4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#1353 netlimiter? -
steweee #1352 olyan problémám van, hogy kellene egy program , ami korlátozza a mobilinternet feltöltési sebességét. vírusos a gépem, és új rendszert fogok telepíteni, ez a jó megoldás, de addig is kellene vmi, hgoy az amúgy is kis sávszélességet ne csökknetse a feltöltés
vmi 5let ? -
molsi #1351 Sziasztok! Toshiba Tecra M9 ( PTM 91E ) Laptop billentyűzet fényerő szabályozáshoz, valamint a webkamera telepítéshez szükséges programhoz mely kiegészítő segédprogramot kell letölteni? A segítséget előre is köszönöm. -
BlackWolf #1350 Sziasztok van 1 Acer 7740G laptopom van benne 1 optiarc DVD Rw Ad-7585H tipusu dvd iro azonban barmilyen iroprogrammal\dvd-vel random elbassza a duplaretegu dvd-ket:( ami nemtul olcso mulatsag ... 1 firmware frissites lehet segitene ? vagy eleve ezek ilyen szarok :D Kerestem firmwaret a gyarto sajat oldalan de se az Acer-nel se a Sonynal nemtaláltam :( Esetleg valaki valami ötlet? -
#1349 Hali!
Tudna valaki segíteni? Hp compaq nc6000 laptopom van ésvan hozzá egy bluetooth egerem. Elvileg a PCMCIA csatlakozóról töltödne, de nem történik semmi. Meg lehet azt nézni valahogy, hogy működik-e a foglalat? Sajnos nincs másik hardverem, aminek olyan csatlakozója lenne.
Amásik kérdésem/kérésem is ehhez kapcsolódik, de az nem hardver jellegű. Esetleg még arra gondoltam, hogy driver kéne a PCMCIA telepítéséhez. Nem tudnátoksegíteni, hogy a Hp oldaláról melyiket kell letöltenem a sok közül, mert sajnos nekem fogalmam sincs.
Köszönöm. -
lo9in #1348 a pentium 4 az egy magos
+HT: egy mag két szálon dolgozik ugy hogy váltogatja őket , nem realtime
biosban cpu beállításoknál kapcsold be a hyper threadingot és gyorsulni fog a proci sokat főleg játékokban.
maximális órajel enyének 3800mhz volt everestben én mégis 4500 mhz-n hajtottam egy darabig , semmi gond nem volt , csak nem gyorsult ezért visszavettem 4000mhzra mert addig viszont sokat gyorsult alapból 3ghz volta proci -
Metalich #1347 Szasztok!
lenne két kérdésem... az Everest nevű programot használom, ahol az Alaplap>DMI>Processzorok almappában 2 3.066 Ghz-s procit ír, de azok közül csak az eggyik van engedélyezve a másik meg "disabled by user" a processzor az egy Intel Inside Pentium(R) 4 3.066Ghz, és tudomásom szerint ez ienek nem 2 magosak... (vagy csak én vagyok műveletlen?) Nos, itt a kérdés az hogy most nekem 2 processzorom van, vagy az everest ad hibás adatokat? ha tényleg 2 procim van, akkor hogyan tudom a 2.at aktiválni?
a 2. kérdésem:
az everest ugyanabban a mappában mint az előző, azt írja hogy amaximális órajel az 4000mhz... ez most azt jelenti hogy addig húzhatom fel biztonságosan, vagy azt, hgoy annál tovább nem lehet sehogyse húzni?
kösz előre -
Szabi020 #1346 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne,hogy egy GTX 470-hez elég egy Hiper 530W-os táp? -
#1345 Hali!Az lenne a problémám hogy néha(3 hetente kb)olyat csinál a gépen hogy bejön egy fekete kép vagy csíkok és a hang beakad->restart. a legújabb catalyst 2010.0406. van fennt. a driverhez nem nyúltam!elképzelhető hogy összeakad néha és emiatt csinálná??
a gép 3hónapos...esetleg hardver hiba lenne?
az első másfél hónapba nem csinálta ezt!
a válaszokat és tanácsokat köszönöm előre is! -
lo9in #1344 ezt miért nekem írtad ? -
#1343 igen a szemüveghez használható törlőkendő jó,főleg ha rajta van az,hogy lcd is takarítható vele :) -
lo9in #1342 minek túlbonyolítani
javaslom a reszelőt és a csiszolópapírt , persze nem komolyan
bármi megteszi ami nem karcol , semmiképpen ne vegyél több ezer forintos kendőket , úristen mekkora üzletet tudnak csinálni minden kis apróságból -
#1341 LCD monitor tisztításával kapcsolatban érdeklődnék. Bár már több, mint másfél éve megvan, de jószerivel úgy bántam vele, mint a hímes tojással. Pár maszat van rajta, de a már ajánlott 2-3000 Ft-os tisztító szetten kívül mivel szabad megtörölni? Pl a szemüveghez, lencsékhez kapható törlőkendő? -
Pingi23 #1340 Sziasztok!
A laptopom alján, a start menü felett kb. 1 cm-rel megjelent egy csík. Pixelhiba vagy minek mondják. Még eleinte, ha a monitor dőlésszögét mozgattam, akkor eltűnt, de most már folyamatosan ott van. Ezzel mit lehet csinálni? -
vitya79 #1339 Hát ez az, hogy amit a géphez adtak driver lemezt, az csak a 32bites rendszerhez jó. Win7 64bithez nem. De a windows magától feltelepíti az eszközöket. -
lo9in #1338 kell hogy legyen hdmi kimenet hangnak is nekem is rávan kötve az asztalim az lcd tvre igaz atim van de nekem van hdmi audio output , driverből nvidiát mostanában nem vágom teljes telepítést csináltál ? voltak választható összetevők amiket esetleg kihagytál driver telepítésnél ? -
vitya79 #1337 nvidia gt220m közvetlen hdmi összekötés. -
lo9in #1336 vezérlőpult , hardver és hang , hang lejátszás fül -
lo9in #1335 és közvetlen hdmi csatlakozás vagy átalakítóval lett rákötve ? -
lo9in #1334 ati vagy nvidia gpus a laptop ? -
vitya79 #1333 hdmi output?? Win7-en ezt hogyan tudom beállítani.Mert a hang beállításnál ilyen nem nagyon van. -
lo9in #1332 hdmi output legyen az alapértelmezett hangeszköz -
vitya79 #1331 Sziasztok
Nekem az a problémám, hogy összekötöm a laptopot a tv-vel hdmi-n keresztül, de hang nem jön a tv-n. Pedig úgytudom, hogy a hdmi hang+képet visz át.
Mi lehet a gond? -
kék #1330 Üdv!
Egy ősrégi cd-rom-hoz keresek drivert vagy firmware-t, de sehol nem találok.
Róla lenne szó:
cd-rom E-IDE cd-950E/aku (XP)
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
lo9in #1329 Max , ez azért van mert amikor csomagolták még nem létezett végleges win7 vagy ha van a lap dobozán win7 matrica akkor nem értem a helyzetet :D
én lapom is utólag kapta meg a win7 ready matricát amint elkészült a 7es rá 3 napra asus már kész is volt a hozzá való driverekkel :D -
lo9in #1328 http://www.asrock.com/mb/download.hu.asp?Model=N68-S -
#1327 Hali tudtok segíteni? most vettem új gépet de az alaplaphoz tartozó telepítő lemezek csak xp-re és vistára jók de nekem windows 7 van és ha el is indítom a progit azt írja nincs meg az alaplap. tudtok segíteni találni egy drivert hozzá? típusa. ASRock N68-S -
#1326 Hát talán ez a program segíthet. -
zotja #1325 Sziasztok egy kis segitség kéne.
Asztali számitógépről van szó. A géphez nem adtak drájver cd-ét semmit..és szaggat a monitor képe mert ugye gondolom nincs feltelepítve a driver a videokártyához..an mondom megnézem milyen videó kari van benne..de semmit nem tudtam meg a tipusról..nem ír ki semmit!
A Monitor meg szaggat lassú..pedig 19 coloc lcd..
mit telepitsek mit csináljak ? köszi! -
#1324 Esetleg töröld és telepítsd újra az Adobe Flash Player plug-in. Néha segít. Fontos, hogy előtte töröld a régit! -
mardal #1323 Sziasztok.
Nekem olyan problémám volna hogy van egy 7600gt kártyám,eddig teljesen jól működött(win7 rendszer van) most feltettem egy új drivert hozzá és azóta elmegy a kép,a gép megy tovább minden működik de nincs kép a monitoron,ezt okozhatja az új driver? -
#1322 Sziasztok!
Nem biztos hogy jó helyre írok, ha így van bocsánat!
Az lenne a problémám hogy egy ideje a youtube-os videók nem töltődnek rendesen. 2 Mbit-es a net, és eddig a 360p-s videókat simán töltötte és akadás nélkül néztem közben. Leszedtem a Cfosspeed-et is hátha meghülyült, de nem változott nélküle sem. Azon a programon látom hogy a gépen mennyivel megy a net épp, és pl. ezeknél a videóknál 10-50 Kbit között ingázik, pedig mehetne 250-el is (más nem ment, csak a videó). Edimax BR-6214K routerem van, vírusírtó a Nod32, más nincs. Ja Firefox-ot használok, de megnéztem a Google Chrome-al is, ugyanaz a helyzet. A sebességmérőnél megvan a sebesség meg a ping, a közvetlen letöltések jól mennek. Tanácstalan vagyok. -
#1321 #1314... -
#1320 Amit kérdeznek:
- milyen típusú CPU
- milyen foglalat
- milyen órajelű, ez hűtés szempontjából fontos -
Narusco #1319 de lehet állítani, de hetesen van, vagyis a legnagyobbon.
viszont veszek szerintem új hűtőt valamelyik nap, mit kell tudni róluk? intel procihoz, de ha megveszem tuti hogy belemegy a helyére? -
#1318 A képet elnézegetve nem lehet a + emelni a fordulatszámon? Meg ott az a feje tetejére állított háromszög, ami gyanítom alapértékeket ajánl fel. Nekem régebben volt MSI alaplapom, de annak más volt a HW-je. -
geronemo #1317 Csatolnám az előzőhöz a legújabb hibaüzenet soromat amit xp telepítésnél írt ki!
0x000000f
0x0000007E
0xc0000005
0xF78400BF
0xf7c8c208
0xf7c8bf08
pcy.sys - dress f78400bf base at f7839000 DateStamp 3b7d855c -
geronemo #1316 Hali! Van egy Lenovo n500-as laptopom. Néha csak úgy magától leáll és újra indul és kidob egy hiba üzenetet. Mikor kikapcsol felvillan a kék képernyő de nem lehet látni mi van kiírva mert olyan gyorsan újra indul. Újra indulás után kikapcsoltam és működött megint. Ez ment két hétig, de most már ezt sem csinálja. Megpróbáltam újratelepíteni (win7-et) 1 óra kb mire eljut a gép a partícióformázásig. Akkor klikk és utána jön egy hibaüzenet. "hibakód: 0x80070057". Amit régen kiírt hibaüzenet (lefagyás, kilépés után fekete képernyőn), most is jelentkezik akkor ha nincs benne winchester. Tipp hogy mi lehet a probléma??? -
#1315 Akkor is sípol ha a venti fordulat leesik egy bizonyos érték alá. -
Narusco #1314 ez egy core2quad q6600. terheletlenül annyi, igen, de zöld a szám, tehát nem rinyál a dual core center, csak az az egy érték nem tetszik neki, amit már írtam. de szerintem beszerzek egy másik hűtőt.