14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#12401 Mert egy játék pl. nem kétszer számolja ki a képet más-más felbontásban, hanem egyszer egy felbontásban és azt kapod mindenhova. -
#12400 Hang is sikerült:-))
Már csak az az érdekes ,hogy ha pl.letiltom a monitort egy pillanatra,akkor miért engedi a tv-t 1920x1080ra rakni??
Külön engedi monitorral nem:-( -
#12399 Én is megvettem az u2311h-t!
Tetszik nagyon:)
a boltban azt mondták feltétlenül tegyem fel a driver-ét, de nincs dvd olvasóm, így a windowssal frissitettem az illesztöprogit. (illetve felraktam azt a kis plusz amivel 75hz-en megy)
Véleményetek szerint ez elég vagy mindenképp pakoljam fel valahogy?
dell honlapjáról letölteni egy rémálom, ráment másfél órám és akkor sem sikerült... -
#12398 Jo,de nem tudom ki vagy be kapcsolt állapotban huztad ki a kábelt a gépböl.
Majd itt valami szaki megirja hogy a jobb,ha kivan kapcsolva minden és ugy huzod ki a kábelt,vagy szabad simán ki-be dugdosni öket. -
#12397 Végül is 1366x768-ben megy mindegyik!!A filmek tök jól néznek ki a tv-n!
Amikor kihúzom a csatiból a HDMI kábelt,a monitor visszaáll eredeti állapotba!
Hangot holnap megnézem!
Köszi ismét...! -
#12396 Nem tudom mire nyomtál duplicatet,de lehet forditva kéne akkor,hogy monitor a saját felbontásán menjen (csak filmek nem tudom hogy fognak menni akkor,de azt lekell probálni ).
A hangok meg,lehet engedélyezni kell a vezérlöpult hangoknál, ATI DP output részt (de ezt kiprobálni nem tudom,mert sima tv-re van kikötve gép,svideoval) -
#12395 Monitorom full Hd!
A tv csak 1366x768ban engedi!Így a monitor is ebben a felbontásban van!
Így talán pontosabb:-) -
#12394 Szia!!
Figyi megnéztem és jó lett!!
Igaz érdekes mert a monitorom full HD de a tv nem engedi 1366x768ban!!:-DD
De a múltkor asszem engedte a tv-t 1920x1080ban játéknál:-)Amikor csak a tv volt a gépre kötve!
Jó lesz ez így is!De a hangot nem viszi át?
Sokat segítettél amúgy ,és köszönöm!!
Üdv
-
#12393 még valami,most kiprobaltam és nem pontos a leirásom.
A tv-n és nem a monitor fülén kell duplicatet nyomni,bár kép lesz mindenhol,de ha a theater mód be van kapcsolva akkor monitoron lesz teljes képernyös a film,és nem a tv-n -
#12392 Ez idáig a legjobb tipp!
Köszönöm!!
Később megpróbálom! -
#12391 Elsönek tán display optionsba be kellene jelölni a force tv detect pontot.
utána ide menj,és katt alul a monitoron levö kis fekete fülecskére,hogy egy ilyen menü elöjöjjön.
itt most nem látni a képen,de kell lennie duplicate menüpontnak,na az a jó,extend nem jó (igaz egy másik menüben meg clone modot is,de az az ö baja).
Ha jó,és van mindenhol kép,de tv-n valamiért mégis kisebb a látható rész,akkor ugyanitt (a képen látható helyen)a tv kis fülecskéjére katt,és ott configure menü.
Adjustments,és ott automata settings pipa,vagy te tologatod az ábrát,mig jó nem lesz a kép a tv-n. -
#12390 t -
#12389 Az hol kell?
Nem találtam!:-( -
#12388 Kapcsolj catalystben duplicate módba -
#12387 Köszi megkérdezem ott is! -
#12386 Az valami clone mód lesz. Régi cuccokon gyakran használtam, de hogy manapság mit kell hozzá hesszőni a catalystban azt már én senem tudom. Van itt radeon totyig, ott tán tudják a fijjúg. -
#12385 Na de hogy tudnám úgy megcsinálni,hogy mindegyik képerőn egyszerre ugyanazt láthassam??
Mert most úgy van ,hogy ki lehet választani a catalystben ,hogy melyik legyen a fő monitor!
A hang már nem is lényeg:-) -
#12384 Van itthon másik gépem, csak hát természetesen az integrált vga-s, netezésre/melóra.. Laptopomon nincs hdmi kimenet, az irodába meg amik vannak gépek természetesen azokon sincs... :)
Haver akinek szerintem lenne hasonló vga-ja, persze nyaral, szval most várok.. -
#12383 Ismerősnek,barátnak,családtagnak,nagymamának nincs véletlen VGA? Érdemes lenne berakni a configba és megnézni mi a helyzet Kiskunmajsán.. -
#12382 Kipróbáltam egy dvi/hdmi kábellel, hogy összekötöm a monitorom meg a gépem ( sima dvi kábellel volt eddig..), erre azt írja ki hogy " vga no signal", persze a tv-t nem is érzékeli HDMI kábellel, csak a VGA porton... ( mondjuk még mindig szebb a képe mint a biztosítótól ingyen kapott elvileg LED Asus monitoromé...) Van egy gyanúm h a 450GTS nincs a helyzet magaslatán... -
#12381 Értem köszi! -
#12380 De. Irány a szemorvos. -
#12379 Ha a videókártyád tud ilyet és van benne hangkari is HDMI-hez, meg a driver-ét is tutira felrakod és a winfosba átállítod, hogy azon genyázzon, ne az alaplapi, vagy egyéb hangkarikon, akkor lehet szerencséd, mert elvileg műxik. Bár inkább csak filmnézésre való megoldás. -
#12378 Nekem adott a pc monitorral!Van egy samsung tv-m(82cm)és vettem hosszú HDMI kábelt!
Holnap lesz meg a kábel!
Azt kérdezném ,hogy ha összekötöm és a tv HDMI sávban benyomom,a pc a hangot is átadja majd??
Választ előre is köszi! -
#12377 Az én 37"-esemen meg az történt, hogy baszik menni a hdmi/dvi porton, de a sima hdmi-n meg megy a PC, miközben az x360, vagy a PS3 mindkettőn megy továbbra is. Na igen ám, csakhogy a hdmi/dvi-os porton nem fogad hangot az a ganyé, mert arra külön hangbemenete van. Ááááááááááááá... -
#12376 Sziasztok!
Lenne egy problémám, remélem tudtok segíteni.
Volt egy villámcsapás, kivitte a videókártyámat, (8800GT), persze az összevolt kötve egy dvi-hdmi kábellel a tv-vel.
A gépet megcsinálták, kaptam bele egy 450GTS-t, viszont azóta teljesen nem érzékeli a tv-t, olyan mintha csak a HDMI kimenetek megsültek volna ( ilyen lehetséges? ), mert d-subon keresztül megy normálisan ( csak hát az rohadt csúnya egy 37"os tv-n )
Tettem új drivert, de semmi.
Lenne valami ötletetek? -
Dave8814 #12375 Na megvettem, de az nem tudod mér van, hogy teljesen korrekt, faszás játékhoz, meg mindenhez, de ha sokáig nézem, utána olyan érdekes, homályos lesz tőle a "való világ" -
#12374 kicsi, 1920x1080-hoz ajánlott egy min 23"-os monitor -
#12373 Nem érdekelnek a rasszista megjegyzéseid.. amúgy meg a monitor teljesen korrekt.. -
Dave8814 #12372 Szíved joga "beilleszkedni vágyó barna bőrűnek" lenni -
#12371 Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten .. -
#12370 Visszavehetnel ebbol a stilusbol. -
#12369 Te meg menny a bús p..csába ha nem tetszik valami, paraszt. -
#12368 Jó. -
Dave8814 #12367 Basszátok meg, hogy ez a fórum is most halt meg -
Dave8814 #12366 Sziasztok! két kérdésem lenne, az első, hogy az 5 ms válaszidő mit takar, és h jó, vagy rossz?
A 2., ez jó monitor: AOC e2236Vwa Led monitor, 2 000 000:1 DCR kontraszt, DVI, usb csatlakozó, beépített hangszóró, 1920x1080, 5ms válaszidő, 21.5" képátló -
#12365 Nincs mit! -
Joybull #12364 Köszi a gyors választ -
#12363 Teljesen más a tn és ips panel válaszideje. A monitort Crysis 2, COD széria, F1 2010, World of Warcraft, R.U.S.E., Battlefield sorozat alatt leteszteltem, sehol semmi gondot, utánhúzást nem tapasztaltam, tökéletes szerintem.. :) -
Joybull #12362 gyorsnak=lassúnak