PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Három hete volt olyam gondom vele, hogy nem kapcsolt fel.. elvittem szervizbe ahol azt mondtak hogy az alaplapon volt valami gond, de megcsinaltak. Azota veszem eszre hogy komolyabban rezegni szokott.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A háttérvilágítást az LCD panel kitakarja, a háttér változatlanul világítva marad. Ez a fekete, pont emiatt nincs jó feketéje sajnos az LCD technológiának, mert a kitakarás mértéke nem tökéletes.
Legalábbis, ha a fekete háttérre utalt BenceYCE :D
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ja és ebben az esetben, még mely tulajdonságokra kell odafigyelni?
Samsung 2494HS vagy P2470H ?
Melyik tud többet vagy melyik a jobb ? Személyes tapasztalat van ezekkel kapcsolatban ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
All hail the double x!
Saor Alba
Mivel a mostani monitorodat is jópár évig használtad ezért valószínûleg amit most veszel is meglesz pár évig.
Amíg egy 22 colos 1680x1050-es monitor 40-45 ezer Forint addig egy 24 colos 1920x1080-as 45-52 ezer Forint.Érdemesebb jobbat venned.
Samsungok megbízható,jó monitorok.3 év garancia van rájuk és 3 napos pixelgarancia.
Ha csak egy pixel is hibás azonnal cserélik szó nélkül.Ezért majd fontos,hogy a vétel után 1-2 napon belül alaposan átnézd.
Mindenképp legyen a monitoron digitális bemenet DVI esetleg HDMI az analóg Dsub mellett,helyett.
22-esek : 2233BW , B2230W
23-asok : 2333SW , P2370
24-esek : 2433LW , 2494LW
6 éve nem vettem monitort szóval egyáltalán nem vagyok képben LCD ügyileg. Ajánljatok légyszíves nekem 19-21 coll között LCD monitort ami jó mindenre. 4850-es a videókártya. Sokat játszom, még többet netezem és biza videózom is bõséggel. A kritériumok. Nem kell full hd elég az 1680X1050, nem kell szélesvászon. Ha véletlenül még is az lenne nem baj.Ja és valami ismertebb monitor márka legyen. LG-t hanyagoljuk már 2 CRT-t elfüstölt nálam. (A másodikat ingyen kaptam.) A felsõ határ szigorúan 50 000Ft. Elõre is kösz!
All hail the double x!
link
Saor Alba
Saor Alba
az utolsó jó játékmonitornak?