hatására sem történik semmise.
-
#1284 Vagy a táp vagy az alaplap vagy a kapcsoló zárlatos. Próbáld meg csak a tápot bedugni külön. Ne legyen a lapra csatlakoztatva. Ha úgy nem kapcsol be akkor a táp rendben. -
Nekrofil #1283 Olyan problémám lenne, hogy bátyám gépe amint bedugom a tápot, a táp bekapcsol. szétszedtem a gépet teljesen, megnéztem mindent, elvielg nicns semmi baj, mégis amint ráduigom a tápot bekapcsol.
mi lehet a probléma? -
#1282 kit érdekel milyen a színe? csak a sorrend legyen ugyan az :)
azért mert valaki kitatlálta ezt a szabvány sorrendet attól az még nem kötelező. -
#1281 Hali!
Segítség kellene STP kábel bekötésben. Tudom hogy kell szabvány UTP-t bekötni, de STP, aminek nem ugyan olyanok a színei mint a szabvány UTP-nek. Na annak nemtudom.
A lényeg.
Router-kábel-kábelhosszabító (cat5ös dugaj megy mindkét felébe)- kábel- pc
színek:
citromsárga, zöld, piros, kék, narancssrága, barna,szürke, fekete. lényegében router-pc között kell, ( patch ) kabel.
HELP :) -
Wasse 1 #1280 #1277
Csak kikapcsoltam a gépet este, és reggel amikor elakartam indítani ezt írta ki. BIOS-ban mit kéne átállítanom? -
#1279 Attól függ milyen hiba és azt is csak szervizben. -
#1278 Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem , hogy megbocsátjátok, ha nem.
A laptop képernyőjét lehet javítani? -
#1277 Jah, de előtte: felismeri a gép a winyót egyáltalán? Bootolási szekvencia nem lett elállítva? -
#1276 Megsérült a bootolási szektor. Lehet próbálkozni xp install cd-vel javíttatni de inkább reinstall. -
Wasse 1 #1275 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy amikor elszeretném indítani a gépet a Windows betöltés előtt a következő üzenet jön elő: "Reboot select proper boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key."
Több újra indítás után is... -
#1274 Hétfőn kapok kölcsön egy 750-es Enermaxot, próba után beszámolok! :) Köszi a segítséget eddig is!