Hardware Probléma, Kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. A következõ problémában szeretném kérni a segítségeteket: A gépem játék közben egyszerûen megáll a kép nem mozdul nem reagál csak a ctrl+alt+delete gombra. Ilyenkor behozza a feladatkezelõt ha nem zarom be a játékot nyomok egy ESC akkor visszatér a játékhoz és megy tovább tökéletesen kb. 2 percig akkor megint megáll a kép újra ctrl+alt+delete és igy tovább. Néha van amikor elég durva képhiba is látszik. Szerintetek ez mitõl lehet??
Segítõ válaszokat elõre is köszönöm!

repvez
segitene nekem valaki hogy a kingmax DDR2 800Mhz-es 1GB-os ramnak mennyi az idözitései és egyéb adatai?
Fagyogat a gépem de nem ismeri fel a lap automatikusan az adatait igy manualisan kell megadni neki , automatikusan csak 533MHz-en ismeri fel ,de igy is fagy a gép.
A kékhalálnál valamilyen driver irq-ra hivatkozik.
MÁr több mint 2 éve ugyan az a konfig és csak tegnap fogta magát és egy netelés alkalmával hosszu sipolás kiséretében kifagyott és csak egy bios resettel tudtam ujrainditani.
vag ymit lehetne még állitani ill mit nézek meg hogy megszünjenek a fagyások?
nem lett olyan beállítva,ami miatt alaplapi resetet kéne csinálni,csak usb felismerés meg boot sorrend lett állítva,semmi olyan,amivel szorzót vagy feszt.emelnék...
játék közbeni hõmérsékletet csak úgy látom,ha leteszem tálcára egy idõ után?😊
samsung123
a konfigggal nincs baj elméletileg.
A bioszba állitotad be a defaultot gondolom, de lehet jó lenne fizkálisan is az alaplapon.
nézd meg a hõmérsékletetket egy mérõprogival, pl Everest. abból sokminden kiderülhet, ha egyik se megy fel max terhelésnél 70 feljebb akkor ez se lehet probléma.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Coolermaster Elite 310-es ház,elõl hátul 12es venti
Corsair 550w táp
Gigabyte GA-EX58-UD5 lap
I7 920 proci gyári venti
3x2g OCZ tripla channel ram 1333mhz
Sapphire HD4890 1g gyári venti
Hitachi 250g Hdd
Seagate 160g Hdd

1 hetes gép,nincs húzva,nem is lesz,bios default load is volt..máshol felmerült pár dolog,ami hátha esetleg....
samsung123
elsõszöri milyen gép? adatotak ird le, azután egy fotó is jol jönne a gép belsejérõl vagy leirod hogy milyen hûtés van benne....vagy megnézed megy e minden ventillátor(ha vizhûtés akkor megy e punpa,bár akkor gondolom ilyen kérdést nem raknál fel ide) aztán van e húzva a gép, egy bios reset se ártana, stb...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Kiváncsiskodom...Win7 volt fent új és szûz gépen..órákig bírta ha csak úgy fut,net,film,ilyesmi....játéknál-eleddig 2-t tettem fel rá és futtattam,véletlenszerûen kifagytak és kékhalált okoztak..Meguntam,Vistát tettem fel..már csak az egyik játék került vissza,de megint elõjött benne egy idõ után...VGA komolyabb alkalmazása..szellõzés vagy tápellátás okozhatná ezt esetleg?
a tanácsadást meghagyom a profiknak, de ha asus alaplapod van akkor a support.asus.com-on találhatsz segítséget. én most gyors ezt találtam: http://support.asus.com/troubleshooting/troubleshooting.aspx?SLanguage=en-us
rvn
hello! Van 1 kis gond csin bios frissitées és azót nem idnula gép! Hogy tom megcsin! Valaki segitsem pls

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hy az lenne a kérdésem hogy asus p5b alaplapba passzol-e az intel core 2 quad 8200-as proci?
és a ramom eredetileg 1066hzre van tervezve csak úgy hallottam hogy ezt nem mindig ismeri fel a rendszer ( nem lehet valahogy szerkeszteni a kommenteket?)
a procit nem húztam és a ram átállítása nékül nem indultak egy pár program, és minden nagyobb file crc hibás volt ha ki akartam csomagolni, de nem volt bad sector a hddmen
duracellmumus
üdv!
gondolom, mielõtt nem húztad a procit,ramot minden rendben volt???

Apunak mindig igaza van! Most is.

azt elfelejtettem mondani hogy az xp telepítése közben is lefagyott egszer, és újra kellet kezdenem az egészet
Hello
Van egy olyan problémám hogy a gépem minden elõjel nélkül lefagy, van hogy fél óra után, van hogy több óra után. volt 64bites vistám azon is csinálta, most 32bites xpm van. a biosomat frissítettem az asus oldaláról a legfrissebbre
alaplapom asus p5q pro
processzor intel core 2 duo e8500 3.16GHz
tápom 650W-os Chieftec
ramom ddr2es kingston hyperx 4x1gb, biosban 2.2voltot adtam nekik, az idõzítést 5-5-5-15re raktam és 1066hzre a frekveciát.
ha mindent autóra rakok akkor nem idul minden program, minden crc hibás, és a torrent se jó, de akkor nem fagyogat

már vagy 3 hónapja szenvedek vele <#help><#help><#help>
Hi all!
Vettem egy asmsung dvd-írót, de mikor bekapcsolom a gépet, kinyitja magát, és mikor becsukom, megint kinyitja magát :S
Nem tudja vki mi lehet a probléma? A válasz(ok)at köszönöm!

sgt anderson
Pedig a BIOS-ban kell. Be kell elõbb kapcsolni a tuning-ot. De ha nem tudod hogy kell, akkor sztem inkább ne tuningolj procit, mert egy volt osztálytársam is ezzel játszadozott, hogy húzogatta semmi tudással, egyszerre csak megadta magát a proci. Sztem az a proci így is elég erõs. Vagy tulajdonképpen miért is akarod húzni?

---------------------------------------
Samsung HD161HJ vinyóhoz még mindig elektronikát keresek!

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Hello!
van 1 kis problémám nem tudom hogyan kell huzni a procit
alplap tipusa: asus p5q pro
cpu tipsa: intel core 2 duo E 7200 2.53 ghz
a biosban nem találtam semmit a cpu huzással kapcsolatban
xsak olyat hogy fsb huzás,memória huzás,vga frekvencia növelés
sgt anderson
Heló! Olyan gondom lenne, hogy nem tudom a gépet kikapcsolni készenléti üzemmódba. Se S1, se S3 módban nem megy. Elkezd kikapcsolni, kiírja h készenléti üzemmódra felkészül, ki is kapcsol a gép, mert arra van állítva, szépen kikapcsolva is marad, de amikor be kellene apcsolni, egyszerûen nem ál fel újra a win.. Nem is dolgozik semmi, nem olvas a vinyó, semmit nem csinál a gép, csak áram alá helyezte a táp. Valószínû, hogy valamilyen hardvernek nem tetszik a készenléti üzemmód?
Jah és Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz még mindig elektronikát keresek. Ha valaki tud, akkor is szóljon! Köszi.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

BaliBoy
Ez enm OP rendszer függõ dolog ahnem a laptop saját tulajdonága. Valszeg abban a progiban amit említesz lehet beállítani, hogy ne állítsa át.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Köszi BaliBoy! De nekem nincsenek olyanok, mint energiatakarékos üzemmód stb...mert nem Vista van a gépen. Vagy ezek XP alatt is állíthatóak?? /ha igen akkor hol??😊 / Most néztem a Central Brain Identifier nevû progival, és ott vissza tudom állítani a szorzót 8x-osra, de rövid idõn belûl visszaveszi magától 4x-esre 😞 és addig minden ok, míg 8x-osan marad, mert akkor 1600-on megy, de aztán visszaesik 800-ra 😞 PLS HELP
BaliBoy
Hát gondolom amikor nem használod akkor visszaveszi a teljesítményt. Vagy vannak különbözõ profilok (energiatakarékos üzemmód, maximum teljesítmény stb.) és lehet átálítottad. Sõt a legtöbb notebook leveszi a teljesítményt hogyha a tápról megy.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni processzor ügyben 😊 Szóval van a notebookom, amiben egy 3200+ -os AMD processzor ketyeg, ami egészen eddig 1600MHz-en ment...de most valamiért mikor véletlenül rámértem Everest-tel, akkor már csak 798MHz-et írt ki és ez azóta is így van...😞 és nem tudom ez miért lehet...nem tudom hogyan tudnám rávenni a processzort, hogy újra 1600MHz-en dolgozzon... légyszives aki tud segíteni, írjon!!!😊 Elõre is THX!!!
tegnap már próbáltam, de az a helyzet hogy addig se jut el. Miután a szokásos rendszerdiagnosztikát kiírja, elsötétül a képernyõ és nem tölt tovább. Ha CDrõl akarom a win installert indítani az se megy: kiírja hogy CDrõl való indításhoz nyomjon meg egy gombot, és ekkor esetleg kiírja hogy a számítógép hardware felépítésének vizsgálata majd konyec, sötétképernyõ megint

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

BaliBoy
Bootnál az F8-at szorgalmasan kell nyomogatni és csökkentett módban elindítani a win-t majd a szarul installált drivert leszedni.

sziasztok!! haver felhívott ma, hogy újrarakta a rendszert és mikor a vidkari driverét telepítette újraindult a gép és azóta nem akar bejönni a rendszer. A bootképernyõ még megjelenik, de amikor eljutunk addig, hogy vagy CDrõl vagy wincsirõl a rendszert akarja betölteni elsötétül a monitor és óver. Próbáltam biosban állítgatni. Annyi történt, hogyha a biosban kikapcsoltam a SATA Controllert akkor már CDrõl bootolt, de akkor meg logikusan a SATAs vinyót nem észlelte. Tudnátok valami tipped adni mi lehet a probléma?

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Köszi a helpet, remélem bejön. 😊

BaliBoy
Win reinstall.

Sziasztok,remélem jó helyre írok. Nemrég elég nagy gond merült fel nálam, így megkérdezlek titeket hátha tudtok segíteni. A probléma a következõ:amikor ki akarom kapcsolni a gépet, vagy ha újraindítani akarom, kijön a szokásos szöveg, kijelentkezés, beállítások mentése, na és akkor bevillan 1 kék képernyõ kb. 1-2 secre és azonnal újraindul a gép. Akárhányszor probálom kikapcsolni mindig ez a baj. Ma bekapcsoláskor pedig azt az üzenetet írtam h vmii beállítások hiányoznak, és a Boisban állítsam be újra,fogalmam sincs mi lehet a gond. ELõre is köszi.

DJKonya
sziasztok lehet hogy nem ide kéne írnim de lenne egy kérésem
egy drivert keresnék letölthetõ verzióban
x-tecnologies xtec ffb wheel

errõl lenne szó egy linket szeretnék kérni vagy itt vagy pm-ben vagy akár MSN-en
köszönöm szépen elõre is

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hello valaki meg tudja mondani hogy hogyan tudom a vga-t átállitani pci-e x16-os sebességre mert alapbol x8-on megy lécci segitsetek és a biosban nem lehet átállitani lehet hozzá vmi program kell

az uj konfigom:
asus p5q pro alaplap
intel core 2 duo E 7200 proci ( 45nm)
4x1 gb ddr2-800 (Kingmsapphire hd 3850 ultimate gddr3 512mb
sgt anderson
Üdv.
SAMSUNG HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Ha vki tud segíteni írjon!

Scrat
Sziasztok!
Segítség kellene:
ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sõt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
Ez mitõl lehet???
Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
Érdekes hogy neki mûködött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelõt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!

Thx

ajem kisa
Hello!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy tft ha bekapcsol, de nem ad képet, akkor azzal érdemes-e még foglalkozni, vagy a szemétbe vele egyböl?
Ha bekapcsolom a pc-t, akkor bekapcsol a monitor is, a fény is megvan, de a kép...
Ha valakinek van ötlete, vagy tanácsa, szivesen fogadnám!
Elöre is thx!

lpmaskmancick
ja és alap bios van rajta,2003-as gyártmány

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

lpmaskmancick
Egy Asus A7V8X-X típusú alaplap felismer egy 250 gigás vinyót?

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Solten
450-es Chieftecben yate loon venti van, überhalk.

Saor Alba

Solten
Nemsokára val.szeg behal. 400W-os FSP és a 450-es Chieftec (5év gar.)van jó árban.

Saor Alba

Wreck86
oks.értelek,szóval egy szakit azért hívjak rá,hogy nézze meg.bár kb5 éves a táp,szóval cserére megérett.tudtok valami megbízható tápot,hasonló konfiggal,mint az enyém mondani?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

BaliBoy
De így elég nehéz megmondani.

Wreck86
táp: EC model350X (350W)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Sziasztok!
Azza la problémával jöttem hozzátok,hogy kb 2 hete a gépem elkezdett sípolni(magas frekvencián).Gondoltam kitakarítom az nem árt neki,kiporoltam,tápot félbeszedtem s kiporoltam.mostmár csak akkro sípol ha egy idõ után jáccok komolyabb játékkal,vagy vmi komolyabb alkalmazást indítok el.Hallgatóztam,de nem tudom eldönteni,hogy az alaplap ventllátora,vagy a táp ventillátora lehet,vagy tápcsere kell.

Tudtok segíteni?

köszi

davidka003
Ez jó lenne:

Link

FSP 350W 6.125 Ft

Nagyon megbízható tápegység.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

16gaborm
Switching Power Supply
Model:ATX 300W P4

Milyen márkát ajánlasz?
És emnnyi pénzért?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

davidka003
Milyen márka?
Mert a rossz minõségû tápok néha csinálnak furcsa dolgokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

16gaborm
300W-os!!

Ez lehet a gond forrása?

davidka003
Milyen tápod van?

16gaborm
Hali

Olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy ATI RADEON 9550 256MB-os VGA kártyát,és néha csinál olyat a gép hogy gondol egyett és kilép az egész rendszerbõl gépet nem kapcsolja ki,és csak villog a monitor ledje....resettel lehet újraélesztetni😞😞

Mi lehet a probléma?
LÉCCI SEGÍTSETEK!

Na jó de....
A másik gépen miért jók a szinek???