PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
egyébként jó kis cucc, hihetetlen szép képe van. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jó a képe? Jó. Kész. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De amúgy én továbbra is ódzkodom ezektõl a 21.5-es full HD monitoroktól. :S
Samu inkább...😊
"22-es LED monitort akarok venni. Milyet ajánlatok?
Egyik jelöltem a: LG E2240S-PN 5ms TFT 22"
Másik: SAMSUNG EX2220 5ms LED LCD
Ez pont olyan, mint a kompakt fényképezõgép esete. Gyenge az optika, mini a képérzékelõ, tehát csak kint a napon van jó képe, cserébe meg nincs rajta keresõ, csak LCD kijelzõ, de azon meg a napon nem látni semmit. Tehát hibás a konstrukciós alapelv 😄 Viszont el meg csak így adható, kicsi gép, nagy kijelzõvel 😄
8500GT meg 1680X1050-re..biztos vicces lehetett 😊
Azt szeretném kérdezni, hogy az mitõl lehet, hogy a monitorom néha, csak 60 Hz-en mûködik, néha meg a normális, 85 Hz-en megy, Normál esetben 85 Hz-en kell mennie, de átlagba 10 indításból csak 4-szer indul 85 Hz-en. A monitorom 17colos CRT Samsung. illesztõprogram van fent, frissíteni nem lehet, mert hogy a legfrissebb van fent. op rendszerem 64bit-es Win 7 Ultimate.
Köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Végre megszabadultam a CRT-tõl és hazahoztam egy LG W2253TQ-PF monitort.
Gyönyörû képe van (Full HD),szép a feketéje is,adtak rá 3 nap pixxelhiba garanciát,azon kívül 5 év garanciát. Külsõre is nagyon szép a készülék. Adtak hozzá DVI kábelt,D-Sub kábelt,tápkábelt,driver CD-t. Amikor állítom a dõlés nagyságát,akkor nem jön sehonnan egy hang sem,szép nagy,stabil talpa van. CRT után megváltás ez a készülék elõtt ülnöm. 45k-ért jutottam hozzá.
Csak gondoltam leírom a véleményem,hogy eddig bátran ajánlom a monitort! 😊
(Már csak értelmes VGA hiányzik..😄D)
Thrash \'Till Death
Amúgy a saját márkás rádiós órám meg a kenyérpirító még lekopogom mûködnek, bár még csak bõ 1 évesek asszem. 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Thrash \'Till Death
Amúgy a Teszkóban voltam ma, csak nézelõdtem, aztán ha már ott voltam, meglestem a mûszaki cikkeket is persze, az LCD TV-ket is (azok a gyengéim, 1x majd szeretnék egy szép nagyot, no nem a Teszkóból xD). Észrevettem, h aránylag sokféle van ezekbõl a saját márkás vackokból (Technika, talán ez a neve). Sztetek nagyon befürdik vele, aki meg mer venni egy ilyet? Képminõségrõl sokat nem tudtam megállapítani, mert az összes tv-n vmi szar felbontású kép volt. 😊
Thrash \'Till Death
Viszont kíváncsi lennék, ha paintel rajzolnék a fekete háttérképre képre egy 1 pxl vastag átlós vonalat, akkor megvenné-e a vevõ, alatta-felette lépcsõfok sziluettû holdudvarral.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
All hail the double x!
Saor Alba