PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most, hogy a micro-stuttering miatt a létezõ összes hardvert kicseréltem a gépemben, elértem oda, hogy lehet a monitorom ( Dell U2311H ) szopat. A jelenség a következõ... ha 60 alá esik kicsivel is az fps, akkor elkezd akadni a kép,
ArmA2
RoF
Itt pedig más is panaszkodik rá...
Hardveres, szoftveres rész le lett zongorázva... másik vga, single gpu-s vga, stb...
Létezhet, hogy a monitor ilyen fos?
www.smart-bus.hu
de lehet várnak akkor inkább és rákötöm nekik addig a tv-re. 😊
Használtal is kiegyeznénk, csak ahoz faszább volna ha személyesen ki tudnánk probálni pécs környékén.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha nem akkor azt nézed továbbra is amit most 😊
azt is elfelejtetted,hogy mennyid van rá max
de azért kösz.
Nekem van itthon egy ilyen eladó ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vaterán nézelõdj használtan
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
17 és 19 colos változatokból szeretnék tippeket kapni, SEMMI nem számít csak hogy olcsó legyen.<#help>#help>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
IPS panel,DVI,HDMI csatlakozó,jó minõség,3 napos pixelhiba garancia és egész baráti ár. Minap láttam egy ilyet élõben mûködés közben. Gyönyörû képe van. Ha belegondolok,hogy a mezei TN paneles W2253-at 1 évvel ezelõtt 55-ért vettem...😞((
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez a benq monitor tuti jó én is ez meg egy philips között vaciláltam aztán a philips-et vettem inkább😊
★ 汤姆 李
BenQ GL2250 21,5" LED monitor
Ehhez kell egy DVI kábel mivel nem adnak hozzá.
Ez tuti jó lesz hozzá? link
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A régi CRT monitorok voltak híresek arról,hogy szétcseszik a szemedet. Egyszer mikor monitor nélkül maradtam,akkor 2 hétig kényszerbõl egy CRT monitort kellett használnom. 5 perc után taknyom-nyálam egybefolyt,rettenetes volt. Mivel mindig kizárólag LCD monitorjaim voltak így szokatlan volt.
Hallottam ahogyan az egyik haverom aszt mondta,hogy az LCD LED képernyõk egy picit sem károsítják a szemet és az ilyen képernyõt ha nézem,az ugyan az mintha a tájat nézném odakint..
Ez igaz? vagy óriási badarság?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Tudtok mondani szín-kalibrálást Samsung EX2220 monitorhoz??? Jó lenne, köszi.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
★ 汤姆 李
Ez másnál is ilyen?Nagyon jó kis dolog ez de mindig ráállítani unalmas😊
★ 汤姆 李
Nyilván videólejátszás (23.9, 24 frame versus 60Hz) miatt kérdezem.
samsungnál nem lesz probléma a pc-hdmi összeköttetés?
most samsung 2770HD-m van, és ha hdmi vel kötöm össze akkor ilyen lehetetlen felbontást ad, meg valami nem stimmel a képpel.
szóval a dvi hiánya nem lesz gáz?
!Forza Ferrari!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
★ 汤姆 李
Ez a Benq jó lehet.Bemenet rajta van bõven(D-sub / DVI-D / HDMI x2 / headphone jack / audio line in / audio line out) 24" Led
http://benq.hu/products/LCD/index.cfm/page/features/product/1247
★ 汤姆 李
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
szóval, adott 60e ft és ps3 hoz szeretnék ebbõl egy monitort ami a gépemhez is jó!
Ki mit választana?
köszönöm
!Forza Ferrari!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mondom,azt vegyed,amelyik külsõre jobban tetszik. Tudásban,minõségben nincs különbség. Ha van is,ahhoz nagyító kell 😊
Úgy akartam kérdezni, hogy bármelyik monitornál mit kell nézni, hogy melyik a jobb minõség? Vagy úgy összességében a felbontás, válaszidõ, meg minden?😊 Vagy már ezeken a 35k-s monitorokon is lehet látni ha valami fullhd? Pl. egy bluray film.
Lényeges képminõségibeli különbség szerintem nincs. Ebbõl a szempontból tökmindegy,hogy melyiket vásárolod meg.
Boldog Karácsonyt neked, és mindenkinek!😊
Samsung S22A300B
Esetleg BenQ GL2240M. Ez is kiváló monitor,csak nála nincs 3 napos pixelhiba garancia.