14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Blum #11710 Annyi a különbség,hogy a HDL az Ledes. Valamennyivel kevesebbet eszik,meg valamennyivel szebb a képe. (Fekete színnél vehető észre leginkább,hogy nincs akkor bevilágítás)
Én azt mondom,hogy akkor már azon a £21-en már ne spórolj,vedd meg azt. (Megháthogy csak nyugodtabb legyen a lelked..:D)
Amúgy BenQ-túl nem kell tartani,elkezdtek nagyon fasza,nagyon jó monitorokat gyártani,nem lesz gond velük. -
#11709 Sziasztok
BenQ G2222HDL £107
BenQ G2220HD £100
3mat vennek de nem tudom eldonteni melyiket . Otletet segitseget elore is koszonom.
1 kicsit tartok a Benq-tol egyreszt mert soha nem hasznaltam , masreszt szemtelenul olcso . Ez nem is lenne gond mert eyefinity setup-hoz kellene es szeretnem minel kevesebbol a leheto legjobbat de nem akarok sz...ba nyulni. -
Zunex #11708 Jólvan, kösz a gyors választ. -
#11707 Hát, ha a 5-6 ezer forintot költekezés számba vesszük, akkor nem. -
Zunex #11706 Szerinted meglehet ezt csinálni költekezés nélkül haggyam inkább? -
#11705 "Olvastam hogy 2 DVI vagy 2 VGA vagy 2 HDMI kell vagy egy aktiv displayport átalakitó (100 dollár).."
Nem VAGY egy 100 dolláros displayport átalakító, hanem MEG egy displayport átalakító, ami már hála istennek nem 100$.
Azt hogy azután VGA-ra alakítod a kimeneteket, szerintem nem befolyásol semmit, bár a displayport átalakítóból lehet nem jön ki analóg jel. Ode lehet a dvi-os moncsid fog kelleni. -
#11704 Én ezt nyüstölöm lassan másfél hónapja és nagyon megvagyok vele elégedve még mindíg :) -
Zunex #11703 Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy valaki esetleg tudja h hogy kell 3 monitoros Eyefinity-t csinálni? Van három monitorom, 2 gond nélkül összemegy, de a harmadikat nem akarja bekapcsolni..Olvastam hogy 2 DVI vagy 2 VGA vagy 2 HDMI kell vagy egy aktiv displayport átalakitó (100 dollár)..2 monitornak VGA bemenete van, a harmadiknak van DVI is. 3 VGA és egy DVI kábelem van. Továbbá egy HDMI to DVI és DVI to VGA. Átalakítók nem nagyon akarnak működni. Valaki esetleg tud segiteni? Jólenne három monitorral nyomatni :D
Köszönöm előre is. -
#11702 Hát ezt a három monitoron fps játékot nem bírom megszokni, szerintem nem segít rajta semmit. Autósnál jó. -
#11701 -
#11700 a videon 3 x 720p
BenQ G2220HD >>> 3x 1080p ( 5760x1080 )
-
#11699 dam it *%$*&%$*^&
-
#11698 Solten >>>> BenQ G2220HD £102 lol
-
#11697 Ok, akkor szerintem ez is lesz. -
#11696 Nm. Igen. -
#11695 Köszönöm és ez 16:9-es? -
#11694 Hi.: link. -
#11693 Hi.: link1, link2. -
#11692 Én meg ezt -
#11691 Üdv!
Milyen monitort ajánlotok játékra max 30k HUF-ért? Köszönöm -
#11690 Tudom, picit drágább, de én ezt ajánlom. IPS panel, jó kis állvány. -
lllama #11689 sziasztok
szeretnék monitort venni és kérnék segítséget hogy milyet ajánlanátok. a lényeg hogy minél nagyobb legyen és ne kerüljön többe mint 50-55 ezer Ft. és kifejezetten előny ha nem annyira lapos, úgyértem 16:9 -től jobb a 16:10 köszi -
#11688 Értem.
Köszönöm a segítséget!
Még átgondolom melyik monitor legyen, de úgy néz ki a 22-es Benq lesz a befutó. -
Blum #11687 Ha mondjuk hazaviszed a monitort/kiszállítja a futár és te bekapcsolásnál egyből észreveszed,hogy van hibás pixel,akkor,visszaküldeted/visszaviszed és szó nélkül kicserélik egy jóra.
Ha nincs rajta ez a 3 napos garancia,akkor vagy az van,hogy a boltban jófejek és szó nélkül kicserélik ugyanúgy (ha egyből visszaviszed),vagy átveszik és majd hozatnak egy újat,vagy bunkók és azt mondják,hogy erre sem ők,sem pedig a gyártó nem adott garanciát,úgyhogy szépen fizesd ki a javítás árát.
-
#11686 Lóvé van, csak tudom az asszony puffogna érte..
Egyem a szívét.....
Egyébként én is egy 17"-os CRT-t cserélnék ami történetesen Samu, szóval szerintem nekem is elég lenne egy 22"-os.
Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a Samuval, nyilván össze sem lehet hasonlítani egy mai LED-es Hd-s monitorral, de sok-sok éven keresztül hibátlanul szuperált.
Még egy kérdés lenne azért.
Ha nincs 3 napos pixelhiba garancia az pontosan mit jelent?
Ha a normál garanciaidő alatt pixelhibás lesz a cucc akkor szívtam?
Ha pedig van akkor is 3 napig van bebiztosítva? -
Blum #11685 Nyugodtan megveheted a BenQ-t is,láttam én is élőben,hogy nagyon szép képe van. Samut arra az esetre linkeltem be,ha nem tetszene a BenQ vagy nem bízol meg benne,esetleg márkahű vagy.
Az a +2" amúgy tud számítani. :)
Szélességben én személy szerint nem vettem észre olyan hatalmas különbséget,ellentétben a magassággal,ami szembetűnőbb már. Én egy 17"-os CRT-t cseréltem le egy 22"-os LG-re,nekem bőségesen elég. Filmnézésre,játékra..mindenre. Ha van annyi lóvéd,és nem sajnálod kiadni érte azt a plusz összeget,akkor vedd a 24-est,de szvsz a 22-essel is bőőven elégedett leszel. -
#11684 Hmmm..
Ja, az jó hogy ledesek.
Ér a Samsung 5-6k -val többet mint az első linken szereplő Benq?
Gondolom nekem mint egyszerű felhasználónak nem nagyon tűnne fel a különbség.
Nehéz döntés mert amúgy a 24" lenne a legjobb.
Mennyit számít ez a ~2"? -
Blum #11683 Ez felejtős,nincs rajta DVI csatlakozó.
Amúgy én igazából egyiket sem venném.
Inkább akkor már ezt: LINK
VAGY
LINK
VAGY
LINK(3 napos pixelhiba garancia!) -
#11682 Vagy ez az LG. Ez már LED-es.
Le vagyok maradva monitor ügyileg, ezidáig nem nagyon nézegettem a lehetőségeket. -
#11681 Jaj, bocsánat, ez lemaradt.
ACER V233HABD
Vagy ez.
Ez kicsivel nagyobb mint az ASUS, de vajon melyiket érné meg megvenni inkább?
És ezek mivel "kevesebbek" mint a BENQ?
Az nagyon bejövős, csak hát no...... -
#11680 Most nézem ahonnan én ezt a monitort venném már majd az 50k kategória.
Ellenben biztosan nagyon jó lenne csak így nem kevés az ár.
Viszont ez milyen lehet?
ASUS VH222T -
#11679 Régebbi szérián nincs is baj, csak az újabb videokártyákkal nem kar menni. Nvidiánál nemtudom hogy megy-e, vagy melyik az a széria ahol már nem megy, de atinál 5xxx kártyákkal, és annál újabbal nem működik. -
#11678 Én kipróbáltam, és nekem hibátlanul működik. -
#11677 szerintem már próbálta közülünk valaki :) -
#11676 Másfél hónapos verzió, és nem nagy az esélye hogy működjön???
3.0.5-ös verzió 2009.09.25-ös. Még jó hogy nem működik egyes (újabb) vga-kal, de hogy egy 2010.12. havi se legyen jó. Kétlem. -
#11675 majd megszokod :D -
Noodlee #11674 ty -
#11673 2010 dec 13 a dátum, úgyhogy nem nagy az esélye hogy működik... -
#11672 Nem kötelező full screenre tenni azt az ablakot...
Amúgy meg ctrl+görgő, és nyugodtan hátradőlhetsz. -
#11671 Itt van újabb driver is.
MagicTune Premium 4.0.7 - 4.0.9 Win7 x64 International
Ezt próbálta már valaki?