Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTA4-el játszva hallom h a ventilátor sebessége valaminek gyorsabb mint szokott lenni.De everest csak a hõ fokot mutatja meg egyes ventilátorok sebességét így nem tudom mi lehet.De akkor nem történik ilyesmi.
Na ha engem megbasznának sem engedném hogy õk tegyenek fel OS-t (kivéve ugye a gyárilag telepített OEM verzió). Amúgy eredeti?
Rosszabb eset: ki fog purcanni a táp.
Nekem egy olyan problémám akadt az újdonsült gépemmel. Filmezés közben 1 óra elteltével kifagy a gép tehát semmire se reagál csak reset segít rajta.További tünetet akkor is produkálja ha éppen a MS virtual pc-n tesztelek valamilyen os-t jelen esetben egy xp volt.Ami a megdöbbentõ h játékoknál ez a gond nem jelentkezik.
Gép config:
PROCESZOR: AMD Phenom II 945 3.00Mhz
ALAPLAP: Gigabyte MA 770 - UD3
RAM: Kingmax 2048 MB DDR3 1333MHZ
VIDEOKÁRTYA: ASUS ATI HD 4770 Formula 512
Winchester: SAMSUNG 500 GB
ui. Számítógép boltban vettem alkatrészeket és az ott általuk feltett jelenlegi xp-t használom. Valamint ezek mellett tesztet is kértem a hardware-kre a hibák elkerülése végett.
Nem tudom ki találkozott ilyennel-de hátha...Netezek stb aztán otthagyom a gépet had menjen a letöltés.Kb 1 óra múlva mozdítom az egeret-semmi,reset-semmi,kikapcs-semmi-azaz nem lehet kikapcsolni,táp le-vissza-gép azonnal indul,jobban mondva búg magában...Ram kivesz,bios reset megvolt,videó kártya kivesz,vezetékek átnézve-összerakom-SEMMI.Este hazajövök melóból-poénnak bekapcsolom-MEGY tökéletesen.
Ezmiez?
:)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
jobb kinézetû játékot szeretnénk játszani lesz ez a hiba.
Mi lehet a hiba, valami ötlet?
Elõre is köszönöm.
Én vettem egy Sil 3512 PCI kártyát, hogy a SATA vinyómat tudjam használni. Be is raktam a gépbe, meg is találta magát, de a Win7 lemezkezelõben az istennek nem akarja importálni! "érvénytelen csomagnév" választ kapok mindig.
Ezek a kártyák nem mûködnek W7 alatt?
Olvasgattam már pár fórumot, de nem találtam megoldást.
Segítsetek légyszi!
köszi
De errõl azért gyõzõdj meg rendesen. Vedd ki, tedd be újra, másik slotba... stb.
Van egy elég régi gépem, és hát már igen lassú a mai idõkben. 😄
Kérdésem az lenne milyen változtatásokat lehetne csinálni kb 30k-ból, úgy hogy meg is érje.
Jelenlegi konfig:
Abit IS7/IS7-E/IS7-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
Intel Celeron, 2000 MHz (20 x 100)
2x 256 MB PC3200 DDR SDRAM
RADEON 9600 SERIES (128 M😎
80 GB HDD
Hát igen elég régi. 30k ból még egy ugyan ilyen is lehet tudnék venni. De azért hátha valaki tudna ajánlani valamit.
-.-
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Én most vettem egy PCI kártyát amin van két SATA port, hogy a Sata-s vinyómat tudjam használni az õskövület kölcsön gépemen, de:
Ezen win7 van és amikor importálni akarom az "idegen lemezt" akkor azt írja: érvénytelen csomagnév! Az eszközkezelõ látja, a RAID options a boot elején (F4) szintén látja a vincsit, de a Windows az neeeem...
Tud valaki segíteni?
Köszi
Aztán próbáltam drivert frissíteni majd a gép újra indítása után kék halál:Kép 2.
Megpróbáltam wint is újra rakni telepítés elején úgyszintén meghalt ezzel a kék halállal. Utolsó helyes beállítással sikerült életre kelteni de nagyon lassú a gép. Én alaplap hibára gyanakszom. Szerintetek mi lehet a probléma?
Lenne egy olyan gondom,hogy akarok venni egy tv tunert (ezt néztem ki).Az lenne a kérdésem,hogy ehez a tunerhez milyen kábelt kéne vennem,ha az összekötni kívánt egységen:videó kimenet, RS232 9-pin,sztereó audio kimenet (cinch) csatlakozók találhatók?
Elõre is Köszönöm!
Nosztredamus
Mi lehet a baj és hogy lehet orvosolni?
Nagyon lelassult a gép. De nem úgy, hogy egy program fut, hanem semmi sincs megnyitva, meg akarom mondjuk nyitni a böngészõt, ami régen 1mp alatt megnyílt, az most fél perc.
Közben egy állandó halk kerregés jön, talán a vinyóból.
De bármilyen gombbal ugyanezt csinálja, a legegyszerûbb mûvelet is sok idõbe telik. És egyre rosszabb. Miközben írok, közben is kerreg.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A#1
Próbáltad minden USB-n? Elsõ, hátsó? Mert nekem pl. az elõzõ alaplapomnál nem mûködött a fényképezõgépem a ház eleji USB-vel, csak a hátsóval. Esetleg kábel vagy vírus keresõ?
====================================
Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.
<#falbav>#falbav>
eszközkezelõbõl is próbáltam illesztõprogramot frissíteni, az meg megállapította, hogy az illesztõprogram naprakész. <#idiota>#idiota>
help <#vigyor>#vigyor>
A#1