Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is Intel Celeron van 3.06 GHz és a következõ értékeket mutatja az Asus PC Probe program:
+ 12 V 12.196
+ 5 V 5.136
+ 3.3V 3.344
Vcore 1.44
A processzor hõmérséklete jelenleg: 44 C
Malwarebytes Antimalware
HitmanPro
Kaspersky Virus Removal Tool
Ha tiszta a gép, akkor egyelõre telepítsd újra a videokártya drivereket.
Nincs erõsen megtelve porral?
Egyáltalán megy a ventilátorja?
Ha lehet, valahogy kibontani a Laptopot és megnézni.
Most vettem egy KINGMAX DDR3-as 4Gb 1600 Mhz-es memóriát. De a BIOS 1333 Mhz-et mutat. Ez mitõl van? Hogyan lehet korrigálni? Köszi a segítséget elõre is!
Csak az fura,h eddig semmi gondom nem volt vele,csak amikor volt az a 40°C-os meleg,azután kezdte el ezt a lassú halált😞 Lehet túlerõltettem és szarrá ment a melegbe😞
procim: Intel Core2 Quad Q6600 2.40 GHz
videókártya: ATI Radeon 3870
Windows 7 32 bit
2 GB RAM
500 GB-os vinyó
Na mind1 majd a szerelõ jön,aztán meglesi hogy pontosan mi is a baja😊
Azért köszi az infókat😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ellenorizd le, milyen hofokokat produkal a processzorod illetve a videokartyad.
Egy olyan problémám akadt, hogy a gépem elkezdett akadni.Játék közben is,hiába veszem le alapra a grafikát,akkor is ugyanúgy szaggat,fõleg amikor meleg idõ van.Most már odáig jutottam,h videót,filmet sem nézhetek,mert egybõl lekapcsol.Ha alap állapotban van,akkor is van hogy véletlenszerûen lekapcsol.Én processzor hibára gyanakodok,esetleg a nagy melegbe megsülhetett picit.Ha valami komolyabb dolgot akarok a procin csinálni,akkor a egybõl felmegy a teljesítménye és leáll a gép😞
Sõt olyan is történt már párszor,hogy mikor bekapcsoltam a gépet, az Asztalt betöltötte meg az ikonokat,aztán leállt.
Vírusirtóval végignéztem a gépet,de nem talált vírust.Fogalmam sincs mi lehet vele:/
Ha vki tud pár hasznos infót mondani errõl,azt megköszönném😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
AC97 nekem is az alaplapi.
Disableden van a biosba.
Köszi azért...
PS3 Slim 250 PC
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A gép kora ellenben indok is a hibára. Esetleg még USB-s hangkártyát próbálj, ha van rajta USB. :S
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Remélem valaki tud segíteni! Az lenne a problémám, hogy nem tudok egért használni. USB-s egeret bedugom, s míg a windows nem telepíti fel, addig tudom használni. Ahogy befejezte a telepítés, a kurzor nem mozog. Probáltam kicserélni az egeret, de semmi. néztem az Egér Tulajdonságait, de nincs is felrakva eszköz.
Valakinek volt már ilyen?
Az a problémám, hogy vettem egy Creativ Sound Blaster 5.1 VX hangkártyát mivel az integrált nem volt jó + 5.1 hangfalat. Bios alatt nem találom az integrált kikapcsolását, eszközkezelõbe kikapcsoltam, de akkor is vagy 2.1 vagy 7.1-be megy csak az 5.1-es hangkártyám... Drivert oldaláról szedtem, se az új nem jó se a régi. Mit tudok csinálni?
Alaplap: Gigabyte GA-EP43-S3L
Intel Celeron D 356, Cedar Mill 3.3 Ghz
Feszültség értékek
CPU mag 1.25 V
+3.3 V 2.82 V
+5 V 4.82 V
+12 V 11.61 V
+5 V készenléti 4.70 V
A fent látható vcore értékek, és a mért értékek különbségébõl adódhat gyakori fagyás? Mert 3.3 helyett a 2.82 nem kevés kicsit? A többire még azt mondom elmegy.
"A vegyek új procit mert ez õslelet" típusú válaszokat kérném mellõzni köszönöm 😊
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
van nálunk egy 10-12 éves gép és a hang szarakszik nála... de fogalmam sincs miért.
Anno az alaplapi hang tönkrement ezért vettünk bele egy 5 ezer forintos hangkártyát.
Azóta jól müködött.
Mostanában azonban a következõt csinálja:
Bekapcsolom a gépet, nincs hang. Újrainditom, megint nincs, aztán egy párszori újrainditásra van hang.
És onnantól kezdve addig van amíg ki nem kapcsolom a gépet. Aztán ha bekapcsolom emgint, megint nincs hang.
Addig inditgatom újra amíg lesz.
Érthetetlen számomra ez mivel ha rossz lenne akkor nem lenne akkor se hang ha 5x újrainditom....
Driver fel van téve. A fura még az hogy ha letörlöm a drivert és ujrateszem, akkor ujratétel után egybõl mûködik megfelelõen, aztán ha újrainditom a gépet, megint nincs....
Költeni a gépre nem akarok mert az egész nem ér annyit hogy vegyek bele 3 ezerért egy hangkártyát....
Ötlet?
PS3 Slim 250 PC
Elvileg 0%-on kell menjen, csak idõnként ugorhat fel nagyobb értékre, pl. Windows frissítõ program vagy egyéb program miatt, de nem állandóan.
Van itt egy régi játék, a Hidden and Dangerous Deluxe (teljes játék), próbáld meg ezzel is, hogy hogyan viselkedik, mert ennek nagyon kis gépigény szükség.
A problémák lehetnek túlmelegedések, meghibásodott videokártya, ami egy idõ után túlmelegszik, ..., de egyszer le kell tesztelni, amiket ajánlottam.
Le kellene ellenõrizni hogy nincs-e gond a RAM memóriával, erre jó a Memtest86.
Lehet a videokártya is, erre meg azt tudom ajánlani egyelõre, hogy újból (de csak akkor, ha 100%-ra tiszta a géped vírusoktól) telepítsd fel a drivereit.
Vírusellenõrzésre a következõket ajánlom lefuttatni:
Malwarebytes Antimalware (free verzió elég)
HitmanPro
MalAvare
Van egy MSI GX700-as laptopom (nvidia 8600m gt,4gb Ram,Intel core 2 duo t7250 2ghz,Win7 64bit)és az lenne vele a problémám h akármilyen játékkal játszok fut stabilan míg ameddig nem gondol egyet és a stabil futásból elkezd szaggatni.Ezek a laggolások teljesen véletlen szerûek, már próbáltam minden háttérben lévõ folyamatot kiiktatni de egyszerûen az nem segít,csak fogja magát gondol egyet és szaggat.(legújabb vga driver van fent)
Aki tudja h mi lehet a probléma annak elõre is köszönöm a válaszát
<#hamm>#hamm>.
Az elmúlt pár napban vettem egy asztali gépet, minden jól ment, win7 felment, programok is szó nélkül. Viszont olyan probléma jelentkezett, hogy a gép szinte kizárólag csak netezés közben, változó idõközönként, de kifagy. Van amikor 10 perc, van amikor 1 óra vagy 2 is akár. Elõfordul, hogy néha lefagy, van, amikor magától újra is indul.
Memóriatesztet lefuttattam, nem talált hibát, felraktam egy FanMonitor nevû progit, ami méri a feszültséget-hõmérsékletet, arról berakom a képet, igazából nem értek hozzá.

Arra gyanakodtam, hogy usb-s wifirõl megy a net, az usb pedig nagyon régi volt, win7et nem támogatta. Vettem ma egy újat ~2000 ft körül, de ezzel is jelentkezik a probléma, pedig ez win7 kompatibilis. Valakinek esetleg van ötlete, mivel lehetne orvosolni?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az a problémám, hogy vettem egy Creativ Sound Blaster 5.1 VX hangkártyát mivel az integrált nem volt jó + 5.1 hangfalat. Bios alatt nem találom az integrált kikapcsolását, eszközkezelõbe kikapcsoltam, de akkor is vagy 2.1 vagy 7.1-be megy csak az 5.1-es hangkártyám... Drivert oldaláról szedtem, se az új nem jó se a régi. Mit tudok csinálni?
Alaplap: Gigabyte GA-EP43-S3L
1 igen súlyosnak kinézõ problémám van lécci segítsetek 😊 Mostanában azzal kezdett szorakozni gépem, h fogja magát és 1xcsak kikapcsol. De ugy mintha kihuznám a konnektorbol. Olvasgattam más fórumokon h mi lehet a baj de nem igazán segítettek ill eléggé lehangoltak. Az az érdekes h nekem csak wownál jön elõ ha mást csinálok akk nem szórakozik. ha felmegyek szerora 10-15 perc után kikapcsol. Utána van h nem is lehet urjainditani mert az xp töltöképernyönél ujbol kikapcsol. és van h ezt jácca 6-8 alkalommal egymás után. azt hallottam h ez lehet alaplapi hiba meg ilyenek szoval csak szeretném tudni h lehet ezen segiteni h 1 jolirányzott mozdulattal mehet a kukába az egész??? :S 1 éves a gép elég jo...
vki adjon tanácsot h mit tegyek ill mi okozza ezt
Köszi elöre is
Mondjuk szerencsesebb esetben lehet csak erintkezeshiba.
Kicsi gond van a gépemmel, néha random ad egy kékhalált, neha meg elkezd kifagyni, utorrent sorba dob hibaüzeneteket a torrentekre ezzel a felirattal: hiba: I/O eszközhiba miatt a kérést nem lehet végrehajtani. Aztán elkezd kifagyni a gép. Valaki tudna segíteni mi lehet a gond? Én merevlemez hibára gondolok, de nem tudom hogy tudnám letesztelni. Elõre is köszi!
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az asztali gépem nem indul el. Bekapcsolom és hangos sípoló hangot ad egy rövid ideig, megszûnik majd ismétlõdik a sípoló hang. Annyi volt hogy kihúztam minden kábelt és kitakarítottam a portól. Bedugtam mindent ahogy volt a gépbe és ez van.
Ötletek?
ami ugy nézett ki h pl van az asztal ikonok szinesek és mindegyik jobbirányba csikot hagy és remeg 1 kicsit!probáltam másik kábelel nemvolt jó!
Fujitsu Led monitor 20" L20T-2"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
formázzak mindent?
vegyek új winchestert?
alaplap probléma?
Köszönöm!
Az lenne a kérdésem, hogy ez milyen hardveres gond lehet: Feltelepítek egy rendszert, majd pár nap múlva hardverhibát ír kék háttérrel és nem indul többet el, azt írja hogy hiba a rendszer indításakor?
Köszönöm!
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ma megint megpróbáltam minden egyes bios frissítéssel,de ugyan az, a ventik vinyók felpörögnek de bios nem jön be. kellene lenni e egy csippanásnak hogy minden ok de halk és sötét.
Érdekesség képen mikor egy I7 est tettem bele ( sajnos nem az enyém volt) semmi állítgatás után jó volt minden.
Azért köszönöm a segítséget ha más nincs visszaküldöm hétfõn majd a gyár leteszteli
Asus P7H55-M BIOS
Sikeresen frissült de a probléma ugyan az 😞
Kikapcsolás után sípol a tápegység az asztali pcben az alaplap miatt(?)
Sztem hogy az az oka mert kipróbáltam más konfiggal is és akkor jó volt. A szervizes azt mondta hogy az usb miatt, és talán az usb jumpert kell átállítani vagy mit magyarázott, de amit állítottam az nem oldotta meg. Asrock M3A770DE a lap :/
Emancipate yourself from mental slavement!
Lenne egy problémám.
Processzort cseréltem a gépbe egy 1156-os i3 ast cseréltem le egy i5 750 re.
A probléma az lenne hogy mikor bele rakom a ventik felpörögnék és ennyi se bios se semmi nem jön be.
Csináltam bios resetet is de sehogy sem akar mûködni , már próbáltam hogy lehúzok rólla mindent de ugyanaz.
Visszatetem az i3-ast azzal gond nélkül elindult.
Alaplapom ASUS P7H55-m.
Elméletileg menni kellene neki.
Mivel még hibás procival nem találkoztam de lehet hogy pont egy rosszat fogtam ki ?
Szerencsére a mostani mATX alaplapommal ilyen gondom nincs. XD