PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Nekem semmi bajom a TN panellal, mert nap-mint-nap látom/használom õket és tökéletesen elégedett vagyok vele. A LED-rõl meg annyit hogy saját tapasztalatom szerint szebbek a színek, jobb a kontraszt és nem utolsó sorban hidegebb a monitor hosszas mûködés után is.
Gondolom IPS panelest ajánlanál, de számomra nem sok elõnye lenne, ellenben drágább. Az hogy 180 fokos a betekintési szöge meg egy kicsit szebbek a színei (raktam egymás mellé IPS és TN paneles monitorokat, ugyanazzal a képpel/videóval), nálam nem akkora elõny hogy 20-30 ezrekkel többet kiadjak érte.
De ez az én véleményem.
Jövõ héten kapok pénzt, de egyenlõre nem tudom hogy pontosan mennyit és a következõt terveztem. Ha megkapom azt az összeget amire számítok akkor ezt a monitort fogom megvenni:
Samsung BX2331
Ha a második eshetõség jön be akkor ezt:
Benq GL2440HM
A második eshetõséggel viszont vannak problémáim. Nem ismerem a Benq típusú monitorokat, nincs rá pixel garancia se, szóval kicsit félek tõle. Mi van ha megveszem és egy bazinagy pixelhiba virít a monitor közepén? Bár egy két helyen írták a márkáról hogy nem szokott pixel probléma lenni, de amilyen az én formám nekem tuti az egész monitor egy gyári hibás pixeltemetõ lesz.
Szóval tudtok ajánlani egy 23-24"-os monitort hasonló árban (értsd: 52.000. és alatta) ?
3 feltételnek teljesülnie kell:
- HDMI csatlakozó
- LED megvilágítás
- Minimum 23"
Vagy ha van közeli ismeretségetek a Benq monitorokkal, esetleg pont ezzel a típussal, akkor oszlassátok el/erõsítsétek meg aggályaimat.
Elõre is köszönöm a segítséget!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
köszi
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy szervizben van a benq xl2410t-m, elbaszták gyárilag a szoftverét és alul egy vonalban rikítóan világítottak a képpontok, ha 120hertzen használtam ama-val. De most frissítik firmwaret és jó lesz szerintük.
Thrash \'Till Death
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Viszont el nem hinnéd, hogy milyen kevesen vagyunk evvel a hozzáállással.
Thrash \'Till Death
elromlott a monitorom és vennék egy újat.30e-40e ft közöttit keresnék 19 vagy 22"-osat.jó lenne
ha hdmi kábelt tudná kezelni de jó az is ha csak a dvi-t tudja.samsungban vagy lg-ben gondolkodom de ha mondtok más jó márkát is azt megköszönönném.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Ez ugyan fehér, de van fekete verzió is ugyanennyiért (igaz két ünnep között nincs raktáron), az a Benq V2210 Eco. Errõl a monitorról csak jókat olvastam, meg azt hogy a Benq monitorok roppant kis arányban pixelhibásak. Mondjuk úgy hogy kisebb arányban mint a többi.
Szóval ha ez még belefér az árba, akkor én ezt ajánlom. Persze a végén te döntesz úgy is.
Egy szalon, ahova bejöhet, megnézhet mindent. Kipróbáljuk ha valami kacifántos kérdése van, kb nincs olyan kérdés, amire nem tudnánk válaszolni. Elmesélheti minden kínját baját (meg is teszi), megpróbálunk rá megoldást találni. Van amikor annyira lusta, hogy kinyissa a leírást, inkább bejön fárasztani. Vagy otthonról telefonon várja, hogy megmondjuk milyen gombot nyomjon, mert lusta.
Ha ezek után meg visszahozza, hogy õ nem erre gondolt, akkor copjon le 😄
Monitort szeretnék venni és egy kis segítségre lenne szükségem.
22" -os monitorra gondoltam. Kb. 40e körül.
Ezt a két monitort néztem
Acer V233HQABD vagy Acer S222HQLAbid
Mi a véleményetek ill. tudnátok -e ajánlani valami jó monitort.
A segítséget elõre is köszi!
Chaos Anno Domini
Nekem mondod? Több mint a fél gépem onnan van. 😄 De még elég sokan szeretnek helyileg venni, meg multikban, azért kell õket felvilágosítani. Bár most öcsém haverja is Iponból akar rendelni, azt hittem már én vagyok csak egyedül a faluban akinek van esze. xD
Nemrég vettem céges monitort, az egyik orosházi boltba az eladónak csak 19 colos moncsija (16:9 persze) volt raktáron, aszondja holnapra hozat nagyobbat. Na csõ.
Te megvennél teljes áron egy már visszavett terméket?
Amikor kifizeti, és aláírja a számlát, az jogilag olyan, mintha egy adásvételi szerzõdést írna alá. Ezt nem lehet csak úgy felrúgni, merthogy bocsi hüjevoltam.
A bolt hozzáállásától függ.
Pl nálunk bontott készüléket sokan nem vesznek meg. Ráadásul garancialevelet is rendelni kell hozzá, az megint 1 hét állást jelent a raktárban.
Most a két ünnep között épp elég ilyen cserével jelennek meg nálunk, általában -10%-al vissza is vesszük, ha tényleg jó állapotban van.
Az hogy egy multi szarik bele a dologba, és visszaveszi, mert majd visszaadja a beszállítójának aki amúgy is le van szarva, arról meg megvan a véleményem. Kívánom, hogy te legyél beszállítója egy ilyen multinak, majd meglátjuk meg tudsz-e élni belõle 😊