Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy rohadt nagy problémám!!!!
A régi gépemen jobban megy a pro street mint az új gépemen ez miért lehet???
a régi gépem : (Abit Is7-e2 alaplap,1giga ddr 333 as ram, ati 1950xt agp 3500 celeron proci....)
új gép: Asus a8n sli, 3giga 333as ddr1 es ram, geforce 6800gt(pci), 3500 amd proci....
Lehetetlen hogy ezen laggoljon....ilyen nincs!!!!!!!!!
Gondoltunk arra hogy valami ösze akad valamivel de hogy lehet kiszûrni??
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
mert nekem az a nagy problémám h sehogy sem birok hangot varázsolni hozzá.
És ha valaki már megoldotta a probot akkor megmondhatná nekem is.
kössz
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezekben pedig ugyanúgy beállithatod a files stb értékét.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mostanában kezde el csinálni a gépem, hogy ha kikapcsol készenlétire a monitor mert nem nyúlok a géphez akkor amikor újraéled néha csak színes kockák vannak a képen, a gép megy rendesen, egérkurzor van tudok kattintgatni is mert néha kezecskére változik ha IE-ben hagytam. Restart után mükszik rendesen, driver csere már megvolt. GFTi200
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gerry: az x86 alatt a memtest86-ot értettem, csak nem ismertem a progit, de tutira azzal tesztelték le.
Azért én is átnézem majd, azt egy floppy-ra kell másolni, és azzal kell bootolni , ugye?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az a Mercury táp hány wattos?
Repatarurgyán
Van egy kibeb@szott nagy problémám. (Nem értek a hardverekhez!!!)
ASUS-CUSL2C lapon van egy 866-os PIII-am, van hozzá egy 2két oldalas 256MB-os, és két egy oldalas 128 MB-os RAM-om.
WinXP pro hun az op.rsz.
Régebben tönkrement az eredeti házhoz kapott tápom (ezért napi 30-40 menet közbeni rebootolás eléggé megviselte a gípet), és vettem egy Mercury P4-es tápegységet. Április 17-én raktam be az új tápot, és azóta jól is ment. De tegnapelõtt elkezdett gebaszkodni. Ugyanúgy rebootolgat, csak most ritkábban. Rohadtul nem tudom, hogy mi lehet a baja. Az új táppal igazából csak a chello bekötése után kezdett el baszakodni (ne fikázzatok, csak a chello-t lehet beköttetni a 13.kerületben!!).
Mi lehet a probléma forrása?
- a processzort átraktam egy másik CUSL2C-s konfigba, és ott semmi baja nem volt.
- a memóriákat x86-os (van ilyen??
)tesztprogrammal qrv@ sokáig tesztelték, és hibátlanok voltak.
- az elsõ rebootolós sorozat után - ami idén februárban kezdõdött, és április elejéig tartott - a 45GB-os WD winchesteren lett 3 MB badsector.
-egy SMC-EZ 10/100-as ethernet kártyám van
- van még egy LG-cd író, meg egy LG cd olvasóm is.
Tegnap pl. játszottam neten, és 2 óra játék alatt semmi baja nem volt. Ma bekapcsoltam, egy otp átutalás, e-mailek olvasása, fórum, hírek olvasása az origo-n, és kb fél óra után páff rebootolt.
Kb ennyi röviden... hehe
Ha tud valaki valami jótanáccsal szolgálni, akkor megköszönöm!
Hali
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Bár árban nem tudom hol vannak egymáshoz képest.
BTW: tutira nincs gyár az Smedia mögött, max a nevét adja valami afrikai összekalapált kártyához😊
Vidd vissza.
Feltéve, hogy nem varágné tipusu, hanem legalább egy chieftec/enermax pl.
nekem viz es minden csiribiri nelkul 2500 ment az 1.6A😄
-oriási
Ha a celeront nem tuttam húzni,a p4-et lehet hogy fogom?
-a celeronban nincs szufla ezért nem tudod huzni!
A VGA-hoz meg használd az ATi oldalán lévõ 3.1-es, vagy 3.2-es Catalyst-et!