4879
Hardware Probléma, Kérdés
-
#1393 ok köszi -
#1392 Működni. Mint egy fordított kábel. -
#1391 cat5 toldóval össze lehet kötni egy sima utp5-öt meg egy cat5 crosslinket?
ez működnifog? -
#1390 A gondoma következő:
Asus p5Q deluxe alaplap, integrált hangkártya (5.1). win7.
Na most a gondom annyi, hogy bizonyos játékokban, filmekben, stb ami surround hangzást használ egyszerűen átvált sztereóba...se mélynyomó, semmi. Kicsit zavaró, valami ötlet? -
vass17 #1389 Sziasztok!
Van egy Toshiba A200-as laptopom és észleltem rajta egy furcsa jelenséget. Minden előjel vagy ok nélkül csipog egyet az alaplap működés közben.
Nem csinálja túl sűrűn, de kicsit zavar a dolog, szerintetek mitől lehet?
Köszi a választ! -
#1388 -
#1387 Most toltam egy ubuntus Memória tesztet 1,5 óra alatt és nem halt meg és azóta fut! Wincsire is csináltam, ott 95%ot írt, mindenre 100%ot, kivéve 1 dologra 78at, de az is 3szor jobb mint ami a minimum... -
#1386 Pedig pont az a megoldás, visszavinni. Egyébként vagy memória vagy videokari. -
#1385 HDD sentinel 77%ot írt a HDD elérésre(bőven határérték felett), de a többire 100at, és a benchmark is tökéletesen lefutott... -
#1384 Hellosztok!
2 hete vettem egy gépet, és eddig semmi probléma nem volt vele! Ma viszont folyamatosan lefagy, és csak a reset segít! Rendszer indítás után 5-10 perc, és vagy megfagy a gép és semmire nem reagál, vagy folyamatosan sípol, vagy elcsúszik a kép és újraindul! Mivel garanciás, így nem tudok beleturkálni, hogy mi lehet a hibás!
Valami jó ötlete van valakinek? (küld vissza szöveg kivételével) -
#1383 Hali!Az lenne a kérdésem ha mélyformázom a vinyóm akkor utána másik nevet kap ha visszadugom??Sajnos a 250esemet kell mert sok a rossz cella -
#1382 gondolom mert AM2, aztán ez van, a többi már AM2+ meg AM3, vegyen másikat a juzer :D -
Inquisitor #1381 Pioneer 106-tól fölfelé mindegyikkel lehet, frissítés max. ahhoz kell, hogy felismerje az újabb gyártású lemezeket. -
Inquisitor #1380 Nem semmi, elég érdekes Asus terméktámogatása, ebbe a lapba több mint 2 éve nem jött ki Bios, nem megy bele semmilyen Phenom I vagy II beles proci, tök mindegy hány magos és mi a neve :( -
#1379 USB eszkoz (MIDI-billentyuzet) egy ido utan kikapcsol (nem kap tapot az USB-n keresztul).. miert? Ezutan ki majd be kell kapcsolnom, hogy megint feleledjen, pedig azt szeretnem, hogy folyamatosan mukodjon.
Vmi USB-keszenlet automata kikapcsolasa vagy a hosszu kabel miatti tap/energia vesztes vagy hibas kabel.. kb ezek lehetnek, mert most csereltem egesz gepet es USB kabelt is.
Vki?
-
#1378 hát nem :) -
fixi1 #1377 Sziasztok!!!
Oylan kérdésem lenne hogy procit cserélnék. Na most ez lenne a kiválasztott AMD Phenom II 550 na már most azt kérdezném hogy a régi lapomba jó lenne-e? A régi lapom AM2-es foglalatú DDR2-es memória. Lap neve:ASUS M2N-MX SE -
#1376 Köszönöm!! -
torok6 #1375 Lehet vele írni! -
#1374 Megtaláltam ha ez az: Pioneer DVR-112D ezzel az íróval lehet Double Layer lemezeket írni...? Azt is olvastam h kell vmi frissítés is hozzá... -
Inquisitor #1373 Ööö, esetleg egy Everest program nem mondja meg? Vagy pláne egy bármilyen DVD író program? Bár az se rossz amit a kolléga alant javasolt. -
torok6 #1372 Sajátgép - Meghajtó jobb egér gomb - hardver -
#1371 Akkor hogy tudom megnézni h milyen író van a gépemben mert semmi nincs ráírva az elejére...:s -
torok6 #1370 - jobb egér gomb - képernyőfelbontás - és képernyő -
gazdi #1369 Megviccelt a monitorom, egy Samsung 206BW.
Par napja kezdodott, akkor reggel villant harmat-negyet a kep azonnal bekapcsolas utan, aztan helyrejott. Masnap bekapcsolaskor mar villogott par percig, mire helyreallt. Ekkor korbeneztem a csatlakozasokat, minden rendesen a helyen. Miutan abbahagyta a villogast, ki lehet kapcsolni es par masodperc mulva vissza, nem jelentkezik a hiba.
Ma reggel mar harom es fel oraja villog (asszonypajtas hasznalna otthon es tajekoztat a fejlemenyekrol - de nincsenek).
A villogas a kovetkezo: egyetlen pillanatra lathato a valodi kep es a monitor jelzese, hogy digitalis bemeneten talalta a jelet, ezutan a bekapcsolt allapotot jelzo feny kialszik, es egy masodpercig semmi kep. Ezutan kezdodik ujra a felvillano keppel es "digital" jelzessel, aztan megint szunet. Stb, stb.
Korbetapogattam villogas utan es par ora jo uzem utan is, sehol nem erzem tul melegnek, szaga nincs, nem szikrazik. Akkor is villog, ha nem kap jelet. Ha a villanas alatt sikerul megnyomni a menu gombot, akkor sem latszik a menu a kovetkezo felvillanasnal.
Mi lehet szegenykemmel? -
Narusco #1368 én is próbáltam úgy indtani hogy rá van dugva a monitor, de akkor is a laptop kijelzőt indtotta el. talán ha le lenne hajtva a kijelző, de úgy nem tudom megnyomni a gombot. kurvára rá kéne kötnöm, mert 13" ez a kijelző :S talán majd hdmi-n megpróbálom -
#1367 én szívtam ilyennel, és ott az volt a megoldás, hogy gép kikapcs, monitor rádug, és indít. de asszem lehet váltani FN+valamivel is, de az nem működött nálam. -
Narusco #1366 win7 -
torok6 #1365 Mind van xp vagy 7? -
torok6 #1364 Helló! Ez vinyó nem író! -
Narusco #1363 sziasztok
laptophoz akarnám hozzákötni a monitorom (a laptop wide, a monitor nem, nemtudom ez lehet e gond) ilyen csatlakozóval. bedugom a gépbe, bekapcsolom a monitort, de nem jön rajta kép. ha lehajtom a kijelzőt, akkor sem. catalsytben nem tudtam átálltani ,csak 1 opció van mindenhol, de konkrétan hol kéne azon belül beálltani, hogy melyik kimenetet használja? szerintetek hogy oldjam meg? fontos lenne, mert 13" a laptop kijelzője, ami nagyon kevés, de maga a cucc erős. -
#1362 Üdv!
Van egy SAMSUNG SP2004C íróm...azt szeretném kérdezni h ezzel az íróval lehet dupla rétegű lemezeket írni? -
Szabys #1361 Köszi, megpróbálom, de most beszéltem a nagykeres haverommal, tőle van a gép, ő is szerelte össze. Azt tanácsolta hogy futtassak le egy hdd sentinel progit. Megpróbálom azt is. Köszi a tanácsot.
Üdv:Szabys -
torok6 #1360 Próbáld meg hogy teszel bele egy másik vinyót -
Szabys #1359 Sziasztok!
Kb. egy hónapja összeraktam egy teljesen új gépet, de a programok telepítése nagyon lassan történik. Pl: A win7 64-et 3 óra alatt telepítette fe, XP-t 2 óra. De ezeken kívül is bármilyen program telepítése órákig tart. A memóriákat teszteltük 4 napig a prime 95-el, de semmi hibát nem jelzett. Mi lehet a gond? Valami valamivel nem kompatibilis? Légyszi ha tudtok, segítsetek.
Gépem: MSI H55M-E33 mATX alaplap, CPU INTEL Core i3 530 2,93GHz 4M/133, Sapphire PCI-E Ati HD5750 (1024MB DDR5, 128bit, 700/4600Mhz, 2x2 gb Geil 1333mhz ram, Western Digital 1TB SATA2 64MB HDD, 600W gigabyte táp.
Üdv:Szabys -
torok6 #1358 Sziasztok! Ez a vinyó tiszerintetek milyen? Western Digital 1TB WD10EARS -
ToM1113 #1357 értem.
köszönöm. -
#1356 Az elektromos hálózaton zavarjelek jutnak a hangfalaid erősítőjére. Megoldás: zavarszűrős elosztó. -
ToM1113 #1355 Sziasztok!
Talán nem ide kéne írnom de azért egy próbát megér.
Már vagy 1 éve megvan a LOGITECH X-530 5.1 hangrendszerem.
Mióta megvan azóta azt csinálja hogyha a konyhába felkapcsolják a villanyt vagy le, akkor a hangfal az én szobámba egy hangos kattogó, pukkanó vagy nem is tudom milyen hangot hallat.... talán az első kettő hangfal csinálja ezt.
Vajon ez miért lehet?
Mostanában néha magától is csinálja ha nem kapcsolunk villanyt, de csak halkan.
-
steweee #1354 jó lesz, mindjárt kipróbálom. köcike