Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
1 kis segítséget kérnék. Van egy Asus K50IJ notebook-om ami az utóbbi idõben filmézés vagy youtube videó nézés közben megfagy. A kép megakad hanem belassul majd teljesen megakad majd pár perc után továbbmegy vagy csak a gép kikapcsolása segít azonnali visszakapcsolás után órákig megy ha nem filmet nézek. Nem melegszik túl proci nem megy 40-45 fok felé sem a HDD. Memóriateszt nem talál hibát. Everesten futtatott rendszerstabilitás teszt fél óráig fut hiba nélkül nem fagy ki játék közben sem fagy ki. Csak videó alatt ha fut a torrent is. Rendszer lett újratelepítve, új torrent kliens,új video codec-ek. Ötleteket várnák mi lehet a probléma?
All hail the double x!
a connection with the GPU. This might be due to out of memory error,
an exhaustion of system resources or too many graphical applications running.
The application will not render correctly.
Memóriahiba? vagy csak kevés a 256 mega a quakelivenak? 6600Gt. Pedig a geforce 4 128 megvával is futtatta.
Mivel te letöltötted a megfelelõ drivert az alaplaphoz, akkor ott meg kell legyen minden. Van a Windows-ban is USB driver rész és lehet az van "meghibásodva". Ez a meghibásodás a legtöbb esetben vírus okozza és amit leírtál nagyon is vírusra utal (már találkoztam ilyennel). Lehet betettél egy fertõzött pendrivert, ami megfertõzte a gépet. Elõször meg kell gyõzõdni arról, hogy tiszta a gép vagy nem. Én vizsgálatnak a következõket ajánlanám:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Ha mégis tisztának tûnik a gép, akkor még szét kell nézzél az ASUS oldalán, mert lehet nem jó drivert telepítettél fel.
Asus laptop usb vezérlõivel van a problémám, eszközkezelõben is látni hogy nincs feltelepítve normálisan. A géphez nem kaptam driver lemezt pedig boltban vettem. 😞 Az asus oldaláról leszedtem mindent ami van de semmi változás. Bedugom a pendrivet van hogy nem ismeri fel az eszközt, illetve az eszköz gyorsabb mûködésre is képes üzenetet dob. Valami ötlet?
véletlen idõközönként,ritkán..mezei gépezés közepette fogja magát a desktop és aero módból átvált nem áttetszõvé és közben meg is pörgeti a vga ventijét..aztán visszaugrik,amikor úgy gondolja,nem sokára,de addig is idegesít..
na ezt jól elmondtam,de hátha valaki érti😊
Ha nem válaszolnak egy kérdésedre, az csak azért lehet, mert éppen nincs ötlete azoknak akik olvasták a kérdést. :-)
Szerintem amikor házon kívûl járattad, akkor lehet, hogy leölted egy rossz mozdulattal a freki kimenetét. Ha az egy open kollektoros tranzisztor kimenet, akkor egy véletlenszerûen hozzáérintett 12V simán leölheti. Valószínûleg ezért nem érzékeli a fordulatszám figyelõ elektronika, attól függetlenül hogy pörög rendesen.
Próbáld ki egy másik, hasonló bekötésû ventillátorral. Ha annál sem érzékeli, akkor a chipset érzékelõ bemenete halhatott meg. Ha annál érzékeli, akkor a ventillátorod kimenete halott.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
registry-t sem árt kipucolni, töredezettségmentesíteni + op-ot is
és ne chrome-ot, hanem Maxthon-t pl.
-cpu: amd phenom II 4x 965 (4 x 3,4Ghz)
-ram: kingston hyperx blue edition (2x2gb + 2x4 gb)
-vidikari: At radeon hd 5670 1GB
-windows 7 home 64bit (eredeti)
A problémám az lenne hogy ilyen config mellett az összes netböngészõ megterhelést jelent a gépnek ... Vagyis igazából nem is, mert a cpu 3%-on a ram is max 20%-on és a vidikari szinte 0-án van amikor netezek, mindezektõl függetlenül atomra laggol a böngészõ, és nonstopp befagy a (crome, és mozzilla is egyaránt). És ezek mellett a flashplayer is szinte tuti összeomlik ha egyszerre több honlap van megnyitva ami flast használ. Szóval enyhén használhatatlan a böngészõm.
A flast lefrissítettem 10x, a böngészõt újraraktam, a vidikari szoftwere a legfrisebb, akárcsak a windowsé, vírusokat rendszeresen írtom, és figyelek rá, így az se valószínû. Valami ötlet milehet a probléma???
Próbáltam a CMOS resetet, de sajnos az sem segített. Nem értem a számítástechnikát, már rájöttemm....
AMD Phenom II X6 1045T, 8 GB DDR3; Sapphire HD7870 2GB OC PCIE ASROCK N68C-S UCC;WDC - 500 GB - SATAII,OCZ Agility 3 SSD 64GB FSP HEXA 500W;Benq G2222HDL
Van nekem, egy Netbookom. Ez egy asus eee pc 900. Ugye ebbe ilyen kicsi vékony vinyo, van ami ugye abszolút nem hasonlít semmire:😄 Sajnos, semmilyen más csatlakozás nincs rajta csak az amivel a netbookba csatlakozik.
A probléma a következõ. Van rajta egy rahedli adat ami kellene nekem. De sajnos lesérült a windows, így nem tudom menteni róla. Nem tettem semmit, tehát minden rajta van ott ahol annak lennie kell.
A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan adapter, amibe, bele lehet tenni a vinyót, hogy egy másik gép olvasni tudja?
Mutatom milyen vinyo van a gépben: (ilyen adapter kellene)

Downhill!!
!Forza Ferrari!
De csak játéknál áll fenn ez a probléma?
Ha csak játéknál áll fenn ez a probléma, akkor lehet, hogy a videokártya lesz, az is megtörténhet, hogy nincs jó hûtése vagy nem megy a ventilátor rajta (ha van). olyannal is találkoztam, hogy egyes játékoknál lefagyott a gép és másoknál nem és a végén nem a videokártya volt a hibás, hanem hogy újra kellett telepíteni a videodrivereket (a vírusok is szoktak ilyen nyomokat hagyni, hogy egyes drivereket újra kell telepíteni miután ki lett tisztítva a gép).
Abban ne bízz, hogy új, mert van mikor újan is hibás az adott alkatrész, majd meglátod még milyen hibák jelentkeznek.
NEmtudom, hogy jó helyen kérem e a segítséget de én a memóriára gyanakszom úgyhogy talán...😊
A legjobb játéknál egy idõ után, ez lehet fél perc vagy mondjuk max 10 perc el kezd rángatni a kép, nem akad, tehát a kellõ fps megvan.
1-2 másodpercenként van ez az akadás.
win 7 64 bit
amd phenom II x4 965
ati 5850 1 gb
4 gb kingston 1600
a lapozófájl 4092 a kezdeti és a maximális érték is.
Köszönöm a segítséget elõre is
!Forza Ferrari!
Teszteltem másik memóriával, de ugyanaz a helyzet, nem kap jelet a monitor. A sípolás meg csak egyszer volt, amikor lefagyott. Azóta semmi.
Ha a táp halt volna meg, akkor el sem indulnia a gép, nem? Az alaplap meg szinte teljesen új, azért érdekes.
Üdv.
Adam
AMD Phenom II X6 1045T, 8 GB DDR3; Sapphire HD7870 2GB OC PCIE ASROCK N68C-S UCC;WDC - 500 GB - SATAII,OCZ Agility 3 SSD 64GB FSP HEXA 500W;Benq G2222HDL
Segítségeteket kérném, adott a következõ konfig:
AMD Phenom II X6 1045T, 4 GB DDR2,ASUS EAH6850 DirectCU/2DIS/1GD5 PCIE,Windows 7, ASROCK N68C-S UCC,WDC - 500 GB - SATAII, Chieftech Iarena GPS 500W,Benq G2222HDL
A gép kb. 2 hónapig tökéletesen ment, majd ma netezés közben folyamatosan sípolni kezdett, s gyorsan kikapcsoltam. Ezt követõen egyszerûen nem indul el a rendszer, "no signal" jelet ad a monitor. A gép maga elindul, ventik mennek, de ennyi. Videókártyát, memóriát próbáltam kicserélve, de semmi. Szerintetek mi lehet a probléma? Táp? Alaplap? (Mindkettõ szinte új, fél éven belüliek. A proci is új, saját hûtõvel: COOLERMASTER Hyper TX3 EVO)
Köszi a segítséget elõre is!
thermal throttling be van kapcsolva biosban. AMI bios 1.30.
Utó: kivétek után kellett a venti, ezért kapott 12 voltot (nem a gépbõl). Csak nem pörgött be. <#zavart2>#zavart2>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Intel(R) ICH7 Family LPC Interface Controller - 27B8
A legújabb Intel INF drivert szedtem le és telepítettem. A telepítõd CD-n és az ASUs honlapján meglehetõsen régi driver van. És már hardvernél is (VGA, LAN, hang) a gyártó honlapjáról lévõt telepítem. Mi lehet a probléma?
Fel van telepítve minden, a géphez tartozó driver?
Valaki tud segítsen: vettem egy notebbokot, most nézem a termékleírását van neki 2db 3.0-ás usb csatlakozója, meg egy usb 2.0-ás. Nos a 2.0-ás nem visz semmit, egeret bekötöm nem ismeri fel, ez miért van? Esetleg másik egeret visz? Vagy nem egér típus függõ? akkor most usb 2.0 mire jó egyáltalán? Memory stick-nek aztán kész? Azt viszi legalább? Azt hittem usb 2.0 és 3.0 csak sebességben különbözik egymástól.
Valaki válaszolna köszi.
Van egy D-link routerem , a lányomnak smc usb-s vevõje , eddig tökéletesen ment .
Rejtélyes módon eltûnt a laptopról az smc programja amivel belehetett állítani. Most meg nem engedi telepíteni az eredeti driver lemezrõl.
A másik laptopon simán megy valami pcmci-s vevõvel. Az asztalin megy kábelrõl, csak az smc drivert nem lehet telepíteni. Légyszi segítsen valaki ha tud.
Köszönöm!
Szeretnék venni egy router-t de olyat amin van usb hogy rátudjak tenni egy külsõ winchestert hogy tesóimmal tudjunk megosztani wifin keresztül dolgokat milyen routereket tudtok ajánlani amivel ez lehetséges lenne? még annyit hogy családi házban lakunk és olyan router kéne aminek nagy a hatótávolsága és nem gyenge a jele valamint jó lenne az is hogy úgy tudjak torrentezni hogya gép nincs bekapcsolva magyarán ismerje a torrent protocolt !!!
linkelhetek is routereket én nem nagyon találtam a neten olyat aminél leírták volna ezeket. :S
elõre is köszönöm
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Az szerintem kamerafüggõ. Korábban sok kameránál a Firewire port volt erre alkalmas, és az USB porton csak a memóriakártya volt elérhetõ.
Aztán lehet, hogy már az USB is alkalmas erre, de szerintem ezt nézd meg a kamera gépkönyvében. Ott biztosan egyértelmûen leírják, hogy mi mit tud.
Lehet, hogy csak a hozzáadott szoftverrel lehet megoldani.