PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként fifázni,szerintem lehet tn panelessel is,nem hiszem ,hogy olyan extrém helyzetbe kerültök játék közben,hogy ez ne menne "normális" körülmények között.<#vigyor2>#vigyor2>
BENQ V2400 Eco
SAMSUNG P2450H
BENQ G2220HD
SAMSUNG XL2370
BENQ V2410 Eco
Fujitsu Amilo SL3230T (S26361-K1303-V181) Active Matrix panel technológia ez mi pontosan?
ezek közül melyik az ami bírja a folyamatos akár napi 12 órás terhelést?
az a baj hogy mind TN paneles nincs látószögük. fifázni szeretnék az öcsivel leginkább játékra kellene!
A színek is elég kis szögtõl is torzultak, én többet vártam!
A szoftveres kalibrálással tudtam segíteni a képi megjelenítés minõségén, de nem az igazi!
Most felvetõdik a kérdés,hogy mire cserélem le!
Míg véletlenül valaki nem linkelte be ide a fórumra az Acert,addig a Samsung 2494 hs és az LG w2363V között vaciláltam.
Végül is a Samsung mellett döntöttem,mert egyrészt itt és külföldi fórumokon is nagyon sok jót írtak róla!
Rá kellett dobnom 22 ezret és jövõ héten meglesz!
Ha ,ebben is csalódni fogok,nem tudom mi lesz!<#falbav>#falbav>
Ezt vettem 1 hete és úgy néz ki sikerül kicserélni jövõ héten egy másikra!
Tényleg olcsó 39.5 ezerért vettem és lehet,hogy másnak megfelel ,de a fekete képernyõn óriási volt a fehér bevilágítás
Saor Alba
Saor Alba
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
(zalman cuccok általában jók, füles, hûtés, meg van gameregere is asszem 😊)
Az lenne a problémám, hogy a monitorom (Samsung SyncMaster 930BF) furcsán viselkedik, konkrétan ha bekapcsolom a gépet, akkor fekete marad a képernyõ, és csak nagyon nehezen hozza be a képet (de látszik, hogy erõlködik). Viszont ha sikerül behoznia, akkor utána tökéletesen mûködik...
Találkozott már valaki ilyennel?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
All hail the double x!
Samsung P2470H
Samsung 2333HD
Samsung B2430H
Spread De Love!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Saor Alba
Az én LG-mre legalább Made in Poland van és nem Made in Romania.<#hehe>#hehe>
All hail the double x!
LG W2453-PF
SAMSUNG 2494HS
Árban és méretben mindkettõ megfelelne, csak nem tudok dönteni hogy LG vagy SAMSUNG. 😊 Vagy ha mást ajánlotok hasonló árkategóriában az is jó. 😊 Az említett két monitort már láttam élõben is, de még így is nehéz a döntés. 😛 Elõre is köszi a segítséget.
A következõ cuccaim vannak:
- NVIDIA GeForce 8800 GT
- LG 32LG30 lcd tv
- LG W2243 lcd monitor
A videókártya 2 DVI csatlakozóval rendelkezik erre a tv egy DVI-HDMI kábellel van rákötve, a monitor pedig D-SUB-bal, amin a videókártyánál van egy DVI átalakító (próbáltam D-SUB - DVI kábellel is). Külön-külön tökéletesen mûködnek, de ha a tv rá van kötve, akkor a monitoron vibrál a kép. Elõzõleg a CRT monitornál mûködött a kettõ egyszerre. Frissítettem a videókártya drivert is, de nem változott.
Egyszer már kérdeztem, de kivitelezhetõ megoldást nem találtam.
Légyszi segítsetek
Hát nekem játékra meg filmnézésre is kéne, de a pivot dolog se lenne rossz, mert hát netezek is néha. A P-s monitor egyedül az új design miatt lenne jobb vétel, a többi tulajdonságba meg a másik. Csak az a baj, hogy olyan már van havernak és a P-s még újabb is. <#confused>#confused>
Amúgy meg mindkettõt majdnem ingyen kapom(a P-sre 10e-t kéne ráfizetni, a másikra csak 6500 Ft-ot), mert segítettem kicsit egy számtechboltnak és ezt adnák ajándékba, vagyis a kettõ közül az egyiket. Meg még annyi, hogy valszeg megtartom az öreg Samsung 920N-emet is és rádugom melléje a videókarira az új monitort. Csak még hezitálok, hogy melyik legyen.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
õ am Philips 190C1SB-t nézett, meg valami Philips 191E. nemtom 😊
All hail the double x!
Szerintem ha nincs szüksége DVI-re akkor ez pl., ha meg van akkor ez.
egyik ismerõsöm venne monitort kb 30ért. amit tudni illik, hogy nem jáccik, ritkán filmezik. inkább netes gép, és integrált vga-t használ. én ezt ajánlottam, de az a +8e nem nagyon tetszett neki 😊 5let? 20-21" is jó sztem, mert alapból 19est akart 😄
All hail the double x!
Pl.