Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem is hardver probléma.
köszi.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a gép állandó jellegel ujraindul (néha ezt megelõzõen a monitor bekockásodik) az eseménynaplóban pedig ezt a hiba üzenetet írja:
Napló neve: Application
Forrás: Microsoft-Windows-LoadPerf
Dátum: 2010.03.08. 10:59:12
Eseményazonosító:3012
Feladatkategória:Nincs
Szint: Hiba
Kulcsszavak:
Felhasználó: SYSTEM
Számítógép: Levente-PC
Leírás:
A Performance beállításazonosítóhoz tartozó teljesítmény-karakterláncok megsérültek, miközben a bõvítményszámláló-szolgáltató folyamat (Performance) feldolgozta õket. A Performance beállításkulcs BaseIndex értéke a Data szakasz elsõ DWORD-je, a LastCounter érték a Data szakasz második DWORD-je, és a LastHelp érték a Data szakasz harmadik DWORD-je.
Az újraindulás mindig akkor fordul elõ ha letöltök steamen keresztül vagy youtubon videot nézzek.
Köszönöm
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
mert nem veszi be az F gombokat :S
mintha benne sem lenne.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
a gépembe tettek új alaplapot és mindig az a menü jön elõ hogy "A Windows normális módú indítása" meg hogy "Csökkentett mód" stb.. és ha rámegyek itt bármelyikre utána mindig újra indul a gép magától és ugyan ezt a menüt hozza elõ, amikor bekapcsolom nem tud elõ jönni a boot menü..
nem tudja valaki mi lehet a baj?:S elõre is köszi.
Van egy ABIT IC7-es alaplapom, benne egy Intel Pentium 4, 3GHz procival.
Ezt valahogyan lehetne fentebb tornázni, van 478 as foglalatba pászoló nagyobb proci?😮
Alaplapot nem akarnék cserélni.
Elõre is köszönöm a felvilágosítást 😊
Úgy gondolom hardver problémám van, remélem jó helyre írok.
Tegnap kikapcsoltam a gépem. Nem volt vele semmi probléma.
Ma be szerettem volna kapcsolni. A Windows (Win XP SP2) nyitóképernyõ megjelent, majd jött egy "gyönyörû" kékhalál. Az elején az ismert szöveg, hogy károsodás megakadályozása végett, stb., majd a hibaüzenet: UNMONTABLE_BOOT_VOLUME.
A gépben két hdd van, meg egy dvd-író. A Boot képernyõn a hdd-k szépen megjelennek, meg végül is a windows elindul, csak éppen megáll közben... 😞 Próbáltam indítani csökkentett módban is, de az sem segít, ugyanezt a hibaüzenetet adja ki. Mit tudok tenni? A vinyót másik gépben nem tudom kipróbálni (most is laptop-ról írok).
Segítsetek! Köszönöm szépen!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Bár, hogy a WMP-t és a WinDVD-t használom is hiba miatt van. Akárhogy görcsölök a beállításaival sok filmet nem megfelelõ FPS-sel játszik le és aszinkronba kerül a hanggal, arról nem is beszélve hogy a videó olyan, mint egy Chaplin film. :S
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A minap feltettem az új nVidia drivert 196.75, de jött a mail, hogy gond van vele és mindenki tegye vissza a 196.21-t. Meg is tettem, de minek. Azóta nem tudok DVD-t nézni. Mindent próbáltam, de semmi. Tény, ne a leírt "rollback" módszerrel csináltam, de más kor se volt - pl. béta driver. Volt még egy gond: miután telepítettem a dirvert és újra indítottam a Windowst az nem töltõdött be, vagyis csak az Asztal a háttérképpel, de más semmi - nem elsõ esett és nem driver telepítés után - csak a Feladatkezelõ elõcsalásával tudtam újraindítani.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ma délután ráütöttem a billentyüzetemre, és beragadt az F8!
Azért krepeget!<#idiota>#idiota>
Az én gépemmel olyan tortént, hogy indulasnal nem csipog, hanem krepeg a beépitett hangszoro, és nem indul a rendszer, max csokkentett modban!
kivettem az elemet kb 10percre, hogy hatha a nemtommibaja van, de semmi valtozas, a win7 csinalt valami rendszerellenorzest, de nemtalalt semmit!
Az a krepeges a beépitett hangszorobol mit jelent? Indulasnal csippan ahogy szokott, aztan krepeg parat...<#confused>#confused>
Felismeri valaki ezt a kábelt? Mire lehet használni?
Ezek szopós hibák. Próbálgatni kell a dolgokat. A múltkoriban nálam majdnem a második alaplap bánta kárát annak, hogy a táp ment tönkre. 1-et kinyírt... Utána mûködött tovább rendesen. A második lapnál egyértelmû lett. És márkás táp volt. Ez a HKC tényleg valami noname gagyi lehet. Soha nem hallottam még ilyen márkáról.
Hasonlóan vagyok mint Slapy "kolléga".Gép megy,egyszer csak nyek,leáll az egész mintha kihúznám a konektorból (Kezdetben játékok alatt,tehát nagyobb terhelésnél adta meg magát,ma már vagy 8x leállt win betöltés alatt vagy bárhol ahol kedve van).Utána hiába nyomkodom a bekapcsoló gombot nem történik semmi,de ha várok pár percet,akkor megint be lehet kapcsolni.Éppen ezért leginkább a tépra gyanakodnék...
Hát van benne egy HKC USP 5550 nevû táp ,másik fórumon jól lehúzták hogy gagyi,de eddig jó másfél évet kibírt.Most nem tudom vele lenne érdemes kezdeni a selejtezést,vagy esetleg inkább memória fronton?Bár memória hibánál nekem az a tapasztalatom hogy inkább újraindul a gép,bár nem vagyok egy "szaki".
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elõ kell venni az Xp telepítõ cd-t és meg kell formatálni vele.
Van az Xp-nek a felügyeleti eszközök menüje azon belül a lemezkezelés vagy mi. Na ott felismeri csak nem tudom mi a teendõ
fotográfik kolomp edisön :D
www.sabian.com
Saor Alba
fotográfik kolomp edisön :D
All hail the double x!
az lenne a kérdésem, hogy mennyire bonyolult feladat manapság összerakni egy gépet, otthon? Már 2004 óta nem csináltam ilyesmit, és azóta sok minden megváltozott. Gondolom azóta csak egyszerûsödött a gépépítés folyamata, de nem vagyok benne biztos, mert manapság bármi megtörténhet.
www.sabian.com
Csak most megakadtam mert nincs másik tápom, se alaplap... feleslegesen meg nem akarok venni semmit csak azt ami tényleg rossz!
Lehet leviszem a szervízbe aztán szórakozzanak vele õk.. :o)
\"...az ördög elképedve állt, érezte milyen ocsmány is a jóság...\"
próbáltam most egy olyat hogy lehúztam a dvd-meghajtót és kivettem a Vga-t , azaz az alaplapit használtam és ugyanúgy kikapcsolt nemsokkal a játék indítása után...
Én egyre jobban a lapra gyanakszom, mert mint írtam lentebb a rambol is csak 3at kezel a 4bõl....
Szerinted táp?
Nekem az a problémám, hogy az 500 gigás vinyómat nem tudom úgy bekötni a gépbe hogy használható legyen. Sata vinyó. Bedugtam a két kábeljét de nem tudom mi a baj. Van valakinek ötlete? Sürgõs lenne.
Ezt kéne egybegyúrni.