14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#12110 Segitsegre lenne szuksegem .....
Nem tudom hogy letezik e ilyen ( talan a Dell gyart a monitojaihor )
Olyan speaker-re lenne szuksegem amit valami modon lehet rogziteni a monitorra . A hely mindegy >> gondolok a monitor oldalara vagy aljara . <<
Ha latott mar valaki ilyen megoldast es tudja hol lehet beszerezni megkoszonnem ha megosztana velem.
Elore is koszonom -
Blum #12109 Én most kipróbáltam,nem nyomta össze,pedig a doboz full üres volt. (4kg a monitor) -
#12108 Próbáltam, azt össze fogja nyomni:)) Lehet kapni hifiálványhoz illetve bútorokhoz kis gumi emelő/védő/lábtappancsokat. Veszel négyet, rácuccolod két megfelelő méretű csavar, szög, fémhenger mindkét végére és ollé:) Még esztétikusan is néz ki:) -
Blum #12107 Hmm..erre még nem is gondoltam. Mindig akad itt az asztalon 1-2 cigisdoboz,legközelebb bevetem azt :D
-
#12106 Nálam is így van, én alátámasztottam a talpazatot egy 2cm vastag gumirúddal:) -
Blum #12105 Én meg igen,mert ha filmet nézek,akkor előredöntöm egy kicsit a monitort,lévén az ágyam lejjebb van,mint a monitor. (És igen...azért,mert ha nem hajtanám előre,akkor a képernyő felső harmadából lófa..t sem látnék) -
Blum #12104 Ja,hogy az Samuéknál tartozék? :D
LG-hez nem kaptam...:( Mocskos smucig disznók :D -
#12103 Ezért adtak hozzá hiperszuper varázskendőt:) -
#12102 nekem csillogó felületű a monitorom (samsung), de nem szokott ujjlenyomatos lenni, és egyéb, mert egyszerűen nem tapizom :D -
Blum #12101 Én az LG-t preferálnám. (Ez is-az is kitűnő monitor,de LG dizájn jobban bejön nekem)
Egy valami megtanultam...zongoralakk-ra festett monitort az életben többé nem veszek. -
#12100 Merlin 24" Samuja jo valasztas !!!!!! -
#12099 Samu
Nekem is ilyen van, pöpec.
Esetleg egy LG
Illetve egy másik samu 60-ért. -
EnxTheOne #12098 Sziasztok, szerintetek milyen monitort kéne vennem? Föleg filmeket néznék rajta, és néha játszanék. Max 55 ezrem lenne rá, és minnél nagyobb kéne. :D -
#12097 Van egy 10-es elosztóm, abba van dugva minden. -
#12096 Monitor meg a gép ugyan abba a konnektorba van dugva?
Mert ha földelési problémák vannak a házban (ami szinte biztos), akkor két más fázisból eredő aljzatnál lehetnek gondok. Ezt ugye akkor látni jól, amikor összekötöd a gépet meg a monitort, hogy ívet húz a kábel.
Esetleg próbáld meg mind a kettőt földeletlen konnektorba csatlakoztatni. (csak ilyenkor a gépházat ölelgetve ne fogd meg a gázcsöveket, mert csíp) -
#12095 Nincs. -
#12094 proci van tuningolva? -
#12093 A mostani egy csere VGA, a garanciás csere ATI-t 1 hónap alatt se tudott megküldeni. Lehet alaplapi foglalat öli meg őket, már ha lehetséges ez.
A két eset között több, mint egy hónap telt el, így nem hiszem, hogy egyhamar jelentkezne. -
#12092 Mint mondtam ..... kell egy masik kijelzo hogy biztos lehess abban hogy nem a vga rossz . En azt mondom hogy a monitor de ki tudja. -
#12091 Áhh... semmi. Csak az utóbbi pár hétben mindenem lassú halált mutatott. Mobil, videokártya, most akkor már a monitor is... :) -
#12090 A kerdest nem ertem .... a szin meg nem szamit :) -
#12089 Ezt már másodjára csinálja, annyi különbséggel, hogy először még szürke volt a kép.
Miért nem tudnak ezek csak úgy a semmiből meghalni? :) (költői kérdés)
-
#12088 Monitor szerintem .... mivel ujrainditaskor a vga-bol jel nem megy a monitorba alapbol nem lehetne rajta semmi. Tehat ha az a hiba a vga-nak koszonheto el kellene tunnie ha ujrainditod a gepet .
Ha van mas kijelzo ( CRT ; egyebb mas TFT ; vagy LCD, Plasma otthon vagy szomszed kb. 5 perc kabel kihuz bedug ) akkor 2 perc alatt kiszurheto a problema. -
#12087 Sziasztok!
Monitor hiba e az, ha most bekapcsoltam a gépet, bejött egy pillanatra a bejelentkező képernyő, és utána teljesen fehér lett a képernyő, tehát csak egy hatalmas fehérség látszott semmi más. Újraindítás után pedig ugyanúgy maradt, ki se lehetett kapcsolni a monitort, csak ha áramtalanítottam.
Videokártya vagy monitor? Mert a vid. kártyám már beszart, most csere van, de az is szarakodna? Monitorba már volt egyszer táp csere
Köszi a segítséget! -
#12086 Nem. -
#12085 sziasztok
ha hdmi-m van a videokártyán és a monitoron is, és úgy kötöm össze hdmi hdmi kábellel, akkor szebb lesz a kép, mintha dvi dvi kábellel kötném össze? -
pLau #12084 Hát ez tényleg ugyan az. Akkor lehet inkább innét rendelem meg, ha megbízhatóbbak. -
#12083 Meg sem szólaltam. Összekavarodtam a sok kattintgatásban:D -
ToM1113 #12082 Forditva nem? :) -
#12081 BX 53,8cm-s (21,5") és régebbi modell, míg A350 55,9cm (22") és modernebb modell.
(A méretek el vannak írva iponon - lásd a gyártó oldalát) -
ToM1113 #12080 http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_s22a350h/174205
Nem tudom miben különbözik attól amit te mutattál de sztem kb ugyan az...
http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_bx2231/159785
Amit mutattál itt 3-4 ezerrel drágább. De Ipon jó hely. -
#12079 Megkapod, de a gariztatás rémálom. -
pLau #12078 Sajna az nem fér be az asztalomra, ez a méret még pont jó. Rendelt már valaki pixmaniaról? Megbízhatóak? -
#12077 A masodikat. -
ToM1113 #12076 Sztem egész jó, mondjuk lehetne 23-24 colos is... :) -
pLau #12075 Sziasztok! Most akarok monitort venni és ezt nézegettem, valakinek esetleg valami tapasztalata róla? Érdemes-e megvenni?
http://www.pixmania.hu/hu/hu/08161329/art/samsung/syncmaster-bx2231-21-5-led-monitor-full-hd.html
Tudásához képest szerintem nagyon jó áron van. -
#12074 Üdv.Ki néztem ezt a monitort BenQ GL2240M, néztem az iponon a hozzászólásokat és sokan bevilágításra panaszkodtak, egy másik fórumon pedig hogy elmosódik a kép.De néztem egy másik BENQ G2222HDL monitort elvileg ezzel már nincsen annyi baj.Melyiket érdemes megvenni? -
#12073 HDMI kabelt is szerezz be. -
KaBuTo666 #12072 Ezzel meg is győztél, kösz szépen! -
#12071 TOP14-es az ujabb, ilyenem van 27-esben, nem fogsz benne csalodni.