Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
2 hete vettem egy gépet, és eddig semmi probléma nem volt vele! Ma viszont folyamatosan lefagy, és csak a reset segít! Rendszer indítás után 5-10 perc, és vagy megfagy a gép és semmire nem reagál, vagy folyamatosan sípol, vagy elcsúszik a kép és újraindul! Mivel garanciás, így nem tudok beleturkálni, hogy mi lehet a hibás!
Valami jó ötlete van valakinek? (küld vissza szöveg kivételével)
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
All hail the double x!
Vmi USB-keszenlet automata kikapcsolasa vagy a hosszu kabel miatti tap/energia vesztes vagy hibas kabel.. kb ezek lehetnek, mert most csereltem egesz gepet es USB kabelt is.
Vki?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Oylan kérdésem lenne hogy procit cserélnék. Na most ez lenne a kiválasztott AMD Phenom II 550 na már most azt kérdezném hogy a régi lapomba jó lenne-e? A régi lapom AM2-es foglalatú DDR2-es memória. Lap neve:ASUS M2N-MX SE
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Par napja kezdodott, akkor reggel villant harmat-negyet a kep azonnal bekapcsolas utan, aztan helyrejott. Masnap bekapcsolaskor mar villogott par percig, mire helyreallt. Ekkor korbeneztem a csatlakozasokat, minden rendesen a helyen. Miutan abbahagyta a villogast, ki lehet kapcsolni es par masodperc mulva vissza, nem jelentkezik a hiba.
Ma reggel mar harom es fel oraja villog (asszonypajtas hasznalna otthon es tajekoztat a fejlemenyekrol - de nincsenek).
A villogas a kovetkezo: egyetlen pillanatra lathato a valodi kep es a monitor jelzese, hogy digitalis bemeneten talalta a jelet, ezutan a bekapcsolt allapotot jelzo feny kialszik, es egy masodpercig semmi kep. Ezutan kezdodik ujra a felvillano keppel es "digital" jelzessel, aztan megint szunet. Stb, stb.
Korbetapogattam villogas utan es par ora jo uzem utan is, sehol nem erzem tul melegnek, szaga nincs, nem szikrazik. Akkor is villog, ha nem kap jelet. Ha a villanas alatt sikerul megnyomni a menu gombot, akkor sem latszik a menu a kovetkezo felvillanasnal.
Mi lehet szegenykemmel?
fun is fun and done is done
All hail the double x!
laptophoz akarnám hozzákötni a monitorom (a laptop wide, a monitor nem, nemtudom ez lehet e gond) ilyen csatlakozóval. bedugom a gépbe, bekapcsolom a monitort, de nem jön rajta kép. ha lehajtom a kijelzõt, akkor sem. catalsytben nem tudtam átálltani ,csak 1 opció van mindenhol, de konkrétan hol kéne azon belül beálltani, hogy melyik kimenetet használja? szerintetek hogy oldjam meg? fontos lenne, mert 13" a laptop kijelzõje, ami nagyon kevés, de maga a cucc erõs.
Van egy SAMSUNG SP2004C íróm...azt szeretném kérdezni h ezzel az íróval lehet dupla rétegû lemezeket írni?
Üdv:Szabys
Kb. egy hónapja összeraktam egy teljesen új gépet, de a programok telepítése nagyon lassan történik. Pl: A win7 64-et 3 óra alatt telepítette fe, XP-t 2 óra. De ezeken kívül is bármilyen program telepítése órákig tart. A memóriákat teszteltük 4 napig a prime 95-el, de semmi hibát nem jelzett. Mi lehet a gond? Valami valamivel nem kompatibilis? Légyszi ha tudtok, segítsetek.
Gépem: MSI H55M-E33 mATX alaplap, CPU INTEL Core i3 530 2,93GHz 4M/133, Sapphire PCI-E Ati HD5750 (1024MB DDR5, 128bit, 700/4600Mhz, 2x2 gb Geil 1333mhz ram, Western Digital 1TB SATA2 64MB HDD, 600W gigabyte táp.
Üdv:Szabys
köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Talán nem ide kéne írnom de azért egy próbát megér.
Már vagy 1 éve megvan a LOGITECH X-530 5.1 hangrendszerem.
Mióta megvan azóta azt csinálja hogyha a konyhába felkapcsolják a villanyt vagy le, akkor a hangfal az én szobámba egy hangos kattogó, pukkanó vagy nem is tudom milyen hangot hallat.... talán az elsõ kettõ hangfal csinálja ezt.
Vajon ez miért lehet?
Mostanában néha magától is csinálja ha nem kapcsolunk villanyt, de csak halkan.
PS3 Slim 250 PC
vmi 5let ?
Tudna valaki segíteni? Hp compaq nc6000 laptopom van ésvan hozzá egy bluetooth egerem. Elvileg a PCMCIA csatlakozóról töltödne, de nem történik semmi. Meg lehet azt nézni valahogy, hogy mûködik-e a foglalat? Sajnos nincs másik hardverem, aminek olyan csatlakozója lenne.
Amásik kérdésem/kérésem is ehhez kapcsolódik, de az nem hardver jellegû. Esetleg még arra gondoltam, hogy driver kéne a PCMCIA telepítéséhez. Nem tudnátoksegíteni, hogy a Hp oldaláról melyiket kell letöltenem a sok közül, mert sajnos nekem fogalmam sincs.
Köszönöm.
+HT: egy mag két szálon dolgozik ugy hogy váltogatja õket , nem realtime
biosban cpu beállításoknál kapcsold be a hyper threadingot és gyorsulni fog a proci sokat fõleg játékokban.
maximális órajel enyének 3800mhz volt everestben én mégis 4500 mhz-n hajtottam egy darabig , semmi gond nem volt , csak nem gyorsult ezért visszavettem 4000mhzra mert addig viszont sokat gyorsult alapból 3ghz volta proci
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
lenne két kérdésem... az Everest nevû programot használom, ahol az Alaplap>DMI>Processzorok almappában 2 3.066 Ghz-s procit ír, de azok közül csak az eggyik van engedélyezve a másik meg "disabled by user" a processzor az egy Intel Inside Pentium(R) 4 3.066Ghz, és tudomásom szerint ez ienek nem 2 magosak... (vagy csak én vagyok mûveletlen?) Nos, itt a kérdés az hogy most nekem 2 processzorom van, vagy az everest ad hibás adatokat? ha tényleg 2 procim van, akkor hogyan tudom a 2.at aktiválni?
a 2. kérdésem:
az everest ugyanabban a mappában mint az elõzõ, azt írja hogy amaximális órajel az 4000mhz... ez most azt jelenti hogy addig húzhatom fel biztonságosan, vagy azt, hgoy annál tovább nem lehet sehogyse húzni?
kösz elõre
a gép 3hónapos...esetleg hardver hiba lenne?
az elsõ másfél hónapba nem csinálta ezt!
a válaszokat és tanácsokat köszönöm elõre is!
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
javaslom a reszelõt és a csiszolópapírt , persze nem komolyan <#vigyor0>#vigyor0>
bármi megteszi ami nem karcol , semmiképpen ne vegyél több ezer forintos kendõket , úristen mekkora üzletet tudnak csinálni minden kis apróságból <#wow3>#wow3>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A laptopom alján, a start menü felett kb. 1 cm-rel megjelent egy csík. Pixelhiba vagy minek mondják. Még eleinte, ha a monitor dõlésszögét mozgattam, akkor eltûnt, de most már folyamatosan ott van. Ezzel mit lehet csinálni?