Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ugyanezt pl meglehet oldani USB-n keresztül?
Mert úgy se nagyon akar képet adni, pedig USB-n át kéne neki.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Szerintem az a gond, hogy két kimenetet kötöttél szembe egymással.
A VGA kártyákon lévõ HDMI csatlakozó kimeneti port, és nem bemeneti.
Van olyan digitalizáló kártya, aminek van HDMI bemenete. Ha olyat raksz a gépedbe, akkor a videokamera HDMI kimenetén levõ jelet meg tudod nézni a gépeden is.
Lehet rossz helyen járok, de remélem tudtok segíteni!
Van egy kézi kamerám, amit rászeretnék kötni a számítógépemre.
A kamerának és a videokártyának is van HDMI kimenete,vettem is szépen egy HDMI kábelt, és összedugtam a kettõt.
A kérdésem az, hogy valamilyen úton módon tudok képet varázsolni a gépre? Hogy lássam a monitoron azt, amit a kamera? Valami megosztó program esetleg? Válaszokat elõre is tyty!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Pl:
-Symantech Norton Ghost
-Paragon Drive Backup
-Vagy Drive Image XML
Mindenesetre tedd fel ITT a kérdésedet,hátha a szakik tudnak valamit mondani.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ma reggel a következõket produkálta a masinám:
Bekapcsolás után nem bootolt be,majd ez nagy nehezen sikerült,ám akkor a másik vinyómat nem látta.Lekaptam a ház oldalát,jó erõsen nézegettem,kiporszívóztam,most jó(kop-kop-kop).Csinálhat ilyet egy egyszerû kontakthiba,vagy máshol kapisgáljak?
Elõre is köszi a segítséget.
ASRock 4CoreDual-SATA2,DualCore Intel Pentium E2220, 2400 MHz,GeForce 9600 GT (512 MB) Creative Audigy,SAMSUNG HDD(160 GB, 7200 RPM, SATA-II),ST380012ACE (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Kérdés van e valamilyen program ami vissza állítja helyre állítja az a win7-es oprendszert, újra telepítés nélkül.
Elõre is köszönöm a segítséget.
A Bitdefender esetében nem aztak USB-s megoldást, azért a bitdefender-rescue-cd.iso fájlt kiírhatod pendriverre az UNetbootin programmal.
Ne bízz abban, hogy a Windows újratelepítésével megoldódik a problémád, mert ha profi vírus van a gépedben, akkor 100-szor is újratelepítheted a rendszert és nem szabadulsz meg a vírustól. Nekem csak z tõnik furcsának, hogy csak a HitmanPro észlelt, ... mindegy.
Lehet sikerült meg csinálni a gépet, egyéb hardware vétele, és az OP rendszer újratétele nélkül 😊
lefuttattam a HITMAN PRO-t, és talált a Windows system driver mappában egy rendszerfilet, aminek a tevékenysége minden driverre kihat, és vírusosnak jelezte, és annyira jó ez a program, hogy felajánlotta nem törli le, mert akkor összeomlana a gép, hanem megpróbálja kicserélni az eredeti verziójára, és sikerült azóta nem akad semmi, és minden rendesen fut !
Remélem így is marad, és köszönöm nektek a kitartó segítségeteket, és hogy ilyen segítõkészek voltatok ! Virtuálisan is fizetek egy kör sört ! 😉
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Van net, a vírus nem jelentkezik, csak sajnos valamit flash alapon cseszhetett el, mert amint olyan weboldalt nyitok meg, vagy olyan helyre kattintok, ahol van flash, egybõl befagy a gép pár másodpercre, de már nem ír ki kernel hibát, meg nem sötétül el a Monitor, csak kicsit befagy aztán folytatja... de most pl itt SG-n, akadás nélkül tudok írni, de a Facebook, egybõl beakad. Lehet elég lenne csak letörölni a Flash playert, meg egyéb ilyen alkalmazásokat és újra feltenni ?
Sajnos Újratenni valószínûleg csak Szombaton fogom tudni, mert Barátnõmnek van egy nagy hordozható mini HDD-je, és arra rápakolnám a cuccaim amik kellene, ma is itt volt elkezdtem már pakolni, és egy megfigyelés : már régebb óta csinálja azt a gépem, hogy a nagyobb fileokat nem akarja átmásolni, mert írásvédettként írja... így a Barátnõm vinyójára sem engedett 7-8 gigás ISO-kat pl.. pedig NTFS file rendszerem van, és neki is, és tudtommal a FAT32-es nem enged nagy fileokat másolni, vagy valami más lehet a gond ?
Ki kéne deríteni,hogy mégis melyik alkalmazással fut ez az exe.
leteszteltem játékkal, és a játék is simán futott akadás nélkül... szóval szerintem a VGA hiba kilõve, sõt reményeim szerint a hardware probléma kilõve.
Gondolkozom azon is, hogy lehet letörlöm az egész NVIDIA drivert, és felteszem újra 😊
meg ezt hogy tudom elérni ? 😊
"Megjegyzés: A hibát úgy is megoldhatja, ha a videokártyát a grafikus processzorral történõ hardvergyorsítást támogató videokártyára frissíti."
a programokat letöltöm mindenképpen, de lehe holnap inkább újra rakom a rendszert 😊 beállítottam amit ott leírt, hát még mindig van egy kis baj, de mintha most jobb lenne 😊)) te is úgy csináltad, hogy IE9-nél a spec beállításnál bekapcsoltad a grafikai gyorsítást ? 😊)
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Van amelyiket telepíteni is kell, aztán ha lelfuttattad a gépet, utána Uninstallni kell. A gép vizsgálatánál elegendõ, ha Gyors Vizsgálatot (Quick Scan) adsz.
Az akadás nem tudom miért van, az már más probléma lehet.
Megoldás: http://support.microsoft.com/kb/2396576/hu
Segíthet még az Aero téma letiltása is Windows 7 alatt.
akkor rosszalkodik inkább a gép nagyon, amint el kezdek netezni... amíg nincs meg nyitva böngészõ, vagy azzal kapcsolatos program addig jól elfut 😊 most is jegyzettömbe írok, és majd másolom be ide a kommentet. A Facebook-nál nagyon rendesen kiakad, és minden like-nál, komment írásnál, vagy levelezés megnyitásnál befagy a gép... ezért reménykedem szoftveres hibába 😊
ezt az SG-t még úgy ahogy el is bírja... hát érdekes.. szerintetek ? 😊
Remélem jó topicba írok...
Nem rég elkezdte a gépem azt a hibát kiírni, hogy "Az NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 2xx.. Képernyõillesztõ nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Ilyenkor mindig befagy az egér, meg elsötétül a Monitor, majd újra jó lesz egy pár percig... mégis mi lehet ? utána néztem a neten, de megoldást nem sokat találtam, a drivert frissítettem az NVIDIA honlapjáról, a vga nem melegedik túl, leellenõriztem SpeedFan-al.
Mondták Frissítsem a BIOS-t, amitõl azért egy kicsit félek, meg hogy valami lehet elállítódott a Biosban.. hát nem tudom.
van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet rá a megoldás ?
Elõre is köszönöm a válaszokat !
Hint: UAC kikapcsolása win telepítés után az elsõ dolgok közé tartozik 😉 (legalábbis otthoni gépnél)
A driver exe-t rendszergazdai jogokkal ruháztam fel és a felhasználói fiókok felügyeletét állítottam alacsonyabb szintre...
Azért köszi..
Lenne egy problémám.
Van nekem egy Steelseries Wow Gamin egerem, aminek a speckó gombjai nem akarnak mûködni játékon belül gép restart után. Ha újrarakom a drivert, akkor megy minden szépen, viszont egy esetleges kikapcs-bekapcs után megint semmi. Ez több játéknál is elõfordul. Viszont a driverén belül meg minden gond nélkül van visszajelzés.
Próbáltam több verziót a driverbõl, de az sem segített.
Olyan, mintha valami beállítást csak ideiglenesen tárolna, majd gép kikapcsoláskor törli azt. Nem tudom...
Köszi a válaszokat elõre is.
Windows reinstall de úgy,hogy formázd a rendszer partícióját. Szûz Windows-ra rakd fel a legszükségesebb drivereket és valamivel terheld meg a gépet. (Alan Wake is jó lesz,de FurMark vagy 3DMark is tökéletes a célra.)
Ez a konfigom volt: ASUS P5B alaplap, 4gb DDR2 ram 800 Mhz, 250 Gb winchester, Core 2 Duo 2,2 Ghz proci, 8600 gts 256 mb ddr3 vga, 420 W táp, LG IPS 236 monitor.
Hét elején vettem egy Gainward Gtx 550 Ti 1024mb ddr5-öt. Hazahoztam a gtx 550-est beszereltem, driver telepítés minden rendben, berakom a cd-t monitor készenléti üzemmõdba kapcsol, vagyis nincs kép. Gondoltam valami kis hiba. Gép újraindítás. Minden ment rendben. Alan Wake-t kipróbáltam full grafikán ment akadás nélkül minden oké. Másnap játszok tovább, pár perc múlva megint elsötétül a monitor. Újraindítás, utána akadt a játék mint állat. Több idõm nem volt aznap próbálkozni. Másnap ment minden rendben. Egyszer csak netezés közbe feketedett el a monitor. Újraindítás játék ment full grafikán rendesen. Majd egy idõ után újra elfeketedett a monitor. Újraindítás utána nem játszottam tovább csak netezés. Ma belépek játékba akad. Ok kilépek mondom újrateszem a drivert hátha valami zûrt kavart az. Elkezdi az nvidia a régi drivereket törölni erre lekapcsol megint a monitor (minden alkalommal készenléti módra hivatkozva). Nagyszerû mondom újraindítás. Már csak a windows logo jön be utána egybõl készenlétibe a monitor, de közbe hangszórón hallom h belép a windows pár újraindítás kikapcs-bekapcs de csak idáig jutok el. Kicseréltem a videokártyát a régire, így be tudtam lépni. Ment minden rendben, gondoltam visszarakom a gtx-et, de csak a windows logoig van kép utána monitor kikapcs. Vissza 8600-ost netezek 1 ideig erre azzal is bejátsza ugyanezt a hibát.....vissza rakom a gtx 550-est és a DVI kábelt kicserélem D-SUB-ra. Így bekapcsolt a gép, drivereket feltettem. Játék ment akadás nélkül (kb 2 percre néztem meg) kiléptem, elkezdtem netezni gondoltam belépek játszok tovább, erre akad a játék. Megcsináltam a driver sweeperrel is a driver törlést és felraktam újra. Most újra DVI kábelrõl mûködik minden. A gép egy idõ után el kezd akadni. A játék is eleinte ment normálisan aztán az is elkezdett akadozni. Körülbelül az van most, hogy csak netezésre meg filmnézésre használom, és egy kicsit akad így is, annyira nem látható, de zavaró. Játékot nem erõltetem most.
Elõre is köszi a segítséget!
Tegnap összeraktam egy gépet. Asus P8Z68-vlx alaplap, I3 2120 cpu, 4 gb ddr3 ram, WD winyo, pioneer dvd-r, Gigabyte táp, gigabyte gz-x2 ház. Kapcsolnám be de semmi, felpörögnek a házban és cpu-n lévõ ventillátorok, majd felvillan egy piros led a ram mellett alaplapon, és leáll. Kivettem a ramot semmi, variáltam a kábelekkel, de nem tudom mi lehet a baja. Segítsetek.
Köszi
Az a durranás nagyon valószínû, hogy egy felrobbant elkót jelent.
Szerencsédre az áramkör dolgozik anélkül is, de így valószínûleg túlterhelt állapotban van, elõbb utóbb követni fogja más alkatrész is.
Egy elkót kicserélni filléres tétel. De ha más is tönkremegy, akkor dobhatod ki az egészet.
Én csak beszólnék a szolgáltatónak, mert ebben az állapotában még tûzveszélyes is lehet.