14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Laci82 #13082 Hülye magyar vagyok na -
#13081 nagyon jól beszélsz, adom, csak semmi hatása nincs Lacára, szerintem add fel! -
Laci82 #13080 16,7 millió szín mindkettő,milyen több színről van szó?
-
#13079 Vagy érti valaki vagy nem, megnevelni nem fogod tudni.
Jobban megfogalmazva: a tipikus magyaros "jól akarok járni", fillérbaszás és a "majd én megmutatom ki a hülye" kombinációja. Párezerért képes kockáztatni a magyar, hogy aztán ha mégsem jön be (90%), akkor szopjon mint az állat.
Emiatt a magatartás miatt virágzik a használtpiac a bolti nettó ár felett, ami pedig az adócsalás mekkája.
Én is hányok ettől, de változtatni sajna nem tudok rajta. -
#13078 Semmi de nem biztos hogy elköltenék 40 et erre a kétséges technikai paraméterezésű izére mikor 48 ért "ugyan ez" de garantáltan több színnel és stabilabb képmegjelenítéssel elvihető (igen a dell 22 es verziója). Tudom nincs rá pénzed ... de ha tényleg nincs akkor mért nem veszel egy 30e es tn es vackot? Ha már fölfele kacsintgatsz ips re akkor minek állsz meg egy ilyen monokróm lg tucat holminál ,nem is olcsó. Persze viszonyítás nélkül ez is szépen fog mutatni a szobádban ,csak úgy csillog villog meg minden de azért ne edd meg hogy az 5ms játéknál jobb lesz mint a dell 8ms a ,ez csak marketing fogás ,olyan mint fényképezőknél a pixelháború jobb ha tudod. :) -
#13077 gondoltam :) -
#13076 Felhívtak, nincs monitor ennyiért. -
Laci82 #13075 Na ezzel már mi a baj ? -
#13074 Eredeti Ár: 40.491Ft (31.883Ft)
Webshop Ár: 39.681Ft (31.245Ft)
lol IPS? vigyázz még a végén dell lesz belőle.:D Ügyelj gondosan nehogy az a 7ezer forint elcsavarja a fejed ,nem akarsz te színes képernyőt nézni. -
Laci82 #13073 Max ha felhívnak ,hogy bocsi ez van akkor megmondod add a tyúknak táp helyett
-
Laci82 #13072 De ilyenkor erre nem ér az annyiért kell adni amennyiért hirdetve van,hallottam olyat már bizonyos termékeknél ,hogy ez él.
Amúgy megrendelem az IPS monitorom és ő lesz az remélem jó lesz :
Tadaaammmm -
#13071 Gyorsak voltatok :
"A termék 2012.09.10. óta nem elérhető, kattints a gombra, ha kérsz értesitést a termék érkezéséről." -
#13070 Volt hasonló esetem egy másik céggel.
Egy 42-es LG tvt rendeltem jóval ár alatt.
Felhívtak,elnézést kértek és oda adták beszerzési áron.
Korrektek voltak. -
#13069 Meglátjuk. Kettőt rendeltem. -
#13068 Ha megrendelnéd kapnál egy emailt vagy egy telefon hívást,hogy elnézést kérnek de elírták az árat.
Próbáld ki :) -
Laci82 #13067 És utána eladom persze...drágábban. -
Laci82 #13066 Sziasztok.
Ennyiért megéri ezt venni?
Tudom utáltok de ha tényleg ennyi és nem javítják addig még valaki megnéz i itt én veszek 3 ilyet
LG -
#13065 Hello, a legegyszerubb ha atfutsz teszteket az adott monitorrol, nemelyiknel van akar input lag is, porgosebb jatekoknal ez zavaro tud lenni. -
#13064 Amíg a Samsungnak volt jó ár/érték arányú monitorja (2333sw) addig az volt ajánlva.
Ha más gyártónak lesz korrekt akkor az lesz. -
Blum #13063 Teljesen elfogadhato ertek. Hipekockak allitjak,hogy marpedig zavaro de ez szvsz bullshit. -
#13062 Szép napot, láttam linkeltetek itt monitorokat, arról érdeklődnék, hogy a 8ms válaszidő mennyire tud zavaró lenni? -
Inquisitor #13061 Szerintem is. Del 2312 és olyan helyen ahol legjobb áron jön ki pixelgarival. -
Laci82 #13060 Üdv a Dell gyár dolgozóinak -
#13059 kell kölcsönbe egy 19-es crt míg összeszeded a lét? csak el kéne jönni érte :D
asszem egy syncmaster 900 vagy mi... -
#13058 Másik üzletben, jobb, kedvezőbb, hasonló hitel akció nincs .. ? -
Jobson #13057 Köszi !
Most jelen pillanatban az orvosra megy el a pénz mert jön a baba :) Sajna ilyen a magyar egészségügy... ez van...
De mivel két monitor is beszart muszáj venni egyet. És mivel rengeteg cucc kell a babinak a monitor csak így megy. Ez van sajna..
Még egyszer köszi ! :) -
#13056 De végülis a te dolgod.
Ez jó lesz. -
#13055 Mert hitelből meg van.
Ezaz, hajrámatyar, gyerünk ájemefhitel, habzsoljuk még! -
Jobson #13054 Én elhiszem, de most van ott hitel akció. Sajna nincs most felesleges 50em monitorra.... -
#13053 Nem ! Az a legdrágább hely a világon. 50 ért már dellt illik venni olvass vissza :) -
Jobson #13052 Helló !
Tudnátok az extreme digitalról egy monitort ajánlani max 50ig?
köszi -
#13051 Értem köszi. :)
Viszont szerintem DVI -t fogok választani, mert úgy hallottam hogy a DVI és a HDMI képminősége ugyanolyan (csak a dvi nem visz hangot) úgyhogy inkább DVI-t szerzek be rájuk, és a jövőbe a hdmi-t inkább "esetleges" tv kimenetre (majd ha lesz új), másik gépen meg "esetleges" tunerra fogjuk használni. -
#13050 Nem kéne hogy jobban terhelje ,de nem tök mindegy úgyis hdmi vel fogod használni ha egyszer már megvetted. Visszafele nem fejlődünk.
Nem tudom hogy akarod kalibrálni.
Ha túlvilágos akkor leveszed a fényerőt vagy kontrasztot variálod vagy kikapcsolod a dinamikus kontrasztot . Ez még a vindovsban is megvan van ilyen képerncső beállításai és ott tudod igazítani a kontrasztokat.
A színekkel nem tudsz mit csinálni , akárhogy kalibrálhatod az azon monitoron szerkesztett film vagy kép mindig hamis lesz és túlszínezett mivel nem érzed mikor elég a színből ezért totál értelmetlen is színkalibrálással vergődni ott .Az a monitor egy irodai +játék +tv nézegetésére alkalmas.
-
#13049 Hát, nem tudom, nekem igazából nem tűnt fel sok különbség amikor próbálgattam. :O
Szintén "hülye kérdés", ha dsubról (analóg) átváltok hdmire (digitális), az a vgat bármennyivel is jobban terheli(pl 1920ba játéknál), vagy tök ugyanannyira mint a d-sub, csak jobb a kép?
Azért kérdem mert próbálgattam néhány játékot "full hdba" d-subbal a hd 5770-el, és nem igazán vettem észre hogy rosszabbul futnának, így "szabad szemmel" nézve. Vagy legalábbis sokkal látványosabb lassulásra számítottam.
Másik amit kérdezni szerettem volna az a kalibrálás, megéri vele "szenvedni"? Mondjuk mint említettem kicsit mintha túl világos lenne, szóval ártani lehet nem ártana.. de a fenti linkbe spec. nem találtam a sajátom típusát, úgyhogy ha jól sejtem magamnak kell majd kikísérleteznem. :) (Ajánlott hozzá valami progi, vagy manuálisan célszerűbb?) -
#13048 Akkor lenne hülye kérdés ha nem első ilyen monitorod lenne. Ezt a d sub kábelt mindenki beszopja.Első hogy lecseréled egy hdmi re .
Igen nagy.
Azt azért nem tudom honnan vetted hogy van olyan jó képe mint a crtnek 60 hz en , max nagyobb a felbontása és akkor ezzel ki is merítettük a pozitívumait.
Ajánlom rakd mellé és úgy nézd meg . -
#13047 Üdv újra!
Mivel közölte velünk az aqua hogy az IPS235V-t már nem tudják beszerezni, vissza mondták a rendelésünket. 3 nappal a rendelés után kicsit felhúztak.. Ez viszont azt jelentette hogy valószínűleg a többi "nincs raktáron/rendelésre" boltba se lesz már több, gyorsan néztem másik monitort is, rá esett a választás: IPS234V / http://www.argep.hu/product_2022758.html (Leírás szerint pont ugyanazt tudja, és ahogy látom ebből se lehet már túl sok, mert mára az ipon nem árulja.)
Történt ez úgy csütörtök fele, ma jött meg a monitor, jól mennek, habár kicsit mintha túlvilágos lenne alapból. Van olyan jó képe, mint a szombaton kimúlt 9 éves 17" lg crtnek volt 60hz-en :P, méretet viszont még szokni kell.
És rögtön lenne is egy kérdésem, a dobozba szokás szerint nem túlozták el a kábelezést, és csak egy D-SUB(vagy VGA) kábelt adtak hozzá, egyelőre mindkettő azzal lett bekötve. Ezeket a D-SUBos kábeleket megérné lecserélni DVI-Dre, vagy HDMIre? Úgy értem, lenne különbség a kép minőség közt? Ha igen, mekkora? (Ha hülye kérdés, bocsi. :) )
Illetve ha megéri lecserélni, DVI-D vagy a HDMI érné meg jobban? (Mindkét gépen DVI-I kimenet biztos hogy van. Enyémen akad HDMI is, tesómén nem esküdnék meg, de úgy rémlik nála is van.) -
#13046 Az a ~97 dpi még semmi ,simán meglehet szokni. ..H-IPS en:).
Én két nap alatt megszoktam a 109dpi t a fos dellemen :D A szöveg olvasás kb annyira fárasztó rajta mintha egy diavetítővel vetített filmet olvasnál az órán vagy super amoledet bámulnál.
Az a retinás gazdag gyerek játéka viszont tényleg közellátást fog okozni ,az van vagy 200 dpi ha nem több loll. -
#13045 Pár embernek felhúztad az agyát akik csak korrektül leírták a véleményüket hátha tudnak neked segíteni.
Ha csakazért sem hallgatsz rájuk az a te dolgod de ne keltsd a feszültséget.
21,5-colon hiába,hogy tudja a fullHDt nagyon kicsik lesznek a szövegek.
Vagy közelről kell majd nézned ami a szemednek árt vagy kisebb felbontásra fogod állítani.
retinás MacBook Pron is sok értelme van a 15.4”-on 2880x1800-nak natívban... -
#13044 Akkor meg húzd el a beled innen ... vedd meg azt a szart aztán két hónap múlva szomorúan sírj s verd a fejed a falba mert nem hallgattál ránk.. az DELL jelenleg a BEST BUY kategória nem tudom miért kell az emberek idegeivel játszani .. -
Solt #13043 Ne is! Vedd meg azt a szart amit kinéztél magadnak, aztán párologj el innen, mert kezdesz unalmas lenni...