Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kontakthibásnak tûnik az eset. Vagy a laptopba menõ csatlakozó, vagy a laptopban levõ aljzat, vagy a kábel, vagy a kábel másik végén az erõsítõ/fejhallgató/aktív hangfalnál van a gond.
és csak az egyik oldala szol és az is recseg? A Laptopon?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
De lehet rosszul tudom/gondolom.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Na nekem nincs masik 250GB-os disk-em, (kb. 220GB volt foglalt a drive-on).
Ezen leginkabb sok kis file van (fotok) es par DivX film
Segitsegre lenne szuksegem.
A laptopomban van egy 300GB-os HDD.
A D: particio 250GB-os, az adatoknak tartottam fenn.
Na ez a particio most eltunt.
Elotte a Partition Magic 8 progival probaltam helyrehozni egy masik -kulso- USB-s HDD-t, de a part.magic egyszeruen nem volt hajlando rendesen mukodni, nem tudtam vele semmit sem csinalni (Win7 alatt mar a telepites sem volt hajlando rendesen menni).
Ugy dontottem uninstallalom a programot, es ekkor tunt fel, hogy az uninstaller hivatkozik arra, hogy a D: particiot nem talalja.
Nem csinaltam semmit, restart, majd megneztem a sajatgepben: eltunt a D:
Disc Management-ben latni a 250GB-os reszt, de nem tudok -a formatalason kivul- semmi egyebet csinalni vele.
Nekem ugy tunik, hogy eltunt a FAT tabla a particiorol.
Segitsetek kerlek abban, hogy a fat tablat visszaallitsam, mert tele van a winyo fontos doksikkal!
Elore is koszonok minden segitseget!!!!!!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Keres valamilyen partíciós programot, vagy ha úgyis Windows reinstall próbáld törölni majd újra partícionálni a meghajtót.
Van egy 750gb-os vinyom es csak 127 gb-ot lát az op rendszer (win7 32bit)
Tudom, hogy van valami megoldas ra, csak eddig senki nem tudta megmondani, mi az. Tudtok segiteni?
Gép ezt irja ki inditáskor!
VUFLK is compressed
Press Ctrl+Alt+Del to restrt!
Minek a meghibásodását jelezheti?
alaplapra gyanakodtam. kicserélve is ez a hibaüzenetet adta! memoriát is csréltem az sem segit! Marad a HDD és a proci! melyik lehet az?
Kis problémám lenne, nem zavaró, de van.
A gép beröffentésekor kb 1 percig várat magára amíg elindúl a bootolási folyamat, addig monitor sem reagál. Régi crt monitor, azért mondom mert valaki azt mondta hogy azért mert régi, de sztem nem valszínû.
Alaplap neve Gigabyte GA-N650SLI-DS4L
Video ATI Radeon HD 5770
Geforce 8900Gt vel nem volt ilyen gond. Lehet mégis csak Nvidiától kellet volna vásárólni.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Összeraktam tegnap egy gépet
Intel Core2Duo E7300 2,66Ghz
Asrock G31M-GS R2.0 alaplap
Inno 3D geforce 8600 GT
SB Audigy Live Hangkártya
Következõ a probléma :
Bekapcsoláskor felpörgött minden Ám a monitor azt jelezte hogy "NO INPUT SIGNAL", szétszedtem összeraktam még 1 szer Jumperokat beállitottam (ELEMET KI CMOS DATA TÖRLÉSE STB.) maradt ugyanez a probléma. Ma beleraktam a Régi Intel CERELONOMAT 2,8ghz a lapba 1 percig futott aztán leállt minden, de elõtte a monitornál ugyanezt a hibaüzenetet adta ki. (alaplapi illetve a videókártya csatlakozójára is rákötöttem a monitort) A monitor nem hibás hiszen netbookra rákötöttem azon megjlenitette a képet. UI 400 wattos tápom van de mivel ma zárva volt a szerviz az egyik szaküzletben nem tudtam bevinni de a srác azt mondta hogy biztos nem a táppal van a probléma)
Segitségeket kérek, elõre is köszönöm
Egy olyan kérdésem lenne, mit gondoltok, ha E6750 (2,66) core 2 duo procim mellé, egy HD 5770-est teszek, mennyire lesz visszafogva a videokari?
Evga 8800 GTS-em akarom lecserélni.
Köszi a választ.
A legujabbakban akar a videovezerlo is integralva lehet. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A következõ lenne a kérdésem:
Ha egy proci nevéhez az van írva, hogy Dual (csak így simán), akkor az két magot jelentene és csak lerövidítettek, vagy semmi köze a két maghoz?
Köszi
A firewire integrált volt és mégse reagált semmire.Ezért vettem egy új kártyát és érdekes módon egybõl felismerte.Most már rendesen mûködik.Csak azt tudnám, hogy állásában mitõl megy tönkre egy ilyen egység.
Mégegyszer köszi a segitséget.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha külön firewire kártyád van és a lap nem ismeri fel akkor szintén a kártyának a driverével kell próbálkozni.
Sziasztok.MIndenki aki csak tud valami okosságot nagyon kérem segitsen.
Az a gondom hogy a pc-m nem látja a 1394 portot. Ha jól tudom ez egy firewire.Nem vagyok nagyon járatos a dologban,ezért ha lehet akkor jó szájbarágósan segitsetek.Videót akarok szerkeszteni pinnacle progival ,eddig ment is de most ha összedugom a gépet a kamerával, jön az üzenet,hogy a 1394-re csatlakozzak.Ez meg is van de a pc nem látja a kamerát.Az eszközkezelõben az a baj, hogy a pc nem is látja a 1394 portot,pedig van.Csak a hálózati kártyát látja /nvidia/ de a portot nem.
Hogy tudnám ezt helyreállitani, hogy a kamerát lássa.Fontos lenne,hogy az unokám videóját megcsináljam.Tudjátok csak jó szájbarágósan mert nem vágom a dolgot.
Elõre is köszi a segitséget
Aszt szeretném kérdezni,
van egy gépem ASus P5B ,DDR 2 800mhz 3GB,ati radeon 5770 1GB DDR 5 PCE,
core 2 duo 2.2Ghz ...........ennél a konfignál érdemes a procit 2.8 ghz re cserélnem.....vagy nem..?észrevetõ változást érek el vele??
akkor az E7300 at válasszam?
All hail the double x!
All hail the double x!
Intel Pentium Dual E6600 3,06GHz LGA-775 dobozos
Melyiket ajánlanátok elsõ sorban játékra használnám..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Asus F50SF noti. Tegnap este egyszer csak átváltott az asztal teljesen más beállításra. Nem tudtam visszaállítani, mert 1024x768-as felbontást engedett. Újraindítás után ugyan az.Reggel megint bekapcsolom hibátlan volt. Formázás, újratelepítés után sem oldódott meg. Újraindításkor van hogy rossz, van hogy semmi baja. És ha rossz a felbontás, elmegy a beépített egér is. Az eszközkezelõben azt írja, hogy a videokártya mûködéséhez újra kell indítani a számítógépet. Win7 64 bit. Valami ötlet?
Mivel win7 alatt kezdte a marhaságait,elõször ellenõriztettem a vonalat(rendben),elvittem baráthoz a modemet(rendben)másik hálókártyát tettem a gépbe(ugyanazt csinálta tovább)laptopot hoztam win7-el(ugyanaz a jelenség)majd végül egy teljes újratelepítést csináltam XP-vel.Az eredmény ugyanaz!A szolgáltató(t-home)csak azt szajkózza hogy a vonal rendben van,és hogy hívjak egy informatikust tõlük,tizensokezerért,és majd õ a csoda mûszereivel beméri mi is a hiba oka.
Ha valakinek van ötlete kérem ossza meg velem.
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN