Hardware Probléma, Kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
adott egy 32 GB-os pendrive.
egy HDD Regenerator nevű progival bootolható bad sector kereső meghajtót csináltam belőle.
csak ezután vettem észre, hogy hiába formázom a pendrive-ot, már csak 2 GB-os marad.
hova a fenébe tűnt 30 GB?
hogy tudom visszaállítani 32 GB-osra? a formázás akármilyen opcióval eredménytelen, marad a 2 GB kapacitás.
ez hogy történhetett, ötletek?
Utoljára szerkesztette: InfoCsill, 2015.07.06. 10:28:39
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
"Hogy lehet rosszul összerakni ? "
Nagyon sok mindent el lehet nézni.
A ház venti és a CPU hűtő csatlakozó is 3 tűs szabvány. Mondjuk érdekes, hogy miért nem 4 tűs, ha Inteles lap.
Ha jó a szellőzése a háznak egyiket sem kell bekötni, ha van ventilátor a házban és három tűs, akkor rákötöd a Chasis csatlakozóra. Ha négy tűs, akkor kell átalakító. A procira szerintem felesleges tenni hűtést, nem véletlenül van rajta a passzív borda.
Amúgy miért nem a négy magos verziót veted?
Vettem egy asrock d1800m alaplapot , segítene valaki milyen kábeleket kell rádugni . Fan kábel helyett jó a floppy kábel ?
Köszönöm
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ellenőrizd időnként. Ha a szektor hibák száma növekszik, akkor nem érdemes tovább használni, mert bármikor kritikus adat is sérülhet, és soha nem lehetsz biztos abban, hogy a felírt adatokat 100%-ban vissza is tudod olvasni.
Mi lehet az oka? 😞
All hail the double x!
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Tudnátok nekem segíteni?
Olyan problémám van ,hogy ha a monitoromat a legnagyobb felbontásra állítom 1920*1080 akkor a teljes képernyő zöld szinű lessz,ha visszaállítom minden rendben van ,de jó lenne full hd be játszani. I7 es procim van ,16 GB ram ,geforce 660gtx videókártya.Win 7 64 bit
Monitor LG IPS 236
Köszi a tippeket előre is.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
M/N:V-UAS14
Na így már a logitech fórumában is megleltem. Amit írnak lehangoló. Lényegében egy kampó szöveget írtak, hogy részben az MS hibája meg DTM szabványé meg blablabla és nincs driver. Még majdhogynem elhajtották az usert, aki panaszkodott. Találtam még pár topicot amellett, de már törlésre is kerültek. Nyomorék hozzáállás a logitech részéről lényegében. Ebből kamerád win7 alatt szerintem nem lesz. 😞
Csak tudmám, akkor linuxon és egyéb gépeken hogyan ismertetik fel ? ÉS ilyen openCV programon keresztül Facetrackingre.
linuxos
Ha meg nem kell hozzá driver akor a winbe mi olyan gond lehet ami akadályozza a felismerést?Mert a laptopon sem jó ott win8.1 van.
Amihez gyárilag nem adnak ki drivert akkor hogyan müködik ?
ID 046d:08f0 (Quickcam Messenger)
ID 046d:08f5 (Quickcam Communicate)
ID 046d:08f6 (Quickcam Plus)
A következőre jutottam: Ránéztem a többi típusra is és lényegében mindegyikre azt mondja a logitech oldala, hogy szoftver nem szükséges hozzá az oprendszer tartalmazza. Sajnos a hw azonosító csak annyit mond hogy gyártó-típus az első szám annyit tesz, hogy logitech a második szám a típust jelzi. Ha többet nem tud róla mondani az aida akkor ez halott ügy.
A driver az oprendszerfüggő, azon belül is még vannak variálások sokszor, szóval az nem biztos hogy csak úgy menni fog a másik kamerával.
Valószínűleg az lesz a megoldás, hogy veszel valami vackot.
Az AIDA64-ben hol és hogyan kéne megnéznem, hogy milyen chip van benne?
Egyébként pont azért szereztem be egy ilyen régebbit, hogy szét tudjam szedni és az infraszűrőt kivéve fejmozgás érzékelőhöz használjam és az infra ledeket igy jobban lássa.
Igy nem kell a PS3 eye kamerát szétszednem. Mondjuk annál meg a mikrofon részét nem tudom használni ,mert vagy tul érzékeny és visszagerjed vagy nem érzékeli a hangokat. igaz ahhoz csak CLdriver van PC-re.DE ha az müködik egy PS3 ra szánt hardwer PC-n akkor egy eleve PC-re szánt hardwerben nem hiszem, hogy nem müködhetne csak azért mert más az OPrendszter.
Ha meg nem dob rá semmit googlebácsi akkor meg tényleg egyszerűbb valami olcsó kamerát venni.
Mondjuk tipikusan a "nevesebb" gyártóknál tapasztalható ez, hogy hiába létezik driver a kamerájukhoz újabb oprendszer alá (mert ugye a chipsetgyártó kiadta) és semmi dolguk nem lenne csak belinkelni a download oldalukra, csesznek megtenni. Inkább dobd ki az amúgy tökéletesen működő eszközt és vegyél másikat. 😞
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.05.28. 22:54:49
http://support.logitech.com/support/en_us/search#q=QuickCam%20Messenger&t=Products
Egy aida64 esetleg tudna róla mondani konkrétabbat.
Feltettem a szoftvert ,de csak sárga felkijáltó jel van az eszközkezelöben és a logitech softverben nem ismeri fel a kamerát.
vagy van valami alternativ megoldás a használatához? Mert a legtöbb kamera már driver nélkül is használható a win beépitett plug-n-play modszerével.
Meg semmi olyan különleges dolog nincs egy kamerában sztem ami megkövetené a különbözö oprendszer váltást.
Remélem tud valaki segiteni ha mást nem akkor egy linkkel ahol a témában szakértők.
Ez a kamera :
Simán lehetséges, hogy a hiba felbontásfüggő, szóval ugyanazon beállítások mellett kell tesztelni. Tehát írd fel, milyen felbontáson, milyen frekvencián megy a vga amikor csík jelenik meg a monitoron és ugyanazokkal a beállításokkal teszteld másik gépben vagy ha van másik monitor kéznél-kölcsönbe, ami tudja ugyanazt a felbontást akkor azzal is tesztelheted. Mindenesetre a beállítások legyenek ugyanazok. Ha esetleg van integrált vga kimenet az alaplapodon, akkor simán kikapod a vga-t felrakod az integrált vga driverét, beállítod ugyanúgy és mehet a teszt. Mielőtt mélyebben belenyúlsz a gép lelkivilágába mindenféle tesztprogramokkal, el kell dönteni, hogy egyáltalán a a gép(vga) vagy a monitor e a ludas.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2015.05.27. 12:18:39
Most sikerült szereznem egy SS Kana kábelt. Ugye az ebayes linken, amit linkeltetek nekem ott is úgy van írva hogy Kana/Kinzu cable.
Nos ez mind szép és jó, rá is dugtam a kábelt az egérre, de amikor a géphez csatlakoztatom, akkor ugyan érzékeli hogy beledugtam, viszont azt írja hogy nem érzékeli az USB eszközt. Mi lehet az oka? A kábel jó, lehetséges hogy még sem passzol?
Mitől lehet az, hogy YT videóknál egy idő után elcsúszik a hang? Kb 0,5 sec különbség lehet, de zavaró.