PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Értem,akkor még átgondolom,köszi:)

kifli
énsem, úgyhogy akkor garifutár nemtudom ilyenre igénybevehetõ-e...
Solten
Jah, kepminoseg, ficsorok, olvasgass teszteket. Vagy nezz meg eloben Asus monitorokat, probald ki oket, nem voltam elajulva toluk, elegge "fakok".

Van HDMI, ott az adatlapon...

Saor Alba

Lacee86
Hát jó, csak nem mindenki pösti...

#11285 Azért engem zavarna 1 pixel is, meg ráadásul azt olvastam, h ahol 1 hibás pixel van, ott könnyen kialakulhat több is egy idõ után. Mikor meghozták a monitorom, jó alaposan átnéztem, h nincs-e pixelhiba, de hála az égnek hibátlan volt a Samu. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kifli
ha iponon veszed, akkor mindegy a pixel garancia, mert neten vásároltad a cuccot, így visszaviheted nemtudom hány napig, és indok nélkül visszakérheted a pénzed.

De amúgy ipon-nál, ha bem mész a boltba, meg lehet nézni a monitort, hogy jó-e...
greg benz
És ez miben nyilvánul meg?Képminõség?Élettartam?Vagy mindez együtt?:D
Egyébként a benq is HDMI-s? Ps3-at pl rá lehet kötni?

FlyHigh
Mondjuk szerintem nem egy halál egy hibás pixel 1920X1080 24"-on. Ez már azért tényleg ultrapici. Nah én nagyon kíváncsi leszek erre a monitorra. Írok egy gyors kis összefoglalót ha meglesz.

Thrash \'Till Death

Solten
Mert az Asus eleg kozepszeru cuccokat dob piacra.

Saor Alba

kifli
benq eléggé elkezdett jó kis monitorokat csinálni.
greg benz
Hmm.. asszem pont ezt a típust ajánlották már nekem.
És miért ajánlod inkább ezt,mint az Asust? Vagy miben jobb,mint az?

Solten
Hm, annyit talan meger egy 23.6"-os Asus... <#alien> De inkabb ezt: link.

Saor Alba

Solten
Azt hittem kirazza a tartalmat foldre... <#hehe>

Saor Alba

greg benz
A legolcsóbb ajánlat 46e postával

Jó ez a monitor,tetszik! <#eljen>
El tudom adni a bringámat,akkor ez jön haza! :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
egyszerûen zseniális ahogy a srác kicsomagolja ezt a monitort :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Solten
Hogyer' adjak?

Saor Alba

Lacee86
Akkor jó, mert elég olcsók. Néztem, iponon 24"-os monitorokat 45-50-ért dobálják, OMG. Ezek is elfogadható minõségûek lehetnek? Mondjuk 3 napos pixelgari nincs rájuk. Egyébként ezt a mai napig nem értem teljesen, mert ha vannak hibás pixelei a monitornak, akkor gyári hibás, ergo jár a garancia. Viszont a pixelhibát nem lehet javítani tudtommal, szóval... nem teljesen tiszta.

greg benz
#11257 valaki?<#conf>

Solten
<#eljen>

http://www.youtube.com/v/mLcfpF9u9QM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Saor Alba

FlyHigh
Ez a benq már nem a régi szárnyat próbálgató benq, azóta minden nagy versenyen ott vannak, ez már kinõtte magát. EZT érdemes átnézni.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
megrendeltem az EW2420-at, szállítással 65be megáll az ipon-tól. TV meg megy tvnézésre anyámékhoz, nagy az öröm, már megért.

Thrash \'Till Death

Solten
Ezert is irom hogy sz@r egy tv monitornak, de az okosok ugye veszik az iroasztalra... <#rolleyes>

Saor Alba

FlyHigh
szerintem én az EW2420-at rendelem meg, kicsit drágább, de van rajta 2hdmi, tesztben is kicsit jobban szerepel mint az elõzõ.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nem, ez a real, cs:s-ben nincs blur.

Thrash \'Till Death

Lacee86
Nem baj, h BenQ? Csak mert nem igazán olvastam jókat a márkáról.

Lacee86
Nem lehet, h csak eltúlozták a játékban az elmosódás effektet? :D Mert azért ez elég buta, ha ilyet ad...

FlyHigh
Közben én is visszaolvastam és tényleg faszának tûnik. Ez ugye tutira nem keni a képet? Mert a tv-vel ez volt a bajom.

Thrash \'Till Death

Solten
Hi, #11246: link.

Saor Alba

FlyHigh
Halihó!
Elajándékoztam a tv-met, ami a monitorom is volt egyben, nem bánom mert nem volt valami jó képminõsége részleteknél mozgás közben. Volt nálam egy kisebb sony tv is próbára, az sem nyerte el a tetszésemet, szóval most egy ideig visszakanyarodnék a monitorokhoz. Tehát pc-hez és ps3-hoz kellene nekem egy 16:9 24"-os monitor, amin van hdmi és a képe is tényleg jó minõségû, 60e forint környékén szánnék rá, jó webshop is, kps buli lenne.

Thrash \'Till Death

köszönöm a segítséget
A TN panel gyors, de már a konkurencia is bõven gyors a játékokhoz, viszont több szín megjelenítésére képesek és a betekintési szögei, a színtorzulásai sokkal jobbak. Relatív alacsony felárral sokkal jobb képû monitort kaphatsz ha nem a TN-t választod. A TV tuneres dolgot én hagynám, mert lehet kapni külsõ cuccot mindenhez, inkább a jó panelre és a sok digitális csatlakozóra menj rá (DVI vagy HDMI). Külsõ tunert, mediaboxot meg konzolt is épp úgy tudsz majd hozzá csatlakoztatni int PC-t. Alább ha visszaolvasol ajánlottak is pár "nem TN-es" példányt.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ezzel a TN paneles dologgal mi is a gond?
Mindenképpen monitort szeretnék. De ha például fullhd-t választanék, akkor azt h tudnám kihasználni. 23 alatt nem érdemes full hdt venni? Ezt a tv tuneres dolgot hagyjam, fölösleges?
Összeghatár van?
TV tuneres monitorokat nem vennék, inkább tv-t, mert a monitorok amelyekben van tuner, általában TN paneles.
Függetlenül attól, h milyen géped van, a kijelzõdet nem 2-3 évre veszed. Érdemes FullHD-ben gondolkodni, amihez alap a 23-24".
Ez a megoldás fele annyiba kerül kb mint egy 32"-os tv, csak utána kell járni, h lehetõleg a pénzedért ne TN-n panelt kapj.
Tvzéssel kapcsolatban a szép kép lassan nemigen lesz mérvadó, mert az ilyen-olyan képjavító technológiák értelmüket fogják veszteni az analóg lekapcsolásakor.
Tehát ha 60-70k közt elég a 23-24", akkor azt, ha nem elég akkor 120-140k körül kapsz tv-t. Melyik szimpatikusabb?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sziasztok!
Szeretnék egy monitort karácsonyra, amin gépeznék, xboxoznék, és ha lehet, akkor tévéznék is.
De nem tudom h megéri-e, mert nincs valami nagykaland gépem, meg a t-kábelnél analóg csomagunk van. De lehet h ezek nem is fontosak? fogalmam sincs. Gépen filmnézésre használnám, tv-vel kapcsolatban csak azt szeretném h szép legyen a képe. Tudtok segíteni h legalább ne legyek eltévedve ilyen mértékben, mert lövésem sincs h milyet kéne venni h minden klappoljon meg h meg is érje, ki tudjam használni azt, amit kínál a monitor.
Nagyon megköszönném ha kapnék valami kis útbaigazítást.
greg benz
Sziasztok!

Asus VH242H típusú monitorról mi a véleményetek,tapasztalatotok?
Árban méretéhez és HDMI-hez képest egészen barátinak tûnik.
PS3-al ugye össze lehet kötni?

Köszi a válaszokat elõre is!

Krisztiam
sziasztok nah megvettem az XL2370-es monitort :D
már csak xbox híjja :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

neevous
Sonyból EX500
Panasonicból S20 vagy G20 (drágább némileg, viszont kurvajó és IPS alpha paneles)
Samsung C650 (Samsunghoz képest egész jó színei vannak, mondjuk a 3 közül a legnagyobb az input lagja)

somdav95
köszi!

Van egy topic pro-n ahol ezzel foglalkoznak, LCD TV-t monitornak, vagy mi a címe. Ott kapsz friss infót. Én Philipset és Sony-t ajánlom. Jó lehet még a Samsung ha tetszik. Érdeklõdj, h az input lag melyiknél elfogadható és mit ajánlanak. Itt nincs túl nagy múltja ennek. Írtam privit.

somdav95
sziasztok
Kéne valami lcd tv 32"-40" között max 150ért amit néha tudnék film nézésre, meg játékra is használni.
( tudom hogy nagy, de vagy két és fél-három méterrõl nézném fotelbõl, szóval ez nem akadály) Olvastam hogy itt valaki vett Sonyt, és arról elég jókat lehet olvasni, de Panasonic Viera, vagy Samsung tv-k? van ezekkel valakinek tapasztalata?samut ahogy észrevettem csak az olcsósága miatt ajánlják inkább, ez miért van?
Valakinek van a Sonyn kívül valamelyikkel is tapasztalata? Örülnék ha ajánlanátok néhányat (: Köszi.

Irodába jó az.

Lacee86
Fú, azok nagyon bután néznek ki. :) A 4:3-mal nem volt semmi bajom, de az 5:4 az szörnyû...

Calver
na, már csak az 5:4-es monitorokat kell kivégezni, és a föld rögtön egy boldogabb hely lesz <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Lacee86
Hát jah, ennek már éppen ideje.

Solten
Na vegre: link.

Saor Alba

Solten
Hi.: link, vagy A-MVA paneles Benq: link.

Saor Alba

neevous
Hát igen... ennyiért murvadrága.

MR ME
hát ha ledes tn paneles jó akkor inkább samsung BX2431

de mingyá ajánlanak neked ips panelest is ennyiért :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sgtfathi
23" Samsung XL2370 LED -ezt a moncsit néztem ki játékra,és filmnézésre használnánk leginkább!
Ebben az ár kategóriában 65-70ezer körül tudtok jobbat??
Válaszokat ekõre is köszi!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Lacee86
Nincs bajom a 16:9-cel, de min. 23"-tól. :)