PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Láttam irkáltatok már errõl a MagicTune-rol, gondoltam akkor kérdezek, irok én is valamit!
Az lenne a gondom hogy win 7 64bites OS-t használok Samsung 2232BW mellett egy hd5770es video karival és ma megadta magát a MagicTune mert valamit szarakodott és ki kapcsolt, na mondom akkor frissitem erre én hüje... letöröltem a régit a géprõl, de magát a telepítõt is és nézem a magictune oldalon 3.0.5ös verzio van, na mind1 mondom leszedem, erre ugye hát baszik se mûködni... kijön a hibaüzenet hogy nem jo az operácios rendszer bla bla...
Tehát, ha valakinek megvan a 4.0.1es verzio plz irjon már rám egy PRIVÁTOT és adok mail cimet, amire elküldheti!!!
Másik kérdésem, már egy ideje van egy olyasmi gondom a monitorral mint említettem, Samsung 2232BW, az a gondom, hogy van amikor lát olyan szineket vagy nem értem, de legtöbször ez a sötét szinekre, fekete illetve szürkénél elkezd villogni, de elõtte elkezd ilyen zöld csikok villogni vizszintesen a monitoron majd elkezd villogni a monitor, na és ha ujra inditom a gépet akkor van amikor megjavul!
DE: DVI kábellal használom a gépet, mivel a VGA bemenet kell az xbox360-omnak! És xbox alatt nem csinál ilyeneket, de kb. 2 hónapja vadonat új gépem van, és azelõtt is csinálta, szóval nem a géppel van szerintem a gond, pontosabban a video kártyával, hanem szerintem a kábellal, lehetséges? volt már valakinek ilyen gondja???
eltartott pár percig mire leesett hogy csak egy csillag viccelt meg.
(kb jobb felsõ sarok)
All hail the double x!
errõl a monitorrol van valakinek tapasztalata?
!Forza Ferrari!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok!
Vettem egy használt samsung LTM230HT01 panelú monitort aminek a menüje le van zárva.
Csak a fényerõt tudom állítani semmi mást.Valaki tudhatja hogy miként lehetne elõcsalni a többi menüt vagy mi lehet a gond?
Elõre is köszönöm!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
- 1920x1080 FullHD
- HDMI és DVI csati egyaránt (lehetõleg OSD-bõl választható inputtal)
- 21-23" képátló
- 5 ms válaszidõ, vagy inkább jobb
- 45-60k közötti árfekvésben kéne mindezt
Én kinéztem egy LG E2350V-PN-t, de kíváncsi lennék ti mit ajánlotok?
Különösen erre a monitorra gondolok: http://www.edigital.hu/Monitor/BenQ_GL2030M_20_LCD_monitor-p59583.html
Elõre is köszi a választ.
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Nem tudom, visszaadnák-e a pénzt, mert kamatmentes részletre vettem egy BenQ V2420-at. Az akció rövidsége miatt eléggé elhamarkodott döntést hoztam sajnos. "Szerencsére" pixelhibás volt és most a cseremonitor is pixelhibás, így inkább azt mondták, válasszak helyette egy másik típust.
(Amúgy, ha nagyon vered az asztalt, visszaadják a pénzedet, ha cserés téma van)
Vagy marad a BenQ VW2420H, nem egy Dell minõség, de nem is TN paneles.
Most jönnek az LG eIPS és LED-es cuccai, várhatóan a kettõ közötti árban ...
A tanácsotokat szeretném kérni. Az Extreme digital kínálatából kellene monitort választanom(más lehetõség nincs). Minimum 23-as fullhd-s kellene. A Benq VW2420H-ról mi a véleményetek? Ez legalább nem TN paneles. Ha ez nem jó választás, akkor mit ajánlanátok? TN panelesért nem nagyon szeretnék 60 ezernél többet adni.
Köszönöm elõre is!
Gyenge hangra számítottam, de ez? Szánalmas egérköhögés. Egyedül a tv-bõl rippelt Szomszédokat tudom rajta élvezhetõen nézni, játékhoz, DVD-hez marad a füles.
Húúú de hiányzik az 5.1-es Megaworks-öm 😞((
A másik: Philips 244E1 monitor tehát, 1 este tapasztalatok után.
- tényleg szép színek, jó a kontaszt. Ice Age 2 1080p-ben egészen fantasztikus látvány.
- a Smartcontrast jó nagy parasztvakítás, sötét tónusnál leveszi, világosnál felnyomja a fényerõt, ha ezek váltakoznak gyorsan, villog ez egész vadul. Semmi értelme.
- a hang, amint említettem, minõsíthetetlen. Na persze, nyilván mást szoktam meg, az utcán is Sennheiser CX300-II precisiont hallgatok, de mégis... ennyire gyatrát nem vártam. Na mindegy, közös DVD-zésnél jó eséllyel úgyse a filmmel fogok majd foglalkozni 😛
- pixelhiba semmi, a monitor designja rendkívül stílusos, elegáns. Klasszul dönthetõ, forgatható, ergonómia teljesen rendben.
Összessségében elégedett vagyok, 189 EUR-ért ennyi bõven jó!
Azért aranyosak voltak, adtak egy sima VGA kábelt. Haha 😄
A ti kung-futok nem erős!
All hail the double x!
Ha gyári HDDVD, BD filmrõl vagy netrõl vásárólt HD tartalomról van szó, akkor NEM TUDJA analógon átvinni, de még HDCP védelem nélküli DVI-on SEM! Ilyenkor lenegyedeli a felbontást az összes lejátszó. Ha a kérdés csak és kizárólag házibarkács vagy illegális cuccokra él, akkor azokat igen.
All hail the double x!
All hail the double x!
A vicc az, hogy a DVI tud hangot vinni, de körülnézve a piacon nem sok minden használja ezt ki, vagy csak senki sem próbálta 😊
DisplayPort meg ugye szintén tud hangot, csak mert általában a DP is átalakítható HDMI-re.
A hangszorós monitorok 2x0.5-1W teljesítménye nem tudom mennyire használható filmnézésre, ha nem ülsz közel és/vagy nagy a hangzavar.
Gagyi hangszóróra meg tényleg sajnálnám a pénzt, akkor már inkább a HDMI kábel, az még késõbb is jó lehet valamire.
Úgyhogy marad a kábelvásárlás 😞
Köszi a választ!
All hail the double x!
Jól megszívtam, mert a VGAmon csak DVI van, kábelem is DVI, de szeretném kihasználni az új monitor hangját, úgyhogy vehetek kábelt is, átalakítót is. Pff...
A monitor amit vettem amúgy ez.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
1920x1080 felbontásnál van érzékelhetõ különbség a között, h DVI-D vel vagy HDMI vel kötöm a gépre? mert 40,000 alatti kategóriában elég ritka a HDMI, viszont nem tom, h akkor érdemes e ez a felbontás ha DVI-D t használok.
Illetve ha van 1 HDMI kábelem, akkor ugy azt minden további nálkül rá tom kötni 1 DVI-D átalakítóval a monitorra, ha azon nincs HDMI, és akkor annak müködnie kell, vagy más jelek jönnek a csatlakozókon, igy a monitoron nem fogok látni semmit? köszi
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Kikapcsolt állapotban kellett volna lehúzni, szétmehetett a bemenet a TV-n.
Irány a szervíz.
nos velem az történt , hogy ment a tv-m lehuztam a laptopról a hdmi-t és abban a pillanatban húzott 1 ilyen rózsaszines\piros filtert a képre(mintha ilyen piros 3d-s szemüvegen keresztûl nézném) és elég színhibás is lett a kép bármelyik üzzemódban.Nyomtam rá öndiagnosztikát hát az se segített 😞 Viszont ha bekapcsolom az xbox-ot annak a logója teljesen színhelyes és a filter is eltûnik 1 pillanatra de amint bejön a menû megint szar lesz ... :S Ez milyen probléma lehet?
Saor Alba
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha valaki megengedheti magának, hogy 70-80 ezer környékén költsön monitorra, akkor butaság TN panelest venni.
www.smart-bus.hu