14419
  • wantonly
    Nekem is ez a típus van már egy éve és nagyon korrekt monitor, semmi gondom nem volt még vele. Én csak ajánlani tudom!
  • Tom3 #12961
    Üdv!

Véleményt kérnék erről a monitorról :S :
    BenQ G2420HDB - http://www.argep.hu/product_1243377.html
    35 ezer körül keresnék 2db 23"-24" monitort, mivel 2dbot vennénk nem igazán van rá sokkal nagyobb keret mint a fent említett példány. (2db 17" crt monitort cserélnénk le vele, feltételezem azokhoz képest áldás lenne ez is..)
  • oneal1
    akkor valóban nem te vagy az emberem!:D
  • Sir Quno Jedi
    Nem hiszem, hogy elégedett lennél az árral, amit én megfelelőnek tartanék. :D Tudod, nekem vannak jó forrásaim azért, így elég ritkán veszek használt cuccot, de akkor azt nyomott áron. Igaz én sem kérek érte sokat, ha esetleg eladom valamimet.
  • franc0
    Javítanám magam (mielőtt más teszi meg):
    Nem kimenet hanem bemenet.
  • Blum
  • oneal1
    az igen 37 az durva:D:D:D

rendben, akkor felrakom pár helyre hátha:)
    azért ha jársz erre vagy ismerős akkor szólj, vagy ha valamikor járok pesten szóljak esetleg, ugy érdekel?
  • Lacee86
    Jah, hát sokat változtak ezek is 3 év alatt... Mind1, én még megleszek egy darabig a Samummal, pláne, h laptopozok, és csak filmhez kell néha.
  • franc0
    Nem a cetli a lényeg, az ajnározott Dellekbe az LG szállítja a panelt. Mi itt néhányan vesszük a fáradtságot, hogy profi oldalak profi tesztjeit megnézzük ezzel kapcsolatban.
    Persze ezen felül számít sok dolog (elektronika, kimenetek, extrák stb.), de a lényeg a panel.
    TN-ért nem adunk pénzt 2012-ben, pont.
  • Sir Quno Jedi
    Najó, de tn-est má nem vennék főmoncsinak, semmiképpen sem.
  • Lacee86
    Jó, én elhiszem, meg nyilván tudom is, h a Dell az igen jó névnek számít. De azért amikor én 3 éve vettem moncsit, akkor Samsungok is jók voltak ár/értékben.
  • Sir Quno Jedi
    Nem rossz ár, ha lenne rajta még pár év gari (mert van ezekből 3 év garis is, szal. ha 1-2 év van még rajta az a fáin). Meg Veszprém kicsit messze van az már igaz, szállítás nem lenne 1xű, sem olcsó. Szóval akkor egyelőre szvsz. próbáld meg elsózni valamék hirdetős oldalon, vagy ismerősnek, tán még többet is kapsz érte. Ott helyben jobb áron is megy el az ilyesmi, mert vidéken brutálisabbak a hw árak (minél messzebb a fővárosnál, annál jobban).

Én mondjuk nem hiszek a túl közel kell hozzá ülni dologban, node én 37"-et bámulatm évekig monitortávból. :D
  • oneal1
    veszprémi vagyok, tehát más megoldást kell találni ha megegyezünk.

60.000 ft szerintem korrekt érte
  • Sir Quno Jedi
    Budapesten el tudod hozni valahova, vagy el tudok érte küldeni valakit akár én is, ha emberi helyen van?! Jó lenne ide a céghez pluszban meló közben.

Ár meg 1xű, bolti árat megnézed, figyelembe veszed, hogy használt és nincs rajt gari, ebből tudsz már árat kalkulálni. Én mégsenem mondhatok neked 1HUF-ot, ez nem vatera. :DDD
  • oneal1
    Ha erdekel akkor kitalalok ra egy arat, meg nem agyaltam rajta, de nem sertodok meg egy ajanlat eseten sem:D
  • oneal1
    Gari mar nincs, teljesn hibatlan a cucc, ar megegyezes szerint:)
  • Sir Quno Jedi
    és eladod? mennyié? van még hozzá gari?
  • oneal1
    Dehogy romlott!:) csak uj a kornyezet, koltozes volt, kisebb az asztal, igy kozelebb kell ulni hozza. Kozelrol tul nagy a panorama...:D
  • Sir Quno Jedi
    Én asszem még 167-ért tudtam megbugázni, ha emlékeim nem csalnak. Nomeg a +oázis pixelgari az sem vót ingyé.

Most bezony majdnem 190k.
  • franc0
    Anno bruttó 150-160 között ment.
  • bakvarnyu
    Jó hát 200 rongyért legyen is szép
  • Sir Quno Jedi
    De viccen kívül. Én sok mindent láttam már életemben, de mióta megpillantottam az U2711-et élőben működés közben és letesztelhettem és már jó rég óta használhatom, nos azóta képtelen vagyok bármi mást jó szívvel nézni. Annyival színtelenebb, kisebb felbontású, szar látószögű, pontatlan, fakó szar ehhez az összes többi kommersz kijelző, hogy fizikai fájdalmat okoznak a Dell után. ÉS ez csak a legkisebb/olcsóbb 27"-es belépő a félprofi monitorok közé. Hihetetlen a különbség.

Nekem vannak LCD TV-im, TFT monitoriam, saját is pár, meg céges is pár, van SONY kivetítőm, amit csak akarsz, járok ide-oda nézni új cuccokat (barátokhoz pl., de cégekhez is), de nem tudnék most mit venni egyelőre ehelyett, mert ez a csúcs ebben a(z) (ár)kategóriában. Kész, pont, matt.
  • Sir Quno Jedi
    mé elromlott a samu???????
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell nekik, ha 1x tökéleteset alkottak. Ami jó az jó. :D
  • oneal1
    Hali!

Van most egy samsung 2770 HD monitorom, le szeretnem cserelni vmi ledes jószágra ami max mondjuk 24 col.
    50000 ft bol mit ajanlotok?
  • Lacee86
    Sztem a Dell újabban fizetett ezért a topikért. :D
  • strepsils
    Milyen 120 hz ről beszélsz ? ennek nincs jelentősége attól még lehet ócska shit vagy lehet ultra brutál mint ahogy előtted be is linkelték az u2711 et ami még több is hz ben vagy te el sem olvastad a paramétereket? Szemlevételezést meg hagyjad ,az üzletekben csak tucat samsung szemetet raknak ki aztán ámulhatsz a berendezett teremben hogy milyen szép közben egy gagyi.Én látatlanba megmondom neked hogy dell ből akármilyet vehetsz 2011-12 est mert a belépő szintek is verik a dömping szemetet amit katalógusból nézegetsz.Nem csoda hogy egyesek a fejüket verték a falba mivel már a dell u2312hm is 82% ntsc t tud míg a sok hulladék a 65% nál nyekereg és megbízhatatlan vibrálós moirés sz@r mind csak van aki kevésbé érzékeny rá.
  • Ekos
    Köszi!
    A 120 hz-es monitorokról mi a vélemény?
    Azok között lehet találni ips panelest?
    Jó lenne szemrevételezni is mielőtt döntést hozok, nem sok boltot
    ismerek ahol monitorok lennének kiállítva.
  • Blum
    DELL U2711
  • Ekos
    27" -os ips paneles monitorra tippet tudtok adni?
  • mikusmate
    Hello! Van egy Samsung S22A300N monitorom. Mai nap vettem észre, hogy a képernyő jobb alsó sarkától kb 8-9 centiméterre (aljától és a szélétől is) van egy piros pont. A monitort decemberben vettem. Van erre megoldás, vagy szervizbe kell vinni?
  • Csibusz
    Mindegy, sajnos elvitte más :) Nem baj :)
  • Blum
    Ma mar be volt jelentkezve 11 orakor. Vissza fog irni.
  • V43 1105
    DELL U2312HM , hülye vagy ha nem veszed meg ..
  • Csibusz
    Mivel a srác "elérhetetlen".... Tudtok ajánlani annak a monitornak az árába másikat? Használtan nekem bőven jó...
  • Csibusz
    Hát nem ír vissza.. pedig jövőhéten megvettem volna akkor :(
  • Csibusz
    Jólvan hiszek neked:) Csak akkor sem mindegy nekem sem, hogy mire hova.. de ne menjünk bele, valószínűleg más is küszködik csodás kis hazánkban...
    Csak írjon vissza a srác:)
  • Blum
    Igen,Oke!

Amikor 2,5 eve megvettem ezt a fos LG-t (W2253) 52k-ert,akkor nagyon tetszett,meg minden. De amikor ra egy honapra dobaltak az ember utan 55k-ert a 23-as DELL-t es lathattam eloben,akkor a fejemet vertem a falba. Az LG-vel sincs semmi bajom (mar ami a megbizhatosagat illeti..mert semmi gondom nincs vele),de ami az osszeszereles minoseget es a kepminoseget illeti,egy vicc a DELL-hez kepest. Egy vicc.
  • Csibusz
    Ne idegeljé, mert most beszélek vele :D Igazából, most lemondtam egy dologról.. Aztán megveszem most.. Jó ajánlat. Beismerem :)
  • franc0
    70 alatt nem kapsz jobbat.
    Eladó is megbízható. De ha nem sietsz, megveszem és tolom kettővel :)