PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ahol én veszem, ott 78900.-Forint az U2311H... pixelgaranciával! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
a 24"hoz ragaszkodnék inkább, mivel a 22-est szeretném lecserélni 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.geeks.hu/technologiak/090629_tft_paneltechnologiak
http://www.geeks.hu/technologiak/091209_lcd_tevek_led_vs_ccfl
A Dellet ajánlom, de te döntesz.
A 2ms a Samsungnál úgy jön ki, hogy egy negyed fordulatot számolnak. Ez igaz a tévékre is. 7-8ms-os Panelnél nincs gyorsabb reálisan, bárki bármit mond. A legújabb faszság a Phillips 0,5 ms válaszideje.
Már ezzel a három mondattal is túl sokat írtunk a válaszidõrõl, hiszen nem ez számít, hanem az input lag, aminek csak egy része a panel válaszideje. A leggyorsabbak a gamer monitorok, de mivel nagyon minimális rajtuk a képfeldolgozás, hihetetlen fos a képük. Célszerszámok, na.
Tudni kell, hogy a fotósok is IPS-es monitorokat használnak vagy CRT-ket pont a színhûség miatt.
- valami kiskapu amirõl nem tudunk
- mind hibátlan, így lazán bevállalják
www.smart-bus.hu
Én mint vevõ ennek örülök, de azért arra kíváncsi lennék, hogy ha a gyártó nem ad, mert nem ad, pixelgarit, akkor õk hová dugják a kibontás után pixelesnek mutatkozó atomdrága eladhatatlan monitort, mert a nagyker nem veszi vissza, vevõ meg nem viszi el.
Jobban örülnék ha egy drága monitorra lenne 72 órás pixelgarira, mint egy LG vagy Samu esetén, és nem kéne ráfizetni egy halom pénzt érte, mint Asusnál.
Rákérdeztem, hogy náluk ez, hogy mûködik, majd közölték, hogy helyben tesztelhetõ, ha nem jó, hozzák a másikat, ergo garantáltan pixelhiba mentes monitor vihetõ haza... díjmentesen!!!
Szerintem így kéne ennek valahogy mûködnie! Természetesen kalibrálást is csinálnak, a leírtak alapján elég korrekten:
"a kalibrálást én végzem, profi és többször bevizsgált/ellenõrzött koloriméterrel vagy spectralfotometerrel, amirõl kalibrálás elõtt és után is készítek egy tesztet és pdf-ben is ellenõrízhetõ kimutatást adok, továbbá egy generált ICC színprofilt is a VGA kártyád ismeretében!"
Megrendeltem az U2311H-t! <#finom>#finom>
www.smart-bus.hu
Csak akkor, ha elhiszed a valós körülmények között szinte soha nem teljesülõ 2ms-esválaszidõt, a TN panelek esetén vagy a 160-170 fok látószöget ami a valóságban olyan 90-135 fok. 😉
Azt hiszem pl. az input lag sokkal többet számít.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A többi verzió még nem kapható, ez tudtommal 68.000+/-1K.
Természetesen 178 fokos láthatósági szöge van, meg nem csak papiron 16millió a szinek száma. (Lásd TN panelek kemény 3x6 bites színmélysége, és kamu láthatósági szögei.)
milyen 24" monitor ajánlotok úgy max 70ig? nameg ez a ledmonitor cucc ez most akkor jobb vagy ahogy alant olvastam csak parasztvakítás? igazából nekem lényeg h jó legyen, és lehetõleg iponból 😊 elõre is köszi, ha olcsóbb akkor nem fogok megharagudni 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
24''es Ilyama-át. tudok (2ms), 189 EUR-ért. Mitõl kerül ez másfélszer ennyibe, mikor kisebb és lassabb is? Ne értsd félre, tényleg érdekel.
A ti kung-futok nem erős!
All hail the double x!
www.smart-bus.hu
@Solten: Írtam nekik, hogy mikor átveszem, ott helyben teszteljük le... persze díjmentesen... azért én nem fizetek, hogy egy pixel tesztet lenyomjanak rajta, plusz három napig anyázás nélkül visszavihessem... szóval kíváncsi vagyok mit írnak...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu