PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2494HS-emen nem mernék ilyesmire vetemülni, inkább elhessegetném, minthogy esetleg megsértsem a monitort...egy szaros szúnyog miatt. :D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most mértem meg, és szerintem nem vészes.
kép
de azért mindenképp vakargasd meg nehogy csak kosz szívasson xD
Sajnos pont a közepén van egy pixelhiba.
Fekete háttérnél látható csak.
Samsungnál él a 3 napos pixelhiba garancia? Vagyis cserélik is egybõl? Holnap hívom is fel a boltot, h viszem vissza.
Nagyon sajnálom, h hibás, igaz észre se lehet venni, de mivel kiszírtam, a bekapcsolástól kezdve azt keresi a szemem.
B@ssz@ meg, pont én járok így mindennel.
Köszönöm a segítséget!
Sürgõsen monitorra lenne szükségem, max. 90-100k értékben. Nálam "a méret a lényeg" elv mûködik, minél nagyobb monitort szeretnék. TV tunerre nincs szükségem. 27" körül gondolkoznék.
Ötletek?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nézegettem, hogy meik monitor hogy néz ki.
Célpontjaim:
Samsung P2770H
Samsung XL2370 LED
LG W2486-PF LED
Az árak horror árban voltak megadva (a samuk 110k körül mozogtak!) Míg itt a led-es samu 72k.
Az LG képe nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
A két samu között hezitálok. Jó lenne a 27"-os, de sajnos nem led-es, a ledesnek meg gyönyörû a képe, de csak 23"-os.
Szerintem a Samsung 23" XL2370 LED -es lesz a végeredmény! 3D-t meg asszem elvetem egy kicsit, majd késöbb. A gépem meg megtoldom még egy vga-val, h a full hd-t valamennyire ki tudjam használni. Azt annyi.
Valakinek van valami kivetése ez ügyben?
Esetleg tud valaki ennél jobb ötlettel szolgálni, monitorvásárlási ügyben?
Azt megköszönném!
Hát én is ilyen vagyok :D
Sokszor utánanézek valaminek mielõtt megveszem :)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Az LG W2453TQ-ra!!!
Árgépen, meg Ipon -on csak 2ms!
Akkor hogy is van ez????
Járj jól utána, mielõtt kidobod a pénzed valami retekre!
Amit meg majd cask otthon veszel észre, hogy pudvás belül!
Én 1 hónapja nem tudok dönteni, mit vegyek.
Már mindent végigbogarásztam, de írnak mindenhol mindenféle adatokat.
Az a legbiztosabb, ha a gyártó oldalán megnézed, mi-mit tud, és csak utána a boltban meg az árát.
Értem.
Köszi mindent.
De az én elképzelésem csakis az LG!
És egy ilyen.
az a 2 másodperc húz engem,és a minél kevesebbi fogyasztás
Belátom,tényleg rá kell pakolni még egy kicsit,de az semmi.
Le van tojva.Muter is beleegyezett.Ám ez a monitor amit mutattam kb 2 hónap múlva nem csökken az ára? XD. mert akkorra befejezem a saját szobámat,+ jön az õj íróasztalom és valamikorra akkor tervezném a monitort is.
Szal az a 2 hónap..
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
23-24 colnál már 1920 x 1080-ast
kis méretben fölösleges a sok képpont,nem fogod jobban élvezni
mi a max összeg amit rá akarsz költeni?
Na segítettek megtalálni ezt a gyönyörû Topikot. <#smile>#smile>
Tanácsra lenne szükségem. :/
Monitor választás elõtt vagyok és én FULL HD (1080)-ra gondoltam.
A márka ami meg fogottt az az LG.
Az 21,5 "-os volt. De azt ajánlották,hogy FULL HD az nem néz ki valami jó olyan méreten.
Szerintetek?
Ebben kérném a segítségeteket,
Heló
nekem az lenne a gondom, hogy:
- van egy full hd lg lcd tv-m, amit szeretnék összekötni a pc-vel,
- megtettem, nem hdmi kábellel, hanem a tévé monitor bemenet, videókari dvi, szal monitor kábellel,
- nvidia vezérlõpult analóg kijelzõként ismeri fel és hallottam már olyat, hogy hiába full hd a tv, meg a monitor, ebben a pc-s összekötõ módban nem feltétlenül tudja a hd-t a tv...
- ennek ellenére a monitor klónozása funkciót választottam, hátha az kivágja a full hd monitor képet az egyébként full hd tévére..., baromi logikus lenne :))
- tuképp megtörént, ha a tévé távirányítót megnoymom, hogy jelezze ki az aktuális állapotot, az is azt jelzi, hogy 1920x1080 60 hz, rgb csati...
- szép is... de a tévé képernyõ bal oldalán egy vékony fekete sáv van, és letakar a monitoron megjelenített képbõl egy vékony sávot...
- asztalt hiába mozdítom, a sáv marad sajnos, mintha az lenne kvázi a tévé "széle" szal az elmozdított kép a sávban halad... ettõl eltekintve viszont nagyon szép... ezzel a szépséghibával.. hogyan lehetne, hogy klónozással a full hd monitor felbontás is teljes egészében megjelenjen a tévén 1:1, mert elvileg ebben a nagy felbontásban teszi ki a klónozott képet... de az a rohadt fekete sáv mégis elrontja az összképet. és semmive sem tudom kiteneni fullra, semmi auto adjust meg ilyesmi nicns
ötlet, megoldás?
köszi
Olyan kérdésem lenne, ha beszerzek egy Samsung 2333HD 23" Full-HD LCD monitor TV-t és csak simán rádugom a koaxkábelt ami a kinti lepkeantennából jön (azaz m1, tv2, rtlklub) akkor fogok látni valamit? Elméletileg tv tuneres. Csak nem vágom mit jelent a földi digitális adás. Ami sima antennával jön, az analóg jel, de attól még digitális? Ebben a témában nem vagyok valami szaki. Illetve ha 4:3-as képarányban jön a cucc akkor két fekete csíkot fogok látni vagy széthúzza mint a mostani plasma tv-k bucira a tvbemondó fejét. Vagy lehet kinagyítani és legfeljebb a felsõ részek elmaradnak, de az aránya megmarad? Mondjuk azt se néztem, hogy van e hangfal beépítve a cuccba, de mondjuk egy 2.1-es aktiv hangfallal ez megoldható. Köszönöm a válaszokat!!
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
jo monitor de vettem egy samo 2370H-t és nagyon zsír
nem natív felbontásokban is álom , nem ilyennek képzeltem szóval bátran ajánlom, mert féltem a full hd tól, de pozitívan csalódtam.
Saor Alba
full hd-t kizárnám mert komollyabb gémek alatt szenvedés kategória, tehát kéne valami jo kis 22-es 1650-es felbontású és DVI-os Ezek kihaló félben vannak sajnos.
Anno 2 éve nagyon teccett a samo 226CW, de ezt már nem árulják. Valami hasonló tudásút tudna valaki ajánlani
Ja és sokat nézek filmeket is.
legjobb megoldás a sok sikálás és reménykedés, az itt felsorolt anyagokon kívül (víz/spec folyadék+mikrószálas kendõ) mind károsítani fogja a monitort... csak példának kedvéért, én még zsebkendõvel sem vagyok hajlandó hozzányúlni, mert az is össze-vissza karcolja a felületét.
viszont nagy mennyiségû beleölt idõvel nekem már sikerült levakarnom elkent, vérrel teli szúnyogot, kéznyommal és a szúnyog által hagyott kellemes folttal együtt, szóval megkockáztatom, hogy kis türelemmel minden lekapható durvulás nélkül is a monitorról <#hawaii>#hawaii>
[/spam]™
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Összedisznóztam a TFT-met valami olyan pacával, amit a víz meg az LCD Cleaning Gel nem szedett le, ezért megpróbáltam szappannal, ami már oldotta, de így meg csak összemaszatolódott és nem megtisztult a képernyõ.
Ha van valami jó ötleted, amivel le lehetne szedni a maszatot, akkor kérlek oszd meg velem! :)
Köszi,
Catti
[/spam]™
<#smile>#smile>
De egy mai lcd-nél a maximális méretet (pl 1920x1080, vagy 1680x1050) a pixelek száma adja meg, így azt nevezték el natív felbontásnak. Mivel egy pixel egy képpontot jelenít meg. Ez eredményezi a legélesebb, -szebb képet. Ettöl csak lefelé tudod (downgrade)-elni a felbontást, ami már nem lesz a legszebb, legélesebb.
Javítsatok ki ha nincs igazam.
csipesz
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD