PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért veszek ekkorát, hogy ne is kelljen ülni már a játékhoz, teszek a bill.re és az egérre hosszabbítót és enjoy
http://www.argep.hu/product_972586.html
kettõ közül ? második elméletileg már nem kapható, elsõ van helyette...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ha lejjebb feszem a felbontást full hd ról akkor nem szemcsés.
köszönöm
!Forza Ferrari!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ilyenkor hogyan tudok a szineken pl változtatni? vhol a pc beállításai között lehet?
köszi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kar, hogy egy fikarcnyi penny-m sincs most.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Saor Alba
Amúgy meg ha szétnézel kicsit, az átlag árakat összevetve, kb uaért, vagy még olcsóbban pár k-val, inkább egy Samsung BX2335-öt vennék.
Ami már LED-es háttérvilágítású, 2ms-os, és fele annyit fogyaszt, és fiatalabb széria is kb 1.5 évvel.
Igaz kisebb a mérete kemény (0.6 " -al) a teljes külméreténél kb 22mm -el.
Miért kell am mindenképp a 24"-os? 3m rõl akarod nézni? Akkor meg felesleges akkora.
Vennék egy monitort, Samu 2494HS-t, de a boltba, ahová járok (ismerõs, így komoly kedvezményt kapok, ezért itt akarom mindenképp venni.) nem biztos, hogy be tudják szerezni.
Ezért kellene egy ugyanilyen jó monitor, csak esetleg újabb!
Mindenképp 24", ebben az árban!
Elõre is köszi!
Üdv, Szabi
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Van egy Benq 2400 eco monitorom. Nemreg vettem es egy ideig D-sub kabellel hasznaltam, mert nem adtak vele hdmi-t. Ugy tokeletesen mukodik. Hdmivel viszont nem tiszta a kepe, a betuk homalyosak es nem tudom ugy meretezni, h a kep kitoltse az egesz monitort, valamiert az a menu inaktiv...
Van valakinek valami otlete, h miert lehet ez?
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
sötétszürke és igy nem enged rámenni.
köszi
!Forza Ferrari!
Samsung SyncMaster P2770H
BenQ M2700HD
LG W2753V-PF
HP 2710m
sziasztok
ki szeretnem kerni a velemenyeteket melyik monitor lenne a megfelelo valasztas . Az arkategoria szinte ugyan az . Nekem a Viewsonic VX2739WM fele huz a szivem de kisse elbizonytalanodtam a review-k olvasasa utan.
segitseget elore is koszonom
ゾルターン
köszi elõre is
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
!Forza Ferrari!
A notebookomban talán a piac legjobb TN paneles kijelzõje van, mégis halál vele dolgozni és kalibrálhatom akárhogy mûszerrel, soha nem lesz jó.
Info
Annyi változás van, hogy picit buheráltak az elektronikán és állítólag a 6ms-et levitték 1.4-re. (IPS panelnél a 6ms kb. a TN panelek 2Ms-je, ergo nagyon gyors lett.)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
21.5"-23"(21.5" preferáltabb valószínûleg) 1080p-s monitorra gondoltam 50-60k Ft körül LED-es háttérvilágítással, dönthetõ képernyõvel(nem létszükséglet csak magas vagyok 😊) és fõképp játékra használnámvalószínûleg alacsonyabb felbontásban, szóval legyen jó a frissítése és nem mosódjon szét 720p-nél sem. Ötletek?
Samsung/LG párti vagyok ha monitorokról van szó, de jöhet más ötlet is. LG E2250V és Samsung BX2331-et néztem, de nem tudok dönteni.
Elõre is kösz a segítséget.
Sajnos Samu-sok a szoftveres support-ot nagyon lesz*rják. 😞
Akinek mûködik a Magic Tune, attól is olvastam vmi olyat, hogy nem egészen kóser, van vmi gond vele, vminek, vagy vmivel - ha jól emléxem USB port-okkal - volt gondja.
Vista alatt nem volt gond vele. Csak Seven alatt. Nekem a monitor driver-em is 2008-as. Nem mintha baromira szükségem lenne 2010-es driver-e, de Vista-hoz frissebb driver van a MS Katalógus adatbázisában, mint a Seven-hez. 😞
Kula
<#wink>#wink>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
aztat mondja hogy ezen a gépen nem használható 😞
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD