14419
  • gurubefree
    Segitsegre lenne szuksegem .....

Nem tudom hogy letezik e ilyen ( talan a Dell gyart a monitojaihor )

Olyan speaker-re lenne szuksegem amit valami modon lehet rogziteni a monitorra . A hely mindegy >> gondolok a monitor oldalara vagy aljara . <<

Ha latott mar valaki ilyen megoldast es tudja hol lehet beszerezni megkoszonnem ha megosztana velem.

Elore is koszonom
  • Blum
    Én most kipróbáltam,nem nyomta össze,pedig a doboz full üres volt. (4kg a monitor)
  • MerlinW
    Próbáltam, azt össze fogja nyomni:)) Lehet kapni hifiálványhoz illetve bútorokhoz kis gumi emelő/védő/lábtappancsokat. Veszel négyet, rácuccolod két megfelelő méretű csavar, szög, fémhenger mindkét végére és ollé:) Még esztétikusan is néz ki:)
  • Blum
    Hmm..erre még nem is gondoltam. Mindig akad itt az asztalon 1-2 cigisdoboz,legközelebb bevetem azt :D
  • MerlinW
    Nálam is így van, én alátámasztottam a talpazatot egy 2cm vastag gumirúddal:)
  • Blum
    Én meg igen,mert ha filmet nézek,akkor előredöntöm egy kicsit a monitort,lévén az ágyam lejjebb van,mint a monitor. (És igen...azért,mert ha nem hajtanám előre,akkor a képernyő felső harmadából lófa..t sem látnék)
  • Blum
    Ja,hogy az Samuéknál tartozék? :D
    LG-hez nem kaptam...:( Mocskos smucig disznók :D
  • MerlinW
    Ezért adtak hozzá hiperszuper varázskendőt:)
  • kifli
    nekem csillogó felületű a monitorom (samsung), de nem szokott ujjlenyomatos lenni, és egyéb, mert egyszerűen nem tapizom :D
  • Blum
    Én az LG-t preferálnám. (Ez is-az is kitűnő monitor,de LG dizájn jobban bejön nekem)
    Egy valami megtanultam...zongoralakk-ra festett monitort az életben többé nem veszek.
  • gurubefree
    Merlin 24" Samuja jo valasztas !!!!!!
  • MerlinW
    Samu
    Nekem is ilyen van, pöpec.

Esetleg egy LG
    Illetve egy másik samu 60-ért.
  • EnxTheOne
    Sziasztok, szerintetek milyen monitort kéne vennem? Föleg filmeket néznék rajta, és néha játszanék. Max 55 ezrem lenne rá, és minnél nagyobb kéne. :D
  • Máté94
    Van egy 10-es elosztóm, abba van dugva minden.
  • pointer4
    Monitor meg a gép ugyan abba a konnektorba van dugva?
    Mert ha földelési problémák vannak a házban (ami szinte biztos), akkor két más fázisból eredő aljzatnál lehetnek gondok. Ezt ugye akkor látni jól, amikor összekötöd a gépet meg a monitort, hogy ívet húz a kábel.
    Esetleg próbáld meg mind a kettőt földeletlen konnektorba csatlakoztatni. (csak ilyenkor a gépházat ölelgetve ne fogd meg a gázcsöveket, mert csíp)
  • Máté94
    Nincs.
  • kifli
    proci van tuningolva?
  • Máté94
    A mostani egy csere VGA, a garanciás csere ATI-t 1 hónap alatt se tudott megküldeni. Lehet alaplapi foglalat öli meg őket, már ha lehetséges ez.
    A két eset között több, mint egy hónap telt el, így nem hiszem, hogy egyhamar jelentkezne.
  • gurubefree
    Mint mondtam ..... kell egy masik kijelzo hogy biztos lehess abban hogy nem a vga rossz . En azt mondom hogy a monitor de ki tudja.
  • Máté94
    Áhh... semmi. Csak az utóbbi pár hétben mindenem lassú halált mutatott. Mobil, videokártya, most akkor már a monitor is... :)
  • gurubefree
    A kerdest nem ertem .... a szin meg nem szamit :)
  • Máté94
    Ezt már másodjára csinálja, annyi különbséggel, hogy először még szürke volt a kép.
    Miért nem tudnak ezek csak úgy a semmiből meghalni? :) (költői kérdés)
  • gurubefree
    Monitor szerintem .... mivel ujrainditaskor a vga-bol jel nem megy a monitorba alapbol nem lehetne rajta semmi. Tehat ha az a hiba a vga-nak koszonheto el kellene tunnie ha ujrainditod a gepet .

Ha van mas kijelzo ( CRT ; egyebb mas TFT ; vagy LCD, Plasma otthon vagy szomszed kb. 5 perc kabel kihuz bedug ) akkor 2 perc alatt kiszurheto a problema.
  • Máté94
    Sziasztok!

Monitor hiba e az, ha most bekapcsoltam a gépet, bejött egy pillanatra a bejelentkező képernyő, és utána teljesen fehér lett a képernyő, tehát csak egy hatalmas fehérség látszott semmi más. Újraindítás után pedig ugyanúgy maradt, ki se lehetett kapcsolni a monitort, csak ha áramtalanítottam.

Videokártya vagy monitor? Mert a vid. kártyám már beszart, most csere van, de az is szarakodna? Monitorba már volt egyszer táp csere

Köszi a segítséget!
  • franc0
    Nem.
  • Krisztiam #12085
    sziasztok
    ha hdmi-m van a videokártyán és a monitoron is, és úgy kötöm össze hdmi hdmi kábellel, akkor szebb lesz a kép, mintha dvi dvi kábellel kötném össze?
  • pLau
    Hát ez tényleg ugyan az. Akkor lehet inkább innét rendelem meg, ha megbízhatóbbak.
  • MerlinW
    Meg sem szólaltam. Összekavarodtam a sok kattintgatásban:D
  • ToM1113
    Forditva nem? :)
  • MerlinW
    BX 53,8cm-s (21,5") és régebbi modell, míg A350 55,9cm (22") és modernebb modell.

(A méretek el vannak írva iponon - lásd a gyártó oldalát)
  • ToM1113
    http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_s22a350h/174205

Nem tudom miben különbözik attól amit te mutattál de sztem kb ugyan az...

http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_bx2231/159785

Amit mutattál itt 3-4 ezerrel drágább. De Ipon jó hely.
  • MerlinW
    Megkapod, de a gariztatás rémálom.
  • pLau
    Sajna az nem fér be az asztalomra, ez a méret még pont jó. Rendelt már valaki pixmaniaról? Megbízhatóak?
  • Jakuza001
    A masodikat.
  • ToM1113
    Sztem egész jó, mondjuk lehetne 23-24 colos is... :)
  • pLau
    Sziasztok! Most akarok monitort venni és ezt nézegettem, valakinek esetleg valami tapasztalata róla? Érdemes-e megvenni?
    http://www.pixmania.hu/hu/hu/08161329/art/samsung/syncmaster-bx2231-21-5-led-monitor-full-hd.html

Tudásához képest szerintem nagyon jó áron van.
  • Taylor10
    Üdv.Ki néztem ezt a monitort BenQ GL2240M, néztem az iponon a hozzászólásokat és sokan bevilágításra panaszkodtak, egy másik fórumon pedig hogy elmosódik a kép.De néztem egy másik BENQ G2222HDL monitort elvileg ezzel már nincsen annyi baj.Melyiket érdemes megvenni?
  • Solten
    HDMI kabelt is szerezz be.
  • KaBuTo666
    Ezzel meg is győztél, kösz szépen!
  • Solten
    TOP14-es az ujabb, ilyenem van 27-esben, nem fogsz benne csalodni.