PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And5
Valaki tudna nekem abban segiteni, hogy 100 körül milyen TV Tuneres monitort érdemes vásárolni ? A válszokat elõre is köszönöm.

Lacee86
Oldalirányú elmozdulásnál tökmind1, függõleges betekintésnél meg úgy kell forgatni meg beállítani, h jó legyen.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nem is az extrém helyzetekre értettem hanem hogy ha nem szembõl nézed a monitort már sötétebb a képe!
stickfa
LG W2363V-WF ,nem ledes!

Egyébként fifázni,szerintem lehet tn panelessel is,nem hiszem ,hogy olyan extrém helyzetbe kerültök játék közben,hogy ez ne menne "normális" körülmények között.<#vigyor2>

ez ledes monitor? LG W2363V-WF
BENQ V2400 Eco
SAMSUNG P2450H
BENQ G2220HD
SAMSUNG XL2370
BENQ V2410 Eco
Fujitsu Amilo SL3230T (S26361-K1303-V181) Active Matrix panel technológia ez mi pontosan?

ezek közül melyik az ami bírja a folyamatos akár napi 12 órás terhelést?
az a baj hogy mind TN paneles nincs látószögük. fifázni szeretnék az öcsivel leginkább játékra kellene!
Solten
Rendben, akkor: link (#9822-re). Netalan: link.

Saor Alba

stickfa
Folytatatom!

A színek is elég kis szögtõl is torzultak, én többet vártam!
A szoftveres kalibrálással tudtam segíteni a képi megjelenítés minõségén, de nem az igazi!

Most felvetõdik a kérdés,hogy mire cserélem le!

Míg véletlenül valaki nem linkelte be ide a fórumra az Acert,addig a Samsung 2494 hs és az LG w2363V között vaciláltam.

Végül is a Samsung mellett döntöttem,mert egyrészt itt és külföldi fórumokon is nagyon sok jót írtak róla!

Rá kellett dobnom 22 ezret és jövõ héten meglesz!
Ha ,ebben is csalódni fogok,nem tudom mi lesz!<#falbav>

stickfa
Hát én nem (nagyon) ajánlom az Acer v233 HABD-t!

Ezt vettem 1 hete és úgy néz ki sikerül kicserélni jövõ héten egy másikra!

Tényleg olcsó 39.5 ezerért vettem és lehet,hogy másnak megfelel ,de a fekete képernyõn óriási volt a fehér bevilágítás

kifli
de ez ilyen specko 3d monitor úgynézem, vagy lehet vele 3dézni
Solten
Ja csak a Samsung fokent elektrotechnikai ceg. Zalman hutos.. Monitor tenyleg kicsit furcsa toluk... Bar a Yamaha is hangszerekkel kezdte. Es milyen utos motorokat gyartanak... 😄

Saor Alba

pointer4
Mint a Samsung a porszívónal pl ?
Solten
Nem, "haromdes"... <#alien>

Saor Alba

Solten

Saor Alba

JSbyMSI8800
Ez érintõ kijelzõs nem ?<#alien>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Lacee86
Ez már olyan fényes, mint ha bekenték volna zsírral. 😊 Amúgy sztem maradjon mindenki annak a gyártásánál, amiben jó.

kifli
neírjuk le, kitudja, lehet jó panelt szerelnek bele 😊
(zalman cuccok általában jók, füles, hûtés, meg van gameregere is asszem 😊)
Solten
Zalman monitor... <#zavart2> <#alien>

Saor Alba

Lelouch
És 40-ért?
Tigristank
Hali!
Az lenne a problémám, hogy a monitorom (Samsung SyncMaster 930BF) furcsán viselkedik, konkrétan ha bekapcsolom a gépet, akkor fekete marad a képernyõ, és csak nagyon nehezen hozza be a képet (de látszik, hogy erõlködik). Viszont ha sikerül behoznia, akkor utána tökéletesen mûködik...
Találkozott már valaki ilyennel?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

pxxl
nemtom mennyivel jobb a P-s, az újabb verzió az tuti

All hail the double x!

N1ggA
Azt mondod inkább 2494HS mint P2470H?

Spread De Love!

pxxl
Samsung P2470H sztem. 2333HD-t hülyeség lenne megvenni csak azért ilyen drága mert tv tuner van benne. de sztem 24esek közül még mindig a 2494HS a tuti 😊

All hail the double x!

Az LG-re is 3 év gari van. 😊
N1ggA
Hali! Lentebb írtam, de változott az árkategória. Következõ termékek közül vennék egyet, de nem tudok dönteni. Játékra, filmnézésre lenne.
Samsung P2470H
Samsung 2333HD
Samsung B2430H

Spread De Love!

pxxl
autóból is 😊

All hail the double x!

SötétBarom
2494 - 3 év garancia. 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Na ez az! TV-bõl is jobbak a japán gyártók termékei mint a két nagy kóreai gyártóé.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Solten
Nehez is, mindketto fincsinek tunik...

Saor Alba

Hehe, nem sikerült döntenem, marad az alszok rá mégegyet és random rendelek sratégia xD
Solten
Nm. Ha lett volna, linkelem.. Egyelore nem nagyon talaltam 30 ropiert masik DVI-s monitort.

Saor Alba

Lelouch
Kösz! Esetleg lenne még valamilyen más tipp?
Samsungból meg nem szar be mi? Amikor én vettem a monitort, olvastam hogy valakinek a harmadik cserepéldány is pixelhibás volt a drága Samuból, meg egyéb problémákra is panaszkodtak, LG-re meg szinte alig-alig. Persze az 1 éve volt...
Az én LG-mre legalább Made in Poland van és nem Made in Romania.<#hehe>

desigo
hány éves volt,mi a típusa,mi baja lett?
Lacee86
Jah. <#idiota>

És? Bírom az embereket, akik leírnak egy márkát, mert beszart 1 a 1020140241241234 közül....
Higany
LG-t ne vegyél, most szart be egy éppen.

pxxl
hát jó kérdés. a samu az tuti jó, nekem is az van, meg még pár embernek itt, mindenkinek tökéletesen megfelel, az lg-rõl nemtok mit mondani. de ha most nekem kellene választani a 2 közül nem tom melyiket vinném 😄 (lg szebb sztem)

All hail the double x!

Sziasztok! Megint itt vagyok. Ma összegyûlt a monitorvásárláshoz szükséges pénzösszeg, szóval mihamarabb rendelni is szeretném a monitort. Már csak eközött a kettõ között gondolkodom:

LG W2453-PF
SAMSUNG 2494HS

Árban és méretben mindkettõ megfelelne, csak nem tudok dönteni hogy LG vagy SAMSUNG. 😊 Vagy ha mást ajánlotok hasonló árkategóriában az is jó. 😊 Az említett két monitort már láttam élõben is, de még így is nehéz a döntés. 😛 Elõre is köszi a segítséget.
pointer4
Hívsz egy villanyszerelõt és leföldeled a házat (6m-es réz rúd leüt a földbe), meg újrakábelezteted.
Nem, csak a monitor. 450W-os a táp, szerintem elég.
desigo
Ha felcseréled a két kimenetet akkor a TV is vibrál?
Videokártyának van elég táp?
Lenne egy elég bonyolult kérdésem, remélem tudtok segíteni.
A következõ cuccaim vannak:
- NVIDIA GeForce 8800 GT
- LG 32LG30 lcd tv
- LG W2243 lcd monitor

A videókártya 2 DVI csatlakozóval rendelkezik erre a tv egy DVI-HDMI kábellel van rákötve, a monitor pedig D-SUB-bal, amin a videókártyánál van egy DVI átalakító (próbáltam D-SUB - DVI kábellel is). Külön-külön tökéletesen mûködnek, de ha a tv rá van kötve, akkor a monitoron vibrál a kép. Elõzõleg a CRT monitornál mûködött a kettõ egyszerre. Frissítettem a videókártya drivert is, de nem változott.

Egyszer már kérdeztem, de kivitelezhetõ megoldást nem találtam.

Légyszi segítsetek
Higany
Köszi a válaszokat! A link csak arra volt jó, hogy be tudjátok azonosítani amik közül választanék.
Hát nekem játékra meg filmnézésre is kéne, de a pivot dolog se lenne rossz, mert hát netezek is néha. A P-s monitor egyedül az új design miatt lenne jobb vétel, a többi tulajdonságba meg a másik. Csak az a baj, hogy olyan már van havernak és a P-s még újabb is. <#confused>
Amúgy meg mindkettõt majdnem ingyen kapom(a P-sre 10e-t kéne ráfizetni, a másikra csak 6500 Ft-ot), mert segítettem kicsit egy számtechboltnak és ezt adnák ajándékba, vagyis a kettõ közül az egyiket. Meg még annyi, hogy valszeg megtartom az öreg Samsung 920N-emet is és rádugom melléje a videókarira az új monitort. Csak még hezitálok, hogy melyik legyen.

Érdekes meglátás, reméljük akkor nem csalódik a Philipsben.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

pxxl
thx! 😊 írtam neki, majd kiderül mit mond.

õ am Philips 190C1SB-t nézett, meg valami Philips 191E. nemtom 😊

All hail the double x!

Akkor a széles vászonról inkább tegyen le, mert filmhez vagy játékhoz jó, de böngészéshez ennél rosszabb nem is lehet, kivéve, ha pivot-os monitort vesz, azt meg olcsón jót nem kap. Én egy 19"-os 5:4-es képarányú monitort vennék a helyében. Azoknak a legjobb a képpont távolsága, nem kell böngészéskor nagyítgatni és kényelmes a használata minden máshoz. Én is csak a film és a játék miatt veszek szélesarcút.

Szerintem ha nincs szüksége DVI-re akkor ez pl., ha meg van akkor ez.

Lacee86
Hát netezni bõven jó ez is sztem.

pxxl
haj!

egyik ismerõsöm venne monitort kb 30ért. amit tudni illik, hogy nem jáccik, ritkán filmezik. inkább netes gép, és integrált vga-t használ. én ezt ajánlottam, de az a +8e nem nagyon tetszett neki 😊 5let? 20-21" is jó sztem, mert alapból 19est akart 😄

All hail the double x!

A tesztek szerint mégsem jobb. Játékra meg mindegy melyiket, mert mindkettõ jó arra.

P szériát ne vegyél. A betekintési szög nem fedi a valóságot, mert kinek mi számít annak? A HM drágább mint a HS, de a HS-sel is bõven el leszel. A pivot funkciót nemigen fogod használni, mert ezeket a paneleket nemigen lehet erre a tré betekintési szögek miatt. A gyártók ezeket a TN paneleket arra optimalizálják ahogyan az használva lesz. Alulról ritkasz@r a betekintési szög, ami oldalra fog kerülni fa elforgatod pivot módba a kijelzõt. Ezért én a 2494HM-re szavaznék, de nem az edigitalban. Keresgélj argep.hu-n, ott reálisabb árakat találsz.

Pl.