Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítõ válaszokat elõre is köszönöm!
Fagyogat a gépem de nem ismeri fel a lap automatikusan az adatait igy manualisan kell megadni neki , automatikusan csak 533MHz-en ismeri fel ,de igy is fagy a gép.
A kékhalálnál valamilyen driver irq-ra hivatkozik.
MÁr több mint 2 éve ugyan az a konfig és csak tegnap fogta magát és egy netelés alkalmával hosszu sipolás kiséretében kifagyott és csak egy bios resettel tudtam ujrainditani.
vag ymit lehetne még állitani ill mit nézek meg hogy megszünjenek a fagyások?
A bioszba állitotad be a defaultot gondolom, de lehet jó lenne fizkálisan is az alaplapon.
nézd meg a hõmérsékletetket egy mérõprogival, pl Everest. abból sokminden kiderülhet, ha egyik se megy fel max terhelésnél 70 feljebb akkor ez se lehet probléma.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Corsair 550w táp
Gigabyte GA-EX58-UD5 lap
I7 920 proci gyári venti
3x2g OCZ tripla channel ram 1333mhz
Sapphire HD4890 1g gyári venti
Hitachi 250g Hdd
Seagate 160g Hdd
1 hetes gép,nincs húzva,nem is lesz,bios default load is volt..máshol felmerült pár dolog,ami hátha esetleg....
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
gondolom, mielõtt nem húztad a procit,ramot minden rendben volt???
Apunak mindig igaza van! Most is.
Van egy olyan problémám hogy a gépem minden elõjel nélkül lefagy, van hogy fél óra után, van hogy több óra után. volt 64bites vistám azon is csinálta, most 32bites xpm van. a biosomat frissítettem az asus oldaláról a legfrissebbre
alaplapom asus p5q pro
processzor intel core 2 duo e8500 3.16GHz
tápom 650W-os Chieftec
ramom ddr2es kingston hyperx 4x1gb, biosban 2.2voltot adtam nekik, az idõzítést 5-5-5-15re raktam és 1066hzre a frekveciát.
ha mindent autóra rakok akkor nem idul minden program, minden crc hibás, és a torrent se jó, de akkor nem fagyogat
már vagy 3 hónapja szenvedek vele <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Vettem egy asmsung dvd-írót, de mikor bekapcsolom a gépet, kinyitja magát, és mikor becsukom, megint kinyitja magát :S
Nem tudja vki mi lehet a probléma? A válasz(ok)at köszönöm!
---------------------------------------
Samsung HD161HJ vinyóhoz még mindig elektronikát keresek!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
van 1 kis problémám nem tudom hogyan kell huzni a procit
alplap tipusa: asus p5q pro
cpu tipsa: intel core 2 duo E 7200 2.53 ghz
a biosban nem találtam semmit a cpu huzással kapcsolatban
xsak olyat hogy fsb huzás,memória huzás,vga frekvencia növelés
Jah és Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz még mindig elektronikát keresek. Ha valaki tud, akkor is szóljon! Köszi.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
egy drivert keresnék letölthetõ verzióban
x-tecnologies xtec ffb wheel
errõl lenne szó egy linket szeretnék kérni vagy itt vagy pm-ben vagy akár MSN-en
köszönöm szépen elõre is
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
az uj konfigom:
asus p5q pro alaplap
intel core 2 duo E 7200 proci ( 45nm)
4x1 gb ddr2-800 (Kingmsapphire hd 3850 ultimate gddr3 512mb
SAMSUNG HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Ha vki tud segíteni írjon!
Segítség kellene:
ASUS M2N-E SLI Deluxe lap, miért nem hajlandó kezelni az újraírható dvd-ket? Illetve kezeli, mert beolvassa, sõt meg is írja DE TÖRÖLNI NEM LEHET!
Ez mitõl lehet???
Havernak ugyan ilyen lapja van és nála is ezt csinálja.
Érdekes hogy neki mûködött a törlés, de cserében kékhalálokat dobált a gép, ezt orvosoltuk azzal hogy az NV hálozatkezelõt nem telepítettük a chipset driverrel, így a kékhalál megszünk, viszont az újraírható dvd-ket ismét nem lehet törölni.
Nem tudom mi az összefüggés, de bármilyen ötletet szívesen veszek hogy mivel lehetne megoldani!
Thx
Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy tft ha bekapcsol, de nem ad képet, akkor azzal érdemes-e még foglalkozni, vagy a szemétbe vele egyböl?
Ha bekapcsolom a pc-t, akkor bekapcsol a monitor is, a fény is megvan, de a kép...
Ha valakinek van ötlete, vagy tanácsa, szivesen fogadnám!
Elöre is thx!
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Azza la problémával jöttem hozzátok,hogy kb 2 hete a gépem elkezdett sípolni(magas frekvencián).Gondoltam kitakarítom az nem árt neki,kiporoltam,tápot félbeszedtem s kiporoltam.mostmár csak akkro sípol ha egy idõ után jáccok komolyabb játékkal,vagy vmi komolyabb alkalmazást indítok el.Hallgatóztam,de nem tudom eldönteni,hogy az alaplap ventllátora,vagy a táp ventillátora lehet,vagy tápcsere kell.
Tudtok segíteni?
köszi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Model:ATX 300W P4
Milyen márkát ajánlasz?
És emnnyi pénzért?
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Mert a rossz minõségû tápok néha csinálnak furcsa dolgokat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan kérdésem lenne hogy most vettem egy ATI RADEON 9550 256MB-os VGA kártyát,és néha csinál olyat a gép hogy gondol egyett és kilép az egész rendszerbõl gépet nem kapcsolja ki,és csak villog a monitor ledje....resettel lehet újraélesztetni😞😞
Mi lehet a probléma?
LÉCCI SEGÍTSETEK!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
A másik gépen miért jók a szinek???