14419
  • Sir Quno Jedi
    Mert egy játék pl. nem kétszer számolja ki a képet más-más felbontásban, hanem egyszer egy felbontásban és azt kapod mindenhova.
  • zotya10002
    Hang is sikerült:-))

Már csak az az érdekes ,hogy ha pl.letiltom a monitort egy pillanatra,akkor miért engedi a tv-t 1920x1080ra rakni??

Külön engedi monitorral nem:-(
  • Láma!
    Én is megvettem az u2311h-t!
    Tetszik nagyon:)

a boltban azt mondták feltétlenül tegyem fel a driver-ét, de nincs dvd olvasóm, így a windowssal frissitettem az illesztöprogit. (illetve felraktam azt a kis plusz amivel 75hz-en megy)

Véleményetek szerint ez elég vagy mindenképp pakoljam fel valahogy?
    dell honlapjáról letölteni egy rémálom, ráment másfél órám és akkor sem sikerült...
  • Banyapapa
    Jo,de nem tudom ki vagy be kapcsolt állapotban huztad ki a kábelt a gépböl.
    Majd itt valami szaki megirja hogy a jobb,ha kivan kapcsolva minden és ugy huzod ki a kábelt,vagy szabad simán ki-be dugdosni öket.
  • zotya10002
    Végül is 1366x768-ben megy mindegyik!!A filmek tök jól néznek ki a tv-n!

Amikor kihúzom a csatiból a HDMI kábelt,a monitor visszaáll eredeti állapotba!

Hangot holnap megnézem!

Köszi ismét...!
  • Banyapapa
    Nem tudom mire nyomtál duplicatet,de lehet forditva kéne akkor,hogy monitor a saját felbontásán menjen (csak filmek nem tudom hogy fognak menni akkor,de azt lekell probálni ).

A hangok meg,lehet engedélyezni kell a vezérlöpult hangoknál, ATI DP output részt (de ezt kiprobálni nem tudom,mert sima tv-re van kikötve gép,svideoval)
  • zotya10002
    Monitorom full Hd!

A tv csak 1366x768ban engedi!Így a monitor is ebben a felbontásban van!

Így talán pontosabb:-)
  • zotya10002
    Szia!!

Figyi megnéztem és jó lett!!

Igaz érdekes mert a monitorom full HD de a tv nem engedi 1366x768ban!!:-DD

De a múltkor asszem engedte a tv-t 1920x1080ban játéknál:-)Amikor csak a tv volt a gépre kötve!

Jó lesz ez így is!De a hangot nem viszi át?

Sokat segítettél amúgy ,és köszönöm!!

Üdv

• Banyapapa
    még valami,most kiprobaltam és nem pontos a leirásom.
    A tv-n és nem a monitor fülén kell duplicatet nyomni,bár kép lesz mindenhol,de ha a theater mód be van kapcsolva akkor monitoron lesz teljes képernyös a film,és nem a tv-n
  • zotya10002
    Ez idáig a legjobb tipp!

Köszönöm!!

Később megpróbálom!
  • Banyapapa
    Elsönek tán display optionsba be kellene jelölni a force tv detect pontot.
    utána ide menj,és katt alul a monitoron levö kis fekete fülecskére,hogy egy ilyen menü elöjöjjön.

itt most nem látni a képen,de kell lennie duplicate menüpontnak,na az a jó,extend nem jó (igaz egy másik menüben meg clone modot is,de az az ö baja).

Ha jó,és van mindenhol kép,de tv-n valamiért mégis kisebb a látható rész,akkor ugyanitt (a képen látható helyen)a tv kis fülecskéjére katt,és ott configure menü.
    Adjustments,és ott automata settings pipa,vagy te tologatod az ábrát,mig jó nem lesz a kép a tv-n.
  • zotya10002
    t
  • zotya10002
    Az hol kell?

Nem találtam!:-(
  • Banyapapa
    Kapcsolj catalystben duplicate módba
  • zotya10002
    Köszi megkérdezem ott is!
  • Sir Quno Jedi
    Az valami clone mód lesz. Régi cuccokon gyakran használtam, de hogy manapság mit kell hozzá hesszőni a catalystban azt már én senem tudom. Van itt radeon totyig, ott tán tudják a fijjúg.
  • zotya10002
    Na de hogy tudnám úgy megcsinálni,hogy mindegyik képerőn egyszerre ugyanazt láthassam??

Mert most úgy van ,hogy ki lehet választani a catalystben ,hogy melyik legyen a fő monitor!

A hang már nem is lényeg:-)
  • somdav95
    Van itthon másik gépem, csak hát természetesen az integrált vga-s, netezésre/melóra.. Laptopomon nincs hdmi kimenet, az irodába meg amik vannak gépek természetesen azokon sincs... :)
    Haver akinek szerintem lenne hasonló vga-ja, persze nyaral, szval most várok..
  • V43 1105
    Ismerősnek,barátnak,családtagnak,nagymamának nincs véletlen VGA? Érdemes lenne berakni a configba és megnézni mi a helyzet Kiskunmajsán..
  • somdav95
    Kipróbáltam egy dvi/hdmi kábellel, hogy összekötöm a monitorom meg a gépem ( sima dvi kábellel volt eddig..), erre azt írja ki hogy " vga no signal", persze a tv-t nem is érzékeli HDMI kábellel, csak a VGA porton... ( mondjuk még mindig szebb a képe mint a biztosítótól ingyen kapott elvileg LED Asus monitoromé...) Van egy gyanúm h a 450GTS nincs a helyzet magaslatán...
  • zotya10002
    Értem köszi!
  • Zoli007
    De. Irány a szemorvos.
  • Sir Quno Jedi
    Ha a videókártyád tud ilyet és van benne hangkari is HDMI-hez, meg a driver-ét is tutira felrakod és a winfosba átállítod, hogy azon genyázzon, ne az alaplapi, vagy egyéb hangkarikon, akkor lehet szerencséd, mert elvileg műxik. Bár inkább csak filmnézésre való megoldás.
  • zotya10002
    Nekem adott a pc monitorral!Van egy samsung tv-m(82cm)és vettem hosszú HDMI kábelt!

Holnap lesz meg a kábel!

Azt kérdezném ,hogy ha összekötöm és a tv HDMI sávban benyomom,a pc a hangot is átadja majd??

Választ előre is köszi!
  • Sir Quno Jedi
    Az én 37"-esemen meg az történt, hogy baszik menni a hdmi/dvi porton, de a sima hdmi-n meg megy a PC, miközben az x360, vagy a PS3 mindkettőn megy továbbra is. Na igen ám, csakhogy a hdmi/dvi-os porton nem fogad hangot az a ganyé, mert arra külön hangbemenete van. Ááááááááááááá...
  • somdav95
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni.
    Volt egy villámcsapás, kivitte a videókártyámat, (8800GT), persze az összevolt kötve egy dvi-hdmi kábellel a tv-vel.
    A gépet megcsinálták, kaptam bele egy 450GTS-t, viszont azóta teljesen nem érzékeli a tv-t, olyan mintha csak a HDMI kimenetek megsültek volna ( ilyen lehetséges? ), mert d-subon keresztül megy normálisan ( csak hát az rohadt csúnya egy 37"os tv-n )
    Tettem új drivert, de semmi.
    Lenne valami ötletetek?
  • Dave8814
    Na megvettem, de az nem tudod mér van, hogy teljesen korrekt, faszás játékhoz, meg mindenhez, de ha sokáig nézem, utána olyan érdekes, homályos lesz tőle a "való világ"
  • kifli
    kicsi, 1920x1080-hoz ajánlott egy min 23"-os monitor
  • V43 1105
    Nem érdekelnek a rasszista megjegyzéseid.. amúgy meg a monitor teljesen korrekt..
  • Dave8814
    Szíved joga "beilleszkedni vágyó barna bőrűnek" lenni
  • V43 1105
    Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten ..
  • Jakuza001
    Visszavehetnel ebbol a stilusbol.
  • V43 1105
    Te meg menny a bús p..csába ha nem tetszik valami, paraszt.
  • Zoli007
    Jó.
  • Dave8814
    Basszátok meg, hogy ez a fórum is most halt meg
  • Dave8814
    Sziasztok! két kérdésem lenne, az első, hogy az 5 ms válaszidő mit takar, és h jó, vagy rossz?

A 2., ez jó monitor: AOC e2236Vwa Led monitor, 2 000 000:1 DCR kontraszt, DVI, usb csatlakozó, beépített hangszóró, 1920x1080, 5ms válaszidő, 21.5" képátló
  • V43 1105
    Nincs mit!
  • Joybull
    Köszi a gyors választ
  • V43 1105
    Teljesen más a tn és ips panel válaszideje. A monitort Crysis 2, COD széria, F1 2010, World of Warcraft, R.U.S.E., Battlefield sorozat alatt leteszteltem, sehol semmi gondot, utánhúzást nem tapasztaltam, tökéletes szerintem.. :)
  • Joybull
    gyorsnak=lassúnak