14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Inquisitor #12150 Visszavonom amit lentebb írtam, egész jókat írnak a tesztek ... meg a felhasználók is az LG új cuccairól. Az egyetlen amiért az U2311 felé húz a szívem, az a hackelhető 75/72Hz, bár itt is írta valaki, hogy néha kifagy tőle a monitor :) -
#12149 Oké köszönöm! -
Blum #12148 A kettő között annyi különbség,hogy a HDL LED-es háttérvilágítással van felvértezve. Ezt jelzi az L betű. Annyit meg simán megér az a +2k.
Tehát G2222HDL-t vegyed. -
#12147 G2222HDL -
#12146 Sziasztok!!
Most akarok monitort vanni és nem tudom eldönteni hogy melyiket a kettő közül?
Válaszotokat előre is köszönöm!
- TFT Benq 22" monitor G2220HD: 26.500,-
- TFT Benq 22" monitor G2222HDL: 28.990,-
3 év garancia!! (új) -
Madi92 #12145 Nah akkor tényleg megérheti a pénzét! :D Köszi mindenkinek a konzultációt! :) -
Solt #12144 Kiváló választás! -
Inquisitor #12143 Azt hiszem van az LG-nek 23 colos IPS paneles LED-es (persze olcsó élvilágítós) monitorja hasonló árban. Viszont annak a színhűsége rosszabb, és rémlik a bevilágítás is rondább. -
#12142 Megnyugtatlak, jelenleg ebben a kategoriaban nincsen jobb monitor ilyen aron. -
Madi92 #12141 Hát ha tehetném, mennék én megnézni! :)
De nincs kedvem 200km-t utazni ezért. A vissza útról nem is beszélve.
Közben felfedeztem, hogy nemrégiben volt szó erről a monitorról. Az alapján tényleg elég jó lehet, a maga kategóriájában! -
Inquisitor #12140 Erre egy értelmes válasz van, menj és NÉZD MEG! Élőben. Adott oldalon két cég is hirdeti, én beestem az egyikhez, ott figyelt egymás mellett az U27xx, U2410, U2311 és U2211. Szépen megnézheted a képminőségét, azt, hogy méretben jó e, miként néz ki maga az egész, és milyen az állványzat/talp. Egyébként elég masszív. -
Madi92 #12139 Sziasztok!
Tervezek beszerezni egy ilyen szépséget! monitor
Nyugtassatok meg hogy megéri a pénzét! :D -
#12138 ezen kívül még a kontrasztaránya tűnik kevésnek, erről van valami észrevételed? jah és mennyire lehet előrefele állítani a monitor dőlését? -
#12137 Én is őt néztem ki magamnak :) Játéknál is jól szuperál? -
#12136 BENQ G2222HDL
Nekem ilyen van, hibátlan, gyönyörű képpel, nagyon jó monitor. -
#12135 Sziasztok!
Írnátok nekem egy 22"-os monitort legfőbb képen játékra 30k huf körül ipon.hu-ról?
És ha elhetséges előre fele valamennyire lehessen dönteni. Előre is köszi. -
#12134 Hát igazából most lesz gépcsere is, SSD most nem lesz.. helyette monitort szeretnék.. de azt hiszem megéri, ssd-t majd 1-2 hónap múlva veszek :D -
Solt #12133 Én még tavaly ősszel vettem, akkor még majdnem 70000.-Ft volt, de már akkor is jó vételnek számított... most 46000.-Forintért ( vagy mennyi már )... véleményem szerint kihagyhatatlan, ha valaki mostanában akkor monitort venni ebben a méretben... -
#12132 Én is arra a DELL-re pályázok ! Múltkor láttam élőben is hát mit is mondjak, gyönyörű, a színek is szépek rajta :) -
#12131 Kb ezt mondom en is. :D -
#12130 őőő mi köze van megint a képernyő méretének a vga-hoz? :/
am sztem meg nyugodtan vehetsz fullhd monitort, mert én a 4870-el elvagyok szinte mindennel natív felbontáson, max nem kell ultrahiperszuper grafikán játszani, meg ilyen felbontáson 8xAA sem kell. -
Solt #12129 A Dell U2311H pazar vétel jelenleg... aki arról lebeszél... hmmm... ( bár 5770-hez nem ajánlom a full hd-t ) -
#12128 Igazából onnan indult ki a vita ,hogy már majdnem megrendeltem a dell u2311h moncsit de lebeszélt róla, mert a 16:9 méretarány nem az igazi. Aztán pedzegettem, hogy veszek egy 27 colost de azt meg állítása szerint nem fogja bírni a vga (rad5770) natív felbontáson, más felbontáson pedig csúnya. Így most bizonytalan ideig elhalasztottam a beruházást -
Inquisitor #12127 Van pl. LG-nek pár prémium monitora, aminek van egy elég érdekes képjavító része. Olyamit kell elképzelni, hogy a kisebb felbontásokat megcsinálná UHD felbontásban AAval és azt teszi ki 1920-ban ... legalább is a leírás alapján. itthon ezeket a típusokat még csak nem is láttam, pedig elég régiek ... Szóval olyan monitoron talán nem. :) -
#12126 Ez igy ebben a formaban okorseg, tipus es panel-fuggo, elofordul hogy eszre sem veszed a kulonbseget. -
BenceYCE #12125 Hát egy tájképen nemigen fogod észre venni, de egy szöveges dokunál vagy weblapon bizony nagyon is szembe tűnő tud lenni. -
Blum #12124 Van,ami tényleg elég torz tud lenni. A minden az azért túlzás. Én Pl. Race07-et FullHD monitoron 1680*1050-ben vagyok kénytelen nyomni és egyáltalán nem néz ki szarul..sőt. Konkrétan semmit nem vettem észre. De ha pl. egy 1680*1050-es hátteret rakok ki,na az egyből szembecsap. -
#12123 Azert ezt erdemes pontositani .... megis mi ? Az azert tulzas hogy minden . -
Solt #12122 Hogy ez így van... :S -
#12121 Mit gondoltok erről az állításról? "Herr MZ: TFT-n minden szarul néz ki, ami nem natív felbontás" -
#12120 Aztán IPS legyen, mert kap a képére! -
#12119 bluetooth-os megoldas lesz es megy a szerenyre vagy valahova. Ha minden igaz a bluetooth biztosan megy a PS3-vel az usb megoldas kerdeses. -
#12118 vegyél egy dell monitort
INNEN valamelyik? -
#12117 Ezt ismerem ... amikor volt Dell monitorom akkor gondolkodtam hogy veszek hozza. A problema ezzel hogy nem komatibilis mas monitorral.
Ugy szeretnem megoldani hogy a kisfiamnak a Benq 2420HDBL-t ravarazsolnam az agy vegere ezzel
Mivel az agy vegeben nincs hely a speaker-nek ezet gondoltam arra a megoldasra hogy magara a kijelzore rogziteni ha van ra valami megoldas. -
#12116 ő inkább ebay-en nézze, nemhiszem hogy magyarból vesz alkatrészt :)
amúgy ez?
LINK -
#12115 Hát ha a dobozára nincsen ráírva minden irányból hogy ps3 , akkor kicsi az esély.
gurubfree: Vaterán nézted? Én is ott vettem asszonynak laptophoz, tele van ilyen vackokkal :) -
#12114 ThinkVision USB Soundbar
Azt viszont nem tudom mennyire kompatibilis a PS3-al, mert USB-s, nem szabvany audio csatlakozokat hasznal. Ez egy PCnel nem akadaly, de hogy a PS3 az USB hangeszkozoket hogyan kezeli, azt nem tudom.
-
Inquisitor #12113 Ezer éve láttam valahol monitor aljára valót, de nem emlékszem milyen gyártóéhoz volt, csak azüst szinben, és nem hiszem, hogy a 2x0.5-1W megváltás lenne ... -
#12112 Az agy vegere szeretnem a lurkonak a PS3-hoz. -
#12111 nem fér el az asztalon egy sztereo / 2.1-es kis hangafalszett?
ha falon van akkor meg a falra kell feldobni :)