14420

| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Azert gyors mert TN. Rakapcsolhatnanak kicsit VA panel fronton, mert qrvajo aron kinaljak oket, mar csak a valaszidore kene ragyurni egy kicsit. -
DIESEL DOG #11629 Értem, akkor átgondolom az egészet újra... 21,5" vagy 22"-os érdekelne egyébként, a mostani 19"-os Acer LCD monitoromat váltaná a jövendőbeli majd... :) -
pixelhibám nem tudom, hogy van-e, használat során nem látom, én nem nem állom neki 2 centiről nézegetni, úgysem cserélnék.
-
Azért jobban is rákapcsolhatott volna, azért az egyetlen géjmer monitorja nem tökéletes. De gecigyors, az biztos, kb crt tempót nyom. Csak értődik, hogy tn paneles szegényke. -
A Benq rakapcsolt emberek...
-
Én is nemrég vettem új monitort, a fejléc bal oldalán díszelgő BenQ-t (G2420HDB). Nincs rajta pixelhiba, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Attól tartottam egy kicsit, hogy játékra nem lesz olyan jó az 5ms válaszidő miatt, de teljesen alaptalan volt a félelmem. Filmnézésre meg pláne tökéletes! Ajánlom mindenkinek ezt a típust! -
Hanyagold, vegyél Benq-t, olcsóak és jóak.
-
DIESEL DOG #11623 Sziasztok!
Asus monitorokról mi a véleményetek? Esetleg tapasztalatokat meghallgatnék, érdemes-e ilyet vásárolni, stb... -
No problem. Ehh, bocs, tegnap keso volt, az olvastam a full HD-ra van szukseged. Igy mar valamivel egyszerubb a helyzet: link -
faláb #11621 Köszi! Amúgy nekem tökmindegy, hogy hány colos, mert ennyi pénzből amúgy se terveztem Full HD monitort venni. Elég kisebb felbontás is nekem. -
Hi.: link. Megis erdemes lenne tobbet raaldoznod, nem sokkal dragabb egy 24"-es: link. 21.5"/22"-n a full hd nem tul nagy elmeny egy 24-hez kepest. -
faláb #11619 Üdv!
Kb. 30(max 35) ezer forintból már lehetne venni egy tisztességes LCD monitort? Filmnézésre kellene főleg, néha játékra. Ennyi pénzből természetesen nem igény számomra az, hogy FullHD legyen. Tudnátok ajánlani esetleg pár monitort? -
Abba már végképp bele sem gondolok, hogy miért adnak ki 1áltan újabb verziókat?! Akinek 48xx; nV mittomÉn milyen kártyája van(volt) - gondolom okés. Akinek újabb (5xxx-ek határeset az újabb szó) Radeon-ja; nV-je van azok meg mind szopnak. nV-ről nincs infóm, hogy ott mi a szitu.
Blum
Na, ugye?! És:

-
Blum #11617 Csak a kíváncsiság kedvéért kipróbáltam az LG programját (ForteManager),tényleg kényelmesebb így.
(Ja,és ez működik! :D) -
Nem artana mar felvenniuk egy-ket ertelmesebb programozot, nagyon tojnak a software-reszre... :D -
Mondjuk ha profil-t váltasz akkor szoftveresen tudod. Nem kell nyomkodni a gombokat. Minden amit az oldalsó gombokkal tudsz, csak szoftveres úton.
Én pl. más profilt használok Win-be (Text) Játékok alatt vagy a NET; vagy Game; Movie. Ha filmet nézek monitorról, akkor is vagy Game; vagy Movie profil. Esetleg felnyomom még a gamma értéket is. -
Blum #11614 Amúgy hülye kérdés,de mégis mi a bánatra kell nektek ez a MagicTune? 5évig volt Samu monitorom,soha nem használtam... -

Kecci. Ez nem igaz. Ez már túl van a vicc kategórián. Mi a pöcsömet csinálnak ezek!!! Dühítő! Menjenek a jó édes anyukájukba.
Azt nem értem, hogy ez a hiba csak a HD5xxx s gondolom a HD69xx kártyáknál áll fenn jelenleg. Milyen VGA-akon tesztelik ezek le?!
De már nem is akarom megérteni... 
Köszi, hogy kipróbáltad!!!
-
EEEESSSSssssss.......................
http://noob.hu/2011/01/16/lajos.jpg
nem nyert -.-' -
most jon az izgalmas resz, restart. -
hat ezt ki kell probalnom.
-
Hi there!
Én már teljesen jól megvagyok MagicTune nélkül cca. már nem is tudom éve, vagy több. :)
DE!
Samsung-os fijjugok végre javították a 4.0.9-es MagicTune linkjét(!). Azt nem tudom, hogy már jó-e, vagy még mindig van vmi bug benne, de többek között most már nem csak azért nem szedem le, mert nem hiszek benne hanem azért, mert most raktam fel az Win7 SP1-et és tökre nincs hozzá kedvem, hogy a Samsung újfent elcsesszen vmit.
De ha vki vállalkozó kedvűbb mint Én, esetleg hisz a csodákban, akkor:
MagicTune -
télleg? fakkanál -.- -
buta-e vagy? :D
3 napon belül azonnal csere, vagy pénz vissza. Én visszakértem volna pénzt, azt veszek egy ugyanolyan alaplapot, ha nem akarják cserélni :D -
:D nem para, én az zsír új alaplapomat vittem vissza 4 óra üzemelés után, aztán vártam rá 3 hetet
-
köszi! -
Az a dinamikus kontraszt. User manual. -
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy samsung 2770HD-m van és mikor sötét színek vannak többségben a képek akkor elsötétül kicsit a kép, gondolom ez valami energiatakarékos mód.
ki lehet ezt kapcsolni valahogyan? -
Azt azért már vidd vissza, búghat egy picit, de ezt azért a gépnek simán el kellene nyomnia. Ha készséges a bolt, úgy is kicserélik, egy 2-3 hét után.
Nekem most 3 hét után ért véget a monitor gariztatásom.
-
Blum #11601 Jó,de ha éjszaka ülök csöndben és csak netezek,MSN,stb...akkor kurva zavaró. -
Tekerd fel a hangerőt, mindenféle flegmaság nélkül mondom. -
Blum #11599 Ma suliból hazafele beugrottam az üzletbe,ahol vettem,rákérdeztem,azt mondták,hogy vigyem be,aztán megnézik. Ők azt mondták,hogy már eladtak jópár ugyanilyen LG-t,egyet sem hoztak vissza ilyen jellegű (sőt..semmilyen) hibával. Pont én ba**ok rá,hát persze...:@ -
Nem a gépben hanem a monitorban lévő tápról beszélt. -
Blum #11597 Mármint a gépben lévő tápegység? -
Lehet hogy a táp búg. Olvastam már róla hogy néhány monitornál előfordul halk búgás és ilyenkor a táp a ludas. Ez ellen nem lehet mit tenni, meg kell szokni. :( -
Ha ez nem ledes monitor, akkor lehetséges a neon csövektől is ami a háttér világítást adja. Az is adhat búgó hangot. Én az enyémen nem hallok semmit, mert a gép hangja elnyomja. -
Blum #11594 Hali!
Kérdezni szeretnélek titeket,hogy valaki találkozott-e már olyan hibával,hogy amikor a monitor be van kapcsolva,akkor a monitor felől nagyon halk búgó hang jön!? DVI-on és D-Sub on is.
A monitor nincs 1 hónapos sem. (LG W2253TQ-PF). Normális ez vagy vigyem vissza? -
orangutan #11593 de még az is feltünt, h ha nem a lámpákat kapcsolgatom, hanem a drótokat mozgato, az is a kép elmenézéhez vezet, sőt ha a dvi kábelt mozgatom az is, de nem lehet kontaktos szerintem, mert akkor meg a lámpák mért kavarnának be.? -
orangutan #11592 helo
van 1 fél éves benq g2220hd monitorom, és azt veszem észre, hogy ha kapcsolhatom a villanyt a lakásban, azon az áramkörön amire a gép van dugva, akkor a monitor képe elmegy 1 mp re , de utána visszajön. a gép ezt az ingadozást nem érzékeli, szal ebböl arra tudok következtetni, h a monitor tápjának lehet vmi gondja? ha egyáltalán ez a monitor gondja? Szerintetek is érdemes ezzel visszavinni, csak mert félek elöbbutóbb tönkreteszi ez kép elmegy visszajön dolog. V azt fogják mondani h rosszak a vezetékek a házban , és nem a monitor a szar,( de amugy vezetékekkel nem lehet a gond, viszonylag frissek még) -
Meg mondjuk ott a nyolc nap elállás, ami működik is, kérdés, hogy érdemes e ilyenért baszakodni, mikor valószínű, hogy a következőn is lesz, csak lehet, hogy azon full középen és mondjuk 3 darab.
Volt már pár monitorom, szart fosra cseréltettem ki, aztán meg vissza szarra, ezt így lehet játszani az idők végezetéig. 5hiba/1 millió pixel tolerancia, mindet elárul, ennyi.