14421

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Solt #10829 A kisebb is 1920-s... 22"-ben szerintem ez már sok...
-
a 2311-es gondolkodás nélkül vevős, elviekben a kisebb is ugyanazt tudja papíron, csak a felbontása 1680*1050, de szerintem 22-es méretben az éppen elég. -
Solt #10827 Köszi, de esélytelen, hogy megnézzem! ( mobilnet )
Ha ajánlottad, gondolom, hogy jó, csak megerősítést szeretnék és már rendelem is! :))
-
Link.
Input lag. -
Solt #10825 Ja igen... "értelem" szerint főleg játékra kell... ez a fő szempont...
-
Solt #10824 És ez mennyivel másabb mint amit elsőre kinéztem? :) Kép minőségben, input lagban, stb... :) ( hülye kérdések, de ezeket nem vágom! :) ) -
A monitod:) -
Solt #10822 Melyik Guru "topikja"? Egyébként nem emlékszem, hogy neki ez lett volna... :) -
Solt #10821 No Urak, hogy on is legyek... szerintetek EZ megér plusz 5 ezret?
Osztán... most nézem, hogy a 23"-s pont nem fér be ( csak 52cm helyem van :S ) oda ahol a mostani van. :S Full HD felbontásban a 22"-s nagyon rossz választás? -
Úgy emléxem, hogy Én először Gurubefree-nél olvastam. De ha jól látom látogatod(ttad) a topic-ját. Úgy nézem Neki most más a szignója, de volt Neki is ez?!
1mástól loptátok.
Számomra nem nehéz felismerni, mert volt idő, amikor non-stop hallgattam a műveit.
Még most sem nagyon van a magyar zenében olyan, aki(ami) felérne ahhoz a színvonalhoz és minőséghez, amit Ő nyújt. Sajnos sokak nem látnak, hanem csak néznek. Mondjuk Fásy múlatót and sötöbö.
-
Solt #10819 Ki az a gyarló kutya aki lopni mer?? Ide a nevével... :D ( És felismeri, grat! ;) ) -
Jahh-jahh. Értem. :)
Más: Te vagy itt SG-n a második ember akinek a szignójában ezt az idézetet olvasom Ákos-tól. :) -
Solt #10817 Izgulok, így nem látok az orromig sem! :D -
Lásd Banner alatt.
-
Fehér kép-diavetítés:D -
Solt #10814 Srácok... már vinnék is 25 ezerért... :) Van valami program, vagy valami amivel pixelhibákat tudok nézni? -
Bezony, valahol itt kezdődik a monitor. Bár személy szerint nekem a 2209wa a szimpatikusabb a 16:10 miatt. -
Solt #10812 Hát Uraim, meg lettem győzve! 
ILYEN van most... megy PH-n az apróba... :) -
Nálam már itt figyel egy jó ideje:) -
hihetetlen hogy ezt a qrvajo monitort ennyiert dobaljak...
-
Solt #10809 Kezd kifolydogálni a szemem a TN paneles LG-m előtt... lehet, hogy váltok... ERRE gondoltam... szerintetek? -
én pl nem használom :) -
hát nem feltétlenül kell használni, simában is be elhet állítani, csak kényelmi cucc :) mondjuk a 2494HS-nél mire beállítottam volna azokkal a szar érintő gombokkal, sztem tuti kihullik a maradék hajam is
-
Samsung-osok akkor vagy nV-sek; vagy 4xxx-es ATI-t használnak?! 
Vagy: Nem használják a Magic Tune progit. -
nem a win7-el, hanem a hd5***-el van baja :/ -
Nekem is az van. -
tizennyócasalfa2béta -
melyik van fent? -
nekem semmi bajom nincs vele
meg ne kérdezd melyik van fennt mert nemtom fejből xD -
Mintha pöttyet elqúrták volna ezt az oldalt. :) Én már letettem arról, hogy Samu kiad egy korrekt MagicTune-t Seven x64-hez. :( -
az magictune premium -
Valaki tud valamit az új(?) Magictune-ről?
Csak mert nekem telepítve van 64 bit-es Win 7-re egy 4.0.1-es verzió, itt meg msot látom verzió számnál, hogy 3.0.5.
Ezek vajon tényleg meghülyültek, mert az tény, hogy ez a 4.0.1-es verzió egy rakat fos, ezért nézegetem elég gyakran az oldalt, erre ez fogad. -
Srácok, TN panelesből miért nem legalább olcsót vesztek? -
NHLFAN #10796 én pénteken vettem egy LG W2363.nagyon király,nagyon meg vagyok vele elégedve,60ezer forint-os árkategóriában ajánott! -
5-10 masodpercre megall a kijelzes, "Display driver stopped.." majd "recovered". Ezt naponta 2x megcsinalja. Legujabb Catalyst a Sapphire 5770-hez. :S -
Meg van a megoldás a Catalyst-ban fel volt húzva max-ra a Mipmap Detail Level Quality-ra lett állítva de, most levettem Performance-re és most úgy tűnik jó. Valamiért nem szereti a vagy a videokártyám a dvi/vga megoldás vagy csak a monitor nem szereti. -
Nem azt látod, amikor ha mozogsz játékban és ki van kapcsolva a vsync?
Kapcsold be a vsync-et.
Vagy nem erről a kép hullámzásról beszélsz? -
A monitornak vagy a videó karinak?
Videó karinak Catalyst 10.9-es van fent, de régebbinél is 10.7, 10.8 ugyanúgy nem volt változás.
A monitornak meg nem találtam. -
Hát ha csak játékoknál van, akkor én inkább driverre gyanakodnék. -
Üdv mindenkinek!
Remélem jó helyre írok.
Van egy BenQ G700 as monitorom.
Egy dvi/vga átalakítón.
A következő a problémám van vele.
Játékok közben halványan, de lehet látni, hogy vízszintes vonalak mennek lefele vagy fel fele a képernyőn, és nem tudom miért.
Meg néztem, hogy a kábel vagy az átalakító lenne rossz, de semmi változás.
Az még lehet, hogy a Logitech X 530-as hangszóró bezavarhatna neki?
Mielőtt tönkre ment volna az előző monitorom, ami egy LG Flatron L194WS 19 Wide LCD Monitor volt ott nem volt ilyen probléma és már akkor is meg volt a Logitech X 530-as.
Lehetséges, hogy maga a monitor az utolsókat rúgja?
Ha nem játszok, akkor nincs ilyen probléma csak játékban.
1280x960 60 Hz-en futnak a játékok.
Egy BenQ V2220 Led monitort venné de félek hogy annál is lesz ilyen hiba.
BenQ monitoroknál előszokott fordulni ilyen ami nálam van?
Előre is köszönöm a segítségeteket.