14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#11830 "Az hogykerül rá?"
odaszáll a légy és leszarja :D lol? -
Majestic01 #11829 Üdv!
Ma jött meg a DVI kábel. Mostmár nem hullámzik a kép. köszönöm a segítséget mindenkinek. -
#11828 Na tudom, tőled monitort nem veszünk :D -
#11827 De gagyi, nektek még vasreszelék sincs a rongy alatt ? :D -
#11826 légyszar?
Az hogykerül rá? :D
A langyos víz is azért kell, hogyha ujjlenyomatok vannak rajta, akkor azt feloldja.
Meg megy a faszom el hozzátok monitort takarítani :D -
Solt #11825 Remélem csokifagyi után csinálod! :D -
#11824 szappannal az már ok :D
én am ennél sokkal radikálisabb megoldást tudok. megnyálazom a puha! zsepit xD az is viszi :P -
Solt #11823 Én is langyos vízzel és puha ronggyal takarítom... annyi a titok, hogy a szappant meg kell benne mártani egy picit... :) -
#11822 gyere már el hozzánk, aztán pucold le a langyos vizeddel a sok qva légyszart a monitorról plz :D -
#11821 a legolcsóbb, és legjobb megoldás a langyosvíz :D
-
Inquisitor #11820 Én azt használok (folyadék és mikroszálas kendő!), mivel nem marja szét a különböző védőrétegeket és a kendő meg nem karistol Persze ha kvarchomokot vagy vasreszeléket teszel rá, akkor igen ... Ellenben rettenve figyelem aki üvegtisztítóval meg jó kis karistoló PZS-vel vagy papírtörlővel nyomul. Egyik melóhelyemen le is voltam hülyézve, hogy semmi baja nem lesz, aztán nézhettem egész nap a TFT felületébe mart csíkokat amit az üvegtisztító csinált. Persze lehet direkt monitor tisztító folyadékot is használni én azt saccolnám kb. ugyan az. Meg éppen olyan drágán adják. :) -
#11819 langyos vizes pamut rongy/mikroszálas szövet. Vagy lcd tisztitó szer. Olyannal ne tisztítsd, amibe alkohol, vagy valami marószer van (mint az üvegtisztítókben) -
#11818 dsub-al csinálta nekem is, dvi-al semmi ilyesmit nem tapasztaltam még :)
Hardveraprón vettem kb 500ft-ért. Vadi új volt a kábel :).
Én ilyet vettem: dvi-d single link. Ez max 1920x1080 60hz, magasabb képfrissítéshez, vagy felbontáshoz dual link kell. Hogy dvi-d vagy milyen fajta dvi kell neked, azt a monitoron kell megnézni :)
Nekem dvi-d in van a csatlakozó fölé írva. -
tonyo9 #11817 Hali ! LCD monitort mivel lehet tisztítani?Szemüveg tisztító jó e rá? -
Majestic01 #11816 Igen-igen, megnéztem, csak későn:)
Köszönöm szépen nektek a segítséget! Ritka ez manapság, hogy ennyire segítőkészek az emberek.
Köszönöm nektek! -
#11815 Ezen kár volt aggódni, a mai kártyák 99%-án van.
Az előző kérdésedet meg nem értem miért tetted fel, tán nem nézted meg a képeket amiket linkeltem? Természetesen mindkét vége más. -
Majestic01 #11814 Ilyen videókártyám van, akkor ahogy nézem, ebben is van DVI kimenet, tehát akkor jó lenne a DVI kábel. -
Majestic01 #11813 Még lenne egy olyan kérdésem, hogy a DVi kábelnél, az a vége amit a gépbe kell dugni, az ugyan olyan csatlakozójú mint a D-sub-os kábelen? Tehát csak az a csatlakozó más amit a monitorba kell dugni? -
#11812 Nem jar hozza.
Ez kell neked. -
Majestic01 #11811 Igen, megnéztem a monitor hátulján, és a D-sub slotba van dugva a kábel...:S Akkor vennem kell egy DVI kábelt. Fura hogy nem adtak hozzá...:S
Köszönöm a segítséget! -
#11810 A monitorba 2 kábel megy. Egy tápkábel amin az áramot kapja, és egy másik, amin a képet kapja.
A monitorhoz (nyilván költségcsökkentés miatt) csak D-Sub jár, azaz ilyen:
Neked egy DVI-t kéne beszerezned mert azon jobb a kép, 1000-1500Ft:
-
Majestic01 #11809 Én azzal a kábellel kötöttem össze a géppel, amit adtak hozzá. Volt ugye 1, ami alapból a monitorba van kötve, és azt a gépbe kell kötni, és csavarozni is kell, a másikat meg a konnektorba kellett kötni. Akkor az utóbbi helyett kellene vennem DVI kábelt?
Ám D-sub ot ír bemenetre. :S -
#11808 #11786
Mondtam, hogy a D-Sub-ot hanyagold. Szerezz egy DVI kábelt. -
#11807 vagy esetleg ha átalakítóval használod az okozhat még ilyesmit -
#11806 kábel?
régi kábellel nekem is csinált ilyet... -
Majestic01 #11805 Igen, közben rájöttem én is, köszi. Ám nem tud valaki segíteni, mitől hullámzik a kép, vagy mitől vibrál? -
#11804 1920x1080 tehát 16:9 -
Majestic01 #11803 Ja, meg lenne még két kérdésem. ez 16:10es vagy 16:9-es?
Másik meg, hogy sötét háttérnél mintha hullámozna a kép. Fölfele meg lefele mintha villogna. Mitől lehet? -
Majestic01 #11802 ja, de az most a legújabb catalist nem? Mert van steam-em, és ott naprakészen van a driver. -
#11801 jobb felül kiválasztod a videokártya,HD széria,5xxx,win7 64 bit-et és felrakod a legfrissebb drivert és kész -
Majestic01 #11800 ATI 5770HD -
#11799 Milyen videokártyád van? -
Majestic01 #11798 Üdv!
Ma lett meg ez a monitor, és azt szeretném kérdezni, hogy a hozzá kapott driver cd-t kell-e telepíteni?
Amúgy 64 bites win 7-em van, és mikor beolvasta hibát is írt ki. Telepítsem vagy ne? -
#11797 akkor lehet csak elirás volt a forgalmazónál:) -
#11796 h = húszszor jobb XD
amúgy dell oldalán én h nélkülit nem látok... -
#11795 van valami érdemi különbség a U2311h és a D2311 között? mit jelent az a "h"? -
#11794 Egyik első dolgom volt, áll-letevős :) -
#11793 Ha már itt tartunk. Ti használjátok az elforgatós funkcióját? Kb. fél éve van meg a moncsi, de 1 hónapja jöttem rá, hogy mennyire jól lehet használni olvasáshoz. Azóta így szoktam pdf-ekből tanulni. -
#11792 No már be is üzemeltem, egy 17es TN után maga az álom :) -
#11791 2db villogó, vagy folyamatosan világító pixel miatt, már használhatatlanná válik a monitor, és lehet kukázni