Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
az lehet hogy azér nem tud bootolni a gép mert nem kap elég áramot a video kari? (sztem ez hûlyeség)
Egyszer fenn, Egyszer lent.
mi lehet a probléma?
azért mert valaki kitatlálta ezt a szabvány sorrendet attól az még nem kötelezõ.
All hail the double x!
Segítség kellene STP kábel bekötésben. Tudom hogy kell szabvány UTP-t bekötni, de STP, aminek nem ugyan olyanok a színei mint a szabvány UTP-nek. Na annak nemtudom.
A lényeg.
Router-kábel-kábelhosszabító (cat5ös dugaj megy mindkét felébe)- kábel- pc
színek:
citromsárga, zöld, piros, kék, narancssrága, barna,szürke, fekete. lényegében router-pc között kell, ( patch ) kabel.
HELP 😊
Csak kikapcsoltam a gépet este, és reggel amikor elakartam indítani ezt írta ki. BIOS-ban mit kéne átállítanom?
Nem tudom jó helyre írok-e, de remélem , hogy megbocsátjátok, ha nem.
A laptop képernyõjét lehet javítani?
Több újra indítás után is...
Az aláírásomban lévõ gépet egy FSP 450W-os táp elvisz simán..
Valami gond van a gépem hûtésével. Just Cause 2, PoPTFS, GTA 4 kiegészítõk lefagynak minimum grafikánál. Oldalát levettem és egy asztali ventillátort tettem elé, így nem fagy le. Ezért gondolom,hogy a gép hûtésével van gond.
Gépem 2 éves, AMD 9550+, Geforce 9800 GT 1GB ram, 4 GB memória és CHIEFTEC 550 W.
Milyen hûtést ajánlotok ehhez géphez?
Vásároltam nemrégiben egy ATI Radeon 4890 2 GB-os kártyát, hozzá 500W-os tápot, de a játékok rendszeresen fagynak egy idõ után. Érdemes lenne kipróbálni erõsebb táppal?
Elõre is köszi!
Corsair vx típusú tápom van és már 3 éve szolgál kielégítõen.
Tegnap viszont kikapcsoltam a gépet és a tápnak kb 10 s-ig forgott a ventillátora. Ez valami meghibásodásra utal vagy csak egyekszik a táp hûteni magát?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Emlékeztem, hogy van ilyen beállítás, de azt hiszem csak 98 alatt tudtam is hol kell keresni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Vezérlõpult->Felügyeleti eszközök->Számítógép kezelés->Lemezkezelés->jobb klikk a meghajtóra és "Meghajtóbetûjel és elérési útvonal..."
Na egy érdekes eset. Beletettem a gépbe a régi HDD-m, anno azért kellett cserélni, mert a XP-t az isntennek nem lehetett rátelepíteni. Pedig elvileg baja nem volt, Lnux ment rá és a szerelõ és tesztelte. Azt is mondta második meghajtónak tökéletesen megfelel. A lényeg. Berakta a gépbe, megy a BIOS felimseri, a Windows felismeri ergo látni az eszközkezelõben. De a Sajátgépnél már nem látni és sehol se. Azt hiszem nincs formázva meg hasonlók, de nem kéne mégis látni valahogy? Ha formázás és hasonlók van erre valami jó és ingyenes szoftver?
Elõre is kösz a válaszokat.
nem ezt akartam de csak ezt tudtam negvenni. A gyári AMD-s cooler is csak vagy 2-3 fokkal volt rosszabb
A gép: AMD Athlon II X2 240 2.80 Ghz proci
asrock alivenf7g-glan alaplap
Gigabyte HD4550 512MB GDDR3 videokartya( nincs rajta cooler)
2GB ram
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, mert elégé zöld vagyok a témában és nem szeretném kinyírni a procit. Ja és még ha játszom felmegy 60 egynéhány fokra, de volt már hogy 71 is volt( játék után) ha meleg az idõ kint. A hõmérséklet mérésre Gamer Hud Lite-ot használtam.
Elõre is kösz, hogy megpróbáltok segíteni
Nekem olyan kérdésem volna hogy van egy asus p5ld2 alaplapom,most egy pentium D 2,8ghz proci van benne.Az alaplap támogatja core 2 duo procikat is de csak 1066FSB-ig.Melyik az a legerõsebb core 2-es amit még bele lehet tenni és amire ha befektetek változást fog elérni.
NEED HELP!
A m.helyemen az egyik CF kartya (Sandisk 8GB Extreme III) megadta magat, velhetoen egy szar kartyaolvaso/PC miatt...
Amikor bedugom az olvasoba (barmelyikbe) azt mondja a gep, hogy a kartya nincs megformazva, megformazza-e most?
Nyilvan nem formaztam meg.
A gond az, hogy ha nincs lathato particio a kartyan, nem is tudok recovery software-t hasznalni, hiszen nem laccik a kartya.
Van-e valami otlet, hogy tudjuk megmenteni a rajta levo fotokat?
Elore is koszonom a segitseget!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Segítséget szeretnék kérni.Az lenne a problémám hogy a vga illesztõprogramja állandóan lekapcsol találkozott valaki hasonlóval?
Elõre is köszönöm.
All hail the double x!
tegyél fel egy everestet, aztán nyomj egy stress tesztet, h meddig melegszik a proci.
All hail the double x!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
http://dvs.store.dds.hu/index.php?p=termek&id=255